Schalke-ΠΑΟΚ 1-1, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Γλύκος
18
16%
Μαλεζάς
1
1%
Πούγγουρας
15
14%
Κρέσπο
32
29%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μυστακίδης
4
4%
Τσίμιροτ
2
2%
Σάκχοφ
7
6%
Ουάρντα
26
24%
Κάμπος
3
3%
Κουλούρης
2
2%
Ενρίκε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπίσεσβαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πέλκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 110

Φαντασμα

Re: Schalke-ΠΑΟΚ 1-1, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Φαντασμα »

Γνωμη μου ειναι οτι η ομαδα κανει και δειχνει ολα εκεινα που ειναι ανθρωπινως δυνατα (με αυτες τις συνθηκες) ωστε να ξεχωρισει απο τα του ελληνικου ποδοσφαιρου...και μαλιστα γρηγοροτερα απο οτι θα περιμεναμε. Τα υπολοιπα εξαρτωνται απο την διοικηση η οποια επισης φαινεται να ειναι στον σωστο δρομο. Το κομματι ομως στο οποιο δεν μπορουμε ακομα να ανταγωνιστουμε ευρωπαικες ομαδες μεσου βεληνεκους και στο οποιο ακομα κι αν ειμαστε καλυτεροι θα συνεχισουμε να χανουμε με "ψηλα το κεφαλι" (απο οπου και προκυπτει η κουραση πολλων απο εμας) ειναι ενα και μονο: η παντελης ελλειψη ανταγωνισμου στον πρωταθλημα μας, μοναδικος υπαιτιος του οποιου ειναι ο γαβρος εδω και δεκαετιες, κανενας αλλος. Χωρις καθαρη μπαλα δεν εχεις ανταγωνισμο, δεν εχεις κινητρο, δεν μαθαινεις να ζεις με την πιεση και χωρις ολα αυτα εισαι οχι απλα μετριος αλλα αδυνατον να συναγωνιστεις τριτους. Η πιεση στις ομαδες μας σε τετοια ματς δεν ειναι απο τους φιλαθλους αλλα απο την ανικανοτητα να σταθουν σε 90 λεπτα πληρη ανταγωνισμο, τρεξιμο και προσπαθεια...2 φορες την εβδομαδα. Ο Ιβιτς φαινεται να το αλλαζει αυτο. Εαν την Κυριακη παιξουμε οπως σημερα οι γριες θα φανε 8 γκολ. Εαν με τον γαβρο παιξουμε οπως σημερα ο γαβρος θα φαει 8 γκολ. Η μαγικη λεξη ειναι "εαν"...100% επαγγελματισμος, 100% συγκεντρωση, 100% ποδοσφαιρο και τιποτε αλλο. Ουτε οπαδοι ουτε κερκιδα ουτε γκομενες τατου λεφτα....Αυτα για τους επααγγελματιες ειναι κρεμα...η ουσια ειναι το ποδοσφαιρο. Ελπιζω. Η συγκυρια μας γεμιζει ελπιδα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Η αληθεια ειναι μια και την εγραψαν αρκετοι,παιξαμε με μια ομαδα που ειχε ενα 0-3 να διαχειριστει,καλη η εμφανιση δε λεω αλλα να παταμε και στην πραγματικοτητα.
Εγω θα κρατησω απο το σημερινο παιχνιδι αυτο που εγραψε ο joshua για την σωστη νοοτροπια που ειχε η ομαδα.
Παμε παρακατω.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:βεβαια δεν ξερουμε πως θα κυλουσε το ματς με μια αποφασισμενη σαλκε
να τα λεμε και αυτα
Δηλαδή εσένα σε φάνηκε αναποφάσιστη ρε φίλε η Σάλκε??? :shock: :shock: :? :roll:

Τι να λέμε τώρα μωρέ??? :oops:
Ενταξει μην σοκαριζεσαι κιολας, στο πρωτο ημιχρονο ειδικα δεν φανηκαν και πολυ αποφασιστικοι. Λογικο μετα το 0-3 και μετα το 1-0. Απλα δειξαμε κι εμεις οτι μπορουμε να σταθουμε
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

mbison έγραψε:Aκριβως η τελ προταση του joshua.
Περιμενα εκτελεσεις απο Τζαλμα η' Ενρικε, που ομως μπηκε για μιση ωρα κ βιαζοταν να δειξει πραγματα.
Καλος ο Τζαλμα για ομαδικο παιχνιδι, αλλα χρειαζομαστε τον παικτη με την ατομικη ενεργεια. Εναν Βιερινια προ 3 ετιας τουλαχιστον
Αυτο ακριβως. Ο Καμπος ειναι ιδανικος για να μπει στο 70 οταν η ομαδα εχει να διαφυλαξει σκορ γιατι ειναι θηριο και αριστος τακτικα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Η φετινή ομάδα έχει πραγματικά επαναφέρει την επαφή της με τον κόσμο.Μπράβο στα παιδιά και φυσικά στον Βλάνταν που είναι ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας αυτής..

