21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Πραγματικά το το μπορεί να διαβάσει κανεις μετά απο μια γκέλα είναι απερίγραπτο.
Κάνεις λάθος, συμφωνούσαμε κι όταν έγραφες για τον Σάλπι.Dimg4 έγραψε:Kostas πρεπει να εχεις ιο, εδειξε οτι συμφωνησαμε σε κατι![]()
- ΑποστόληςΑ
Συμφωνούμε ανησυχητικά.Odi έγραψε:Διαφωνώ κάθετα.Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο σε δυο περιπτώσεις είναι έτοιμος να βγει ο Πρίγιοβιτς μόνος με το τέρμα και ο Πέλκας κάνει την λάθος επιλογή.Επίσης έλειψαν και τα στημένα του και ο τρόπος που προστατεύει την μπάλα και δίνει μέτρα και χρόνο στην ομάδα. Χώρια του οτι μόλις βγήκε πελάγωσαν όλοι και δεν ήξερα ποιον να ψάξουν.
- kataramenos5
Μπορει να χει δικιο η και τερμα αδικο.Η ειρωνεια ομως γιατι ρε Οντι ?Odi έγραψε:Για κανένα σενάριο στο Χόλιγουντ είσαι αδερφέ.Χαραμίζεσαι.
Γιατί αυτές οι θεωρίες συνομωσίες είναι copy paste από ραδιοφωνατζήδες του 20ευρου και η ειρωνία είναι το μόνο που τους αξίζει.
Εκτός και αν δεχόμαστε άκριτα ότι πετάει ο καθένας.
Εκτός και αν δεχόμαστε άκριτα ότι πετάει ο καθένας.
- kataramenos5
Ακριτα οχι αλλα οχι κατευθειαν ειρωνεια μ οτι δε συμφωνουμε.Ετσι αρχιζουν οι διαμαχες
Πριν λίγο καιρό,αποφασίσαμε να μην αναπαράγουμε εδώ μέσα οτι σκουπίδι εμπνέεται και δημοσιεύει ο κάθε ρουφιάνος,στημένος προβοκάτορας.Να το τηρούμε ή όχι;
- kataramenos5
Το χεις διαβασει ακουσει δηλαδη καπου αλλου αυτο?Το λες με βεβαιοτητα?Προσωπικα δε μου φανηκε απιθανο με βαση το χαρακτηρα του Μπις αυτο και γι αυτο μ εκανε εντυπωση η αντιδραση.
Πελκας δεκάρι όσον αφορά το πασιγκ γκειμ π χειρότερος απο πχ Λεοζίνιο ειναι πράγματι κακιστος
Αν οντως θελουμε πιο αθλητικό δεκάρι μια λύση ιςως ο τρίχας αλλιως μετεγγραφη
Η το καλύτερο καλύτερη διαχείριση του κωλη
Αν οντως θελουμε πιο αθλητικό δεκάρι μια λύση ιςως ο τρίχας αλλιως μετεγγραφη
Η το καλύτερο καλύτερη διαχείριση του κωλη
Φυσικά και το άκουσα,δεν το έβγαλα από το μυαλό μου. Επίσης αν κάνεις μια έρευνα στις δημοσιεύσεις του συγκεκριμένου μέλους θα καταλάβεις καλύτερα τι εννοώ.
Επίσης αυτό με τον χαρακτήρα είναι υπερβολικό.Με την Βέροια ο Μπίσεσβαρ δεν ξεκίνησε λόγω rotation όπως δεν ξεκίνησαν και άλλοι παίκτες.Το μόνο ματς που δεν ξεκίνησε ο Μπίσεσβαρ ειναι αυτό με την Σάλκε στην Γερμανία το οποίο ήταν αγωνιστικά σχεδόν αδιάφορο..Έτσι μπορώ να γράψω κ εγώ πως ο παίκτης έμεινε έξω σε δυο σερί ματς,έχασε ρυθμό και ήταν λογικό να μπει μουδιασμένος και νωχελικός.
Το να γράφονται τέτοια "συμπεράσματα" βασισμένα σε δείγμα ενός παιχνίδιού είναι σαν να βγαίνω εγώ σήμερα έξω που τυχαίνει να έχει ήλιο στην Αγγλία και να λέω "ο καιρός στην Αγγλία γενικά είναι ηλιόλουστος".
Υ.Γ: Λες και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες έδειξαν σωστή νοοτροπία με την γριά και ο Μπίσεσβαρ ήταν η παραφωνία.Ας δεχτούμε όλοι πως η αλλαγή ήταν ένα λάθος παρορμητισμού της στιγμής και ας προχωρήσουμε.
