Schalke - PAOK Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 19:00
Re: Schalke - PAOK Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 19:00
Αποστόλη μέχρι και η Παναγιά θα κάνει άμυνα αύριο. Ο ΑΑ αυτή τη στιγμή είναι σε αγρυπνία με πρόσφορο τον δικέφαλο, ο Σαββίδης θα είναι στο διαστημα και μεις ειμαστε κουλ.
Δεν χανεται η προκριση
Δεν χανεται η προκριση
Σε μεγάλη φόρμα ο Asimos,μακάρι να είναι στην ίδια και ο ΠΑΟΚ αύριο.
Ωωωωω Μπανε μπανε
ποσο ΠΑΟΚ ειναι η αυριανη ημερα... Εχουμε ολα τα φοντα να σπασει ο διαολος παλι το ποδαρι του χο χο χο
ποσο ΠΑΟΚ ειναι η αυριανη ημερα... Εχουμε ολα τα φοντα να σπασει ο διαολος παλι το ποδαρι του χο χο χο
Η αληθεια ειναι οτι ολα μυρίζουν πολυ ΠΑΟΚ αύριο.
Ας μείνουμε σε αυτό και βλέπουμε.
Ας μείνουμε σε αυτό και βλέπουμε.
- kataramenos5
Η ιστορια γραφεται απ τις μεγαλες νικες.Απ αυτους που ξεπερασαν τους εαυτους τους.Κανεις δε θα θυμοταν τους 300 του Λεωνιδα αν ειχαν απεναντι τους 300.Κανεις δε θα μιλουσε για τον Κολοκοτρωνη αν ο Δραμαλης ειχε 2000 στρατο .Ολοι παλεψαν για το αδυνατο απεναντι σε πολυ ισχυροτερους αντιπαλους.Γι αυτο που οι αλλοι δε πιστευανε.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΥΓ Σα να χω ηδη κερδισει νοιωθω.Τρελα πραγματα.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΥΓ Σα να χω ηδη κερδισει νοιωθω.Τρελα πραγματα.
Στους 16 πρεπει να ειναι κεκλεισμενων το εντος.
Αυτα και τα υπολοιπα αυριο
- ΑποστόληςΑ
Πράγματι.obanebane έγραψε:Σε μεγάλη φόρμα ο Asimos,μακάρι να είναι στην ίδια και ο ΠΑΟΚ αύριο.
Στον τελικό της Φιλαδελφειας μολις ειχα τελειωσει το φανταρικο μου. Με περνει τηλ μια σειρουλα το πρωι του Τελικου και μου λεει ψηνεσαι; Εχω ενα εισιτηριο περισσευμα. Σταματαμε εθνικη και σε φορτωνουμε. Ωραια εδρα η Φιλαδελφεια, αρκετα ατμοσφαιρικη. Στο πουλμαντο το ειχαμε σηκωσει απο την ωρα που μπηκα μεσα καθως ηταν το πρωτος τιτλος μετα απο απειρα χρονια.
Τελειωμενους μας ειχανε, συνοπτικη διαδικασια φαινοτανε και ο Κοκκαλης εψαχνε το καλυτερο πουρο να το τριψει στη μαπα του τότε Σερβου. Αλλα οι Σερβοι ως βαλκανιοι ειναι περιεργη ρατσα. Ειδικα αυτοι που εχουνε τον εγωισμο τους ανεπτυγμενο λιγο περισσοτερο απο τους αλλους.
Τα υπολοιπα, ιστορια....
Τελειωμενους μας ειχανε, συνοπτικη διαδικασια φαινοτανε και ο Κοκκαλης εψαχνε το καλυτερο πουρο να το τριψει στη μαπα του τότε Σερβου. Αλλα οι Σερβοι ως βαλκανιοι ειναι περιεργη ρατσα. Ειδικα αυτοι που εχουνε τον εγωισμο τους ανεπτυγμενο λιγο περισσοτερο απο τους αλλους.
Τα υπολοιπα, ιστορια....
