Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Καλησπέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία για όλους μας...
"στρίβω δια του αρραβώνος"!!!!

Με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία για όλους μας...
Ααααα...Μην ξεχάσω...Και με μπόλικη σεξουαλική Κ Α Τ Α Π Ι Ε Σ Η εν όψει της γερμανικής μοιχαλίδας!!!!kataramenos5 έγραψε:Πρεπει να μαι πολυ καταπιεσμενος ο πστης.Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
Mike μου, εγώ πάλι της περνάω μέχρι και βέρα στο αριστερό για να την ξεκωλι@σω και όταν φτάσω Στοκχόλμη...mike έγραψε:Εγώ όμως τη Σάλκε δεν θέλω να την παντρευώ, να τη σκίσω θέλω
μήπως μετά πρέπει να την αποκαταστίσουμε?
"στρίβω δια του αρραβώνος"!!!!
Να σαι καλά ρε Mike...Για να μην τον αδικήσω όμως, θα βάλω και δεύτερο κουμπάρο τον άλλο καταπιεσμένο:
Υ.Γ. kat5 ελπίζω να μην αρνηθείς να μου κάνεις αυτήν την τιμή...

Υ.Γ. kat5 ελπίζω να μην αρνηθείς να μου κάνεις αυτήν την τιμή...
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα και σήμερα και μακάρι να εξελιχθεί έτσι! Θέλω μια καλή εμφάνιση σήμερα και μια όχι ήττα.
- kataramenos5
Εισαι μεγαλο τρελοκομειο αλλα θα δεχθω γιατι οπως λεει κι ο σοφος λαος ,ο κουμπαρος την κουμπαρα της καρφωνει μια 4ρα.goran 64 έγραψε:Να σαι καλά ρε Mike...Για να μην τον αδικήσω όμως, θα βάλω και δεύτερο κουμπάρο τον άλλο καταπιεσμένο:![]()
Υ.Γ. kat5 ελπίζω να μην αρνηθείς να μου κάνεις αυτήν την τιμή...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τετ 22 Φεβ 2017, 10:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλημέρα τρελαμένα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και μεγάλη πίστη για τρεις μεγάλες νίκες της Π.Α.Ο.Κ.άρας μας απόψε!!!!
"Π.Α.Ο.Κ. είσαι" σημαίνει ότι παλεύεις ακόμα και για το ακατόρθωτο και το πετυχαίνεις πολλές φορές!!!!
Υ.Γ. kat5, κουμπαράκι: "Χάρισμα σου η κουμπάρα, μια τεσσάρα την βδομάδα"!!!! Ρίχνε άφοβα!!!!

Με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και μεγάλη πίστη για τρεις μεγάλες νίκες της Π.Α.Ο.Κ.άρας μας απόψε!!!!
"Π.Α.Ο.Κ. είσαι" σημαίνει ότι παλεύεις ακόμα και για το ακατόρθωτο και το πετυχαίνεις πολλές φορές!!!!
Υ.Γ. kat5, κουμπαράκι: "Χάρισμα σου η κουμπάρα, μια τεσσάρα την βδομάδα"!!!! Ρίχνε άφοβα!!!!
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα!ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα και σήμερα και μακάρι να εξελιχθεί έτσι! Θέλω μια καλή εμφάνιση σήμερα και μια όχι ήττα.
Τελικά καλά εξελίχτηκε η χθεσινή ημέρα. Το παλέψαμε στα ίσια το ματσάκι, χωρίς φόβο και με αρκετό πάθος. Το ίδιο επιθυμώ και στους υπόλοιπους αγώνες που έχουμε μπροστά μας.
Καλημέρα σε όλους.
Κι εμένα μου άρεσε η ομάδα. Μεγάλη εντύπωση μου έκανε η νοοτροπία που φάνηκε στο 94+ όταν ο Πέλκας έκανε ένα τάκλιν για να κερδίσει τη μπάλα και να βγούμε στην επίθεση.
Κι εμένα μου άρεσε η ομάδα. Μεγάλη εντύπωση μου έκανε η νοοτροπία που φάνηκε στο 94+ όταν ο Πέλκας έκανε ένα τάκλιν για να κερδίσει τη μπάλα και να βγούμε στην επίθεση.
Καλημέρα αποκλεισμένα μεν (μόνο στο E.L. του ποδοσφαίρου φυσικά ) αλλά περήφανα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία για όλους μας, τρία απαραίτητα στοιχεία για να πορευόμαστε στην ζωή!!!!

Με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία για όλους μας, τρία απαραίτητα στοιχεία για να πορευόμαστε στην ζωή!!!!
- ΑποστόληςΑ