10.Djalma Campos
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 10.Djalma Campos
Napoli4 έγραψε:Αν εξτρέμ με τα χαρακτηριστικά του Τζαλμα είχε το ευκολο γκολ, δεν θα επαιζε στον ΠΑΟΚ. Είπε και ο ΒΙ πως είναι απο τους αρχηγούς, πράγμα που δείχνει πως προσφέρει πολλά και στα αποδυτηρια. Εμένα προσωπικά μου αρέσει και πιστεύω είναι απαραίτητο να έχουμε έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του. Με Ενρίκε αριστερά, Μπις δεκαρι και Πριγιο κορυφη θα φανεί περισσότερο η ποιότητα του. Στα συν πως είναι τακτικά σωστός και όταν ανεβαίνει ο Μάτος ξέρει ποιους χώρους να καλύψει.
+
Αυτο ακριβως.
Napoli4 έγραψε:Αν εξτρέμ με τα χαρακτηριστικά του Τζαλμα είχε το ευκολο γκολ, δεν θα επαιζε στον ΠΑΟΚ. Είπε και ο ΒΙ πως είναι απο τους αρχηγούς, πράγμα που δείχνει πως προσφέρει πολλά και στα αποδυτηρια. Εμένα προσωπικά μου αρέσει και πιστεύω είναι απαραίτητο να έχουμε έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του. Με Ενρίκε αριστερά, Μπις δεκαρι και Πριγιο κορυφη θα φανεί περισσότερο η ποιότητα του. Στα συν πως είναι τακτικά σωστός και όταν ανεβαίνει ο Μάτος ξέρει ποιους χώρους να καλύψει.
Πηξαμε στους τακτικα σωστους παικτες ολα αυτα τα χρονια. Χιλιες φορες να μου κανει νουμερα σε γκολ και ασσιστ απο το να ειναι τακτικα σωστος(ποσο δυσκολο ειναι τελικα;)
Το σχολιο αφορα και τον Ουαρντα, βασει οσων διαβαζω και στο τοπικ του.
Sent from my iPad using Tapatalk
Πας καλα? Η απλα δεν υπαρχει λογικη στο μυαλο σου και απλα θες να με προκαλεσεις?eorptol1 έγραψε:Σωστά την γνώμη μας λέμε ότι ο τζαλμα είναι παλτό..... Τι και αν είπε ο ιβιτς ότι είναι πολύ χρήσιμος η δικιά μας ποδοσφαιρική κριτική είναι ότι είναι παλτό έτσι απλά.....Dimg4 έγραψε:2 Οκτωβριου. Προσπαθω να βρω κατι που να με κανει να πιστευω σε αλλαγη εντυπωσης αλλα δεν. Καλος, τρεχαλατζης, ομαδικος αλλα η θεση απαιτει Λουκας, Ενρικε, Βιερινια και Στοχ επιπεδο. Ελπιζω σε δανεισμο το καλοκαιρι και σε αποκτηση παιχταρα και απο εκει.Dimg4 έγραψε:Ειχα αμφιβολιες για σενα τελευταια γιατι δεν ειδα ΚΑΝΕΝΑ στοιχειο εξτρεμ πανω σου. Το γκολ που εβαλες με αγιαξ τελικα ηταν κατα λαθος και για μενα αποδεικνυεσαι παλτο.
Στο χερι σου ειναι να κανω κωλοτουμπα και ελπιζω σε αυτο για το καλο του ΠΑΟΚ.
Ναι το οτι ειπα ειναι παλτο ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ, δεν επιβαλλω σε αλλους να συμφωνουν η να μην κριτικατουν. Αν δεν καταλαβαινεις ελληνικα μην ασχολεισαι, εκτιθεσαι.
Χαχαχαχα ΦΥΣΙΚΑ ειναι γνωμη! Αρνητικη ναι αλλα ειναι γνωμη, τα αυτονοητα δεν μπορεις καν να καταλαβεις?eorptol1 έγραψε:Μα ο ίδιος ο dimg4 βάζει μυνημα του που γράφει ότι είναι παλτό εσύ αυτό το θεωρείς κριτική; τι αντε πάλιΑποστόληςΑ έγραψε:Άντε πάλι.
