10.Djalma Campos
Re: 10.Djalma Campos
Ο Αγκολεζος ΔΕΝ ΕΧΕΙ τριπλα.1 στις 10 πιανει ,στις αλλες κανει blooper. Oσο για την ιεραρχεια το να εχεις το 4ο σου συμβολαιο στον παγκο της επιθεσης ειναι απολυτα φυσιολογικο και οχι λαθος προγραμματισμος.Ο ΠΑΟΚ εχει αναγκη απο μια προσθηκη παικτη που θα παιζει ειτε βασικος μαζι με τον Πριγιοβιτς ειτε μονος του μπροστα οταν ο Σερβος λειπει.Παικτη στο 8 οσο και αν θελουμε ολοι θα παρουμε μονο αν φυγει ο Τσιμιροτ.
Οχι για μεταπωλητικη αξια. Για περιθωρια βελτιωσης λεωzarathustra79 έγραψε:Ρε παιδιά δεν παίζουμε υπερατού να συγκρίνουμε τον έναν και τον άλλον. Και οι δυο είναι χρήσιμοι παίκτες που έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό το κακό τελείωμα. Σίγουρα ο djalma είναι ακόμα χειρότερος από τον mak στο τελείωμα, αλλά έχει άλλα στοιχεία που δεν τα είχε ο σλαβάκος όπως δύναμη, κράτημα μπάλας, στατική ντρίμπλα, ομαδικότητα κλπ.
Το να πει πάντως κάποιος οτι ο mak είναι καλύτερος ΟΚ να το δεχτώ και μάλλον συμφωνώ και γω μαζί του. Να πει οτι αποδυναμώθηκε η ομάδα καθως εφυγε ενας καλύτερος παίκτης και ήρθε ένας λιγότερο καλός, ΟΚ κ αυτό αν και δε λες και χαώδη τη διαφορά. Αλλά δηλαδή όποιος δεν είναι το ίδιο καλός με τον καλύτερο σου παίκτη να αποκαλείται παλτό; Δεν είναι λίγο υπερβολικό;
@Dimg4 όταν λες οτι ο προβληματισμός σου είναι για την ηλικία του, εννοείς για τη μεταπωλητική αξία του παίκτη; Γιατί αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το να λες οτι είναι παλτό. Δε νομίζω οτι όποιος δεν έχει μεταπωλητική αξία να είναι παλτό...
Όταν ακούς για μέσοεπιθετικούς και επιθετικούς επιχειρήματα τύπου είναι τακτικά σωστός, είναι φιλότιμος, είναι ομαδικός, βοηθάει στην άμυνα και αλλα τέτοια, κλαυτα. Από τα extrem θέλεις γκολ και ασιστ. Και δεν είναι ούτε θέμα τύχης ούτε ψυχολογίας. Είναι καθαρά θέμα μυαλού. Δεν είναι καν θέμα ικανότητας γιατί τις λίγες φορες που εκτέλεσε με την μια χωρίς να το πολύ σκεφτεί τα τελειώματα του ήταν μια χαρά. Αλλα εννιά στις δέκα φορες το μυαλό του κολλάει. Τώρα αν αλλάζει αυτό σε παίχτη που σε τρεις μήνες κλείνει τα 30 και μπαίνει στα 31 δεν ξέρω. Μακάρι αλλα το κόβω δύσκολο. Μέχρι να αλλάξει όμως μαζί με τον Klaus είναι οι πιο ανούσιοι παίχτες του ΠΑΟΚ φέτος.
Οι δυο μας μείναμε μου φαίνεται που τον πιστεύουμε αυτόν ακόμα, πραγματικά όμως...nothu έγραψε:Μακαρι...

-
- Mr Ξερόλας 2019
Μπα δεν νομιζω,υπαρχουν κι αλλοι.goran 64 έγραψε:Οι δυο μας μείναμε μου φαίνεται που τον πιστεύουμε αυτόν ακόμα, πραγματικά όμως...nothu έγραψε:Μακαρι...
Αα ειναι κι ο προπονητης μας ξεχασα.
Ψιλά γράμματα. 'Ακου εκεί είναι ευχαριστημένος ο προπονητής..Λεπτομέρειες.theo-drama έγραψε:Μπα δεν νομιζω,υπαρχουν κι αλλοι.goran 64 έγραψε:Οι δυο μας μείναμε μου φαίνεται που τον πιστεύουμε αυτόν ακόμα, πραγματικά όμως...nothu έγραψε:Μακαρι...
- navigator11
Πιστεύω ότι δειλά έχει αρχίσει να "συντάσσει" την προς ΠΑΟΚιους επιστολήν ο τιτανας Γκρεγκ για αύριο! Μετά το 0-2 του Τζαλμαντου ειδικά θα πάθει αμοκ! Αφενός αυτό.paok87 έγραψε:Chrisg4, τόσο απλά.
Αφετέρου ανήκω στους φανατικούς Τζαλμάντmen. Αναγνωρίζοντας ότι δείχνει για την ώρα στο τελείωμα να έχει θέμα. Ειλικρινά, αδυνατώ να το αποδώσω στην έλλειψη τεχνικής. Είναι θέμα άγχους; Mentality; Δεν ξερω.Μακάρι να το διαχειριστεί όσο πιο γρήγορα διότι η συνεισφορά του, η σημαντική συνεισφορά του, στο παιχνίδι της ομάδας υποβαθμίζεται μόνο λόγω αυτού. Κι είναι πραγματικά άδικο!!
Αφού "χιλιάδες προπονητές της κερκίδας (δεν) συνιστούν Τζάλμα"..."Αυτοί (δεν) ΞΕΡΟΥΝ"...