Επίσης αυτό με τον χαρακτήρα είναι υπερβολικό.Με την Βέροια ο Μπίσεσβαρ δεν ξεκίνησε λόγω rotation όπως δεν ξεκίνησαν και άλλοι παίκτες.Το μόνο ματς που δεν ξεκίνησε ο Μπίσεσβαρ ειναι αυτό με την Σάλκε στην Γερμανία το οποίο ήταν αγωνιστικά σχεδόν αδιάφορο..Έτσι μπορώ να γράψω κ εγώ πως ο παίκτης έμεινε έξω σε δυο σερί ματς,έχασε ρυθμό και ήταν λογικό να μπει μουδιασμένος και νωχελικός.
Το να γράφονται τέτοια "συμπεράσματα" βασισμένα σε δείγμα ενός παιχνίδιού είναι σαν να βγαίνω εγώ σήμερα έξω που τυχαίνει να έχει ήλιο στην Αγγλία και να λέω "ο καιρός στην Αγγλία γενικά είναι ηλιόλουστος".
Υ.Γ: Λες και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες έδειξαν σωστή νοοτροπία με την γριά και ο Μπίσεσβαρ ήταν η παραφωνία.Ας δεχτούμε όλοι πως η αλλαγή ήταν ένα λάθος παρορμητισμού της στιγμής και ας προχωρήσουμε.
Έβλεπα το ματς ζωντανά και είχα αγανακτήσει με τον Μπίσεσβαρ.
Άντε πες, δεν μαρκάρει. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.
Το εξοργιστικό ήταν η νωχελικότητα και ο ζαμανφουτισμός του στις επιθετικές κινήσεις, με αποτέλεσμα να τον κόβουν όποτε ήθελαν οι ηλικιωμένες.
Κακές τοποθετήσεις, άθλια κοντρόλ, λανθασμένες πάσες, κωματώδης χαλαρότητα στις μονομαχίες.
Λάθος δεν έκανε ο Ίβιτς, που έβαλε τον πιο τεχνίτη και τον τρίτο/τέταρτο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας βασικό με τον προτελευταίο της βαθμολογίας.
Το λάθος είναι στον σταρχιδισμό του παίκτη, ο οποίος μάλιστα βγήκε με γελάκια!!!
Και πολύ άργησε να τον βγάλει.
Πέλκας, Ουάρντα, Ενρίκε από εδώ και πέρα.
Το εξοργιστικό ήταν η νωχελικότητα και ο ζαμανφουτισμός του στις επιθετικές κινήσεις, με αποτέλεσμα να τον κόβουν όποτε ήθελαν οι ηλικιωμένες.
Κακές τοποθετήσεις, άθλια κοντρόλ, λανθασμένες πάσες, κωματώδης χαλαρότητα στις μονομαχίες.
Λάθος δεν έκανε ο Ίβιτς, που έβαλε τον πιο τεχνίτη και τον τρίτο/τέταρτο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας βασικό με τον προτελευταίο της βαθμολογίας.
Το λάθος είναι στον σταρχιδισμό του παίκτη, ο οποίος μάλιστα βγήκε με γελάκια!!!
- kataramenos5
Πασο τοτε.Εξαλλου μου το χει απαγορεψει ο Ντινος.Odi έγραψε:Φυσικά και το άκουσα,δεν το έβγαλα από το μυαλό μου. Επίσης αν κάνεις μια έρευνα στις δημοσιεύσεις του συγκεκριμένου μέλους θα καταλάβεις καλύτερα τι εννοώ.
Εγω ελπιζω και πιστευω οτι ο Βλανταν θα εχει πιο ψυχραιμη αντιδραση. Εχει τονισει και ο ιδιος οτι ειναι σε συνεχη επαφη με ολους, μιλαει μαζι τους για τα παντα. Αν υπαρχει καποιο θεμα που δεν νομιζω κιολας θα λυθει ετσι.
- aspromaura ioannina
τι μενος ειναι αυτο ρε φιλε; Ακομη και αν τα δεχτουμε ολα αυτα (εστω...), οι Πελκας, Ουαρντα και Ενρικε τι παραπανω εκαναν στον αγωνα με τις γριες; Γιατι δεν μας λες για τον εντελως απειθαρχο, μεχρι στιγμης, Ενρικε; Γιατι δεν μας λες για τον Πελκα που δεν βοηθησε ΚΑΘΟΛΟΥ στο ματς με την γρια;Ale έγραψε:Έβλεπα το ματς ζωντανά και είχα αγανακτήσει με τον Μπίσεσβαρ.
Κουλαρετε λιγακι..φτανει πια με την αναζητηση εξιλαστηριων θυματων!