10.Djalma Campos
- sourmenetes
- Moderator
Re: 10.Djalma Campos
Συμφωνω..αν στις φασεις που βγηκε ο κιτσιου εβγαινε ο βραζιλιανος μπορει να λεγαμε αλλα.
- Petros1988
Τελευτεα δεν ειναι πολυ στα καλα του.Δεν ειναι ο Καμπος που ξεκινησε τη χρονια εβγαλε πολλα ματς βεβαια.
χωρίς να παραβλέπω τη διάθεση και τη προσπάθεια μου φέρνει σαν ένα Κυριακάτικο φαγητό που θέλει αλάτι.
Με ξεσηκώνει είμαι σίγουρος ότι θα κάνει κάτι εντυπωσιακό και τελικά.. λες και μεγάλωσε βλέποντας βιντεοκασέτες με τελειώματα του Αλεξανδρή...
πιστεύω ότι ρόδα είναι και θα γυρίσει. Η στιγμή με τον Αγιαξ μόνο τυχαία δεν ήτανε και για αυτό κρατάω την αισιοδοξία
Με ξεσηκώνει είμαι σίγουρος ότι θα κάνει κάτι εντυπωσιακό και τελικά.. λες και μεγάλωσε βλέποντας βιντεοκασέτες με τελειώματα του Αλεξανδρή...
πιστεύω ότι ρόδα είναι και θα γυρίσει. Η στιγμή με τον Αγιαξ μόνο τυχαία δεν ήτανε και για αυτό κρατάω την αισιοδοξία

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 2917 την Πέμ 23 Φεβ 2017, 00:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Δυστυχως αναμενομενη εμφανιση, αν και ηλπιζα να φορεσεις την ευρωπαικη σου εμφανιση
- alex ntepo
Νομίζω πως χθες φάνηκε περισσότερο από κάθε άλλη φορά ότι, δυστυχώς για τον συμπαθή Djalma, δεν είναι δυνατόν να λέμε πως "εντάξει μωρέ, καλός είναι, προσφέρει πολλά, μόνο στα τελειώματα πάσχει". Δυστυχώς ή ευτυχώς, το ποδόσφαιρο (όπως και το σεξ) έχει ως σκοπό το...τελείωμα. Αν κανείς δεν...τελειώνει ότι αρχίζει, είναι πρόβλημα μεγάλο. Ας μην ξεχνάμε ότι η ίδια η λέξη goal σημαίνει σκοπός, και στα αρχαία ελληνικά σκοπός=τέλος.
Χθες, η αδυναμία του Κάμπος φάνηκε τόσο έντονα ακριβώς επειδή, κατά τη γνώμη μου, έκανε ένα σχεδόν ηρωικό παιχνίδι, προσπάθησε πολύ, τα έδωσε όλα, έφτασε πολύ κοντά στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε. Όμως ο Κάμπος δεν είναι ούτε σέντερ μπακ, ούτε αμυντικό χαφ, για να λέμε ότι δεν πειράζει μωρέ που δεν μπορεί να βάλει γκολ. Ο Κάμπος λογίζεται αυτή τη στιγμή ως ένα από τα βασικά γρανάζια της επιθετικής μηχανής του ΠΑΟΚ, αλλά...ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ! Και στο ποδόσφαιρο, όπως ξέρουμε όλοι, δε μπορείς να κερδίσεις αν δε βάλεις γκολ.
(Συγχωρήστε μου τη μαλακία αλλά κάποια στιγμή σκέφτηκα μήπως ο Ίβιτς να γυρνούσε δεξί μπακ τον Κάμπος και να ανέβαζε εξτρεμ τον Μάτος;
)
Χθες, η αδυναμία του Κάμπος φάνηκε τόσο έντονα ακριβώς επειδή, κατά τη γνώμη μου, έκανε ένα σχεδόν ηρωικό παιχνίδι, προσπάθησε πολύ, τα έδωσε όλα, έφτασε πολύ κοντά στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε. Όμως ο Κάμπος δεν είναι ούτε σέντερ μπακ, ούτε αμυντικό χαφ, για να λέμε ότι δεν πειράζει μωρέ που δεν μπορεί να βάλει γκολ. Ο Κάμπος λογίζεται αυτή τη στιγμή ως ένα από τα βασικά γρανάζια της επιθετικής μηχανής του ΠΑΟΚ, αλλά...ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ! Και στο ποδόσφαιρο, όπως ξέρουμε όλοι, δε μπορείς να κερδίσεις αν δε βάλεις γκολ.
