γ@μα τους σαν γ@υρους, Α Χ Ν Ι Σ Τ Ο Υ Σ !!!!
Schalke - PAOK Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 19:00
Re: Schalke - PAOK Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 19:00
Π.Α.Ο.Κ., απόψε, τους μπλε βασιλικούς

όσο πιο γρήγορα και αναίμακτα περάσει αυτό το ματς τόσο καλύτερα.
https://youtu.be/uNiWyVSX1k0kataramenos5 έγραψε:Πιλοτε ,αγιε καποιος σας να τρεξει
Ειμαι ο Κατ και μαλλον τα χω παιξει
ΚΙ Ο ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΖΗΤΑ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΗ ΓΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
![]()
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ποιος είναι καλά;
SM-G935F
το αστείο με τον κλάους παρατράβηξε. τόσες λιτανείες σε τόσα ματς για να σκοράρει δεν έχουμε ξανακάνει σε άλλο παίχτη στην ιστορία μας. του έδωσες 1-2-5-100 ευκαιρείες, δεν μπορεί.
άστον επιτέλους πάγκο, βάλε τον φορμαρισμένο μυστακίδη στην θέση του, άσε 10άρι το ζιζάνιο ουάρντα και πάμε για πρόκριση ΠΑΟΚάρα.
άστον επιτέλους πάγκο, βάλε τον φορμαρισμένο μυστακίδη στην θέση του, άσε 10άρι το ζιζάνιο ουάρντα και πάμε για πρόκριση ΠΑΟΚάρα.
- hasio_john
Άσε Tsou, μην ακουμπάς το Ιερό ευαγγέλιο γιατί θα σε ξεσκίσουν!
Θα σε "φτύσουν" σε λίγο που τόλμησες να πεις την γνώμη σου και ν' αναφερθείς στον Κλάους! ... ΣΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ... ΣΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ ρε !!!
Θα σε "φτύσουν" σε λίγο που τόλμησες να πεις την γνώμη σου και ν' αναφερθείς στον Κλάους! ... ΣΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ... ΣΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ ρε !!!
Το μόνο που καταφέρνει η χρήση του κλαους σε παιχνίδια που απαιτούν γρήγορη μεταφορά μπάλας και συμμετοχή του στην ανάπτυξη είναι να του ρίχνει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία και να αναδεικνύει την ανεπάρκεια του.
Αφού έχει τεθεί επίσημα ως στόχος - στοίχημα να βάλει ενα γκολ για να πούμε ότι ξεμπούκωσε και επέστρεψε και "να τος να τος ο πρώτος σκόρερ", ας τον βάλουν σε ενα παιχνίδι στην τούμπα με μικρή ομάδα , να τσιμεντωθει στην περιοχή και να του έρθει βολικά να το καρφώσει.
Πρέπει να τον προστατεύσουν .
Γιατί και πάλι απόψε ίσως κάποιοι λέμε σωστά "δεν ακούμπησε μπάλα, δεν έκανε κοντρόλ, αόρατος κλπ",
Και ίσως κάποιοι άλλοι πουν επίσης σωστά "μην τα περιμένετε αυτά απο τον κλαους ".
Αφού έχει τεθεί επίσημα ως στόχος - στοίχημα να βάλει ενα γκολ για να πούμε ότι ξεμπούκωσε και επέστρεψε και "να τος να τος ο πρώτος σκόρερ", ας τον βάλουν σε ενα παιχνίδι στην τούμπα με μικρή ομάδα , να τσιμεντωθει στην περιοχή και να του έρθει βολικά να το καρφώσει.
Πρέπει να τον προστατεύσουν .
Γιατί και πάλι απόψε ίσως κάποιοι λέμε σωστά "δεν ακούμπησε μπάλα, δεν έκανε κοντρόλ, αόρατος κλπ",
Και ίσως κάποιοι άλλοι πουν επίσης σωστά "μην τα περιμένετε αυτά απο τον κλαους ".
Ρε αγαπήστε επιτέλους την ομάδα.......
Έχουμε αλλοτριωθει με τα συστήματα, με τα νούμερα, με το ποιος παίζει στα @@@@ μας.
Όποιος και να παίζει απόψε, Θέλω να παίξει σαν τους τρελούς που θα είναι εκεί, αυτό μόνο
SM-G935F
Έχουμε αλλοτριωθει με τα συστήματα, με τα νούμερα, με το ποιος παίζει στα @@@@ μας.
Όποιος και να παίζει απόψε, Θέλω να παίξει σαν τους τρελούς που θα είναι εκεί, αυτό μόνο
SM-G935F
+ 1 στου πιλότου...
Οι αναλύσεις μετά τον αγώνα...Ως τότε...
Π.Α.Ο.Κ. γ@μα την Schalke την @ουτάνα!!!!

Οι αναλύσεις μετά τον αγώνα...Ως τότε...
Π.Α.Ο.Κ. γ@μα την Schalke την @ουτάνα!!!!
- Sick Bastard
Πραγματικά, μη σκαλώνετε άδικα, δεν είναι ώρα για αυτά σήμερα.pilotos έγραψε:Ρε αγαπήστε επιτέλους την ομάδα.......
SM-G935F
Είμαι πολύ αισιόδοξος απόψε. Λόγω δουλειάς θα αργήσω στο καφεγήπεδο κανένα 10' και έτσι- όπως έγινε και με τους ιταλούς- θα ακούσω τον Γ. Μίνο να λέει ο ΠΑΟΚ προηγείται από το 5' με γκολ προβολή του.... και θα πανηγυρίζω μέσα στο αυτοκίνητο κάνοντας σφήνες στην Θηβών!!!!
ΡΕΕΕΕΕ
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ.......

ΡΕΕΕΕΕ
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ.......
- sourmenetes
- Moderator
Μας τα χετε κανει τουμπανα με τον κλαους...
Ειδικα εκφρασεις ειρωνικου τυπου "μην τον ακουμπας γιατι θα σε ξεσκισουν" ειναι για κλαματα.προκαλειτε χωρις λογο.
Και γω θελω ν ξεκινησει ο μυστακιδης στην κορυφη,αλλα δε δημιουργω προβλημα και ειρωνειες.
Ειδικα εκφρασεις ειρωνικου τυπου "μην τον ακουμπας γιατι θα σε ξεσκισουν" ειναι για κλαματα.προκαλειτε χωρις λογο.
Και γω θελω ν ξεκινησει ο μυστακιδης στην κορυφη,αλλα δε δημιουργω προβλημα και ειρωνειες.
Το θεμα ειναι ποιοι μπορουν.pilotos έγραψε:Ρε αγαπήστε επιτέλους την ομάδα.......
SM-G935F
pilotos έγραψε:https://youtu.be/uNiWyVSX1k0kataramenos5 έγραψε:Πιλοτε ,αγιε καποιος σας να τρεξει
Ειμαι ο Κατ και μαλλον τα χω παιξει
ΚΙ Ο ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΖΗΤΑ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΗ ΓΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
![]()
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ποιος είναι καλά;
SM-G935F
Ελπίζω να κανουμε εμφάνιση πιατέλα πωλήσεων
- ΑποστόληςΑ
+1giapas έγραψε:όσο πιο γρήγορα και αναίμακτα περάσει αυτό το ματς τόσο καλύτερα.
- ΑποστόληςΑ