10.Djalma Campos

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: 10.Djalma Campos

Δημοσίευση από Dimg4 »

"β) δυσκολευομαι να απαιτω ακομα να εχουμε δυο Ενρικε...εδω τσιμπαω τον εαυτο μου να πιστεψω οτι εχουμε επιτελους φορ :lol: "

χαχαχαχαχαχχα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Τρί 21 Φεβ 2017, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Dimg4 έγραψε:Ειναι τακτικα αριστος και αυτο δειχνει ποδοσφαιρικη παιδεια. Οκ η εκφραση παλτο ηταν λιγο υπερβολικη, αλλα ειναι δεδομενο οτι για να αλλαξουμε επιπεδο, θελουμε αλλον εναν ενρικε απο δεξια

ετσι ειναι ! εναν ενρικε απ την αλλη μερια και το κυριοτερο εναν τερματα κι ενα κονττερας πισω .

μετα πηρες την κουπα θελει δε θελει ο χοντρος
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τωρα έως το καλοκαιρι θε δουμε κ κυριως οι υπεύθυνοι που χρειάζεται κ τι

Ας σταματήσουμε να ψάχνουμε προβλήματα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

μανιακ, δεν βλεπω καποιον να ψαχνει προβληματα ρε συ, κουβεντα κανουμε αγωνιστικα. Ισα ισα που του αναγνωρισα τα υπερ του, απλα το καλοκαιρι θα ηθελα ιδανικα εναν ολοκληρωμενο εξτρεμ για να παμε δυνατα για πρωταθλημα
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

CCCP έγραψε:
alex ntepo έγραψε:Ο Τζάλμα Κάμπος είναι μέτριος. Μέτριος. Μέτριος. Πολύ μέτριος.
Είναι πάρα πολύ μέτριος ΑΝ ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται πραγματικά να πάρει πρωτάθλημα και θα πρέπει φυσικά να πάρεις παίχτη εκεί του χρόνου. Αν μας αρκεί η επίδοση που χαλαρά έχει η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια, είναι μια χαρά.
Α, και χασογκόλης. Πολυ χασογκόλης. Αλλά είπαμε, είναι θέμα στόχων και απαιτήσεων.
Ρε παιδια μηπως να σταματησουμε τις υπερβολικες εκφρασεις? Αν ο Τζαλμα ειναι "μετριος" ρε φιλε ο Σακχοφ τι ειναι παλτο? Και αν ο Σακχοφ ειναι παλτο ο Κλαους ξερω γω τι ειναι?

Ναι ρε παιδια εχει τα σημεια του ο Τζαλμα που δεν "το εχει" αλλα ουτε αμπαλος ειναι ουτε "μετριος" επειδη δεν ειναι "φαντεζι" παικτης.

Ο Στοχ ας πουμε που τον εχετε θεοποιησει στο μυαλο σας, το ειχε ποιο πολυ στη μπουκα και το σουτ αλλα μυρια αρνητικα ειχε και εκεινος. Και οχι δεν λεω αυτο το κλασσικο "αμπαλος αλλα τρεχει και μαρκαρει". Καθολου αμπαλος δεν ειναι. Να τον πεις χασογκολη βεβαια, δεν το εχει το ενστικτο μεσα στη περιοχη.

Ο Τζαλμα ειναι παικτης ξεκαθαρα υψηλοτερου επιπεδου απο τις πολλες πραγματικες μετριοτητες που ειχαμε τοσα χρονια τωρα. Καναμε 5 χρονια να γλυτωσουμε επιτελους απο τους "μβπ" που μας βριζατε που τους κριτικαραμε κι ολας και τωρα μας ξινιζει και ο Τζαλμα. Κατσε να κανουμε ΕΝΑ ολοκληρομενο πρωταθλημα με αυτους τους παικτες αυτου του επιπεδου που ΠΡΩΤΗ φορα εχουμε και βλεπουμε.

ΥΓ. Και δεν ειπε και κανεις να μη παρουμε εξτρεμ το καλοκαιρι καλυτερο του Τζαλμα...αλλα τις υπερβολες λιγο ρε παιδια.
Δε θα αποκαλέσω τον Σάχοφ παλτό, γιατί αν κατάλαβα καλά δεν κάνει να αποκαλούμε παίχτες του ΠΑΟΚ παλτά. :D
Συμπτωματικά όμως τον θεωρώ μεγάλη απογοήτευση και δεν τον εκτιμώ καθόλου ως ποδοσφαιριστή. Τις περισσότερες φορές ξεχνάω ότι παίζει.