(Συγχωρήστε μου τη μαλακία αλλά κάποια στιγμή σκέφτηκα μήπως ο Ίβιτς να γυρνούσε δεξί μπακ τον Κάμπος και να ανέβαζε εξτρεμ τον Μάτος;

- Sick Bastard
Ρε παιδιά, τα χουμε πει ίσαμε 1000 φορές, αυτός είναι ο Djalma o Campos σε όλη του την καριέρα.
Κι ανεξάρτητα απ το χθεσινό ματς.
Κάνει κάποια πράγματα πολύ καλά, τόσο καλά που αναρωτιέσαι γιατί δεν έχει περισσότερα γκολ ή ασσίστ.
Ε, αυτό δεν το έχει, δεν το είχε ποτέ κατά τα φαινόμενα και τώρα είναι εκπληκτικά δύσκολο να το αποκτήσει.
Ναι, μπορεί να βάλει το κουφό γκολ, ναι την μπάλα δεν του την παίρνεις με τίποτα, αλλά να γίνει ένα εξτρέμ που σκοράρει και φτιάχνει γκολ με άμεσο τρόπο, ε αυτό δεν το έχει στο βαθμό που έχει όλα τ άλλα.
Κι ανεξάρτητα απ το χθεσινό ματς.
Κάνει κάποια πράγματα πολύ καλά, τόσο καλά που αναρωτιέσαι γιατί δεν έχει περισσότερα γκολ ή ασσίστ.
Ε, αυτό δεν το έχει, δεν το είχε ποτέ κατά τα φαινόμενα και τώρα είναι εκπληκτικά δύσκολο να το αποκτήσει.
Ναι, μπορεί να βάλει το κουφό γκολ, ναι την μπάλα δεν του την παίρνεις με τίποτα, αλλά να γίνει ένα εξτρέμ που σκοράρει και φτιάχνει γκολ με άμεσο τρόπο, ε αυτό δεν το έχει στο βαθμό που έχει όλα τ άλλα.
Σε πόσες ομάδες τα εξτρεμ είναι βασικοί σκόρερ;
Θα χαζέψουμε εδώ μέσα με αυτά που διαβάζουμε...
Εδώ η μπαρθελονα βγάζει την σεζόν με έναν σχεδόν κουτσό...
SM-G935F
Θα χαζέψουμε εδώ μέσα με αυτά που διαβάζουμε...
Εδώ η μπαρθελονα βγάζει την σεζόν με έναν σχεδόν κουτσό...
SM-G935F
- Sick Bastard
- alex ntepo
pilotos έγραψε:Σε πόσες ομάδες τα εξτρεμ είναι βασικοί σκόρερ;
Βασικό γρανάζι της επιθετικής μηχανής μιας ομάδας δε σημαίνει απαραίτητα βασικός σκόρερ, σημαίνει όμως, όταν του δίνεται η ευκαιρία να σκοράρει, να βάζει και κανένα καμιά φορά, έτσι για αλλαγή.
Όταν ο βασικός μου εξτρεμ βρίσκεται σε φάση για γκολ, περιμένω να το βάλει. Αν τό χάσει, πόσο μάλλον αν τη στείλει στα περιστέρια, το θεωρώ αποτυχία, θεωρώ ότι δεν έκανε καλά τη δουλειά του.
Όταν το μπακ μου βρεθεί σε φάση για γκολ και τη στείλει στα περιστέρια, στραβώνω, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Μπακ είναι ο άνθρωπας, από αλλού τα περιμένω τα τεμάχια.
