70.Στέλιος Κίτσιου

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: 70.Στέλιος Κίτσιου

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι τιμιος παικτης ο Στελιος αλλα θα ηθελα να δω τον Δελληγιανιδη να παιζει δεξια που ειναι και το καλο του ποδι αν ο Βλανταν τον προοριζει για ακραιο μπακ.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

πώληση
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μια χαρα Στελιο,ασταματητη κινηση,υπηρχαν πολλες φασεις που βγηκες στο χωρο και δεν σου περασε τη μπαλα ο Τζαλμα,μου ερχοταν να μπω μεσα στην τιβι να τον βουτηξω,τοσο πολυ με εκνευρισε.
Βεβαια η κακη σου σεντρα ειναι γνωστη μεσα στην ομαδα γιαυτο ισως δεν σε εμπιστευτηκε ολες τις φορες ο Καμπος.
Grigorios

Δημοσίευση από Grigorios »

Οπως παντα παρα πολυ καλος!

Συνέχισε την καλη δουλεια!
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Εργάτης, και στα αμυντικά καθήκοντα θυμίζεις Σνάουτσερ.
Έκανες πολύ καλό παιχνίδι, σκύλιασες.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Chuck Norris έγραψε:Dim άμα στοχεύσεις στα αρνητικά του κάθε παίκτη μπορείς πολύ εύκολα να τους βγάλεις όλους μη επαρκείς.
Η πραγματικοτητα απο ποτε θεωρειται στοχευση στα αρνητικα? Ειπα πως ειναι εργατικος, παθιασμενος αλλα απο τεχνικη ειναι σε αρχαριο επιπεδο και αυτο αναδευκνυεται οποτε ανεβαινει και δε μπορει να πετυχει μια στοιχειωδως καλη σεντρα. Δεν εχει δουλεψει σε τεχνικη και βασιζεται στο σκυλιασμα
Salpigoal

Δημοσίευση από Salpigoal »

Δυστυχως δεν τον βοηθαει το μυαλο του και η αντιληψη του στο παιχνιδι...
Χαρακτηριστικη η φαση που μοιραζει μια σακουλα με μια προσποιηση στον αντιπαλο αλλά δεν το καταλαβαινει και σκαει και δευτερη προσποιηση ανευ λογου και αιτιας με αποτελεσμα να σηκωθει ο αλλος και να τον προλαβει να τον μαρκαρει...

Τρανταχτες αμυντικες αδυναμιες και επιθετικα λιγος.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Εμένα μου άρεσε τηρουμένων των αναλογιών. Για δεύτερος μια χαρά είναι
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Dimg4 έγραψε:
Chuck Norris έγραψε:Dim άμα στοχεύσεις στα αρνητικά του κάθε παίκτη μπορείς πολύ εύκολα να τους βγάλεις όλους μη επαρκείς.
Η πραγματικοτητα απο ποτε θεωρειται στοχευση στα αρνητικα? Ειπα πως ειναι εργατικος, παθιασμενος αλλα απο τεχνικη ειναι σε αρχαριο επιπεδο και αυτο αναδευκνυεται οποτε ανεβαινει και δε μπορει να πετυχει μια στοιχειωδως καλη σεντρα. Δεν εχει δουλεψει σε τεχνικη και βασιζεται στο σκυλιασμα
Αμα ήταν σε κάποια άλλη θέση θα συμφωνούσα μαζί πως η έλλειψη τεχνικής θα κοστιζε αλλά είναι δεξι μπακ. Είναι ταχύτατος, δυνατός με αντοχές και έχει βελτιωθεί αμυντικα! Προφανώς και έχει αδυναμίες και εμφανείς βέβαια αλλά μπορεί να τις βελτιώσει ώστε να φτάσουν σε ένα μετριοκαλο επίπεδο. Δεν σου λέω για βασικός αλλά για για ρεζερβα
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Διαφωνω και εχω σοβαρο λογο να διαφωνω νομιζω, οταν υπαρχει ο Δημητρης Κωνσταντινιδης που ανηκει στην ομαδα. Ναι, ειναι γυαλινος (αν και φετος μια χαρα τα παει στο θεμα τραυματισμοι) αλλα νομιζω οτι ειναι μια κλαση πανω απο τον Κιτσιου. Θελω να πιστευω οτι θα αρπαξει την ευκαιρια που πιθανως θα εχει το καλοκαιρι.

Για τον Στελιο, αυτο μπορει αυτο κανει, δεν μπορω να κακολογισω τον παικτη. Οταν μπαινει στο χορτο τα δινει ολα, τωρα αν αυτα ειναι αρκετα ακομα και για το 2ο μπακ του ΠΑΟΚ ο καθενας εχει την αποψη του.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δεν έχω παρακολουθήσει τον Κωνσταντινίδη εκτός ΠΑΟΚ, αν και όσο έχει παίξει σε εμάς έχει δείξει καταπληκτικά χαρακτηριστικά. Αν δεν τον δω σε διάρκεια χρόνου δεν μπορώ να τον βγάλω καλύτερο ή χειρότερο από τον Κιτσιου που στο κάτω κάτω είναι αυτός που βρίσκεται στο ροστερ αυτήν την στιγμή
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Τσακ, το θεμα ειναι πως το επιπεδο της ομαδας ανεβαινει και η τεχνικη ειναι απαραιτητα για ολες τις θεσεις. Ο βλανταν θελει απο τα μπακ του εφοδους και καλες σεντρες
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Καταρχάς να αναφέρουμε πως ο Κίτσιου ποτέ δεν είχε παίξει ως δεξί μπακ σε επίπεδο ακαδημιών.Οχτάρι έπαιζε ή εξάρ.Ο ΓΧ τον έβαλε πρώτη φορά δεξιά την σεζόν 2013-14.

Δεύτερον το να παίρνετε ένα παιδί και να το σκίζετε μετά από την εμφάνιση που έκανε σήμερα, συγκρίνοντας τον με τον εξωπραγματικό Μάτος είναι τραγικό.Και εμένα δεν μου αρέσουν πολλά πράγματα στο παιχνίδι του, ωστόσο οφείλω να αναγνωρίσω το πάθος του, την τακτική του προσήλωση και το γεγονός πως έπαιξε πολύ πειθαρχημένα και σωστά.

Όσον αφορά τον Κωντσαντινίδη που την έχει πιο πολύ την θέση,δεν μου λέει κάτι εκτός αν ξεπεράσει την ευπάθεια στους τραυματισμούς.Μακάρι να γίνει αυτό. Μέχρι τότε για Back up του Μάτος,εμένα μου κάνουν οι Κίτσιου και Δεληγιαννίδης.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Το επίπεδο της ομάδας ανεβαίνει και προφανώς το να έχεις παίκτες στο πάγκο που μπορούν να κάνουν την διαφορά είναι πολύ σημαντικό και μακάρι να είναι ο Κωνσταντινίδης αυτός που θα την κάνει ή έστω να έρθει κάποιος που μπορεί, αλλά το θεωρώ άδικο να γίνεται τόσο σκληρή κριτική στον Κιτσιου.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Νταξει 24 χρόνων αιώνια ταλέντα κτλπ αλλά μέχρι να 'ρθει καλύτερος καλός και ο Στέλιος. Ειδικά σήμερα μια χαρά έπαιξε τηρουμένων των αναλογιών
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”