Επειδη με προσβαλλει σαν οπαδο αυτο, θα ηθελα να εξηγησει ο φιλος τι εννοειberry έγραψε:Τι εγινε δηλαδη....εξωαγωνιστικα στο ΟΦΗ ΠΑΟΚ το 2014???
71.Παναγιώτης Γλύκος
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Σώστε εμάς, σώστε το ΠΑΟΚμάνια και κυρίως σώστε τον Παναγιώτη...

ΥΓ Στους μοντς αναφέρομαι

ΥΓ Στους μοντς αναφέρομαι
αμαν ρε σεις με τα λουκετα, κλειστε ολο το φορουμ μαγκες. ΝΑ μην γραφεται τιποτα αρνητικο, λες και ειμαστε οπαδικο φορουμ
- ΑποστόληςΑ
Για να χάσει ο Παναγιώτης τη θέση του βασικού στον ΠΑΟΚ θα πρέπει ο τερματάς που θα έρθει να έχει πραγματικά καλή έξοδο. Στην Ελλάδα (όσο βλέπω) δεν έχω δει κάποιον καλύτερο. Ούτε και είναι λογικό να δώσεις 7 -10 μύρια για τερματά, εκτός αν έχεις το budget της Schalke.
-
αυτο ακριβως, αλλα και να μπορεις να τα δωσεις αυτη τη στιγμη νομιζω προεχουν αλλες θεσεις...
Απόλαυση είσαι.Al Bandy έγραψε:Ο Γλύκος δεν είναι καλός ΤΦ ούτε και για Έλληνας. Η αβάντα από τα μμε και ο μάνατζέρ του είναι οι κύριοι λόγοι που παίζει βασικός στον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν ακόμα και στη σούπερλιγκ πολλοί καλύτεροί του, πχ Χουάντερσον, Κυριακίδης (πρωην δικός μας) κ.α.
Ο Ιβιτς ξέρει τι παίζει, όπως ξέρει και ο Μίχελ, όπως ήξερε και ο Άρνεσεν. Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Γι' αυτό φέρνουν τερματάδες για βασικούς εδώ και 2 καλοκαίρια. Τον έναν τον έφαγε το αρδομανατζεροσύστημα και ο άλλος... αποδείχθηκε χειρότερος του Γλύκου (αν είναι δυνατόν κάτι τέτοιο).
Αλλά υπάρχουν σοβαρότεροι, εξωαγωνιστικοί λόγοι:
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 2014
Και μ' αυτό πρέπει να τελειώσει κάθε συζήτηση περί ποδοσφαιριστή Γλύκου.
- navigator11
Σιγά ρε φίλε, που θα πρόκειται και για εξιλέωση. Δε χαλαρώνουμε λίγο λέω εγώ; Εντάξει, κάπου κι η προκατάληψη οφείλει να έχει ένα όριο ...axristeas έγραψε:Λες και ακουω να μιλαμε για τον κλαους πριν κατι μηνες,τα ιδια λογια ακριβως.Ksenitemenos4 έγραψε:τα ιδια λεγατε για ταβανι και τις προηγουμενες χρονιες ομως, και το ταβανι ολο και ψηλωνει αποτι φαινεται...και εγω θελω τον νοιερ αλλα αντικειμενικα ειναι πολυ δυσκολο να φερεις τετοιο τερμα, ας γεμισουμε παικταραδες σε αλλες θεσεις και βλεπουμε μετα αν μπορουμε να φερουμε καλυτερο απο τον γλυκο...
Με την τωρινη διοικηση δεν φοβαμαι για σωστη επιλογη τερματοφυλακα.Ο Μπρκιτς ηταν κινηση πανικου για να παμε με 2ο τερμα στο αμστερνταμ,το καλοκαιρι πρεπει και θα εξιλεωθουν με εναν τερματοφυλακαρα
Επί Σάντος σε όλη τη σεζόν δεχτήκαμε 15 γκολ. Τερματοφύλακας Χαλκιάς. Καλός τερματοφύλακας αλλά όχι και κορυφαίος. Αυτό το ελάχιστο παθητικό τερμάτων που είχαμε εκείνη τη σεζόν ΔΕΝ ήταν προϊόν μόνο του τερματοφύλακα, αλλά ΟΛΗΣ της ομάδας. Προσωπικά θεωρώ το Γλύκο καλύτερο του Χαλκιά σε γενικό επίπεδο. Οι έξοδοι είναι σαφές μειονέκτημα αυτή τη στιγμή, αλλά παρόλ΄ αυτά κάθε χρόνο παρουσιάζει βελτίωση, ακόμη και σε αυτό τον τομέα. Από εκεί και πέρα η ύπαρξη καλύτερου τερματοφύλακα θα βελτιώσει και τον Γλύκο.
Αφού δε θυμάστε τι έγινε στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ το 2014 δεν έχει νόημα η συζήτηση.
Μου θυμίζει τον κακομοίρη κερατά που του λέγανε "θυμάσαι τότε που έπιασες στα πράσα τη γυναίκα σου με άλλον" και αυτός λέει "απλά έχουν μια παραπάνω οικειότητα τα παιδιά". Κερατάς και είρωνας.
Μου θυμίζει τον κακομοίρη κερατά που του λέγανε "θυμάσαι τότε που έπιασες στα πράσα τη γυναίκα σου με άλλον" και αυτός λέει "απλά έχουν μια παραπάνω οικειότητα τα παιδιά". Κερατάς και είρωνας.
- navigator11
Πολύ πριν το τριήμερο φαίνεται να βρίσκεσαι σε υπερένταση, ντιμ. Και κλιμακούμενη κιόλας ...Dimg4 έγραψε:δε μπορω, εχω υπερενταση απο τις πανσετες και τα γλυκα του τριημερου