33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- The_Stalker
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Επειδή κάπου δεν σκοπεύω να ανεχτώ τη μετατροπή του paokmania σε site τύπου παλιού paokworld, δεν πρόκειται να αφήνω τπτ να πέσει κάτω μέχρι να να σταματήσει η μ@λακία ή να μπαναριστώ εγώ.
Λοιπόν hasio το σχόλιό σου είναι για ΦΤΥΣΙΜΟ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Λοιπόν hasio το σχόλιό σου είναι για ΦΤΥΣΙΜΟ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
- hasio_john
Και το σχόλιό σου είναι για φτύσιμο αδερφέ! Είπα την προσωπική μου γνώμη, τι να κάνουμε δηλαδή!
Δεν μίλησα άσχημα σε κανέναν, ούτε πρόσβαλα κάποιον!
Θα τιμήσω αυτό που είπα ότι δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιον οπότε σταματάω εδώ.
Είναι μεγάλη ΝΤΡΟΠΗ αυτό που γίνετε στο φόρουμ αυτό.
Λέει κάποιος σε ένα οπαδικό φόρουμ την γνώμη του σε κάτι και αμέσως δέχεται επίθεση.
Λες και δεν μπορείς να πεις την σκέψη σου.
Ντροπή!
Δεν μίλησα άσχημα σε κανέναν, ούτε πρόσβαλα κάποιον!
Θα τιμήσω αυτό που είπα ότι δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιον οπότε σταματάω εδώ.
Είναι μεγάλη ΝΤΡΟΠΗ αυτό που γίνετε στο φόρουμ αυτό.
Λέει κάποιος σε ένα οπαδικό φόρουμ την γνώμη του σε κάτι και αμέσως δέχεται επίθεση.
Λες και δεν μπορείς να πεις την σκέψη σου.
Ντροπή!
Συμφωνώ απαράδεκτο σχόλιο hasio.... Από τα ποιο ανόητα κομπλεξικα και εμπαθή σχόλια που διάβασα ποτέ στο paokmaniaThe_Stalker έγραψε:Επειδή κάπου δεν σκοπεύω να ανεχτώ τη μετατροπή του paokmania σε site τύπου παλιού paokworld, δεν πρόκειται να αφήνω τπτ να πέσει κάτω μέχρι να να σταματήσει η μ@λακία ή να μπαναριστώ εγώ.
Ως συνήθως πάει να γίνει πάλι μπάχαλο...Τώρα το ποιος φταίει ας το κρίνουν οι υπεύθυνοι αλλά μέχρι αύριο...
Κ Ο Φ Τ Ε ... Τ Ο ... Ρ Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε !!!!
Κ Ο Φ Τ Ε ... Τ Ο ... Ρ Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε !!!!

Ρε μεγάλε , γάμα το κλάους και τον οποιοδήποτε κλάους.
Είναι δυνατόν να προτρέπεις παίκτη να δηλώσει ψέμματα τραυματίας για να μη παίξει; Και να το ονομάζεις αυτό τσίπα; Βαφτίζουμε τη πουστιά και το ψέμα ως "τσίπα" γιατί μας βολεύει.
Πουστιά είναι αυτό , αν το κάνει ο οποιοσδήποτε παίκτης.
Πουστιά και ασέβεια.
Και ναι , αν η προσωπική σου γνώμη είναι αυτή , είναι για φτύσιμο.
Δε γίνεται να παίζουμε με τις λέξεις.
Είναι δυνατόν να προτρέπεις παίκτη να δηλώσει ψέμματα τραυματίας για να μη παίξει; Και να το ονομάζεις αυτό τσίπα; Βαφτίζουμε τη πουστιά και το ψέμα ως "τσίπα" γιατί μας βολεύει.
Πουστιά είναι αυτό , αν το κάνει ο οποιοσδήποτε παίκτης.
Πουστιά και ασέβεια.
Και ναι , αν η προσωπική σου γνώμη είναι αυτή , είναι για φτύσιμο.
Δε γίνεται να παίζουμε με τις λέξεις.
Δυστυχώς έτσι είναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τετ 22 Φεβ 2017, 12:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hasio_john
Εγώ προσωπικά αν ήμουν παίχτης την ομάδας και ένιωθα πως ψυχολογικά ή σωματικά ΔΕΝ μπορώ να βοηθήσω την ομάδα σε ένα τόσο σημαντικό ματς, ΝΑΙ θα έλεγα στον προπονητή μου ότι δεν μπορώ!
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σας! ΑΥΤΟ εννοώ και μόνο αυτό.
Καμιά φορά τα γραπτά παρερμνηνεύονται και ανακαλώ αν παρεξηγήθηκε κάποιος!
Ήλπιζα πως με γνωρίζετε πλέον και αν ανατρέξετε τα παλιά μου σχόλια στο συγκεκριμένο τόπικ θα καταλάβετε τι σημαίνει στήριξη σε παίχτη ! ΣΗΜΕΡΑ όμως στηρίζω την ομάδα!
