44. Αχιλλέας Πούγγουρας
Re: 44. Αχιλλέας Πούγγουρας
Παιχνιδάρα έκανες. Εύγε.
Άντε και του χρόνου-παραχρόνου βασικότατος.
Φτου μη σε ματιάσουμε
Άντε και του χρόνου-παραχρόνου βασικότατος.
Φτου μη σε ματιάσουμε
- john4serres
Μπράβο για την εμφάνιση.
Φαίνεται καλό παιδί, ταπεινό. Ο Ίβιτς τον ξέρει από την Κ20 και θα ξέρει πολλά παραπάνω απ ότι είδαμε εμείς σήμερα.
Ελπίζω να τον δούμε πολλές φορές μέσα στο υπόλοιπο της σεζόν, αυτόν και τον Δεληγιαννίδη επίσης.
Φαίνεται καλό παιδί, ταπεινό. Ο Ίβιτς τον ξέρει από την Κ20 και θα ξέρει πολλά παραπάνω απ ότι είδαμε εμείς σήμερα.
Ελπίζω να τον δούμε πολλές φορές μέσα στο υπόλοιπο της σεζόν, αυτόν και τον Δεληγιαννίδη επίσης.
-
Dimg4
Εμενα μου αρεσει το αγωνιστικο του προφιλ. Μου βγαζει υψηλο iq για σεντερ μπακ
-
Phoenixgrg
Μάθε την θέση καλα έχεις τρεις παίχτες που απο όλους έχεις να μάθεις και να γίνεις πολυ καλός έχεις ύψος που λείπει απο την ομάδα και το χρειάζεται γίνε κτήνος σαν τον Βαρέλα και έξυπνος σαν τον κρεσπο οταν κλέβει την μπάλα και δεν θα χρειαστεί να ψάχνουμε για στόπερ
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Από το καλοκαίρι , μόνος μου εδω μέσα, επισημαίνω την αξία του παιδιού και το γεγονός ότι ο Ίβιτς τον γνωρίζει πολύ καλά.john4serres έγραψε:Μπράβο για την εμφάνιση.
ΥΓ. Τον έχει χρησιμοποιήσει και ακραίο μπακ τόσο στην Κ20 όσο και στα φιλικά του καλοκαιριού.
- Sick Bastard
Τηρουμένων των αναλογιών, ο καλύτερος του γηπέδου.
Συγχαρητήρια, καλή συνέχεια ολόψυχα σου εύχομαι.
Συγχαρητήρια, καλή συνέχεια ολόψυχα σου εύχομαι.
- back in black
Τι βάπτισμα πυρός σου λαχε παλληκάρι μου. Και στάθηκες όρθιος . Μπράβο σου. Συνέχισε τη δουλειά .
Για μενα ιδανικο ματς για αμυντικό με τους χώρους κλειστά
Στη συνεχεια κατα κύριο λογο αλλο ρολο θα χουμε κ εκει πρεπει να δειξει αλλα στοιχεία
Στη συνεχεια κατα κύριο λογο αλλο ρολο θα χουμε κ εκει πρεπει να δειξει αλλα στοιχεία
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Θα το θυμάται για πάντα αυτό το παιχνίδι. Μπράβο στο παιδί, φαίνεται ότι έχει μέλλον
- PAOK_Antarctica
- ΑποστόληςΑ
- hasio_john