Είχα ξεχάσει πραγματικά πως είναι το συναίσθημα να αποθεώνει την ομάδα ο κόσμος,έστω και μετά από αποκλεισμό.. Πέντε χρόνια τώρα τα μπινελίκια έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητας.

Τεράστιο κατόρθωμα η αλλαγή αυτή.Μέσω της συσπείρωσης πάμε μπροστά.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Φαντασου ποσο εχουμε προοδευσει. ειμαστε στεναχωρημενοι γιατι δεν κερδισαμε και γιατι αδικησαμε τους εαυτους μας ακομα μια φορα. η σαλκε πηρε αγωνιστικα πολυ πιο πολλα απο οσα αξιζε ποδοσφαιρικα. αν μου εδινε το πεναλτι δεν θα ετρωγα και το γκολ στο καπακι αφου ο μυστα δεν ειχε προλαβει να γυρισει πισω. ουεφα μαφια
Phoenixgrg

Δημοσίευση από Phoenixgrg »

Για εμένα δεν μπορούμε να κρίνουμε πραγματικά τους παίχτες μας μετά απο αυτό το ματς απο την ωρα που έγινε το 1-0 λογικό και εμείς αν είμασταν η σαλκε θα χαλαρώναμε οποτε καμία σχέση με το πρώτο που μέχρι το τέλος ψάχνανε πως θα κάνουν το 0-3.νομιζω και λογικό είμαστε πίσω πολυ και θα χρειαστούν πολλά χρόνια δουλειάς για να περνούμε πρόκριση απο ομάδες που δουλευουν σωστά πολλά χρόνια εμείς ένα δυο χρόνια έχει που συμμαζεύτηκαμε και δουλεύουμε σαν ομάδα που ζητάει το κατι παραπάνω

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Ο ΠΑΟΚ έχασε δύο βαθμούς στην Ξάνθη και το πρώτο ματς με Σάλκε στην Τούμπα λόγω της φοβικής αντιμετώπισης του αγώνα με τους Γερμανούς. Η ομάδα έδειξε σήμερα, όσο κι αν η Σάλκε ήταν "αδιάφορη", ότι αν μπει δυνατά στο ματς μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο και αυτό θα κάνει από εδώ και πέρα, ο Βλάνταν καταλαβαίνει τις δυνατότητες του συνόλου που συγκροτεί και έχει την ευφυΐα να τις εκμεταλλευτεί...
Ο λαός μας στην Ευρώπη είναι κορυφή με διαφορά από τους υπόλοιπους!
MVP ο Κρέσπο!
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Διαβάζω διαφορά για το «ανιαρό» του ματς λόγο του πρόταιρου 0-3 θα είχε κάποια βάση εάν το καλό μας ημίχρονο ήταν το δευτερο όπου οι ελπίδες ήταν πραγματικά λίγες όταν ομως έχεις παίξει ένα πρώτο ημίχρονο που για μένα το ποιο δίκαιο θα ήταν να είχες 1 και ίσως 2 γκολ διαφορά και τότε το 0-3 του πρώτου αγώνα είναι αναστρέψιμο.
Φυσικά και η Σάλκε δεν μπηκε με το μαχαίρι στα δόντια λογο του πρώτου αγώνα ? ή κακής ημέρας ? πως ξέρουμε οτι εαν θέλανε.... γιατί να μην θέλανε 50000 κόσμος ήταν εκεί.
Εγώ θα καταγράψω την αποψή μου που είναι ότι ο ΠΑΟΚ έκανε την υπέρβαση σε ένα ακόμα ματς με αντιπαλο 10πλασιας δυναμικής και χρηματικής αξίας.
Το να νικάς την Ντορτμουντ σε ένα παιχνίδι που ήταν 75-25 κατοχή 15 τελικές και 450 πάσες διαφορά δεν είναι και πολύ καλύτερα από τον να φέρνεις ισοπαλία στην σάλκε με 52-48 κατοχή ίδιες τελικες ΚΑΙ 50 ΠΑΣΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ
Ο ΠΑΟΚ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΧΕ 450 ΠΑΣΕΣ(μικρες μεγαλες) και η ΣΑΛΚΕ 500 Εγώ προσωπικά εντυπωσιαστικά με αυτό το στατιστικό (αν και το ένιωθα βλέποντας το ματς) δεν νομίζω όμως να έχει υπάρχει Ελληνική ομάδα που να παίζει με τετοιας διαφοράς ομαδα και να μπορεί να αλλάξει τόσες πολές πάσες εάν αυτό δεν δείχνει ποιότητα τότε ποιο στατιστικό μπορεί να την δειξει.
Ο ΠΑΟΚ στον χθεσινό αγώνα δεν έδειξε ότι μπορεί να μπει και να διεκδηκεί από όλους με την μαχητικότητα του και τον τσαμπουκά του όπως άλλες φορές Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι ποιοτικά έχει ανέβει πολλά σκαλιά και μπορεί να διεκδηκεί από όλους με το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ που μπορεί να παράξει.
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

