Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
-
john4serres
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Λιόν, Φιορεντίνα, Ρόμα
αυτες ειναι ομάδες για τους 16
πουστόγαυροι
αυτες ειναι ομάδες για τους 16
πουστόγαυροι
PAOKhead σωστά νομίζω σχολιάζεις το όλο φαινόμενο, που φέτος ειδικά δεν είναι ας πούμε αναμενόμενο. Και όπως λες δεν είναι μεμπτό γιατί καθε περίπτωση είναι διαφορετική. Αλλά υπάρχει προφανώς και αυτό που λέτε πολλοί για τη χολή που βγάζουν κάποιοι στη γήπεδο, επομένως δεν είναι κάτι μεμονωμένο.PAOKhead έγραψε:Καθόλου τύψεις δεν χρειάζεται να νιώθεις τρουμαν. Εσύ καλά κάνεις και βγάζεις εισητήρια και τραβιέσαι όσο μπορείς για να δεις την καψούρα σου σε οποιο ματς γουστάρεις και προφανώς είναι δικαίωμα σου.trouman έγραψε: Δεν ξέρω εάν εννοείς αυτό που λένε πολλοί με διαφορους τρόπους για όσους θα γεμίσουν την Τούμπα, αλλά έχω αρχίσει να νιώθω τύψεις που έχοντας τη δυνατότητα να παρακαλουθήσω ένα δυο ματς τον χρόνο, επιλέγω να είναι και το συγκεκριμένο. Εάν τα καταφέρω. Έβγαλα αεροπορικά αμέσως μόλις έμαθα ημερομηνία και θα ρισκάρω να βρω εισιτήριο για το ματς. Έπρεπε δηλαδή να για να είμαι σωστός ΠΑΟΚτσής να μην πάω σε αυτόν τον αγώνα. Δεν τρώω τη θέση κανενός, άδειο είναι το γήπεδο σχεδόν σε κάθε ματς. Σέλφι δε βγάζω γενικά, φωνή έχω και τη χρησιμοποιώ. Μπορώ να διαθέσω τον χρόνο μου και τα λεφτά που μπορώ για να δω την ομάδα σε αυτόν τον αγώνα; χρειάζεται κάποια άδεια;
Όπως είπες όμως κι εσύ, στα άλλα ματς άντε να βγαίνει μέσος όρος 10.000. Άρα δεν νομίζω ότι οι 16.000 επιπλέον που σκάνε 2 φορές το χρόνο, έρχονται όλοι απο μακριά και αεροπορικώς. Κάποιοι την στιγμή που εσύ καταξοδεύεσαι για να έρθεις να δεις ένα ματς, απέχουν όλη την χρονιά μερικά χιλιόμετρα από την Τουμπα (μπορεί και μέτρα) αλλά τελικά τους βλέπουμε κι αυτούς όσο και σένα.
Αλλά ακόμα κι αυτό καθόλου μεμπτό δεν είναι. Δικαίωμά τους.
Απλά να μην έχουν την απαίτηση να έχει ο ΠΑΟΚ συμβόλαιο με τις καλές εμφανίσεις στα πιο δύσκολα ματς της χρονιάς (Ευρωπαικά και γκει, δυσκολα για διαφορετικους λογους) επειδή αυτοί τις 1-2 φορές που πάτησαν περιμένουν να γίνουν όλα όπως τα χουν φανταστεί. Οι υπόλοιποι που πάμε και με καμιά βέροια και κανέναν πλατανιά δεν χρωστάμε τίποτα να τρώμε στη μάπα τη χολή που μαζέυουν όσο καιρό λείπουν. Ας έρχονται πιο τακτικά να την βγάζουν με δόσεις.
Με την ευκαιρία ας πω μια σκέψη, ίσως όχι στο καταλληλότερο χώρο και χρόνο.