- ΑποστόληςΑ
Αχ! Ήταν ο τελικός που έσπρωξα την συγχωρεμένη τη μάνα μου γιατί τόλμησε να πει εναντίον του ΠΑΟΚ (ήταν Ολυμπιακός και το βλέπαμε μαζί στην τηλεόραση)! Το πόσο το μετάνιωσα μετά, δε λέγεται!
- sourmenetes
- Moderator
Απο πουθενα δε βγηκε 11αδα...προφανως ο βλανταν θα τα παιξει ολα για ολα με φουλ επιθεση..
tsou έγραψε:πολλά πράγματα στην ζωή είναι ΠΑΟΚ. μερικά είναι περισσότερα.
πχ 100% ΠΑΟΚ και μόνο ΠΑΟΚ είναι όταν στην τότεναμ των εκατομμυρίων ήταν 0-2, και στην κερκίδα εκστασιασμένοι φώναζαν το αμίμητο ΠΑΟΚάρα βάλε και άλλο γκολ. άγνοια κινδύνου.
πχ 100% ΠΑΟΚ και μόνο ΠΑΟΚ είναι όταν είσαι αποκλεισμένος από την επόμενη φάση στο Ντόρντμουντ και παρολαυτά πικάρεις την ίδια την ομάδα σου φωνάζοντας ότι θα πάρεις το κύπελλο ουέφα.
100% ΠΑΟΚ και μόνο ΠΑΟΚ είναι που ξέρουμε ότι αύριο είμαστε τελειωμένοι από χέρι αλλά βαθιά μέσα μας(παραδεχτείτε το όλοι) ψιλοπιστεύουμε και λέμε γιατί όχι ρε πούστη μου να βάζαμε 3 γκολ και να πηγαίναμε παράταση;
Τρόπος ζωής..
Τρόπος να βλέπεις την πραγματικότητα..
Δε θα ξεχάσω τον απλό κόσμο στα μπαλκόνια στις γειτονιές της Νέας Φιλαδέλφειαςκαθώς μας πήγαιναν κατά ομαδες στο γήπεδο.. χαιρετούσαν , έδιναν νερό σε κάτι εισόγεια , συνθήματα, χαμός, φοβερό συναίσθημα. Από το βράδυ έξω στη Δελφών, ένας χαμός, έμενα τότε δίπλα στους Μακεδόνες..Asimos έγραψε:Στον τελικό της Φιλαδελφειας μολις ειχα τελειωσει το φανταρικο μου. Με περνει τηλ μια σειρουλα το πρωι του Τελικου και μου λεει ψηνεσαι; Εχω ενα εισιτηριο περισσευμα. Σταματαμε εθνικη και σε φορτωνουμε. Ωραια εδρα η Φιλαδελφεια, αρκετα ατμοσφαιρικη. Στο πουλμαντο το ειχαμε σηκωσει απο την ωρα που μπηκα μεσα καθως ηταν το πρωτος τιτλος μετα απο απειρα χρονια.
Τα υπολοιπα, ιστορια....
Αυτή η πίστη που την έχει ο λαός του ΠΑΟΚ όταν περνάει εκεί που πρέπει γίνονται θαύματα...το χουμε δει το έργο πολλάκις, ό,τι και να γίνει αύριο αυτός είναι ο ΠΑΟΚ
- john4serres
Καβάλα, Δράμα ή Σέρρες.Asimos έγραψε:Στους 16 πρεπει να ειναι κεκλεισμενων το εντος.

Asimos έγραψε:100% ΠΑΟΚ είναι όταν έχεις στραβώσει με καμιά 80αριά στο φόρουμ και συνεχίζεις να μπαίνεις.
Ρε αύριο θα κάνουμε τον αντμίν στο ουεφα τελεια κομ να γραφει για μας και την Οσμανλισπορ και τον Μπεντο που τον πεταξε ο Σαββας με τον Καραπαπα απο τα 36.000 ποδια

Ερωτηση κρισεως. Αν ετσι ομως φαμε κανα ταλιρο, πως το διαχειριζομαστε μετα?sourmenetes έγραψε:Απο πουθενα δε βγηκε 11αδα...προφανως ο βλανταν θα τα παιξει ολα για ολα με φουλ επιθεση..