Ακριβώς αυτό. Η υπογράμμιση δική μου.cartman έγραψε:Παιζει ο γαυρος με την Μπεσικτας. Δεν με ενδιαφερει αν ειναι ελληνικη με τουρκικη ομαδα.Δεν θα μειωσω την χωρα μου θεωρωντας οτι την εκπροσωπει ο βρωμεροτερος συλλογος του πλανητη.Παμε ρε Μπεσικτας
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
- Josey Wales
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Αλήθεια ειναι δυνατον να κανουμε τέτοια κουβέντα;
Μπεσικτας και τα μυαλά στο μπλέντερ.
Μπεσικτας και τα μυαλά στο μπλέντερ.
Ο μεσος Ελληνας δεν ηρθε απο χιλιαδες χιλιομετρα μακρια για να σφαξει και να ληστεψει τους παπουδες του μεσου Τουρκου και επισης ο μεσος Ελληνας δεν χειροκροτει Σουλτανους που καθε τρεις και λιγο ονειρευονται να παρουν το Αιγαιο και τη Θρακη και σκοτωνουν και φυλακιζουν οποιους τους πανε κοντρα. Το επισημο κρατος τους, οχι απλα καποιοι γραφικοι. Επισης ο μεσος Ελληνας εσπευσε συγκινητικα να βοηθησει τους προσφυγες που ο μεσος Τουρκος πετουσε στο Αιγαιο (αν και δυστυχως υπαρχουν και Ελληνες που ηθελαν να τους ξαναπεταξουμε στη θαλασσα, αλλα ευτυχως ΔΕΝ ειναι η πλειοψηφια)pxp920 έγραψε:Ο μεσος Τουρκος διαφερει ελαχιστα απο τον μεσο Ελληνα σε παρα πολλα πραγματα (οπως και ο μεσος οποισδηποτε). Κακως αφηνετε την πολιτική να επηρεαζει την αποψη σας. Συσγκεκριμενα για την αδελφοποιηση δεν με ενδιαφερει καθολου - ασημαντη κινηση οπως και να εχει, το 'να'χουμε να λεμε'.
Δεν ειναι θεμα φυλης/αιματος αυτο αλλα θεμα κοινωνιας/κουλτουρας. Κανενας λαος δεν ειναι καλυτερος ή χειροτερος καποιου αλλου βασει φυλης/αιματος αλλα σιγουρα οι κοινωνιες αξιολογουνται με βαση την πολιτιστικη και ανθρωπιστικη συνεισφορα τους ανα τους αιωνες.
Οταν λοιπον ο μεσος Τουρκος, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ το ποσο κακο εχουν κανει οι προγονοι του σε πολλους λαους και σταματησει να υποθαλπτει απανθρωπους ιμπεριαλιστες σουλτανους, θα εχει κανει ενα βημα για να διεκδικησει το σεβασμο μου.
edit: φιλε pxp, δεν ειναι η πολιτικη, ειναι η ΙΣΤΟΡΙΑ! Ας σταματησει αυτη η ανουσια καραμελα περι πολιτικης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Παρ 24 Φεβ 2017, 20:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αθλητικά sic4 ο βρωμογαβρος τέτοια συμπεριφορά έχει όπως είχαν οι σουλτάνοι και μας λένε και βουλγαρους αλλά απαιτούν από εμάς να τους υποστηρίζουμε γιατί είναι ελληνική ομάδα
Φαντασμα έγραψε:....κανενας δεν στερησε το φαι απο τους αλλους για να ταιζει τα παιδια του οπως ο γαβρος....
και αντε.. να κλεψεις για να ταϊσεις τα παιδια σου συγχωρειται σε εναν βαθμο... αυτοι εκλεβαν για να ταϊσουν τα παιδια τους, τα σκυλια τους, τα γατια τους και το περισσευμα το πετουσαν επιδεικτικα στα σκατα για να κανουν τον πεινασμενο να σκασει... μονο ψοφος στα σιχαματα.
eorptol1 έγραψε:Αθλητικά sic4 ο βρωμογαβρος τέτοια συμπεριφορά έχει όπως είχαν οι σουλτάνοι και μας λένε και βουλγαρους αλλά απαιτούν από εμάς να τους υποστηρίζουμε γιατί είναι ελληνική ομάδα
καλα δεν το συζηταω.. αυτοι ειναι χειροτεροι... δεν το ειπα σε σχεση με το γαβρο το παραπανω
εννοειται πως υποστηριζω οποιονδηποτε ειναι αντιπαλος του γαβρου...