Υ.Γ. Navi, σιγά μην ασχοληθώ κιόλας ρε φίλε...
Απλά το παλικάρι θέλει οφθαλμίατρο με φαίνεται...Δεν "βλέπει" εστία...

Υ.Γ. Navi, σιγά μην ασχοληθώ κιόλας ρε φίλε...
Απλά το παλικάρι θέλει οφθαλμίατρο με φαίνεται...Δεν "βλέπει" εστία...

-
- Mr Ξερόλας 2019
Παντως μακραν ο καλυτερος στα κερδισμενα φαουλ (50) απο τον δευτερο Μπισερβαρ(34),αλλα και ο χειροτερος στα λαθη (112) με δευτερο τον Μπισερβαρ(87),για το πρωταθλημα και μονο,χωρις Κυπελλο-Ευρωπη.
Έλα τώρα ρε Τέο...Μην τον απομυθοποιείς στα μάτια μας, εμάς που τον λατρεύουμε...
Υ.Γ. Απ το τόσο ξύλο που τρώει, πώς να έχει μετά καθαρή κρίση και να μην κάνει και πολλά λάθη???

Υ.Γ. Απ το τόσο ξύλο που τρώει, πώς να έχει μετά καθαρή κρίση και να μην κάνει και πολλά λάθη???

- The_Stalker
Η αδυναμία στα τετ α τετ δεν είναι κάτι καινούργιο. Αν είδατε βίντεο, θα είδατε ότι τα ίδια και χειρότερα που έχει χάσει μ' εμάς, έχανε και με τις προηγούμενες ομάδες του. Θεωρώ ότι είναι κάτι που το ήξεραν οι υπεύθυνοι, το αξιολόγησαν, και παρ' όλα αυτά αποφάσισαν να τον αποκτήσουν. Ίσως γιατί θεώρησαν ότι η συνολική προσφορά του υπερκαλύπτει την αδυναμία του αυτή, ίσως γιατί τον είχαν συνδυάσει με τον Ματέους.
Σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι δεν έχει τρίπλα (joshua) και σε καμία της καμίας ότι είναι ανούσιος (chrisg4). Μόνο τα φάουλ που έχει πάρει μετά από σακούλα στον αντίπαλο, ο αριθμός των επιθέσεων που ξεκινά από τα πόδια του, η ποικιλία στο παιχνίδι του, η αμυντική του βοήθεια είναι αρκετά.
Ναι, ομολογώ ότι είμαι κι εγώ Καμπόσκυλο όπως ο navi.
Σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι δεν έχει τρίπλα (joshua) και σε καμία της καμίας ότι είναι ανούσιος (chrisg4). Μόνο τα φάουλ που έχει πάρει μετά από σακούλα στον αντίπαλο, ο αριθμός των επιθέσεων που ξεκινά από τα πόδια του, η ποικιλία στο παιχνίδι του, η αμυντική του βοήθεια είναι αρκετά.
Ναι, ομολογώ ότι είμαι κι εγώ Καμπόσκυλο όπως ο navi.
Ψιλά γράμματα. 'Ακου εκεί είναι ευχαριστημένος ο προπονητής..Λεπτομέρειες.[/quote]Odi έγραψε:Μπα δεν νομιζω,υπαρχουν κι αλλοι.goran 64 έγραψε:Οι δυο μας μείναμε μου φαίνεται που τον πιστεύουμε αυτόν ακόμα, πραγματικά όμως...nothu έγραψε:Μακαρι...
Ποιος ειπε το αντιθετο? Γιατι προκαλειτε με το αντιθετο? Διαβασατε καπου οτι εοειδη δεν τον πιστευουμε καποιοι, σωνει και καλα πρεπει να συμφωνει ο Ιβιτς? ελεος