Schalke-ΠΑΟΚ 1-1, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Γλύκος
18
16%
Μαλεζάς
1
1%
Πούγγουρας
15
14%
Κρέσπο
32
29%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μυστακίδης
4
4%
Τσίμιροτ
2
2%
Σάκχοφ
7
6%
Ουάρντα
26
24%
Κάμπος
3
3%
Κουλούρης
2
2%
Ενρίκε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπίσεσβαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πέλκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 110

Άβαταρ μέλους
simba

Re: Schalke-ΠΑΟΚ 1-1, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από simba »

Το σωστο να λεγεται και να τονιζεται!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

pilotos έγραψε:οι παίκτες πήγαν ΟΛΟΙ και έδωσαν τις φανέλες στον κόσμο

Μέσα στα αποδυτήρια, προσπαθούν να δώσουν απάντηση, γιατί είναι καλοί εκτός έδρας και εντός δεν... κι απάντηση δεν μπορούν να δώσουν.
Οταν εχεις αρκετους παικτες σε κακη μερα βλ.Ματος-Λεοβατς, οταν έχεις παικτες χωρις τρεξίματα βλ. Μπισεσβαρ-Κλαους, όταν με 3 φασεις τρως 3 γκολ δε σου φταιει η εδρα.

Σημερα ποιος ηταν αργος???Εκτος του μπισεσβαρ που μπηκε.
Που ηταν τα τοσα λαθη???Που υστερησε η ομαδα..??

Θα τη βρει την ακρη ο Βλανταν γιατι πρωτος αυτος μπερδευτηκε την προηγουμεν πεμπτη.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

[youtube]rjyiJfWwx8A[/youtube]
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

pilotos έγραψε:μου αρέσει που μερικοί ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ σήμερα που...
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, υπήρχε μέσα στο γήπεδο για 70 τουλ λεπτά!
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ έκανε 92% επιτυχημένες πάσες και είχε ΙΣΗ κατοχή με κάποια σάλκε που με το ζόρι έφτανε στο κέντρο κι ήταν φοβισμένη.
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, πιεζε με 7-8 κάτω από τη σέντρα στο πρώτο ημίχρονο κι έκλεβε την μπάλα για πλάκα...

Ε ΑΛΛΑΞΤΕ ΟΜΑΔΑ, αν σήμερα ψάχνετε ποιος δεν ήταν καλός. ΕΛΕΟΣ!!!
ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ μια φορά ρε, δεν είναι κακό
Έτσι
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Ένας ΠΑΟΚ που στο πρώτο ημίχρονο ήταν παρα πολύ καλός και σε αυτό το διάστημα έπρεπε να προηγείτε.
Εμένα μου άρεσε η εικόνα μας απολαυστικό ποδόσφαιρο ποτε μπαμ ακόμα και σε στιγμές πίεσης αυτό δείχνει ότι ξέρουμε ότι ανεβήκαμε ποιοτικό επίπεδο .
Ο Κρέσπο παικτούρα ο Γλύκος σούπερ ο Ουάρντα πολύ καλός και για μένα στο πρώτο μονο ημίχρονο πολύ καλός ήταν και ο Τζαλμα.Ο Πουγγουρας πολύ καλός για την ηλικία του.Ο Μαλεζάς σταθερός ο Κίτσιου δεν είναι για πολύ περισσότερα ο Κουλούρης πιέζει καλά Τσιμιρότ αρκετά καλός ο Σακχώφ καλύτερος από ότι πολύ νομίζουν ο Μύστακιδης σε κανονικούς ρυθμούς και άτυχος
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Πολυ καλη η ομάδα ..αν συνεχίσουμε αυτη τη πρόοδο κσι ολα έρθουν ομαλά η ομάδα απο δω και στο εξής θα δυναμώνει με ποιοτικές πινελιές !
Γουαρντα πολυ καλη αξία μεταγραφής ..πολυ περιςςοτερο απο οσο ανέμενα ..ηδη ξεχωρίζει απο το δεύτερο τρίτο παιχνιδι..τεχνίτης το φανταζόμασταν οτι ειναι τελικα ειναι απροσδόκητα πλήρης και έτοιμος παίκτης !
Πουγγουρας πολυ καλός !
Κρεσπο τι να λέμε ...
Μυστακίδης για εθνική
Ενρικε ωραίος τα μειονεκτήματα του διορθώνονται ευκολότατα ..
Κιτσιου ευθυμης καλοί τηρουμένων των αναλογιών !
Τζαλμα ενώ εχει τα αθλητικά προσόντα ειναι πρόχειρος πολυ
Τελοσπαντων πολυ καλη εμφάνιση κριμα για τη τούμπα αλλα τα ωραια ειναι μπροστα
Οσο εχουμε αυτη την ιδιοκτησία και πάνε ολα ομαλά με τον βλανταν η ομάδα θα ανεβαίνει συνεχεια επίπεδο και οχι με τυχαίο και συμπτωματικό τροπο ..μπραβο σε όλους παντως για τη προσπάθεια κσι το χαρακτήρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Τετ 22 Φεβ 2017, 21:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