Πάμε στον Κάμπος. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει τα τελευταία χρόνια να έχει αποκτήσει μια "τεχνογνωσία" σε σχέση με τα εξτρέμ. Έχει φέρει δηλαδή πολλούς καλούς παίχτες να παίξουν τη θέση αυτή. Σαφώς καλύτερους του Κάμπος. Φυσικά έχει φέρει και χειρότερους, αλλά εμείς δεν πρέπει να κοιτάμε το καλύτερο; Δεν πρέπει να στοχεύουμε επιτέλους σε ένα πρωτάθλημα; Όταν έχω δει Βιερίνια, Στοχ, Μακ, Λούκας, Ροντρίγκεζ, και βλέπω και τον Ενρίκε με το καλημέρα να δείχνει τι αξίζει στη θέση του εξτρέμ του ΠΑΟΚ, ε, δικαιούμαι να περιμένω κάτι καλύτερο, δικαιούμαι να θεωρώ τον Κάμπος μέτριο παίχτη για τη θέση του ΒΑΣΙΚΟΥ εξτρεμ του ΠΑΟΚ που θα χτυπήσει ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Αν είναι να πηγαίνουμε για μια από τα ίδια, είπαμε, μια χαρά είναι.

Αντίθετα, θεωρώ ότι έχουμε ως ομάδα ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα στον άξονα, κυρίως στο οχτάρι και στο δεκάρι, αν και εκεί ο Ουάρντα έδωσε δικαίωμα να αισοδοξούμε και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Όπως και να΄χει, αν θες να πας για μεγάλα πράγματα, πρέπει να'χεις τουλάχιστον δύο παίχτες top-class στις θέσεις 6-8-10, κι εμείς νομίζω αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανέναν τέτοιο. Πλατιάζω όμως και δεν πρέπει...

ώπα, τώρα είδα αυτό
CCCP έγραψε: γ) Το εγραψα σε αλλο τοπικ αλλα για νουμερο ενα στοχο για παικτη να ανεβεις κι αλλο επιπεδο εγω θελω ενα μεγαλο οχταρι. (η και ενα ακομα δεκαρι/δεκαροοχταρο με ποιο πολλα πνευμονια κτλ). Ο τζαλμα μια χαρα μου κανει προς το παρων ειδικα οταν εχεις τον πιο παικταρα στην αλλη μερια και οταν εχεις και φουλμπακς...
Χωρις βεβαια να λεω οτι την βγαζεις μονο με Ενρικε και Τζαλμα και μετα μεγαλο ντροπ οφφ οποτε δεν παιζουν. Δεν λεω και να μην προσπαθησουμε να παρουμε καλο εξτρεμ για να μην μηνει στον παγκο ο Τζαλμα.
οπότε κάτι μου λέει ότι μάλλον περισσότερο συμφωνούμε παρά διαφωνούμε... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Εν συντομία κι επειδή την ποδοσφαιρική μου άποψη για τον Κάμπος την έχω πει:

α) Στο τόπικ αυτό υπήρξε μια υπερβολή από τον dimg4 και μια από τον aspromaura ioannina, όμως η όποια παρεξήγηση λύθηκε με καλή πίστη εκατέρωθεν. Έτσι νομίζω.

β) Προσυπογράφω αυτό που ζήτησε ο aspromaura ioannina για τη μεταφορά σε άλλο τόπικ του ποστ του Αποστόλη, γιατί για μια ακόμα φορά φαίνεται ότι τα όρια μεταξύ δικαιώματος άποψης και προσβολής φαίνεται ότι ορίζονται από τα προσωπικά μας πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τι να ελεγε αραγε αυτος ο Σαντος οταν εβλεπε εκεινον τον αργο,κακομουτσουνο,ανευ πολλων γκολ Σορλεν...;;;

Κατι θυμαμαι...
"Η ομαδα ξεκιναει απο το Σορλεν" νομιζω.

