Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

η γατα το βιολι της για γκσπουρνικ.......
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

...o κουλιμπαλι παιδια δεν ειναι σιγουρο οτι ναυαγησε η περιπτωση του..απλα αξιωνουν ποσο οι γερμανοι γεγονος που κανει την περιπτωση του πολυπλοκη...εγω πιστευω οτι τελικα θα τον παρουμε αφου οι γερμανοι και ο προπονητης του δεν τον υπολογιζει απο τις 4 νοεμβρη,οποτε αν πιεσει και ο ιδιος λιγο ισως να τον παρουμε...ουδεις αναντικαταστατος αλλα ο συγκεκριμενος ειναι παικτουρα και πρεπει να μην χαθει η περιπτωση του... :shock:
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Βλέπουν άλλες λύσεις

Ηδη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ζήσης Βρύζας, με τη σύμφωνη γνώμη του Θοδωρή Ζαγοράκη, εξετάζει τις εναλλακτικές του επιλογές για να καλύψει τη θέση που θα έπαιρνε ο Κουλιμπαλί στο ρόστερ του «δικέφαλου». Και μόνο το γεγονός ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ενεργοποιούν τις εναλλακτικές του λύσεις δείχνει ότι το θέμα του Αφρικανού επιθετικού έχει πάρει αρνητική τροπή. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ κοιτούν στην αγορά της Λατινικής Αμερικής, από όπου είχαν δεχτεί προτάσεις και πιο συγκεκριμένα τη Βραζιλία. Είναι πάντως δεδομένο ότι ο Φερνάντο Σάντος θα έχει περισσότερες λύσεις σε ό,τι αφορά την επιθετική του γραμμή όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1605267

Άβαταρ μέλους
arrwstos

Falegkos έγραψε:
arrwstos έγραψε:παντως τωρα που ειδα το εξωφυλλο στο σπορ 24 λεει για λαυρακι αποτην νηγηρια ονοματι Μουσα Τραορε, πρωτος σκορερ σε πρωταθλημα νεων στη Νηγηρια......
αυτος ειναι πιο μικρός και απο μενα...για τους μικρούς ειναι χαχα

πες μου απλα τη ήπιες πρωί πρωί μονο αυτο πεσμου

:) :) :)

Σ'ωραιος ρε.
η αληθεια ειναι οτι το ουισκακι μου το ηπια :lol: :lol: :lol:

αλλα για τον πιτσιρικα ισχυει.....το λενε τα σπορ του βορρα.....
Άβαταρ μέλους
arrwstos

ναι ρε, δεν το ξερατε, θα ερθει τελικα για την ΑΜΚ η βασιλικη οικογενια της Νηγηριας και φερνουν σαν δωρο το πριγκηπα Τραορε..... :) :) :)

γεια σου παπα, παπα, γ@μω τον Πειρεα :)
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Ρε μαγκες για ποιον λετε για τον πιτσιρικα τον Νιγηριανο ?
Αν λετε για αυτον αυτος θα ερθει για τους νεους να ουμ ...
Άβαταρ μέλους
arrwstos

ασε Steenage σημερα δεν ξερω τι μου γινεται, ολο παραπληροφορηση ειμαι... :)
Άβαταρ μέλους
arrwstos

τα εχω ακουσει τοσες πολλες φορες.... παντως σε καποια παιδακια λεω τα λεφτα που μαζευουν απο τα καλαντα να τα δινουν στους πατεραδες τους και να παιρνουν μετοχες του ΠΑΟΚ

οσκοπος αγιαζει τα μεσα... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
arrwstos

αντε παιδια να τελειωνουμε με τα offtopic γιατι προβλεπω δυναμικη παρεμβαση moderator... :)
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

bL4cK_religion έγραψε:Εγώ από το πρωί ούτε ένα κουδούνι δεν άκουσα.....Τι στον.....Έχς και 4 αυτοκόλλητα Π.Α.Ο.Κ. στην εξώπορτα...γιατι δεν χτυπάνε το κουδούνι???
Καλά είσαι ΚΟΥΦΟΣ ????????????? :lol: :lol: :lol:

Μισή ώρα χτυπούσα το κουδούνι για να στα ΠΩ!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ήθελα να σε ενημερώσω και για τις μεταγραφές ... για να μην είμαστε και Off Topic!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
arrwstos

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1605265

Περιμένουν τον Σορλέν
Την ώρα που φαίνεται να παρουσιάζεται εμπλοκή στο θέμα του Κουλιμπαλί, όλα πηγαίνουν καλά στην περίπτωση του δανεισμού του Ολιβιέ Σορλέν από τη Ρεν. Ο 29χρονος Γάλλος αναμένεται να βρίσκεται την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με το «δικέφαλο», το οποίο θα ισχύσει αρχικά για τους επόμενους έξι μήνες, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί το δικαίωμα εξαγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι άνθρωποι του «δικέφαλου» θα περιμένουν να δουν τις εξελίξεις στο θέμα του Κουλιμπαλί πριν προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους. Αν τελικά κλείσει θετικά η μεταγραφή του Αφρικανού, το μόνο που θα απομένει θα είναι η αναζήτηση για έναν περιφερειακό επιθετικό, χωρίς πάντως να «καίγονται» για την απόκτησή του.

Χθες στη Θεσσαλονίκη κυκλοφόρησαν κάποιες πληροφορίες για ενδεχόμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γιάννη Μασμανίδη που απασχόλησε μεταγραφικά τον «δικέφαλο» τις προηγούμενες περιόδους. Ωστόσο, αυτές διαψεύστηκαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έλεγε ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τον παίκτη.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος novito την Τετ 24 Δεκ 2008, 11:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

logios έγραψε:
PARASANDALOS έγραψε:
paoki_sweden έγραψε:Ο ΠΑΟΚ αδέρφια εάν πάρει μεγάλο for και δεύτερο καλο τερματοφύλακα και χτυπήσει την θέση του champions λεύγαι θα βγάλει τα δεκαπλάσια από αυτό που θα δόση για αυτούς τους δυο παίκτες. Εκτος αν θέλετε να περιμένουμε να κάνει ομάδα ο βάζελος και ο σέρβος.
Γιατί ρε πούστη μου να μην χτυπήσουμε φέτος την δεύτερη θέση?!

με συγγυνησες
Αδερφε εισαι καλα?
Γιατι δεν καταλαβαινω αυτο που επαθες , ειναι καλο η' κακο?
και γιατι να μην κανει 2 μεταγραφες ακομα μεγαλε για να χτηπησουμε
προταθλημα;;;; ΠΑΟΚ ειμαστε βρεεεεεε ξηπνηστε
και μη μου λετε τωρα δεν ειμαι ρεαληστης και με τη λεφτα και με τη παιχτες κτλ!!!
ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ αν γινουν μεταγραφες

:?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”