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σας! ΑΥΤΟ εννοώ και μόνο αυτό.
Καμιά φορά τα γραπτά παρερμνηνεύονται και ανακαλώ αν παρεξηγήθηκε κάποιος!
Ήλπιζα πως με γνωρίζετε πλέον και αν ανατρέξετε τα παλιά μου σχόλια στο συγκεκριμένο τόπικ θα καταλάβετε τι σημαίνει στήριξη σε παίχτη ! ΣΗΜΕΡΑ όμως στηρίζω την ομάδα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Τετ 22 Φεβ 2017, 12:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
hasio_john έγραψε:Αν είχες λίγη τσίπα σήμερα θα έκανες τον τραυματία μπας και έδινες στην ομάδα σου περισσότερες πιθανότητες για το θαύμα! Θα είναι κρίμα σε έναν αγώνα σαν τον σημερινό να χαντακώσεις την ομάδα κάνοντας την προσωπική σου προσπάθεια για ξεμπούκωμα από τον λήθαργο! Πλέον σχόλια του τύπου σήμερα είναι η μέρα σου , σήμερα θ' αναγεννηθείς και κτλ κτλ, έχουν αρχίσει να προκαλούν γέλιο και εκνευρισμό! ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΞΕΜΠΟΥΚΩΜΑ από την Κυριακή στην εγχώρια λίγδα! Πρέπει ντε και καλά να θυσιάσουμε την όποια ελπίδα έχουμε στο σημερινό ματς ρε παιδιά? Πραγματικά, δεν το λέω ειρωνικά , ούτε θα έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιον, αλλά μέχρι και σεις παραπάνω που ελπίζετε στην ανάσταση νεκρών, .... θέλετε αυτό να παιχτεί ΣΗΜΕΡΑ????![]()
Την ομάδα την σκέφτεστε καθόλου ή πάνω απ' όλα είναι η προσωπική σας συμπάθεια για τον παίχτη?? ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ..... ΦΤΑΝΕΙ!
Ας δει το ματσάκι σήμερα από τον πάγκο. ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ! Θα τον πεισμώσει και θα σκεφτεί, κοίτα ρε μλκ τι χάνω με την αφλογιστία μου! Θα ξεσκιστώ να γίνω καλύτερος!
Αν ειχες τσιπα θα πρεπε να μη ξαναγραψεις εδω μεσα.Το κανα και αναφορα.
Σημερα βρηκες να γραψεις τετοιο αισχος?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τετ 22 Φεβ 2017, 12:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όταν λέμε ΤΕΛΟΣ εννοούμε ΤΕΛΟΣ
Σταματήστε να μας γράφεται στα τέτοια σας. Σας προειδοποιήσαμε όλους πολλές φορές δε θα κάνουμε άλλο τους μαλακες. Χασιο δυο βδομάδες και λίγες είναι . Τραγικός. Μη δω άλλο ποστ εδώ μέχρι το ματς.
Σταματήστε να μας γράφεται στα τέτοια σας. Σας προειδοποιήσαμε όλους πολλές φορές δε θα κάνουμε άλλο τους μαλακες. Χασιο δυο βδομάδες και λίγες είναι . Τραγικός. Μη δω άλλο ποστ εδώ μέχρι το ματς.
- sourmenetes
- Moderator
Προφανως δεν υπαρχει νοημων οπαδος...εκτος απο εσενα που ζητας να παραστησει τον πεθαμενο...hasio_john έγραψε:Ναι ... ΟΚ! Αν υπάρχει νοήμωνας οπαδός την ομάδας που βλέπει κάτι κακό ή ειρωνικό στο σχόλιό μου, τότε ΝΑΙ είμαι άρρωστος!Έλεος και πάλι έλεος! Ας παίξεις λοιπόν και εδώ θα είμαστε να τα πούμε και μετά! Λες και δεν έχουμε δει το έργο ξανά. ΚΑΘΕ φορά τα ίδια και τα ίδια!
Τέλος πάντων, παίξει δεν παίξει ... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ!
Πλέον δεν μ' ενδιαφέρουν ατομικά συγκεκριμένοι παίχτες! Κάποια στιγμή θα φύγουν. Ο ΠΑΟΚ όμως θα είναι εκεί για μας και μεις γι' αυτόν! ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ και ας είμαστε ..... άρρωστοι!
- Μπαρκαρούτσος
RoMaN έγραψε:Π.Α.Ο.Κ. σ'αγαπώ, αλλά αυτόν τον ρημάδη τον Αθανασιάδη δεν τον μπορώ ρε φίλε, εδώ με κάθεται δηλαδή!!!!
Για τον hasio.
Συγγνώμη που ποστάρω μετά το μπαν, απλώς δεν πρόλαβα επειδή είμαι έξω και μπήκα από κινητό.
Άντε ρε με τις εμπάθειες γαμώτο!