Μία ακόμα άνετη νίκη, με αλλαγές και ευκαιρία για τα πιτσιρίκια μας να πάρουν εμπειρίες
Αυτή η ομάδα του χρόνου θα κάνει πλάκα στο πρωτάθλημα
πάμε για διπλό στην Γερμανία τώρα
Συμφωνώ αν και ο πολκας διαφωνείPhoenixgrg έγραψε:Είδαμε καθαρό μυαλό και ροτεισον απο τον ιβιτς ότι καλύτερο και ακόμα ότι οι μεταγραφές θα μας βγουν όλες απο ότι φαίνεται μας κακομαθαίνουν ο ιβιτς με τον μιχελ και τουλάχιστον για Ελλάδα θα είμαστε 100% ανταγωνιστικοί
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ναι ρε φίλε ,εδω εκτέλεσε αράουτ κοιτάζοντας αλλου το άτομοtzouvi έγραψε:Μεγάλη μαφία ο Αιγύπτιος!!!! Πως στόπαρε την μπάλα, πως άλλαζε κατεύθυνση, φοβερές μπαλιές, έκανε και κολπάκια!!! σε πάσες κοιτάζοντας αλλού!!! Μπράβο του, να συνεχίσει με την ίδια όρεξη και θα γίνει ισάξιος με τους αγαπημένους μου συμπατριώτες του...(που είσαι ρε Μαγκντί ΘΕΕ!!!!).
Για τον Πρίγιο, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ, ΑΡΧΟΝΤΑΣ στη περιοχή, ΚΥΜΠΑΡΗΣ!!!! Μπράβο ρε ΑΛΑΝΙ!!!![]()
![]()
![]()
+++. Κοίτα, αν δεν εξελιχθεί στο ποδόσφαιρο, τον στέλνουμε για Μάτζικ!!! στο μπάσκετ.δηλαδή ο Taylor, πόσο καλύτερος ήταν????STRAFNIK έγραψε:Ναι ρε φίλε ,εδω εκτέλεσε αράουτ κοιτάζοντας αλλου το άτομοtzouvi έγραψε:Μεγάλη μαφία ο Αιγύπτιος!!!! Πως στόπαρε την μπάλα, πως άλλαζε κατεύθυνση, φοβερές μπαλιές, έκανε και κολπάκια!!! σε πάσες κοιτάζοντας αλλού!!! Μπράβο του, να συνεχίσει με την ίδια όρεξη και θα γίνει ισάξιος με τους αγαπημένους μου συμπατριώτες του...(που είσαι ρε Μαγκντί ΘΕΕ!!!!).
Για τον Πρίγιο, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ, ΑΡΧΟΝΤΑΣ στη περιοχή, ΚΥΜΠΑΡΗΣ!!!! Μπράβο ρε ΑΛΑΝΙ!!!![]()
![]()
![]()
Ποιος γαργαλάει τον Κόλκα?eorptol1 έγραψε: Συμφωνώ αν και ο πολκας διαφωνεί
Πολλή δουλειά, μάλιστα, αν μιλάμε για ποδόσφαιρο κι όχι για μπάλα. Έχει όμως το ελαφρυντικό ότι είναι νέος στην ομάδα.jibbie έγραψε:μονο εγω πιστευω οτι ο αιγυπτιος θελει δουλεια τακτικα;
Πολυ καλο και το 4ο γκολακι, με μαγικη ασιστ κ ωραια λομπα απ'τον Πελκα (ειχε κ φαν κλαμπ απ'τα γιαννιτσαthanos-xanthi έγραψε:δυσκολο να βρεις mvp
πολυ καλος Ενρικε στο πρωτο, με γκολ και κερδισμενο πεναλτι
ο Ουαρντα ανεβηκε στο δευτερο και 2 ασιστ σημερα
ο Πριγιοβιτς απο την αλλη εγγυηση..σου θυμιζει τι ειναι σεντερ φορ, γιατι το ειχαμε ξεχασει
προχωραμε παρακατω, διπλο επιτελους στις γριες..