Επειδή σίγουρα και κάποιοι δε θα μπορούν να πάνε γήπεδο, είτε ποδόσφαιρο είτε μπάσκετ, για λόγους οικονομικούς, σκέφτηκα πως κάποιοι που ζούμε μακριά από τη φυσική έδρα μας, ίσως μπορούσαμε να αγοράσουμε ένα διαρκείας ή ακόμα και μισό, ή στο μπάσκετ που είναι αρκετά οικονομικό και να βρεθεί ένας τρόπος να πηγαίνουν φίλοι που δυσκολεύονται στο γήπεδο, όποτε θέλουν. Και κάποια φορά που θα βρεθεί αυτός που πλήρωσε το διαρκείας να κάνει χρήση αυτός. Πολλά τα τεχνικά θέματα που προκύπτουν. Ποιος πχ θα διαχειριστεί κάτι τέτοιο; Εγώ σκέφτηκα κατευθείαν το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ. Θα έδινε άλλη υπόσταση στην έννοια φόρουμ. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη προσωπικά στα παιδιά εδώ και ας μην ξέρω κανέναν ούτε και θα γνωρίσω μάλλον. Αλλά υπάρχουν άλλα που μας συνδέουν.... Θα ακούγεται κάπως περίεργο αυτό. Αλλά μου άρεσε η ιδέα. Την είπα και ησύχασα. Μόνο σαν ιδέα είναι πολύ ΠΑΟΚ για εμένα. ΠΑΟΚ είμαστε άλλωστε..
Eγω δεν αμφιβάλω οτι θα κερδισουμε και μπορει να κανουμε και καλο σκορ απλα να μην το χτιζουμε στο μυαλο μας ως πολυ πιθανο και γινει και απαίτηση μετα. Εμενα απλα η προβλεψη μου ειναι οτι δεν θα εχει το ματς μεγαλο σκορ.Josey Wales έγραψε:Το όλο θέμα θα είναι να μπει στο πρώτο μισάωρο το πρώτο γκολ. Μετά, και τον Παπά να ξαναφέρουν δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα. Από την αρχή της χρονιάς τσίρκο είναι και δεν έχει αλλάξει καθόλου μέχρι τώρα. Όλο τους το παιχνίδι είναι πως θα πάρουν κάποια στημένα για να μπορέσουν να απειλήσουν. Η ΑΕΚ πχ αν είχε τουλάχιστον ένα κανονικό δεξί μπακ και όχι το στόπερ που έπαιξε εκεί, θα τους δημιουργούσε πολύ περισσότερα προβλήματα από ότι είχαν.CCCP έγραψε:Στα σοβαρα παντως, πολυ απογοητευση τα τελευταια χρονια προσέχετε και απο λαθος expectations σε κατι τετοια ματς...ολο κατι "ελα μωρε ποιος...." και "αν δεν τον μαμησης τωρα ποτε..." κτλ κτλ.
Ο γαυρος ειναι μια κακη ομαδα απο την αποψη οτι δεν παιζει μπαλα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι "αδυναμη" ομαδα. Αν ερθει να παιξει οχι για τη νικη αλλα για να μη διασυρθει, δεν τον διασυρεις. Ολο φαντασιοσεις με το μυαλο μας φτιαχνουμε και ολο απογοητευωμαστε.
Για το σημερινό, τι να πει κανείς. Τον Μπρούμα, τον Μπιφούμα και τον Ριγκατόνι τέσσερα τυριά απέκλεισαν και νομίζουν ότι θα πάνε και τελικό.
Στο ματς με την ΑΕΚ, ναι μεν ο γαυρος δεν εκανε ουτε ευκαιρια ολο το ματς και δε δημιουργησε τιποτα ΑΛΛΑ, στα τελευταια λεπα και με παικτη λιγοτερο, τους τρεχανε τους παικτες της ΑΕΚ οι οποιοι είχαν χασει τα αυγα και τα πασχαλια. Υπηρχε εμφανεις διαφορα σε σωματικα χαρακτηριστικα και φυσικη κατασταση, αλλο επιπεδο ο γαυρος (και πως να μην ειναι καμια σχεση τα μπατζετ).
Η επαρση δε μας βοηθησε ποτε,ευτυχως εχω Ιβιτς και καλυτερη ομαδα σιγουρα,ολοι θελουμε τριαρες και τεσσαρες,μακαρι.
Η νικη ειναι το πιο σημαντικο,ας αφησουμε τις τριαρες να ερθουν στο γηπεδο,με τα λογια δε γαμησε κανεις.
Η νικη ειναι το πιο σημαντικο,ας αφησουμε τις τριαρες να ερθουν στο γηπεδο,με τα λογια δε γαμησε κανεις.
