paokfc.gr & PAOK FC Megastore

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

..ακριβώς!

:)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Παιδια εγω εχω την εντυπωση, πως ακομη δεν ειναι σε θεση εκει στην ΠΑΕ να θεσουν σε λειτουργια την online μπουτικ!!! Αλιμονο, δε θελει η ΠΑΕ να αυξησει τα εσοδα της??? Απλα νομιζω οτι για λογους που δε γνωριζουμε, δε ειναι δυνατον προς στιγμην να τεθει σε λειτουργια...

Υπομονη κι ολα θα γινουν σιγα σιγα...
tasosfragos

Δημοσίευση από tasosfragos »

υπάρχουν τα μπουφάν που γράφουν από πίσω paok f.c?
marketer

Δημοσίευση από marketer »

Πηγα σημερα απο τν μπουτικ για μια μπλουζα και ρωτησα μια απο τις κοπελες εκει αν θα γινει on-line μπουτικ και μ ειπε τι προσπαθουνε για μεσα στον Ιανουαριο.... Απο και και περα δεν ξερω
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επίτευξη νέας εμπορικής συνεργασίας με την εταιρία-χορηγό της και επίσημο χρονομέτρη της, τη CHRONOTEAM, για την κατασκευή νέας σειράς ωρολογίων χειρός ΠΑΟΚ-CHRONOTECH με το σήμα του ΠΑΟΚ για τους φιλάθλους της ομάδας μας.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsC ... wsType=NEW

Η ομάδα κάνει ότι μπορεί διαμέσου όσων ασχολούνται με το θέμα της μπουτίκ.
Είναι πολλά και πρέπει να περιμένουμε παιδιά..

Άλλοι θέλουν την αγορά προιόντων μέσω διαδικτύου, άλλοι τη δημιουργία νέων μπουτίκ σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, άλλοι θέλουν περισσότερα προϊόντα, άλλοι θέλουν καλύτερες τιμές..

Πιστεύω πως οι υπεύθυνοι τα γνωρίζουν όλα!!
Άβαταρ μέλους
costacurtaG4

...

Δημοσίευση από costacurtaG4 »

Έτσι ήταν παλιά η on-line μπουτικ...
Τον τελευταίο χρόνο έχει σταματήσει να υπάρχει στο σάιτ της ΠΑΕ.

Να δούμε πότε θα δημιουργηθρί η καινούρια διαδικτυακη μπουτίκ.
Κάτι που είναι καλό ιδιαίτερα για εμάς της επαρχίας.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Το λινκ σου αδερφέ δεν ανοίγει..
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Αυτη η ρημαδα η ριγε φανελα μας, θα βγει καμια φορα ή θα περιμενουμε του χρονου και αν....?

Συνεβει τιποτε και δεν το πηρα ειδηση?

Απο οτι ακουσα, ηταν να βγει πριν τις γιορτες...
Δεν υπαρχει ενας σοβαρος ανθρωπος να ασχοληθει σοβαρα με τη μπουτικ και τα διαφυγοντα κερδη απο αυτην?????
Κοιμουνται ολοι τον υπνο του δικαιου εκει μεσα τελικα???
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ποτε βγηκε αδερφε????
Εγω δεν ειδα τιποτε...

Εκτος αν εννοεις την περσινη φανελα με τους φετινους χορηγους και τα χρυσα γραμματα πανω...

