Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Μπάνε, μία σημείωση: ο νιόνιος δεν είχε διαιτησία υπέρ του, τουλάχιστον από όσο είδα από το 50κάτι και μετά.
Τον κόψανε και καναδυό αντεπιθέσεις με οφσάηντ και φάουλ στην καρωτίδα που το @ρχίδι ο κοβλήμης έκλεισε μάτια και άνοιξε πόδια.
Το σκορ έπρεπε να είναι 0-3 και να έχουμε καλαματιανά στο τηγάνι σήμερα.
Τέλος πάντων, το φετινό πρωτάθλημα είναι κομβικό για τους μέλλοντες συσχετισμούς δυνάμεων.
Το πιο ανησυχητικό για εμένα ήταν το οφσάηντ γκολ του Πρίγιοβιτς, το οποίο ήταν προφανής προβοκάτσια.
Η διαιτησία πλέον χρησιμοποιείται περισσότερο για επικοινωνιακούς και προπαγανδιστικούς λόγους, παρά για να φέρνει αποτελέσματα στον εκάστοτε ισχυρό.
Το παιχνίδι παίζεται αλλιώς.
Τον κόψανε και καναδυό αντεπιθέσεις με οφσάηντ και φάουλ στην καρωτίδα που το @ρχίδι ο κοβλήμης έκλεισε μάτια και άνοιξε πόδια.
Τέλος πάντων, το φετινό πρωτάθλημα είναι κομβικό για τους μέλλοντες συσχετισμούς δυνάμεων.
Το πιο ανησυχητικό για εμένα ήταν το οφσάηντ γκολ του Πρίγιοβιτς, το οποίο ήταν προφανής προβοκάτσια.
Η διαιτησία πλέον χρησιμοποιείται περισσότερο για επικοινωνιακούς και προπαγανδιστικούς λόγους, παρά για να φέρνει αποτελέσματα στον εκάστοτε ισχυρό.
Και για να διευκρινίσω, αν ήμουν Ιβάν και ήθελα να σιγουρέψω το παιχνίδι, υπήρχαν χίλιοι δυο άλλοι ασφαλέστεροι, φθηνότεροι και off the radar τρόποι εκτός του κόρακα (που δεν μας έδωσε και πέναλτι).
Πολύ χοντρό παιχνίδι παίζεται από πίσω και προς το παρόν ο νιόνιος είναι ο κωλόφαρδος της υπόθεσης.
Ο Ιβάν ακόμη τρώει μαχαιριές στην πλάτη.
Πολύ χοντρό παιχνίδι παίζεται από πίσω και προς το παρόν ο νιόνιος είναι ο κωλόφαρδος της υπόθεσης.
Ο Ιβάν ακόμη τρώει μαχαιριές στην πλάτη.
- Sick Bastard
Αμάν ρε παιδιά, βαλθήκατε να κυνηγάτε την ουρά σας.
Μακάρι να έχεις δίκιο, ρε συ σικ.
Αλλά αυτό το οφσάηντ γκολ του Σάσα δεν ήταν ανθρώπινο λάθος.
Και σίγουρα έγινε για να μας κάνει ρδελομπου.
Αλλά αυτό το οφσάηντ γκολ του Σάσα δεν ήταν ανθρώπινο λάθος.
Και σίγουρα έγινε για να μας κάνει ρδελομπου.
@Ale,
ήμουν πίσω απ τον επόπτη ακριβώς και δεν το κατάλαβα, ούτε διαμαρτυρηθηκε κανείς στην κερκίδα.Στην κερκίδα συζήτηση περί οφσάιντ και με επιφύλαξη μάλιστα, άνοιξε μετα από κανένα πεντάλεπτο όταν άρχισαν τα ραδιόφωνα να μιλάνε για το ριπλει της NOVA.
Το ότι ήμουν ακριβως στη ευθεια του επόπτη και πολυ χαμηλα μάλιστα και τό χασα μου λέει ότι ήταν ανθρώπινο λάθος.
Ολος ο εστιασμός της φάσης όπως καταγράφθηκε στο μυαλό μου ήταν Μάτος-Χουάντερσον.
