Π.Α.Ο.Κ-Ξάνθη, 02/03, 17:15, ComsoteSports & laola1.tv
- sourmenetes
- Moderator
Re: Π.Α.Ο.Κ-Ξάνθη, 02/03, 17:15, ComsoteSports & laola1.tv
Ναι ως γνωστόν στην Ελλάδα, όλοι εργάζονται και επίσης, οι δημόσιοι υπάλληλοι εργάζονται απόγευμα.
Δεν υπάρχει δικαιολογία...
Αλλά ως γνωστόν την Τούμπα την γεμίζει μόνο η "επαρχία" . Η Θεσσαλονίκη πάει cosmos, αλλά το παλατάκι είναι μακριά κλπ κλπ
SM-G935F
Αλλά ως γνωστόν την Τούμπα την γεμίζει μόνο η "επαρχία" . Η Θεσσαλονίκη πάει cosmos, αλλά το παλατάκι είναι μακριά κλπ κλπ
SM-G935F
- kataramenos5
Στο οποιο παλατακι εντελως τυχαια εχει αγωνα σημερα στης 7:30 μμ με μια καλη Ισπανικη ομαδα.Επισης ειναι κοντα το Mega outlet οπου αφηνετε την κυρα για ψωνια με τα παιδια κι ετσι ολοι θα περασουν μια αξεχαστη βραδια.
- sourmenetes
- Moderator
- kataramenos5
Ε καποιοι εργαζονται, καποιοι κρατανε παιδια μεχρι να γυρισουν οι αλλοι τι να κανουμε?Ζαντα θα γινουμε παλι?pilotos έγραψε:Ναι ως γνωστόν στην Ελλάδα, όλοι εργάζονται και επίσης, οι δημόσιοι υπάλληλοι εργάζονται απόγευμα.
SM-G935F
Και σταματηστε να παιρνετε τηλεφωνο (οχι εσυ, οι..αλλοι).Δεν αντεχω αλλο, θελω να ξεκοψω. Αφηστε με πια.
Οποιοσδηποτε προπονητης ελληνικης ομαδας ηθελε νικη με δυο γκολ (τουλαχιστον) μεσα στη τουμπα για να περασει,θα κατεβαινε με τα δευτερα.
Ακους Λουτσεσκου μου; αντε πασα μου γιατι εχουμε να κοψουμε μερικους κωλους την Κυριακη.
Ακους Λουτσεσκου μου; αντε πασα μου γιατι εχουμε να κοψουμε μερικους κωλους την Κυριακη.
Χαίρε αλε!
Έλα Κ κάνα τσατ να κάνουμε παρεακι.
Έλα Κ κάνα τσατ να κάνουμε παρεακι.
- Petros1988
Ξέρει κανένας αν πωλούνται εισητήρια στον Γερμανό η Public γιατι θα ρθούμε απο μακρια??
- ΑποστόληςΑ
http://www.paokfc.gr/nea/20170228-ta-ei ... ok-xanthi/Petros1988 έγραψε:Ξέρει κανένας αν πωλούνται εισητήρια στον Γερμανό η Public γιατι θα ρθούμε απο μακρια??
Ειναι και θεμα της παε αυτο και το πως διαχειριζετε το ολο θεμα.pilotos έγραψε:Η ξεφτίλα του "λαού ΠΑΟΚ".
Ουρά για το ματς με gay, και θα είναι άδειο την Πέμπτη...
Όταν διώξουμε αυτή τη νοοτροπία, τότε θα ελπίζω.
Μου μπαίνουν σκέψεις για αποχή την Κυριακή...... Και παρουσία την Πέμπτη
SM-G935F
α) Αν θυμαμαι καλα, πρωτα ανακοινωσε τα εισιτηρια για τον γαυρο και μετα για την Ξανθη. Θα μπορουσε μετα τον αγωνα με την Ξανθη να διαθεσει τα του γαυρου οπως επισης θα μπορουσε μια μερα μετα τα της Ξανθης να ανακοινωσει τα του γαυρου.
β) Θα μπορουσε να κανει πακετο απο την στιγμη που η προκριση εχει ψιλοκριθει (ναι ενταξει, στο ποδοσφαιρο ολα γινονται κτλ αλλα...), το ματς ειναι καθημερινη και απο την στιγμη που πλησιαζει δυνατο παιχνιδι σε λιγες μερες. Ενα πακετο του στιλ 1+1 εισιτηριο στην ταδε τιμη για του δυο αγωνες (15 για τον γαυρο για παραδειγμα +5 για την ξανθη) και ετσι ισως να ειχε πιο πολυ κοσμο την Πεμπτη.
Δυο ενδεικτικα ειναι αυτα για το πως θα μπορουσε να διαχειριστη το ολο θεμα η παε, καλυτερα κατα την αποψη μου.
Υ.Γ.: Μπορει να κανω λαθος για το Α αλλα αν θυμαμαι καλα ετσι εγινε
εγω θα μιλησω για εμας τους...εκτός θεσνίκης. γιατί για τους εντός, και ειδικά όσοι δεν έχουν μαγαζιά κτλ θεωρώ ότι το 5ευρω εισιτήριο στη ΤΟΥΜΠΑ ειναι πραγματικά τιποτα.pilotos έγραψε:Η ξεφτίλα του "λαού ΠΑΟΚ".
Ουρά για το ματς με gay, και θα είναι άδειο την Πέμπτη...
Όταν διώξουμε αυτή τη νοοτροπία, τότε θα ελπίζω.
Μου μπαίνουν σκέψεις για αποχή την Κυριακή...... Και παρουσία την Πέμπτη
αλλά πχ εγω για να ερθω απο Βέροια θα πρέπει να κλείσω μαγαζί στις 3 (αντί για...6 που κανονικά κλεινει
ακόμα και 9 να ήταν το ματς, δε με νοιαζει το να φτάσω πίσω στις 2. το θέμα είναι να έχω χρόνο να...έρθω.
Πάντως σε ένα τέτοιο ματς, με αυτή τη τιμή στο μπιλετάκι είναι αμαρτία να μην πάει όποιος μπορεί.
Δε χρειάζεται να ξελαρυγγιαστεί, ας παρει ενα καφέ και ας φωνάξει 5-10 φορές ΠΑΟΚ. Η παρουσία και μονο του κόσμου την Πέμπτη στην κερκίδα θα είναι μια σημαντική και όμορφη εικόνα.
Εγώ πάντως θα έδινα τη συμβουλή να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι σα να μην κρίθηκε απολύτως τίποτε κα ινα έληξε το 1ο πχ με 0-0.
Λίγο να μπεις χαλαρός και δεν είναι δύσκολο να γίνει η στραβή.
Λίγο να μπεις χαλαρός και δεν είναι δύσκολο να γίνει η στραβή.
- ΑποστόληςΑ
Θέλω να δω Brkic, Δεληγιαννίδη και Πούγγουρα ή Χατζηισαΐα.