το σχολιο μου πηγαινε στο "ο μεσος τουρκος ειναι ιδιος με μας... δεν διαφερουμε.. η πολιτικη φταιει κλπ..."
Οχι, δεν φταιει η πολιτικη, η νοοτροπια του να σε κλεψω, να σε κατακτησω, να σε σφαξω... αυτο ειναι που φταιει.
Εμενα (σαν Πετρο παντα λεω) ο μεσος Τουρκος στην Κωνσταντινουπολη και στα παραλια δε με κυνηγησε να με σφαξει ομως, ουτε να με κατακτησει (Εκτος απο κατι γκομενακια
). Καθε αλλο, πολυ πιο φιλικα απο οτι θα αντιμετωπιζαν οι περισσοτεροι ελληνες σε αθηνα και θεσσαλονικη εναν τουρκο με αντιμετωπισαν.
Μη συγκρινουμε τους αμορφωτους (κυριολεκτικα) στα βαθη και ουτε τους Σελτζουκους πριν καμια χιλιαρα χρονια που πρωτοηρθαν...
Μη συγκρινουμε τους αμορφωτους (κυριολεκτικα) στα βαθη και ουτε τους Σελτζουκους πριν καμια χιλιαρα χρονια που πρωτοηρθαν...
Πολυ ψηλα τον εχεις τον μεσο Ελληνα φιλε sicsic-4 έγραψε:Ο μεσος Ελληνας δεν ηρθε απο χιλιαδες χιλιομετρα μακρια για να σφαξει και να ληστεψει τους παπουδες του μεσου Τουρκου και επισης ο μεσος Ελληνας δεν χειροκροτει Σουλτανους που καθε τρεις και λιγο ονειρευονται να παρουν το Αιγαιο και τη Θρακη και σκοτωνουν και φυλακιζουν οποιους τους πανε κοντρα. Το επισημο κρατος τους, οχι απλα καποιοι γραφικοι. Επισης ο μεσος Ελληνας εσπευσε συγκινητικα να βοηθησει τους προσφυγες που ο μεσος Τουρκος πετουσε στο Αιγαιο (αν και δυστυχως υπαρχουν και Ελληνες που ηθελαν να τους ξαναπεταξουμε στη θαλασσα, αλλα ευτυχως ΔΕΝ ειναι η πλειοψηφια)pxp920 έγραψε:Ο μεσος Τουρκος διαφερει ελαχιστα απο τον μεσο Ελληνα σε παρα πολλα πραγματα (οπως και ο μεσος οποισδηποτε). Κακως αφηνετε την πολιτική να επηρεαζει την αποψη σας. Συσγκεκριμενα για την αδελφοποιηση δεν με ενδιαφερει καθολου - ασημαντη κινηση οπως και να εχει, το 'να'χουμε να λεμε'.
Δεν ειναι θεμα φυλης/αιματος αυτο αλλα θεμα κοινωνιας/κουλτουρας. Κανενας λαος δεν ειναι καλυτερος ή χειροτερος καποιου αλλου βασει φυλης/αιματος αλλα σιγουρα οι κοινωνιες αξιολογουνται με βαση την πολιτιστικη και ανθρωπιστικη συνεισφορα τους ανα τους αιωνες.
Οταν λοιπον ο μεσος Τουρκος, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ το ποσο κακο εχουν κανει οι προγονοι του σε πολλους λαους και σταματησει να υποθαλπτει απανθρωπους ιμπεριαλιστες σουλτανους, θα εχει κανει ενα βημα για να διεκδικησει το σεβασμο μου.
edit: φιλε pxp, δεν ειναι η πολιτικη, ειναι η ΙΣΤΟΡΙΑ! Ας σταματησει αυτη η ανουσια καραμελα περι πολιτικης.
