99. Μάριος Σιαμπάνης
Re: 99. Μάριος Σιαμπάνης
Αντε Μικρέ Πιάσε την ευκαιρία απο τα μαλλια κ δούλεψε να γίνεις το επόμενο νο1 στην ΠΑΟΚαρα μας!!!!
- ΑποστόληςΑ
Σε 2 χρόνια θα είναι περίπου 20 ετών, οπότε θα κάνει διαφορετικό συμβόλαιο.
Του χρόνου θα πάρει παιχνίδια..ειναι οτι καλυτερο.... σε 2 χρονια βασικός...
- zarathustra79
Δεν έκανε και κάτι συγκλονιστικό. ήταν και έυκολο το παιχνίδι, αλλά εκτός από το οτι όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί μου άρεσε πολύ και ένα βολέ που έκανε που παροτι δεν έβγαλε φάση πήγε ακριβώς εκεί που έπρεπε στον χρόνο που έπρεπε και με την ταχύτητα που έπρεπε.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Για τερματοφυλακας ειναι μικρος ακομη,δεν εκλεισε καν τα 18,εμπειρια μηδεν εχει.
Καλα τα πηγε στο ντεμπουτο του στο πρωταθλημα.
Καλα τα πηγε στο ντεμπουτο του στο πρωταθλημα.
- ΑποστόληςΑ
συγχαρητηρια παλικαρι μου για την πρωτη εμφανιση στο πρωταθλημα...εχω μεγαλες απαιτησεις απο σενα...χαμηλα το κεφαλι και δουλεια, μην αφησεις κανεναν να σε φουσκωσει τα μυαλα...
και για πολλα χρονια στον ΠΑΟΚ ευχομαι
και για πολλα χρονια στον ΠΑΟΚ ευχομαι

- back in black
Νομίζω ότι πρέπει να προσθέσει λίγο όγκο. Μου φάνηκε σα να μη ¨γεμίζει¨ το τέρμα. Βλέπω ότι στην αρχή του τοπικ τον δίνουν 1, 87 ύψος με μόλις 66 κιλά!!!
- ΑποστόληςΑ
Δουλεψε στις τοποθετησεις σου στα στημενα(θεμα ηλικιας) και εχουμε τερμα για δεκαετιες
- dimitrissss
Σε αποστολή αγώνα, για πρώτη φορά έκατσε στον πάγκο στον περσινό αγώνα κυπέλλου με τον Πανθρακικό (βασικός ο Γλύκος), σε ηλικία 16 ετών και ενός μήνα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μπράβο Μάριε! Είναι 17 ετών και 5 μηνών.
Θα πρέπει να ήταν ένας από τους μικρότερους όλων των εποχών σε αποστολή της ομάδας σε επίσημο αγώνα. Βέβαια έπαιξε ρόλο και ο κανονισμός του κυπέλλου που απαιτεί στη δεκαοκτάδα τουλάχιστον 2 παίκτες κάτω των 21.
Παλικαρι δεν σε ξερω, πρωτη φορα σε βλεπω να παιζεις, ακουω μονο τους φιλους που λενε οτι ξεχωριζεις εξαιτιας του ταλεντου σου. Ακουσε να σου πω, εχω βρεθει να ακουω για ταλεντα που εμειναν ταλεντα κι εχω σιχαθει τοσα χρονια να μην βλεπω στον ΠΑΟΚ εναν κιπερ με κακαλα μεγαλα σαν κουνουπιδια. ΔΟΥΛΕΨΕ ΛΟΙΠΟΝ!!! πολυ .... συνεχεια....βαζε να δεις παλια βιντεο του Σμαιχελ, κανε οτι σου λενε οι προπονητες σου 5 ΦΟΡΕΣ παραπανω απο οσο "πρεπει" και διαβαζε κανενα βιβλιο motivational απο παλιους αθλητες τυπου Μαικλ Τζορνταν και Μοχαμεντ Αλι για να παρεις παιδεια προοδου και φιλοδοξιας στην ζωη σου. Μην βγαινεις εξω, μην ακους τις γκομενες και τους κολητους, μην κανεις τιποτε αλλο παρα μονο προπονηση, προπονηση, προπονηση....ζησε προπονηση, γινε προπονηση...δεν υπαρχει αλλος τροπος να γινεις μεγαλος σε ο,τι κι αν θες να κανεις. Αμα δεν πονεσεις χαϊρι δεν κανεις, κι αμα "γινεις" χωρις να πονεσεις κατι δεν πηγε καλα. Καλη τυχη.
Εγω κια παρατήρηση θα κανω
Κούρεμα εκείνα τα κερατάκια που μπαίνουν στα ματια σου
Κούρεμα εκείνα τα κερατάκια που μπαίνουν στα ματια σου
Πριν ενάμιση+ χρόνο, ούτε 16 Δεν ήτανback in black έγραψε:Νομίζω ότι πρέπει να προσθέσει λίγο όγκο. Μου φάνηκε σα να μη ¨γεμίζει¨ το τέρμα. Βλέπω ότι στην αρχή του τοπικ τον δίνουν 1, 87 ύψος με μόλις 66 κιλά!!!
Αν ο μικρός είναι το ταλέντο που λένε, δε βλέπω το λόγο να μην είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας μας μέχρι να γυρίσει ο Γλύκος.