Καλο θα ειναι οταν αξιολογουμε εναν παικτη να ξερουμε τι ζηταει ο προπονητης απο αυτον.
Αυτα...
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Ήμουν σίγουρος ότι η κουβέντα θα κατέληγε στον Σορλέν και επίτηδες απέφυγα να τον αναφέρω ο ίδιος.
Όμως όχι ρε παιδιά, δε μου λείπει ο Σορλέν, ειδικά η χρησιμοποίησή του από τον Σάντος στο πλάι, όποιους τακτικούς σκοπούς κι αν εξυπηρετούσε, δε μου λείπει καθόλου. Ούτε ο Σορλέν. :D
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Για αυτο ακριβως λεμε την προσωπικη μας γνωμη, οχι τι λεει ο Ιβιτς. Ποσες φορες να πουμε οτι ειναι καφενειακες κουβεντες και οχι οτι ντε και καλα να συμφωνει ο Ιβιτς? ΦΥΣΙΚΑ ξερει πολλα περισσοτερα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Ivic τη δουλειά του κι εμείς τη δική μας.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

εννοειται αυτο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

sourmenetes έγραψε:Τι να ελεγε αραγε αυτος ο Σαντος οταν εβλεπε εκεινον τον αργο,κακομουτσουνο,ανευ πολλων γκολ Σορλεν...;;;

Κατι θυμαμαι...

Καλο θα ειναι οταν αξιολογουμε εναν παικτη να ξερουμε τι ζηταει ο προπονητης απο αυτον.
Αυτα...
Τεραστιος μυθος πως ο Σαντος ηθελε Σορλεν για εξτρεμ.Ο Σαντος ειχε ζητησει Νουνο Ασσις για παρτενερ του Βιερινια και του εφεραν Κουτσιανικουλη,στην συνεχεια Κριστιανο και καπως ετσι μονιμοποιησε τον Σορλεν αριστερα.Για ονομα του Θεου καποιοι να πιστευουν (δεν το λεω για σενα) πως ενας προπονητης στο συγχρονο ποδοσφαιρο δεν θελει 2 επιθετικους εξτρεμ.Δεν αποκτηθηκε για εξτρεμ ο Γαλλος.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν ειπα εγω αυτο...ειπα οτι ο καθε ενας εχει διαφορετικη αποψη και σιγουρα ο προπονητης εντελως διαφορετικη απο μας

Να το κανω και λιγο πιο συνθετο;;;ολοι μας εκπλαγηκαμε με τη μη χρηση χατζη απο το καλοκαιρι.αντιθετα ο πουγγουρας πηρε ευκαιριες.αν ρωτουσες 100 ατομα θα σου ελεγαν οτι ο χατζη θα ηταν βασικουρα φετος.ο προπονητης εχει εντελως διαφορετικη αποψη,την ωρα που και μετα την απομακρυνση τζαβελλα,δεν βρηκε ουτε αποστολη.

Πολλα πραγματα παιζουν ρολο,τα οποια δε γνωριζουμε εμεις.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μα δεν νομιζω να ειπε και κανενας πως ο Καμπος σε αυτον τον ΠΑΟΚ πρεπει να λιωσει στον παγκο.Μεχρι προσφατα 2 εξτρεμ ειχαμε ολα και ολα και δικαιως ηταν βασικος.Απλα καποιοι μεταξυ των οποιων και εγω κρινουν πως η μια θεση αναβαθμισης για το βημα παραπανω την επομενη χρονια πρεπει να ειναι στη θεση του.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

joshua έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Τι να ελεγε αραγε αυτος ο Σαντος οταν εβλεπε εκεινον τον αργο,κακομουτσουνο,ανευ πολλων γκολ Σορλεν...;;;

Κατι θυμαμαι...

Αυτα...
Τεραστιος μυθος πως ο Σαντος ηθελε Σορλεν για εξτρεμ.Ο Σαντος ειχε ζητησει Νουνο Ασσις για παρτενερ του Βιερινια και του εφεραν Κουτσιανικουλη,στην συνεχεια Κριστιανο και καπως ετσι μονιμοποιησε τον Σορλεν αριστερα.Για ονομα του Θεου καποιοι να πιστευουν (δεν το λεω για σενα) πως ενας προπονητης στο συγχρονο ποδοσφαιρο δεν θελει 2 επιθετικους εξτρεμ.Δεν αποκτηθηκε για εξτρεμ ο Γαλλος.
Κουτσιανικουλης, κριστιανο και σαντος δεν υπηρξε ποτε
Σορλεν εφυγε μετα τη φενερ κ λιγο μετα το σαντος, ενω οι αλλοι ηρθαν μετα η για ελαχιστα μαζι
Σορλεν γινοταν χαφ για να καλυπτει ανεβασματα λινο κ βιερι απο την αλλη
Αν δειτε ποτε 2 τυπου ενρικε σε 11αδα ιβιτς μαζι το συζηταμε για τυπου καμπος
Ως τοτε ο τζαλμα δεν ειναι εκτελεστης αλλα ειν πολυτιμος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”