Εγω ενα θα πω, αν ηταν κριτήριο η γνωμη μου για τον μεσο Ελληνα για να αποφασισω αν θα ειμαι ΠΑΟΚτσης η οχι, θα ειχα σταματησει να ασχολουμε προ πολλου
για να μη πω και η γνωμη μου πια για τον μεσο ΠΑΟΚτση αν ηταν κριτηριο ΔΥΣΤΗΧΩΣ...
οκ, η αληθεια ειναι οτι κι ο μεσος Ελληνας.... αστα να πανε...
Πετρο, σιγουρα δεν σε κυνηγησε να σε σφαξει ο μεσος Τουρκος, αλλα ο παπους του εσφαξε τον δικο σου... και οκ... δεν φταιει αυτος για τις αμαρτιες του παπου του... δεν ζηταω να τον σφαξω... ζηταω απο αυτον να αναγνωρισει οτι ο παπους του εσφαξε και εκλεψε τον δικο μου και οχι να θεωρει ηρωικες τις πραξεις του. Και να μην χειροκροταει και υποθαλπτει αρχηγους του που θελουν να σφαξουν κι αλλους παπουδες..
edit: κατι τετοιο θα με καθησυχαζε και οτι δεν εποφθαλμια να με σφαξει κι εμενα γιατι οπως και να το κανουμε, εχουνε σφαξει πολυ κοσμακη στην ιστορια τους και συνεχιζουν να επιβουλευονται.
Πετρο, σιγουρα δεν σε κυνηγησε να σε σφαξει ο μεσος Τουρκος, αλλα ο παπους του εσφαξε τον δικο σου... και οκ... δεν φταιει αυτος για τις αμαρτιες του παπου του... δεν ζηταω να τον σφαξω... ζηταω απο αυτον να αναγνωρισει οτι ο παπους του εσφαξε και εκλεψε τον δικο μου και οχι να θεωρει ηρωικες τις πραξεις του. Και να μην χειροκροταει και υποθαλπτει αρχηγους του που θελουν να σφαξουν κι αλλους παπουδες..
edit: κατι τετοιο θα με καθησυχαζε και οτι δεν εποφθαλμια να με σφαξει κι εμενα γιατι οπως και να το κανουμε, εχουνε σφαξει πολυ κοσμακη στην ιστορια τους και συνεχιζουν να επιβουλευονται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Παρ 24 Φεβ 2017, 21:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK_Antarctica
Δεν έχει σχέση με ποδόσφαιρο η κουβέντα και είναι κρίμα.
Αλλά αν είναι δυνατόν να "κρατάμε μούτρα" για πράγματα που έγιναν πριν 600 χρόνια. Αφού έτσι δουλεύει η ιστορία. Πάντα έτσι γινόταν. Λες και "εμείς" (sic) δεν φτάσαμε στα βάθη της Ασίας, λες και οι Βυζαντινοί δεν κάναν επεκτατικούς πολέμους. Αλλά εκείνοι ήταν καλοί πόλεμοι και η μεγάλη αυτοκρατορία ήταν αγία, οι πόλεμοι των άλλων είναι κακοί και το κρατάμε μανιάτικο. Με αντικειμενικότητα πάντα.
Να μετρήσουμε σε πόσες χώρες έχουμε στείλει στρατό σαν ελληνικό κράτος; Και τώρα και παλιότερα. Από την ρωσική επανάσταση για να πολεμήσουν υπέρ του Τσάρου(!) μέχρι την Κορέα.
Εμείς δεν έχουμε τους μαχητές των χαμένων πατρίδων και τους πολεμολάγνους κυβέρνηση αλλά τους έχουμε απλά τρίτη δύναμη. Διαφορά ποιότητας.
Και προφανώς ο μέσος Τούρκος δεν πετάει πρόσφυγες στο Αιγαίο, αν είναι δυνατόν. Ή μήπως εμείς εδώ δεν έχουμε τάγματα εφόδου που κυνηγάνε αλλοδαπούς; Δεν αποτελούν κανόνα όμως αυτά τα κουράδια.
