KOSTAS54 έγραψε:
Ούτε το SDNA βλέπει πέναλτι, φαντάσου!!!!!
Κ επειδη παρα τη επαφη, δε βλέπει πέναλτι ο Χ Βεργης,
αλλα ο τολης, ο cccp, και εγω κρινουμε με τα ματακια μας (κ πολλοι αλλοι πιστεύω),
βαζοντας τον Καμπος και τον Ενρικε στη θεση αυτή και λεμε οτι υπαρχει παραβαση, τι δλδ? Τι φαντασου?
Βαζελολαγνοι? Αντι ΠΑΟΚτδηδες? Σε μας θα λεγαμε οτι ειναι πετσινο? Αντε να συνελθουμε λγκ εδω μεσα ρε παιδια, γτ σαν πολλα μαζευονται..
Στα @@ για τη βαζελα, αλλα για να καταλαβω λγκ πως βλεπετε μια φαση αλλα κυρίως ποσο βαθια εχει φωλιασει η κατα το δοκούν νοοτροπια, η οποια σας ωθει μαλιστα και σε βαρυγδουπες ειρωνειες..
Βαλε τον καμπος κ την ασπρομαυρη φανέλα αφου δυσκολευεσαι τοσο..
Δες τη φαση στη νοβα..κ απτις 2 ληψεις..
Κοβω την φουτσα μου πατσα, οτι θα ελεγες οτι ειναι πεναλτι (και ας μην ειναι καραμπινατο), οτι υπαρχει ανατροπη ρε παιδι μου (τράβηγμα στο λαιμο κ χτυπημα στο μηρο).. Και θα μιλούσες για καταντια καποιων ΠΑΟΚτσηδων που δεν το βλέπουν..
Το ίδιο γελουσατε κάποιοι περσι για ενα ακυρωθεν γκολ της κουλας, τα ιδια λεγατε σε οσους έβλεπαν με τα ματάκια τους κ εκριναν αντικειμενικα, και μετα απο 3 μερες ηρθε η καρμπον φαση του Μπερμπα στη λιβαδεια (karma is a bitch) και γαβγιζαμε ολοι..
Γι'αυτο ζητησα μεταξυ αστειου κ σοβαρού, να αναθεωρησεις..
Αλλα οπως κ ναχει, ο,τι κ αν βλεπεις, οποια κ αν ειναι τα κριτηρια σου, ο,τι κ αν εχεις μεσα στο μυαλο σου,
κανεις δε σου δινει το δικαιωμα να πετας υπονοιες απτο πουθενά και να τις γαρνιρεις κ με ψεματα ("πετσινο σε αντιθετη περίπτωση "), οποτε καποιος εχει διαφορετική αποψη με σενα..
Υ.Γ. και επειδή αυτη η συγχυση συμβαινει συχνα απ'ο,τι εχω δει, ακομα κ καποιος να βρεθεί να πει οτι ειναι πετσινο ή να κραξει μια μεταγραφη, πρέπει να ειναι το ιδιο ατομο ώστε να εχει βαση το χαζο επιχειρημα "ναι αλλα στους άλλους λετε πέναλτι ή τι παιχταρα φερανε"..
Βασικα πράγματα ρε φουστη μου, κριμα ειναι..