Ε ναι...αυτη ειναι οντως απαισια και γελοια...κι ας εχω μια κι εγω.... :(
Άβαταρ μέλους
Mitsos_north

Δημοσίευση από Mitsos_north »

Μάγκες όταν γίνει η μπουτίκ online θα είναι πολύ καλή πηγή εσόδων για την ομάδα.Σκεφτείτε πόσοι είναι αυτοί που είναι εκτός Θεσσαλονίκης και στο εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

ο κολκας ειπε για το θεμα οτι χρειαζεται στελεχωση η ΠΑΕ για να προχωρησει την online μπουτικ και για αυτο ειναι στασιμο το θεμα.ισως δεν εβγαιναν τα εξοδα μιας και η ΠΑΕ εκανε υπερβαση στις μεταγραφες.
κατα τη γνωμη μου ομως εχουμε ηδη αργησει..δεν ξερω τι χρηματα απαιτουνται,ισως το προβλημα ειναι οτι τα εσοδα,παρολο που θα ηταν πολλα, θα εμπαιναν στην ΠΑΕ μετα απο ενα χρονο λειτουργιας..ας ελπισουμε οτι τα εσοδα της μπουτικ απο το 2008 θα παραχωρηθουν για την λειτουργια on line μπουτικ.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

συμφωνουμε σε ολα,εκτος του οτι βγαλανε ανακοινωση.μια απαντηση ειχε δωσει ο υπευθυνος της μπουτικ.δεν ηταν ανακοινωση.θα μου πεις τι σημασια εχει..ε τελικα ολα εχουν τη σημασια τους!καποια στιγμη πρεπει να παρει πανω του το θεμα καποιο ανωτατο διοικητικο στελεχος και να τελειωσει σε 2 μερες!
καλα τα λες.οι δημοσιογραφοι καλα θα ηταν καμια φορα να κανουν κ καμια ερωτηση παραπανω,πλην των γνωστων ερωτησεων,που τις εχουμε βαρεθει κιολας!
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Φαίνεται ότι δεν θέλουμε άλλα έσοδα, οπότε περισσεύει η on line λειτουργία της μπουτίκ. Ο υπεύθυνος της μπουτίκ σε συνέντευξη που του είχαμε πάρει σαν paokmania, είχε πει ότι ήταν θέμα χρόνου η λειτουργία της. Διαψεύστηκε και εκτέθηκε.
Ιδού και η σχετική ερώτηση:

Ερώτηση: Πότε θα είναι έτοιμη η on line boutique; ( logothetis)

Απάντηση: Η on line boutique θα είναι έτοιμη προς τα τέλη Οκτωβρίου .
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Επειδή είναι εύκολο να κράζουμε χωρίς να σκαφτόμαστε, καντε πρωτα τον κόπο να σκεφτείτε λιγάκι...
Καθένα επιχειρηματικό πλάνο έχει και έναν προϋπολογισμό... Πρέπει εξαρχής να υπολογίσεις τι θα σου κοστίσει και τι θα σου αποφέρει... Εμείς που λέμε τις βαρύγδουπες γνώμες μας εδω πέρα δεν καθήσαμε καν να σκεφτούμε πρώτα τι θα αποφέρει η διαδικτυακή μπουτίκ και τι θα κοστίσει...
Για να στηθεί χρειάζεται ένα αρκετά μεγάλο ποσό για το στήσιμο της εφαρμογής, για το σερβερ που θα φιλοξενεί καθημερινά ενα τετοιο μεγαλο ογκο δεδομενων (δεδομενου οτι η online παραγγελιοληψια δεν ειναι οτι πιο απλό), για τη διαχείριση του όλου εγχειρήματος απο εξειδικευμενη εταιρία, απαιτειται ενα δυνατο και σταθερό δίκτυο διανομής, υψηλό επίπεδο ασφαλειας δεδομενων των κινδυνων που υπαρχουν κατα τη διαχειριση των ευαισθητων προσωπικων μας δεδομενων και των οικονομικων συναλλαγων που θα συντελουνται καθημερινα εκει, υπάρχουν σημαντικά λειτουργικά εξοδα γενικότερα... Ας μην το βλεπουμε λοιπόν τόσο απλά, σαν να είναι παιχνιδάκι...
Απο την άλλη στη ζυγαριά θα πρέπει να βάλουμε τα έσοδα, τα οποία όλοι μας υποθέτουμε ότι θα είναι μεγάλα...!! Όμως σίγουρα η ΠΑΕ θα ξέρει και κατι παραπάνω, αφού έχει στα χέρια της στοιχεία απο τις παλαιοτερες online μπουτικ μας, στοιχεια πωλήσεων απο την μπουτικ της Τούμπας καθώς και τα στοιχεία απο τις αντίστοιχες μπουτικ των άλλων ομάδων, ενώ σίγουρα έχουν γίνει και έρευνες, τύπου δημοσκοπήσεων στις τάξεις των οπαδών μας σχετικά με το κατα πόσο είναι διατεθειμένοι να αγοράσουν κατι απο την online μπουτίκ... Οπότε μην βιάζεστε...
Έχοντας κάνει στο πανεπιστημιο εκτεταμένη εργασια για το ηλεκτρονικο εμποριο και τις αθλητικες επιχειρησεις και μπορω να σας διαβεβαιωσω ότι τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλά όσο φαινονται... Ομως αν οργανωθεί σωστα το εγχείρημα, τα περιθώρια κέρδους θα είνα τεράστια...