εγω δεν ξετρελαθηκα παντως. σιγουρα η εμφανιση ειναι ενθαρρυντικη αλλα βαρεθηκα... το κεφαλι ψηλα

οταν εφαγα 0-3 στο σπιτι μου και ο αντιπαλος το ειδε σαν μια προπονηση πολυτελειας, με το μυαλο στα επομενα κρισιμα ματς με μπαγερν και σιγουρα σε καποιο ροτεισον ,(οπως θα καναμε κ εμεις με την ξανθη πχ αν ειχαμε 0-3 εκτος)

επισης αυτο με την τελικη προσπαθεια δεν ειναι πια θεμα Κλαους ρε παιδια, σε αδειο τερμα δεν μπορουμε να βαλουμε γκολ (γκαρυ). μηπως κατι αλλο δν παει καλα και την πληρωνει ο Κλαους ;;

κραταω τον τεραστιο ΛΑΟ μας και τη χαρα που πηραν τα αδερφια μας που ηταν μεσα.και τον Αχιλλεα που μπορει να αποτελεσει κεφαλαιο για το μελλον

δεν ειναι μιρλα, απλα δε μου φτανει αυτο το κεφαλι ψηλα...ειδικα με τετοιο ροστερ

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ για τελικο κυπελλου τωρα !!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

H βασικη 11αδα του ΠΑΟΚ ειχε 6 Έλληνες, οι 5 εκ των οποίων από τις ακαδημίες της ομάδας.

Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ιβαν μονο περηφανια σημερα.
Το καλοκαιρι δωσε στον Βλανταν εναν ενρικε δεξια, εναν ακομα κανιας και η καθε σαλκε δε θα στεκεται τοσο κωλοφαρδη πλεον γιατι ο πριγιο ο ουαρντα ο ενρικε και η παρεα τους με πρωτομαστορα τον ιβιτς θα εχουν φροντισει να τους τελειωσουν στο πρωτο ματς.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

zoran έγραψε:εγω δεν ξετρελαθηκα παντως. σιγουρα η εμφανιση ειναι ενθαρρυντικη αλλα βαρεθηκα... το κεφαλι ψηλα

οταν εφαγα 0-3 στο σπιτι μου και ο αντιπαλος το ειδε σαν μια προπονηση πολυτελειας, με το μυαλο στα επομενα κρισιμα ματς με μπαγερν και σιγουρα σε καποιο ροτεισον ,(οπως θα καναμε κ εμεις με την ξανθη πχ αν ειχαμε 0-3 εκτος)

επισης αυτο με την τελικη προσπαθεια δεν ειναι πια θεμα Κλαους ρε παιδια, σε αδειο τερμα δεν μπορουμε να βαλουμε γκολ (γκαρυ). μηπως κατι αλλο δν παει καλα και την πληρωνει ο Κλαους ;;

κραταω τον τεραστιο ΛΑΟ μας και τη χαρα που πηραν τα αδερφια μας που ηταν μεσα.και τον Αχιλλεα που μπορει να αποτελεσει κεφαλαιο για το μελλον

δεν ειναι μιρλα, απλα δε μου φτανει αυτο το κεφαλι ψηλα...ειδικα με τετοιο ροστερ

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ για τελικο κυπελλου τωρα !!!!!!!!
Ποτε εγιναν ευκαιριες με αδειο τερμα?
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

γραφω γκαρυ ...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Πολύ καλή εμφάνιση σήμερα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που θα μπορούσαμε να προηγούμαστε.
Δυστυχώς, αυτή η καλή εμφάνιση κάνει εντονότερο το γεγονός πως στο πρώτο ματς κατεβήκαμε εντελώς φοβισμένοι και εν τέλει αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Ας ελπίσουμε πως του χρόνου, στους 32 πάλι, ο Βλάνταν θα κατεβάσει ΠΑΟΚ με σκοπό να κερδίσει, ακόμα κι αν παίζουμε με την Μπαρτσελόνα.