Dimg4 έγραψε:
Ειχα αμφιβολιες για σενα τελευταια γιατι δεν ειδα ΚΑΝΕΝΑ στοιχειο εξτρεμ πανω σου. Το γκολ που εβαλες με αγιαξ τελικα ηταν κατα λαθος και για μενα αποδεικνυεσαι παλτο.
Ασε αποστολη, μην το ψαχνεις. Ειπε ο ιβιτς οτι του κανει αρα δε δικαιουμαστε προσωπικη γνωμη χαχαχαχαΑποστόληςΑ έγραψε:Άντε πάλι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Τρί 21 Φεβ 2017, 14:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δηλαδή πήρε τη μπάλα βγήκε μονος του απέναντι από τον τερματοφύλακα και αντί να τελειώσει τη φάση που είχε όλο τον χώρο και τον χρόνο να το κάνει, πρώτα έψαξε να βρει τον Priyovic που τον έκλειναν δυο, μετά επέλεξε να κάνει δυο προσποιήσεις φεύγοντας πλαγια σε βαθμό που πλέον είχε χάσει οποιοδήποτε πλεονέκτημα είχε απέναντι στον τερματοφύλακα και μετά αναγκάστηκε να σουτάρει πάνω του γιατί πλέον και σε καλή θέση δεν ήταν αλλα και τον Priyovic τον έκλειναν 3. Που ακόμα και τότε είχε την επιλογή να σκάψει με όλη του την άνεση στον Enrique που ήταν μονος του. Εντάξει δεν έχω παίξει και στην Barcelona η την Real αλλα νομίζω ότι, ότι λάθος μπορούσε να κάνει στη συγκεκριμένη φάση το έκανεpilotos έγραψε:Προχθές, έκανε κίνηση να δώσει στον Πριγιοβιτς, που όμως ήταν κλεισμένος και έκανε 2 ακόμα βήματα, μέχρι να σουτάρει στην κλειστή.
Αλήθεια μπάλα έχετε παίξει η μόνο στο FIFA;
SM-G935F

Το παικταρας ειναι αποψη η αποθεωση?eorptol1 έγραψε:Το παλτό είναι άποψη;
Η ισοπέδωση;
Όλοι εκτίθενται και δεν ξέρουν ελληνικά εδώ μέσα, πλην ενός νομίζω πλέον...
Υ.Γ. Το να αποκαλεί οπαδός της ομάδας, μέσα σε οπαδικό forum, έναν οποιονδήποτε παίχτη της, ΠΑΛΤΟ ή/και άλλου είδους τέτοιες ομορφιές, μέσα σε 2-3 μήνες που παίζει στην ομάδα και μάλιστα όχι πάνω σε φάση πίεσης κανενός αγώνα αλλά έτσι, αβίαστα, δεν με ξεπερνάει απλά, αλλά μου φαίνεται σαν κάποιου είδους ψυχοθεραπεία, για προσωπικό του πάντα όφελος φυσικά και τίποτα λιγότερο ή περισσότερο...
Γιατί διαφορετικά δεν βλέπω κανέναν άλλον λόγο να μην εκφράσει την προσωπική του άποψη, όσο βιαστική ή λανθασμένη κι αν είναι αυτή, με πιο ήπιους όμως χαρακτηρισμούς, δίχως μάλιστα να προκαλεί το οπαδικό αίσθημα πολλών άλλων συμφορουμιτών του...
Υ.Γ. Το να αποκαλεί οπαδός της ομάδας, μέσα σε οπαδικό forum, έναν οποιονδήποτε παίχτη της, ΠΑΛΤΟ ή/και άλλου είδους τέτοιες ομορφιές, μέσα σε 2-3 μήνες που παίζει στην ομάδα και μάλιστα όχι πάνω σε φάση πίεσης κανενός αγώνα αλλά έτσι, αβίαστα, δεν με ξεπερνάει απλά, αλλά μου φαίνεται σαν κάποιου είδους ψυχοθεραπεία, για προσωπικό του πάντα όφελος φυσικά και τίποτα λιγότερο ή περισσότερο...