Καλημερα
Josh ειπες τα παντα με 2 λογια
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

speedy.g έγραψε:Η ομάδα σήμερα έδειξε ότι μπορούσε να χτυπήσει την πρόκριση άμα δεν είχε μπει τόσο φοβισμένα στο πρώτο ματς. Από εκεί και πέρα μου άρεσε πάρα πολύ ο Ουάρντα. Συνεχείς κινήσεις, ζητούσε μπάλα, συνέκλινε ταχύτατα και έβλεπε γήπεδο. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν ο Μπίσεβαρ βρίσκετε σε κακό φεγγάρι ή μοιάζει αργός λόγω της υπόλοιπης ομάδας. Το γεγονός ότι το 4ο στόπερ μας έκανε σήμερα την πρώτη του 90λεπτη συμμετοχή και δήλωσε ότι κουράστηκε υπερβολικά πρέπει να μας βάζει σε σκέψεις (ειδικά εφόσον έχουμε σαν εναλλακτική σύστημα με 3 στόπερ).

Πάμε δυνατά στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Υ.Γ Μια πόλη, μια ομάδα και το ξέρουνε σε όλη την Ελλάδαααααα
Δεν ειναι θεμα κακου μπισεσβαρ...ειναι θεμα ταχυτητας.ο μπισεσβαρ ξεκουραστηκε και την κυριακη αλλα και χθες με το που μπηκε χασαμε τη σπιρταδα που ειχαμε στο πρωτο ημιχρονο..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

obanebane έγραψε:Η αληθεια ειναι μια και την εγραψαν αρκετοι,παιξαμε με μια ομαδα που ειχε ενα 0-3 να διαχειριστει,καλη η εμφανιση δε λεω αλλα να παταμε και στην πραγματικοτητα.
Εγω θα κρατησω απο το σημερινο παιχνιδι αυτο που εγραψε ο joshua για την σωστη νοοτροπια που ειχε η ομαδα.
Παμε παρακατω.
Η αληθεια ειναι αυτη...
Αλλα ποτε ειδες γερμανικη ομαδα να μην υπολογιζει ματς;;;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Εγώ ξέρω (και το ξέρετε όλοι) ότι σε άλλες εποχές, όχι τόσο μακρινές, η ομάδα μετά το μη κατσαλογισμό του πέναλτι και το 1-0 στο καπάκι θα είχε καταρεύσει και το πολύ-πολύ να παίζαμε πασούλες για να περάσει η ώρα και η Σαλκέζοι θα είχαν όλη την ''άνεση να διαχειριστούν το 4-0''.
Αντιθέτως όχι αυτό δεν έγινε, αλλά η ομάδα πείσμωσε ακόμα περισσότερο κι έχασε το καίριο 1-2 για 30 εκατοστά.
30 εκατοστά.
Και φάνηκε σε όλο το ματς, ότι πήγε να κάνει κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ από κανέναν πουθενά.

Αν αυτό σαν νοοτροπία και μόνο δεν σας/μας ικανοποιεί, έχουμε σοβαρό πρόβλημα, όχι σαν οπαδοί, σαν άτομα, γενικότερα.

Του χρόνου πιο δυνατοί και πιο έμπειροι ελπίζω.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Εμφάνιση μιας ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ομάδας πλέον σε εκτός έδρας ματς.
Υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες, που θα τις λύσει ο Ιβιτς, που αναδεικνύεται πλέον σε πολύ καλό προπονητή.

Αχ ρε Τζάλμα, τα κάνεις όλα ρε αγόρι μου και όταν πάει να γίνει το τσαφ, τα σκ@τώνεις.
Λίγο ποιό προσεκτικός νάτανε...
Ο Ενρίκε με το χέρι του κλέβει απο τον Κουλούρη την ευκαιρία για το γκολ και μου φάνηκε επιπόλαιος.
Πούγγουρας, μπράβο ρε παληκάρι.
Σάκχωφ, Γλύκος και ΚΡΕΣΠΟ φοβεροί. Κάθε μέρα γινόμαστε και καλύτεροι :mrgreen:
Η ομάδα έπαιξε με τις γνωστές απουσίες και τα πήγε ΠΕΡΙΦΗΜΑ :mrgreen: :opaokara:

Ίβιτς, προσπάθησε ρε προπονηταρά μου εσύ, να κάνεις την ομάδα ως προς τη φυσική κατάσταση καλύτερους και ποιο γρήγορους(απορώ με τη φυσική κατάσταση και τα τρεξίματα, που έχουν οι γερμανικές ομάδες) και θα δούμε φοβερά και τρομερά πράγματα του χρόνου...
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Νασταζιτς .... Ναι έκανα πέναλτι ευτυχώς δεν έκανα ζημιά στην ομάδα μου.... Αυτό είπε....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”