Δεν μπορώ να χωνέψω πως εν έτει 2017 μπορεί κάποιος να μισεί ή, έστω, να μην χωνεύει κάποιον άλλο απλά και μόνο εξ'αιτίας του τόπου καταγωγής του.
Αλλά αν είναι δυνατόν να "κρατάμε μούτρα" για πράγματα που έγιναν πριν 600 χρόνια. Αφού έτσι δουλεύει η ιστορία. Πάντα έτσι γινόταν. Λες και "εμείς" (sic) δεν φτάσαμε στα βάθη της Ασίας, λες και οι Βυζαντινοί δεν κάναν επεκτατικούς πολέμους. Αλλά εκείνοι ήταν καλοί πόλεμοι και η μεγάλη αυτοκρατορία ήταν αγία, οι πόλεμοι των άλλων είναι κακοί και το κρατάμε μανιάτικο. Με αντικειμενικότητα πάντα.
Να μετρήσουμε σε πόσες χώρες έχουμε στείλει στρατό σαν ελληνικό κράτος; Και τώρα και παλιότερα. Από την ρωσική επανάσταση για να πολεμήσουν υπέρ του Τσάρου(!) μέχρι την Κορέα.
Εμείς δεν έχουμε τους μαχητές των χαμένων πατρίδων και τους πολεμολάγνους κυβέρνηση αλλά τους έχουμε απλά τρίτη δύναμη. Διαφορά ποιότητας.
Και προφανώς ο μέσος Τούρκος δεν πετάει πρόσφυγες στο Αιγαίο, αν είναι δυνατόν. Ή μήπως εμείς εδώ δεν έχουμε τάγματα εφόδου που κυνηγάνε αλλοδαπούς; Δεν αποτελούν κανόνα όμως αυτά τα κουράδια.
Δεν μπορώ να χωνέψω πως εν έτει 2017 μπορεί κάποιος να μισεί ή, έστω, να μην χωνεύει κάποιον άλλο απλά και μόνο εξ'αιτίας του τόπου καταγωγής του.
Οι Τουρκοι ξεκινησαν απο την Μογγολια με το σκεπτικο παμε κατα κει και οτι βρουμε στο δρομο ρημαζουμε, κλεβουμε, κατακταμε, χωρις καν να ξερουν τι θα βρουν. Ο Αλεκος οταν πηγε στα βαθη της Ασιας, το εκανε με το σκεπτικο: "μας εχουν πρηξει τα π@π@ρια οι Περσες να μας την πεφτουν καθε τρεις και λιγο, παμε ενα ντου να τους γ@μησουμε να τελειωνουμε". Ειναι τελειως διαφορετικο το ενα με το αλλο.
Τωρα για τα υπολοιπα ψιλοδικιο εχεις. Εχουμε κανει κι "εμεις" πολλες ομορφιες σιγουρα. Εκεινο που με ενοχλει ομως ειναι οτι το Τουρκικο κρατος σταθερα αρνειται να αναγνωρισει τα εγκληματα του και σταθερα συνεχιζει να εκφραζει επεκτατικες τασεις. Αυτη η "διαφορα ποιοτητας" που αναφερεις δεν ειναι καθολου ασημαντη. Το οτι εχουν τους πολεμολαγνους κυβερνηση μονιμως δειχνει οτι οι περισσοτεροι ειναι επεκτατικα φασιστρια περιπου σαν τα δικα μας κουραδια που αναφερεις. Αυτος ειναι σημαντικοτατος λογος για μενα να μην τους χωνευω. Το αντεπιχειρημα που προτασσεις "να μισει καποιον απλα μονο τοπου καταγωγης" ειναι μηδενιστικο εως παραπλανητικο μια και δεν μιλησα καθολου για τοπο καταγωγης αλλα για ιδιοτητες μιας κοινωνιας. Γι αυτο και επεσημανα πως δεν θεωρω πως καποιος λαος ειναι καλυτερος η χειροτερος βασει φυλης/αιματος.