Νίκη με πειστική εμφάνιση και αν έρθει το σκορ ακόμη καλλίτερα
- GiorgosAtha
Νίκη με την γριά πρώτα και μετά ο gay.
Εγώ δεν μίλησα για 3αρες (και συμφωνώ με τον σύντροφο)... και εγώ βλέπω κλειστό παιχνίδι -αν δεν υπάρξει γρήγορο γκολ- με την πιο μέτρια ομάδα αυτή την στιγμή -gay- να το πηγαίνει στο ξύλο -με πιθανό σύμμαχο την σφυρίχτρα-... ακριβώς όπως το έκανε η κούλα στο μεταξύ τους. Γιαυτό είπα πως δεν ήταν τόσο κακό το χθεσινό και ελπίζω να τους θόλωσει λίγο η πρόκριση απέναντι στα ταγαρια της Οσμανλι και να έρθουν ψηλωμένοι.
Όλα τα παραπάνω δεν αλλάζουν το ότι χθες παίζανε δύο μέτριες ομάδες με την χειρότερη να χάνει όπως είναι φυσιολογικό.
Πρώτα όμως οι γριές! Πρέπει από φέτος -για του χρόνου- να μάθουμε σε όλους ότι τα παιχνίδια τους μαζί μας θα είναι "τυπική διαδικασία"... αυτό θα είναι το πρώτο βήμα για πρωτάθλημα.
Εγώ δεν μίλησα για 3αρες (και συμφωνώ με τον σύντροφο)... και εγώ βλέπω κλειστό παιχνίδι -αν δεν υπάρξει γρήγορο γκολ- με την πιο μέτρια ομάδα αυτή την στιγμή -gay- να το πηγαίνει στο ξύλο -με πιθανό σύμμαχο την σφυρίχτρα-... ακριβώς όπως το έκανε η κούλα στο μεταξύ τους. Γιαυτό είπα πως δεν ήταν τόσο κακό το χθεσινό και ελπίζω να τους θόλωσει λίγο η πρόκριση απέναντι στα ταγαρια της Οσμανλι και να έρθουν ψηλωμένοι.
Όλα τα παραπάνω δεν αλλάζουν το ότι χθες παίζανε δύο μέτριες ομάδες με την χειρότερη να χάνει όπως είναι φυσιολογικό.
Πρώτα όμως οι γριές! Πρέπει από φέτος -για του χρόνου- να μάθουμε σε όλους ότι τα παιχνίδια τους μαζί μας θα είναι "τυπική διαδικασία"... αυτό θα είναι το πρώτο βήμα για πρωτάθλημα.
Σωστά η νοοτροπία στα παιχνίδια με τις λεγόμενες μικρές ομάδες φέρνουν τίτλους
-
Asimos
Νομίζω πως μπαίνουμε σε νέα φάση που δεν την έχουμε αντιληφθεί ακόμη.
Υπολογίζοντας την Ελληνική παραγοντική νοοτροπία αιώνων που σταματά να υπάρχει με τη λήξη των ντέρμπι και τις αλλαγές στην ΟΥΕΦΑ βλέπω πως αρχίζουν να γίνονται κάποιες καλές κινήσεις.
Η μείωση των χωρις νόημα ομάδων δορυφόρων από το Εθνικό πρωτάθλημα που εξασφάλιζαν το μαξιλάρι ασφαλείας στον πουστογαυρο δύο δεκαετίες και τα PO έξι ομάδων με τον ψευτοπρωταθλητη μέσα θα κάνει τις 12 ή 14 πιο δυνατές ώστε να μαζέψουμε κανένα πόντο στην Ευρώπη, ώστε να έχουμε παρουσία κάποια στιγμή ξανά ως χώρα.
Μπορεί να κελαιδαμε να περιμένουμε 3-4 ματς την σαιζόν για χαβαλε αλλα το χτίσιμο ευρωπαϊκού προφίλ τα τελευταία χρόνια για μας είναι ίσως μεγαλύτερη επιτυχία από δύο κούπες μαστραπαδες.