Γιατί διαφορετικά δεν βλέπω κανέναν άλλον λόγο να μην εκφράσει την προσωπική του άποψη, όσο βιαστική ή λανθασμένη κι αν είναι αυτή, με πιο ήπιους όμως χαρακτηρισμούς, δίχως μάλιστα να προκαλεί το οπαδικό αίσθημα πολλών άλλων συμφορουμιτών του...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 21 Φεβ 2017, 14:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρα ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ειναι πως η λεξη παλτο δεν ειναι κριτικη..... Χαχαχαχαeorptol1 έγραψε:Όχι δεν είναι σεβαστη η άποψη του όταν λέει παλτό κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ κανε σκληρή κριτική, αλλά το παλτό δεν είναι κριτική δεν την θεωρώ κριτική.....
Γκοραν εσυ αποκαλεσες συνοπαδους που δε συμφωνουσαν στα σεντονια σου αλλοθρησκους και ρουφιανους... Το παλτο μας πειραξε τωρα, αντε ρε ξεκολληστε που η υποκρισια σας χτυπησε κοκκινο. Επιλεκτικη ευαισθησιαgoran 64 έγραψε:Όλοι εκτίθενται και δεν ξέρουν ελληνικά εδώ μέσα, πλην ενός νομίζω πλέον...
Υ.Γ. Το να αποκαλεί οπαδός της ομάδας, μέσα σε οπαδικό forum, έναν οποιονδήποτε παίχτη μας, ΠΑΛΤΟ ή/και άλλου είδους τέτοιες ομορφιές, μέσα σε 2-3 μήνες που παίζει στην ομάδα και μάλιστα όχι πάνω σε φάση πίεσης κανενός αγώνα αλλά έτσι, αβίαστα, δεν με ξεπερνάει απλά, αλλά μου φαίνεται σαν κάποιου είδους ψυχοθεραπεία, για προσωπικό του πάντα όφελος φυσικά και τίποτα λιγότερο ή περισσότερο...
Ρε file πως θα βάλεις γκολ άμα δεν έχεις παίκτες με σωστή τακτική? Δηλαδή θα τους περάσει όλους και θα βάλει και 2 γκολ αλλα άμα δεν πίεζε κλείνει στην άμυνα και κάνει σωστές κινήσεις πως ακριβώς πιστεύεις ότι θα μπούν τα γκολ?paok87 έγραψε:Πηξαμε στους τακτικα σωστους παικτες ολα αυτα τα χρονια. Χιλιες φορες να μου κανει νουμερα σε γκολ και ασσιστ απο το να ειναι τακτικα σωστος(ποσο δυσκολο ειναι τελικα;)
Καλός είναι ο Djalma, ειδικά για δύσκολα εκτος έδρας πιστεύω. Πρόβλημα στο γκολ και assist έχει αλλα ας ελπίσουμε να καθαρίσει το μυαλό του!
- ΑποστόληςΑ
Ψυχοθεραπεία, ε;
Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι την χρειαζόμαστε. Πολύ περισσότεροι όμως απ' ό, τι φαντάζονται κάποιοι.
Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι την χρειαζόμαστε. Πολύ περισσότεροι όμως απ' ό, τι φαντάζονται κάποιοι.
Παλτό δεν είναι κριτική είναι απαξίωση στο φουλDimg4 έγραψε:Πας καλα? Η απλα δεν υπαρχει λογικη στο μυαλο σου και απλα θες να με προκαλεσεις?eorptol1 έγραψε:Σωστά την γνώμη μας λέμε ότι ο τζαλμα είναι παλτό..... Τι και αν είπε ο ιβιτς ότι είναι πολύ χρήσιμος η δικιά μας ποδοσφαιρική κριτική είναι ότι είναι παλτό έτσι απλά.....Dimg4 έγραψε: 2 Οκτωβριου. Προσπαθω να βρω κατι που να με κανει να πιστευω σε αλλαγη εντυπωσης αλλα δεν. Καλος, τρεχαλατζης, ομαδικος αλλα η θεση απαιτει Λουκας, Ενρικε, Βιερινια και Στοχ επιπεδο. Ελπιζω σε δανεισμο το καλοκαιρι και σε αποκτηση παιχταρα και απο εκει.
Ναι το οτι ειπα ειναι παλτο ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ, δεν επιβαλλω σε αλλους να συμφωνουν η να μην κριτικατουν. Αν δεν καταλαβαινεις ελληνικα μην ασχολεισαι, εκτιθεσαι.
....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τρί 21 Φεβ 2017, 14:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.