ήμουν πίσω απ τον επόπτη ακριβώς και δεν το κατάλαβα, ούτε διαμαρτυρηθηκε κανείς στην κερκίδα.Στην κερκίδα συζήτηση περί οφσάιντ και με επιφύλαξη μάλιστα, άνοιξε μετα από κανένα πεντάλεπτο όταν άρχισαν τα ραδιόφωνα να μιλάνε για το ριπλει της NOVA.
Το ότι ήμουν ακριβως στη ευθεια του επόπτη και πολυ χαμηλα μάλιστα και τό χασα μου λέει ότι ήταν ανθρώπινο λάθος.
Ολος ο εστιασμός της φάσης όπως καταγράφθηκε στο μυαλό μου ήταν Μάτος-Χουάντερσον.
Δεν ηταν προβοκατσια,ο εποπτης ηταν ανικανος γιατι ειχε τον νου του στην μπαλα και στον παικτη που σουταρε και ειδε τον πριγιοβιτς μονο οταν γυρισε η μπαλα σε αυτον,οπου ηταν στην ιδια ευθειαAle έγραψε:Μπάνε, μία σημείωση: ο νιόνιος δεν είχε διαιτησία υπέρ του, τουλάχιστον από όσο είδα από το 50κάτι και μετά.
Το θεμα ειναι οτι οταν ο ΠΑΟΚ βαλει γκολ οφσαιντ παιζει πρωτο θεμα στις εφημεριδες,ενω οταν μας κοψαν εκεινο το οφσαιντ στην βεροια η το υπεργελοιο πεναλντυ εις βαρος μας με τον αστερα περασαν στο ντουκου.
Τωρα ο μεσος φιλαθλος(που ειναι σανοφαγος),εχει την εντυπωση οτι τον ΠΑΟΚ τον συμφερει το υπαρχον συστημα η και τον ευνοει.
Ο φίλαθλος δικαιολογείται να μην το είδε.
Επόπτης Α' εθνικής όμως Α-ΠΟ-ΚΛΕΙ-Ε-ΤΑΙ να μην το πρόσεξε.
Την στιγμή που γίνεται σουτ, είναι το φυσικό αντανακλαστικό του πλαϊνού, το οποίο αποκτάται ήδη από τα πρώτα του παιχνίδια στο Ζ' τοπικό, να κεντράρει πιθανά οφσάηντ στο ρημπάουντ.
Επόπτης Α' εθνικής όμως Α-ΠΟ-ΚΛΕΙ-Ε-ΤΑΙ να μην το πρόσεξε.
Την στιγμή που γίνεται σουτ, είναι το φυσικό αντανακλαστικό του πλαϊνού, το οποίο αποκτάται ήδη από τα πρώτα του παιχνίδια στο Ζ' τοπικό, να κεντράρει πιθανά οφσάηντ στο ρημπάουντ.
Τόσο ανίκανος διαιτητής Α' εθνικής δεν υπάρχει.
Αφού κλασσικά ΠΑΟΚτσήδες ήσασταν όλοι στο ισιάδι αφού ρε!!dimbar έγραψε:ούτε διαμαρτυρηθηκε κανείς στην κερκίδα
Δεν θα έδινα τόση βαρύτητα στο οφσάιντ, δεν νομίζω δηλαδή οτι πήγε τόσο πολύ το θέμα. Εάν ήθελαν να σου κάνουν προβοκάτσια οτι και καλά σε ευνοεί η διαιτησία οπότε φάτη τώρα και μη μιλάς, θα έδιναν πεναλντάκι, καρτούλα κλπ. Ούτε ήταν σε σοβαρό ματς, ούτε με αντίπαλο συσχετισμών.
Πολλά θα φανούν α) από το τι θα γίνει στο Περιστέρι την Πέμπτη και β) ποιον θα στείλουν την Κυριακή σε Τούμπα και Ν.Σμύρνη.