Αυτή ήταν εν τάχει η τεκμηριωμένη πιστεύω επιχειρηματολογία υπέρ ή κατά της μπουτίκ αυτής... Θέλω όμως να εκφράσω τώρα και την καθαρά υποκειμενική προσωπική μου άποψη για το θέμα το οποίο θέλω να προσεγγίσω απο μια άλλη σκοπιά... Τη σκοπιά των απανταχού αν την υφήλιο αδερφών ΠΑΟΚτσηδων... Που ξεροσταλιάζουν σε όλο τον πλανήτη για μια φανέλα της ΠΑΟΚαρας μας, για ένα αυτόγραφο έστω απο τις σαρδέλες που είχαμε πέρισυ (πόσο μαλλον για τους φετινους παιχταράδες...), για οποιοδήποτε αντικείμενο έχει πάνω το σήμα της ΙΔΕΑΣ που ονομάζεται Π.Α.Ο.Κ...
Θεωρώ λοιπόν, οτι ακόμα και ζημιογόνο να είναι το εγχείρημα της online μπουτικ (που πιστεύω ότι με σωστή οργάνωση και χειρισμούς δεν θα είναι ζημιογόνο), ΠΡΕΠΕΙ να προχωρήσει η προσπάθεια και να δημιουργηθεί το εν λόγω ηλεκτρονικό κατάστημα... Όχι για μένα... αλλά για τη φουκαριάρα τη μάνα μου...
Αστειεύομαι σαφώς... Οχι για εμας τους Θεσσαλονικιούς που βαριόμαστε να πάμε ώς τη μπουτικ της Τούμπας, αλλά για τα ΠΑΟΚτσακια όλης της Ελλάδας και όλου του πλανήτη (και όπως ξερετε είμαστε ΠΑΝΤΟΥ)... Σκεπτόμενος μόνο την εικόνα των μικρών λιλιπούτειων ΠΑΟΚτσηδων... Την χαρά την οποία θα νιώσουν μόλις παραλάβουν τη φανέλα που θα τους αγοράσει ο μπαμπας τους απο την ηλεκτρονική μπουτίκ της ομάδας μας... Την υπερηφάνια την οποία θα έχουν τα παιδάκια αυτά όταν πρωτοπεράσουν το κατώφλι του σχολείου τους στην Αμερικη, τη Γερμανία, την Αυστραλία, την Αφρική και παντού, φορωντας τη φανελα της αγαπημενης τους ομάδας με τα 4 γράμματα πανω και τον Δικέφαλο Αετό... Για κάτι τέτοιες στιγμές είμαι ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Σύμφωνο απόλυτα στη τελευταία παράγραφο σου για τα PAOKia του εξωτερικού μιας και εγώ είναι ένας από αυτούς.

ΠΑΟΚ παντού. :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”