33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από Notorious4 »

Δεν με απασχολούν οι λόγοι που δεν μπορείτε να έρθετε γήπεδο και δεν έχω λόγο να μην πιστέψω ότι στα εκτός φωνάζετε και κάνετε κερκίδα.Αυτο που δεν μπορώ να δεχθώ είναι η κριτική με το ύφος μερικών που δεν πατάνε καν γήπεδο για Χ , ψ λόγους.Πρώτα να γίνετε ενεργά μέλη της κερκίδας μετά να σχολιάσετε όσο θέλετε.Εγώ βλέπω κάτι γκουρού του φόρουμ στο 90% τον ματς να σχολιάζουν λάιβ.Σαν να λέμε δεν πατάνε γήπεδο ποτέ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Για ΜΑΝΙΑΚΟ λες ε, το παρατηρησα κι εγω .Πολυ παραμυθι ο τυπος.Και να σκεφτεις 2 βηματα ειναι το σπιτι του απ Τουμπα.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Όντως, πες τα καταραμένε. Αποκάλυψε τον

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Για μπάσκετ δεν θα έπρεπε να μιλάει κανείς τότε...

Βασικά μιλάμε 5-6 που όντως πάμε γήπεδο. Οι υπόλοιποι εμφανίζονται μόνο όταν χάνει ο Π.Α.Ο.Κ. από τον Άρη.
Για φόρουμ μιλάω.

Τουλάχιστον παραδέχονται ότι δεν τους ενδιαφέρει και δεν βλέπουν το μπάσκετ...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Λαμογιο ε;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Τωρα διαβασα και τις πισω σελιδες(αναποδος χρονος ειπαμε) και... :( .Ρε παλικαρια δε γινεται λιγο να σταματησουμε να τραβαμε το σκοινι και οι δυο μεριες?Να προσεξουμε λιγο το πως εκφραζομαστε και να συνεχισουμε ομορφα κι ωραια?Μπειτε πριν ή μετ τον αγωνα καντε ενα δυο σχολια ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ,οτι ειναι χωμα,οτι θα ξεμπουκωσει στο επομενο :lol: :lol: , ο καθενας οτι γουσταρει αλλα μη προσβαλετε ουτε τη νοημοσυνη ,ουτε τη προσωπικοτητα του αλλου.Απλο ειναι, δε γινεται?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Τζόσουα

Προσωπικά στη 5 άκουσα ΤΑ ΠΆΝΤΑ και μάλιστα άκουσα τύπους που...συνουσιαζονται και με την μητέρα του Κλάους και με το σπίτι του Μπισεσβαρ αρκετές φορές στο μισάωρο κιόλας (διαφορετικοί οι δύο τύποι). Τι να πω, μπορεί να είχα όλους τους περίεργους δίπλα μου. Πάντως στο εγγυώμαι μου την είπαν 2-3 που στο 0-1 "φώναξα" Δε πειράζει, πάμε τώρα να βάλουμε 3
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Εγώ είχα μπροστά μου 2 55 ρηδες στην 7 από το πρώτο λεπτό κράξιμο στους πάντες γύρω γύρω ηλικίες 25 30 35 με πολύ σωστή οπαδικά νοοτροπία και αυτοί οι τύποι μες την μιρλα από το πρώτο λεπτό..... Απίστευτο... Ο ένας μέσα από τα δόντια του είπε κάτι για Ραπτόπουλο αλλά δεν κατάλαβα τι.....
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

eorptol1 έγραψε:Εγώ είχα μπροστά μου 2 55 ρηδες στην 7 από το πρώτο λεπτό κράξιμο στους πάντες γύρω γύρω ηλικίες 25 30 35 με πολύ σωστή οπαδικά νοοτροπία και αυτοί οι τύποι μες την μιρλα από το πρώτο λεπτό..... Απίστευτο... Ο ένας μέσα από τα δόντια του είπε κάτι για Ραπτόπουλο αλλά δεν κατάλαβα τι.....
σε κατι τετοια ζομπι απευθυνονται οι ραπτοπουλοι ρε συ eorptol.. ευτυχως τα νεα παιδια σε μεγαλο βαθμο ειναι εξυπνοτερα
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Πραγματικά χάρηκα πολύ για τα νέα παιδιά και ντράπηκα για κάτι συνομηλίκους μου σαν αυτούς
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μη ξεφεύγετε από το topic, εδώ άλλον κράζουμε, όχι οπαδούς και ΑΡΔ...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

pgetsos έγραψε:
Notorious4 έγραψε:Βλέπω όλοι μάχιμοι είστε ο ένας έχει να πατήσει 5 χρόνια αλλος 30 ματς άλλος 50 κατά τα άλλα μας πειράζει η κερκίδα και ο κακός ο φαρμακογλωσσος ο κόσμος.
Είπαμε

Άδεια από τη δουλειά Κυριακή και Πέμπτη από τη δουλειά και 50€ τρένο πήγαινε έλα για να έχουμε δικαίωμα να μιλάμε

Στο είπα και χθες, νέα Σμύρνη και περιστέρι εμείς οι...μάχιμοι καναπεδακηδες μια χαρά κερκίδα κάνουμε

Δε σε νοιάζει αν και πόσο φωναξα προχθές, μόνο αν έχω τα λεφτά και τον χρόνο για τρένο κάθε τρεις μέρες σε νοιάζει. Δε πειράζει...

Εννοειται πως η κερκιδα που κανετε οι νοτιοι στην νεα Σμυρνη και το Περιστερι εχει ιση αξια με τις κερκιδες ολης της χρονιας στην Τουμπα.
Αλλα προσωπικη μου αποψη ειναι πως ακομα και αυτος που δεν εχει παει ποτε στη ζωη του στο γηπεδο, ειτε γιατι δεν μπορει, ειτε γιατι δεν θελει, αλλα καυλωνει και δακρυζει με τον ΠΑΟΚ, ειναι εξ ισου ΠΑΟΚτσης με τον αλλον που γουσταρει τις εκδρομες και τα χιλιομετρα. Γνωριζω ανθρωπους που εχουν παει λιγες φορες γηπεδο αλλα εχουν κανει για τον ΠΑΟΚ περισσοτερα απ' οτι 1000 με διαρκειας.

Το κριτηριο της αγαπης για την ομαδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η συχνοτητα παρουσιας στο γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Συμφωνώ απόλυτα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

sic-4 έγραψε: ακομα και αυτος που δεν εχει παει ποτε στη ζωη του στο γηπεδο, ειτε γιατι δεν μπορει, ειτε γιατι δεν θελει, αλλα καυλωνει και δακρυζει με τον ΠΑΟΚ, ειναι εξ ισου ΠΑΟΚτσης με τον αλλον που γουσταρει τις εκδρομες και τα χιλιομετρα. ............................
Το κριτηριο της αγαπης για την ομαδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η συχνοτητα παρουσιας στο γηπεδο.
Πολυ σωστος.
Josh δε ξερω τι ειδες τη Πεμπτη αλλα τα τελ 3-4 χρονια σιγουρα (μπορει και παρα πανω) εγω ζω κατι αλλο.Βεβαια η αληθεια ειναι οτι στο προηγουμενο εντος σα να ειχε ηρεμησει λιγο το φαινομενο.Μακαρι κατι ν αλλαζει αλλα δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος.
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Εγώ αναφέρομαι για την κριτική στην κερκίδα και μόνο , προσωπική μου άποψη αν δεν είσαι ενεργό μέρος της κερκίδας δεν μπορείς να την κρίνεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”