10.Djalma Campos
Re: 10.Djalma Campos
Μα ο ίδιος ο dimg4 βάζει μυνημα του που γράφει ότι είναι παλτό εσύ αυτό το θεωρείς κριτική; τι αντε πάλιΑποστόληςΑ έγραψε:Άντε πάλι.
Dimg4 έγραψε:
Ειχα αμφιβολιες για σενα τελευταια γιατι δεν ειδα ΚΑΝΕΝΑ στοιχειο εξτρεμ πανω σου. Το γκολ που εβαλες με αγιαξ τελικα ηταν κατα λαθος και για μενα αποδεικνυεσαι παλτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τρί 21 Φεβ 2017, 10:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Γιατί εσείς επικρίνεται όσους έχουν διαφορετική άποψη. Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Ο ΠΑΟΚ ανέκαθεν είχε ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Όπως εσένα σε αρέσει η Claudia Schiffer εμένα με αρέσει η Elle Macpherson.nothu έγραψε:Με ολα πιανεσαι Αποστολη...
- ΑποστόληςΑ
Αυτό ακριβώς λέω: Ότι δεν πρέπει να την λέτε σε κάποιον που λέει την άποψη του. Όπως είσαι εσύ απόλυτα σεβαστός να τον λες παικταρά έτσι πρέπει να είναι σεβαστός και όποιος έχει την αντίθετη άποψη, ακόμη κι αν είναι λίγο υπερβολική.eorptol1 έγραψε:Μα ο ίδιος ο dimg4 βάζει μυνημα του που γράφει ότι είναι παλτό εσύ αυτό το θεωρείς κριτική; τι αντε πάλιΑποστόληςΑ έγραψε:Άντε πάλι.
Dimg4 έγραψε:
Ειχα αμφιβολιες για σενα τελευταια γιατι δεν ειδα ΚΑΝΕΝΑ στοιχειο εξτρεμ πανω σου. Το γκολ που εβαλες με αγιαξ τελικα ηταν κατα λαθος και για μενα αποδεικνυεσαι παλτο.
Και τον Warda κάποιοι τον είδαμε προχθές παικταρά και κάποιοι άλλοι κάτω του μετρίου. Απόλυτα θεμιτές και οι δύο απόψεις.
Όχι δεν είναι σεβαστη η άποψη του όταν λέει παλτό κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ κανε σκληρή κριτική, αλλά το παλτό δεν είναι κριτική δεν την θεωρώ κριτική.....
Εσυ τι το διαφορετικο κανεις δηλαδη;ΑποστόληςΑ έγραψε:Γιατί εσείς επικρίνεται όσους έχουν διαφορετική άποψη. Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Ο ΠΑΟΚ ανέκαθεν είχε ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Όπως εσένα σε αρέσει η Claudia Schiffer εμένα με αρέσει η Elle Macpherson.nothu έγραψε:Με ολα πιανεσαι Αποστολη...
- ΑποστόληςΑ
Εγώ δεν την είπα σε κανέναν που αποκάλεσε τον Campos παικταρά. Την λέω σε αυτούς που επιτίθενται σε μέλη που εκφέρουν την άλλη άποψη. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η κριτική από τα μέλη πρέπει να είναι ελεύθερη.
Ωραια τοτε. Θα γραφεις εσυ παλτο ο καμπος, θα γραφω εγω απο κατω παιχταρας ο καμπος και θα ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα. Δεν θα απανταω σε σενα ουτε θα σου κανω παραθεση ομως.
- ΑποστόληςΑ
Αν εξτρέμ με τα χαρακτηριστικά του Τζαλμα είχε το ευκολο γκολ, δεν θα επαιζε στον ΠΑΟΚ. Είπε και ο ΒΙ πως είναι απο τους αρχηγούς, πράγμα που δείχνει πως προσφέρει πολλά και στα αποδυτηρια. Εμένα προσωπικά μου αρέσει και πιστεύω είναι απαραίτητο να έχουμε έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του. Με Ενρίκε αριστερά, Μπις δεκαρι και Πριγιο κορυφη θα φανεί περισσότερο η ποιότητα του. Στα συν πως είναι τακτικά σωστός και όταν ανεβαίνει ο Μάτος ξέρει ποιους χώρους να καλύψει.
Είναι άλλο πράγμα να μην έχει την τελική ενας παιχτης σε μεγαλο βάθη και αλλο αυτο που βλέπουμε απο τον Κάμπος. Το παλικάρι βγαίνει απέναντι στον τερματοφύλακα κολλάει το μυαλο του. Γενικα οταν ειναι να αποφασίσει τι θα κανει είτε αυτο ειναι σουτ για γκολ είτε τελική πάσα κολλάει το μυαλο του. Προχθές βγήκε μονος με τον τερματοφύλακα και παραλίγο να βγει αουτ μονος του. Εγω πραγματικα περα απο το να βοηθάει στο πρέσινγκ της ομαδας και στα οβερλαπς του Ματος δεν βλέπω κατι αλλο. Δεν μπορει να κανει μονο αυτα το βασικό εξτρεμ του ΠΑΟΚ. Ο Μυατακιδης αν και για μένα ειναι παιχτης άξονα αυτη τη στιγμη απο Κάμπος ειναι δυο κλασεις πανω.
Προχθές, έκανε κίνηση να δώσει στον Πριγιοβιτς, που όμως ήταν κλεισμένος και έκανε 2 ακόμα βήματα, μέχρι να σουτάρει στην κλειστή.
Αλήθεια μπάλα έχετε παίξει η μόνο στο FIFA;
SM-G935F
Αλήθεια μπάλα έχετε παίξει η μόνο στο FIFA;
SM-G935F