Ωωωω γαμήστε την γριά ωωωω οθωμανικά.
Άβαταρ μέλους
ο τζο ο νάγκμπε

Δημοσίευση από ο τζο ο νάγκμπε »

Πολύ δυνατός ΠΑΟΚ σήμερα! Πραγματικά μου έκανε πολύ καλή εντύπωση πόσο στα ίσα και κάτι παραπάνω σταθήκαμε σήμερα, με μια πανάκριβη ομάδα, από αυτό το πρωτάθλημα και εκτός έδρας. Με εντυπωσίασαν τα τρεξίματά μας, η κυκλοφορία, το πρέσσινγκ με διάρκεια. Δεν σχολιάζω το τελευταίο 10λεπτο γιατί σταδιακά έπεφτε η ψυχολογία και τα πόδια βάραιναν. Διαφωνώ οτι η Σάλκε σοβαρεύτηκε στο τέλος, τη Σάλκε σήμερα δεν την αφήσαμε να κάνει παιχνίδι και την βάλαμε στο ρόλο να προστατέψει τα νώτα της. Φλέρταραν με μεγάλα ζόρια. Το πρώτο ημιχονο ήταν για δύο γκολ τουλάχιστον. Λεγαμε πριν το ζευγάρι οτι ίσως είναι η ευκαιρία του ΠΑΟΚ να αλλάξει σελίδα. Εκ του αποτελέσματος, η πρόκριση δεν ήρθε, αλλά έχουμε ένα καλό δείγμα οτι αγωνιστικά αν συνεχιστεί η δουλειά όντως αλλάζουμε σελίδα. Προχωράμε! Στα ατομικά δε θα πώ τίποτα αρνητικό. Μπράβο στον μικρό, εξαιρετικός και απίστευτα συνεπής παίχτης ο Κρέσπο, άριστος Μαλεζάς, εντυπωσιακές επεμβάσεις ο Γλύκος και όλο και θετικότερες εντυπώσεις για Ουαρντά. Αν ο Μπίσε δίνει την εντύπωση οτι είναι κυρίως χρήσιμος στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο αιγύπτιος φαίνεται να έχει και θράσος και ικανότητες για να σταθεί παντού. Τέτοια ματς είναι για να ανταμοίβουν να δυναμώνουν την πίστη των παιχτών στην σκληρή τους δουλειά. Έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Η ουσία ειναι οτι πέρσι σε αδιάφορο παιχνιδι σε έπαιξε η Ντορτμουντ σαν την γάτα με το ποντίκι και σημερα κατέβηκες μέσα στην Γερμανία και έπαιξες κανονικά την μπαλα σου, με μοιρασμένη κατοχή και μοιρασμένες ευκαιρίες. Εγω δεν θυμάμαι ποτε τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρονια να παίζει έτσι απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο.

Αν ειναι να τα βάλουμε μα κάποιον ας τα βάλουμε με την τύχη μας που η κωλοκληρωτιδα μας έφερε τόσο δύσκολη ομαδα στους 32.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Είμαι πολύ περήφανος που με βασικές απουσίες πήγαμε και παίξαμε στα ίσια τους πολυδιαφημισμένους!!!!

Είμαι ακόμα πιο περήφανος για όλους τους συντελεστές της επιτυχίας να ξαναγίνουμε Π.Α.Ο.Κ.!!!!Παίχτες, προπονητές, όλα τα λοιπά στελέχη της ομάδας και φυσικά πλέον τον Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο μας!!!!

Θεέ μου σ ευχαριστώ που γεννήθηκα Π.Α.Ο.Κ.τσής!!!!

:pano: :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”