Πολυ οφφτοπικ το εχω κανει ομως και ζητω συγγνωμη.
edit: και δεν ειναι ακριβως "μουτρα για πραγματα που εγιναν πριν 600 χρονια". Οι παπουδες και οι γιαγιαδες μου γεννηθηκαν στην Μικρα Ασια. Οκ.. ετσι δουλευει η ιστορια οπως λες, ετσι δουλευει και η ιστορικη μνημη ομως. Γιατι αυτην πρεπει να την κανουμε να δουλευει αλλιως ή εστω να μην την αποδεχομαστε δηλαδη;
Τωρα για τα υπολοιπα ψιλοδικιο εχεις. Εχουμε κανει κι "εμεις" πολλες ομορφιες σιγουρα. Εκεινο που με ενοχλει ομως ειναι οτι το Τουρκικο κρατος σταθερα αρνειται να αναγνωρισει τα εγκληματα του και σταθερα συνεχιζει να εκφραζει επεκτατικες τασεις. Αυτη η "διαφορα ποιοτητας" που αναφερεις δεν ειναι καθολου ασημαντη. Το οτι εχουν τους πολεμολαγνους κυβερνηση μονιμως δειχνει οτι οι περισσοτεροι ειναι επεκτατικα φασιστρια περιπου σαν τα δικα μας κουραδια που αναφερεις. Αυτος ειναι σημαντικοτατος λογος για μενα να μην τους χωνευω. Το αντεπιχειρημα που προτασσεις "να μισει καποιον απλα μονο τοπου καταγωγης" ειναι μηδενιστικο εως παραπλανητικο μια και δεν μιλησα καθολου για τοπο καταγωγης αλλα για ιδιοτητες μιας κοινωνιας. Γι αυτο και επεσημανα πως δεν θεωρω πως καποιος λαος ειναι καλυτερος η χειροτερος βασει φυλης/αιματος.
Πολυ οφφτοπικ το εχω κανει ομως και ζητω συγγνωμη.
edit: και δεν ειναι ακριβως "μουτρα για πραγματα που εγιναν πριν 600 χρονια". Οι παπουδες και οι γιαγιαδες μου γεννηθηκαν στην Μικρα Ασια. Οκ.. ετσι δουλευει η ιστορια οπως λες, ετσι δουλευει και η ιστορικη μνημη ομως. Γιατι αυτην πρεπει να την κανουμε να δουλευει αλλιως ή εστω να μην την αποδεχομαστε δηλαδη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Παρ 24 Φεβ 2017, 21:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επειδη πετυχες και ατομο, ο παππους μου ζει γιατι ενας στατηγος, τουρκος, καθισε στην πορτα του το 52' και δεν αφησε τους κουρδους που εστειλε το κρατος να μπουν να του καψουν το σπιτι στην Πολη... Ναι μεν δεν εννοουσες εμενα κυριολεκτικα, αλλα εμενα οι εμπειριες μου απο τους Τουρκους ειναι πολυ πολυ διαφορετικες σαν συνολοsic-4 έγραψε:Πετρο, σιγουρα δεν σε κυνηγησε να σε σφαξει ο μεσος Τουρκος, αλλα ο παπους του εσφαξε τον δικο σου...
Η τραγική αλήθεια είναι στην γενοκτονία Αρμενίων ποντίων κάποιες κουρδικες φυλές πρωταγωνιστήσαν βέβαια κατ εντολή της τουρκικής εξουσίας με αντάλλαγμα αυτονομία που δεν ήρθε φυσικά ποτέ..... Η προγιαγια μου με έλεγε ότι οι Τούρκοι γείτονες κλαίγανε όταν φεύγαμε αναγκαστικά από την πατρίδα
Αντε να το πω αλλιως... Αν ενας κολλητος σου γαβρος σε βοηθησει σε κατι πολυ σημαντικο, αυτο θα σε κανει να δωσεις αφεση αμαρτιων στην ομαδα του γαβρου και να τη συμπαθησεις;
Οκ, λιγο χοντροκομμενο το παραδειγμα αλλα εχει νοημα
edit: θα πεις "καλο παιδι αλλα ..γαβρος"... ετσι λοιπον... καλο παιδι αλλα ...τουρκος
Οκ, λιγο χοντροκομμενο το παραδειγμα αλλα εχει νοημα
edit: θα πεις "καλο παιδι αλλα ..γαβρος"... ετσι λοιπον... καλο παιδι αλλα ...τουρκος