Τα παραπάνω θα φανούν στους εξαφανισμένους πρασινοκιτρινους που με τρεις προκριματικούς θα είναι θαύμα να μπούνε σε όμιλο που θα φέρει έσοδα. Ο ψιλιασμενος Τάιγκερ άφησε τη Κούλα γυμνή και δεν άνοιξε ρουθούνι σε σχέση με τον Αλαφούζο που μάτωσε με το τσίρκο στραματσονι και το all in του 2016 θα γίνει το 2017 all out.
7 μύρια μπάτζετ διαβάζω όταν μία ομάδα που παλεύει τον υποβιβασμό έχει κάπου στα 2.
Καλώς ή κακώς τα τελευταία χρόνια εμείς κι ο γκέι φέραμε βαθμούς (δεν ξέρω ποιος έφερε περισσότερους ή ποιοτικότερους) αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως το ποδόσφαιρο μας θέλει πολλές και δομικές αλλαγές για να μπορέσει να υπάρξει ξανά.
Υπολογίζοντας την Ελληνική παραγοντική νοοτροπία αιώνων που σταματά να υπάρχει με τη λήξη των ντέρμπι και τις αλλαγές στην ΟΥΕΦΑ βλέπω πως αρχίζουν να γίνονται κάποιες καλές κινήσεις.
Η μείωση των χωρις νόημα ομάδων δορυφόρων από το Εθνικό πρωτάθλημα που εξασφάλιζαν το μαξιλάρι ασφαλείας στον πουστογαυρο δύο δεκαετίες και τα PO έξι ομάδων με τον ψευτοπρωταθλητη μέσα θα κάνει τις 12 ή 14 πιο δυνατές ώστε να μαζέψουμε κανένα πόντο στην Ευρώπη, ώστε να έχουμε παρουσία κάποια στιγμή ξανά ως χώρα.
Μπορεί να κελαιδαμε να περιμένουμε 3-4 ματς την σαιζόν για χαβαλε αλλα το χτίσιμο ευρωπαϊκού προφίλ τα τελευταία χρόνια για μας είναι ίσως μεγαλύτερη επιτυχία από δύο κούπες μαστραπαδες.
Τα παραπάνω θα φανούν στους εξαφανισμένους πρασινοκιτρινους που με τρεις προκριματικούς θα είναι θαύμα να μπούνε σε όμιλο που θα φέρει έσοδα. Ο ψιλιασμενος Τάιγκερ άφησε τη Κούλα γυμνή και δεν άνοιξε ρουθούνι σε σχέση με τον Αλαφούζο που μάτωσε με το τσίρκο στραματσονι και το all in του 2016 θα γίνει το 2017 all out.
7 μύρια μπάτζετ διαβάζω όταν μία ομάδα που παλεύει τον υποβιβασμό έχει κάπου στα 2.
Καλώς ή κακώς τα τελευταία χρόνια εμείς κι ο γκέι φέραμε βαθμούς (δεν ξέρω ποιος έφερε περισσότερους ή ποιοτικότερους) αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως το ποδόσφαιρο μας θέλει πολλές και δομικές αλλαγές για να μπορέσει να υπάρξει ξανά.
για να δουμε ποιο μεγαθήριο του ευρωπαικού ποδοσφαίρου θα βγάλει πάλι η κληρωτίδα για τον π@στόγαυρο
- painkiller4
ψηνομαι να παω παρεα με τους μπεσικτανους στο τηγανι που ειναι και αυτοι ασπρομαυρα αναρχικα αδερφια. 
θα φυγει απο τα ασπρομαυρα της Τουμπας για να παει στα ασπρομαυρα της Τουρκίας;; θα βλεπουν εφιαλτες στον λιμανι
Gent (BEL) vs Genk (BEL)
αυτό το ζευγάρι βγήκε γιατί μπερδεύονται όλοι με αυτές, να μείνει μία έξω να ησυχάσουμε
αυτό το ζευγάρι βγήκε γιατί μπερδεύονται όλοι με αυτές, να μείνει μία έξω να ησυχάσουμε
- Chuck Norris
Οφείλουμε να βάλουμε περισσότερα γκολ από οτι θα τους βάλει η Μπεσικτας
- painkiller4
Δίχως παρεξήγηση αδέρφια μου δεν θα γίνουν ποτέ κανένας Τούρκος και καμιά μπεσικτας άλλο αν θα ευχαριστηθώ να ρίξουν μια Τσαπου στους απογόνους οκ;