Διαγωνισμός Αφίσας με θέμα: ΑΜΚ
- steliospaoknikaia
Τι να τα κάνω τα μπράβο, αφού εσύ παίρνεις τα εύσημα! Πέρα από την πλάκα, όλα είναι γαμάτα, ειλικρινά...Εγώ να πω την αλήθεια μου fama ψήφισα...famagusta έγραψε:Στέλιο η ιδεα σου ηταν καταπληκτικη. Παιδια ανταποκριθηκαν, πολλα παιδια ψηφισαν, και η φαση ολη στηθηκε πολυ γρηγορα και εχει και μεγαλη επιτυχια.
Πολλα μπραβο αδερφε και δημοσια για την ιδεα σου. Εγραψες.
famagusta
--------------------------------
Αλλά όλα είναι και γαμώ τις ιδέες και καλή αποτύπωση!
Γιατί νομίζω οτι λες για τη δική μου????novito έγραψε:........... "κουλές" εικόνες .....
Χαχα, στο κεντρικό λέει "Όλα τα wallpaper θα χρησιμοποιηθούνε από το site σε βάθος χρόνου στα κεντρικά μας θέματα, αν χρειαστεί φυσικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάποιο από αυτά για τις δικές της ανάγκες θα είναι ευχαρίστησή μας." Το δικό μου νομίζω δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πουθενα!!! Εκτός κι αν γίνει το τρελομπάμ...... Andres D'Alessandro λέμε!!!
-
θα ρθει ο D'Alessandro?τεσπα.
σειρα μου να πω κ εγω τα συνχαρικια μου σε ολα τα παιδια για την δουλια ολα ηταν τελια.ελπιζω να ανταποκριθει ο κοσμος στην ΑΜΚ για να δουμε εναν παοκ ανεξαρτητο χωρις φοβους για συμμετοχες μας σε ουεφα γτ οχι και στο τσουλου.
και για να πουμε κ την μλκια μας
πηρα το αργυρο μεταλιο.μπορω να χω την μονικα μπελουτσι?

σειρα μου να πω κ εγω τα συνχαρικια μου σε ολα τα παιδια για την δουλια ολα ηταν τελια.ελπιζω να ανταποκριθει ο κοσμος στην ΑΜΚ για να δουμε εναν παοκ ανεξαρτητο χωρις φοβους για συμμετοχες μας σε ουεφα γτ οχι και στο τσουλου.
και για να πουμε κ την μλκια μας
πηρα το αργυρο μεταλιο.μπορω να χω την μονικα μπελουτσι?