ΥΓ. Το Σιδηρόπουλο εάν μπορώ να τον ζητήσω και να τον έχω κάπου (όπως η κούλα) τον προτιμώ σε κανα ημιτελικό ή τελικό κυπέλλου με την ομάδα με το χρώμα του ταμπόν.
ΥΓ2. ΠΟΛΛΗ προσοχή την Κυριακή. 3η συνεχόμενη ήττα για το σίχαμα θα κάνει αρκετούς από αυτούς να σκεφτούν για μερικά λεπτά και δεν το θέλει ο νταβάς τους. Ειδικά εάν έχει πέσει κανάς αποκλεισμός την Πέμπτη.
Πολλά θα φανούν α) από το τι θα γίνει στο Περιστέρι την Πέμπτη και β) ποιον θα στείλουν την Κυριακή σε Τούμπα και Ν.Σμύρνη.
ΥΓ. Το Σιδηρόπουλο εάν μπορώ να τον ζητήσω και να τον έχω κάπου (όπως η κούλα) τον προτιμώ σε κανα ημιτελικό ή τελικό κυπέλλου με την ομάδα με το χρώμα του ταμπόν.
ΥΓ2. ΠΟΛΛΗ προσοχή την Κυριακή. 3η συνεχόμενη ήττα για το σίχαμα θα κάνει αρκετούς από αυτούς να σκεφτούν για μερικά λεπτά και δεν το θέλει ο νταβάς τους. Ειδικά εάν έχει πέσει κανάς αποκλεισμός την Πέμπτη.
Κάτι η εμφάνιση με τον Ηρακλή,κάτι αυτό με την τρίτη σερί ήττα του γαύρου, έχω κακό προαίσθημα για την Κυριακή.
Από την άλλη το δικό μας παιχνίδι είναι ανάμεσα σε δύο ματς που κρίνουν στόχους για τον γαυρο,πώς να μη τους γαμησουμε;
Ελπίζω σε καλή διαχείριση της κατάστασης από τον Ίβιτς.
Η λογική λέει ότι αυτοί θα κατέβουν με τα δεύτερα,με Μαριν δηλαδή Καμπιασο και Ροντριγκεζ,είναι αυτοί χειρότεροι από τους ρετσους και τους ντακοστες;
Από την άλλη το δικό μας παιχνίδι είναι ανάμεσα σε δύο ματς που κρίνουν στόχους για τον γαυρο,πώς να μη τους γαμησουμε;
Ελπίζω σε καλή διαχείριση της κατάστασης από τον Ίβιτς.
Η λογική λέει ότι αυτοί θα κατέβουν με τα δεύτερα,με Μαριν δηλαδή Καμπιασο και Ροντριγκεζ,είναι αυτοί χειρότεροι από τους ρετσους και τους ντακοστες;
Κ γω πολυ το φοβαμαι
Βεβαια υπαρχει κ το χ που ειναι το λιγοτερο κακο κ για τους δυο να δουμε....
Βεβαια υπαρχει κ το χ που ειναι το λιγοτερο κακο κ για τους δυο να δουμε....
Βρε αν παιχτεί στο γήπεδο και στα ίσια, το ματς είναι πολλά-μηδέν.
Βάλε κάτω ομάδες, υλικό, προπονητές, επιτελεία, έδρα.
Μόνο να συνέλθουμε εμείς πρέπει και εμπιστεύομαι τον Βλάνταν σε αυτό.
Θα φάει ψωλή αξέχαστη το μπάσταρδο του στόλου.
Χωρίς πλάκα στην 13, μπορεί να μασταν και περισσότεροι απ τις γριές.Ale έγραψε:Αφού κλασσικά ΠΑΟΚτσήδες ήσασταν όλοι στο ισιάδι αφού ρε!!dimbar έγραψε:ούτε διαμαρτυρηθηκε κανείς στην κερκίδα
-
Dimg4
Θα το πανε στη δυναμη. Κι εμεις δυστυχως δειξαμε με τις γριες οτι μπλοκαρουμε ευκολα σε αυτο το στυλAle έγραψε:Βρε αν παιχτεί στο γήπεδο και στα ίσια, το ματς είναι πολλά-μηδέν.