Αλλά εδώ μέσα, για λόγους που δε μπορώ να εξηγήσω, χάνει ο Κίτσιου την ευκαιρία, στο πυρ το εξώτερον, τη χάνει ο Κάμπος, ε, τι να κάνουμε, δεν έχει τελειώματα το παιδί, αυτός είναι, τον ξέραμε. Ε, αφού τον ξέραμε τί τον πήραμε ρε παιδιά;
Sick, ότι αυτός είναι ο Κάμπος, εγώ, ο άσχετος κι ο άμπαλος, το κατάλαβα ήδη από τα βιντεάκια που πόσταραν οι φίλοι εδώ μέσα στο θέμα των μεταγραφών καλοκαιριού, όταν μόλις είχε αρχίσει να ακούγεται το όνομά του για μεταγραφή. Δε χρειάζεται να παραπέμψω στο σχετικό ποστ, εκεί είναι ακόμα. Αυτοί που τον φέρανε τι σκεφτόντουσαν; Κάτι θα σκεφτόντουσαν σίγουρα, αλλά κι εμείς δικαιούμαστε να ζητάμε κάτι καλύτερο για του χρόνου νομίζω.Sick Bastard έγραψε:Ρε παιδιά, τα χουμε πει ίσαμε 1000 φορές, αυτός είναι ο Djalma o Campos σε όλη του την καριέρα.
- Sick Bastard
Συμφωνώ δεν το λέω γι αυτό.
Είναι άδικο να κρίνεται σαν παίχτης για κάτι που περιμένουμε να κάνει και δεν μπορεί να κάνει τόσο καλά.
Ο Ίβιτς σε ανύποπτο χρόνο έχει πει, ότι βοηθάει τρομερά στην επιθετική μας ανάπτυξη και το πιστεύω, φαίνεται κιόλας δηλαδή. Απλά δεν έχει αυτό το clutch move που λένε και στον Εύοσμο.
Είναι άδικο να κρίνεται σαν παίχτης για κάτι που περιμένουμε να κάνει και δεν μπορεί να κάνει τόσο καλά.
Ο Ίβιτς σε ανύποπτο χρόνο έχει πει, ότι βοηθάει τρομερά στην επιθετική μας ανάπτυξη και το πιστεύω, φαίνεται κιόλας δηλαδή. Απλά δεν έχει αυτό το clutch move που λένε και στον Εύοσμο.

- Παλαιολόγος
αχρωμος,αοσμος,αγευστος
με μια λεξη ο πλεον υπερτιμημενος παιχτης της ομαδας,που ουδεποτε κανει την διαφορα
προσπαθουμε να πεισουμε τον εαυτο μας πως το ποδοσφαιρο που παιζει δινει αλλα χαρακτηριστικα στην ομαδα,αλλα αυτος ακομα και την περιοδο που παιζαμε μπαλα ειχε θεμα με τις φασεις που χαλουσε
ας μην κρυβομαστε,καλοκαιρι ψαχνουμε για εξτρεμ,με το συμβολαιο που εχει κατι θα βρεθει
αν ο ιβιτς τον πιστευει πασο.τι να πω
φερτε εναν σαν τον μακ
με μια λεξη ο πλεον υπερτιμημενος παιχτης της ομαδας,που ουδεποτε κανει την διαφορα
προσπαθουμε να πεισουμε τον εαυτο μας πως το ποδοσφαιρο που παιζει δινει αλλα χαρακτηριστικα στην ομαδα,αλλα αυτος ακομα και την περιοδο που παιζαμε μπαλα ειχε θεμα με τις φασεις που χαλουσε
ας μην κρυβομαστε,καλοκαιρι ψαχνουμε για εξτρεμ,με το συμβολαιο που εχει κατι θα βρεθει
αν ο ιβιτς τον πιστευει πασο.τι να πω
φερτε εναν σαν τον μακ
Ο ανθρωπος του μπολικου τιποτα...δε γινεται τζαμαλ παλικαρι μου μαρτιο μηνα που μπαινει να μιλαμε για τη φιλοτιμια σου και μια καποια σωστη τακτικη προσεγγιση...απλα δε γινεται...οχι με σενα...
Ξυπνα παιξε γιατι θα το χασεις το τρενο...
Ξυπνα παιξε γιατι θα το χασεις το τρενο...