33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
αποστολη, δεν ειπα για εσενα, δεν ειπα ονοματα, αλλα αν κανεις ανατρεξει σε προηγουμενες σελιδες θα δει το τι, το ποιος, το γιατι (;).
τωρα, αν θες να μιλησουμε για συγκεκριμενο μελος, καποτε ειχε 60% ποστ στον κοντο, τωρα εχει στον Κλαους, αλλά για τον αντίθετο λόγο.
το μον που θα πω ειναι : ελεος. και κεραταδες και δαρμενοι; οταν ειδικα για ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ απο οσα Ο ΙΔΙΟΣ εχει πει σε αυτο το τοπικ ζητουσε στο αλλο τοπικ στο παρελθον να μπαναρουμε ΜΟΝΙΜΑ κοσμο;
το ξαναλεω: ελεος.
και ενα τελος σε αυτο το γαιτανακι ρε παιδια. ήμαρτον.
τωρα, αν θες να μιλησουμε για συγκεκριμενο μελος, καποτε ειχε 60% ποστ στον κοντο, τωρα εχει στον Κλαους, αλλά για τον αντίθετο λόγο.
το μον που θα πω ειναι : ελεος. και κεραταδες και δαρμενοι; οταν ειδικα για ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ απο οσα Ο ΙΔΙΟΣ εχει πει σε αυτο το τοπικ ζητουσε στο αλλο τοπικ στο παρελθον να μπαναρουμε ΜΟΝΙΜΑ κοσμο;
το ξαναλεω: ελεος.
και ενα τελος σε αυτο το γαιτανακι ρε παιδια. ήμαρτον.
- The_Stalker
Αποστόλη να χαρείς, αυτό δεν χωρά ούτε στα ανέκδοτα..ΑποστόληςΑ έγραψε:Μια στιγμή ρε Κώστα! Εγώ δεν έβρισα κανέναν. Είπα την άποψή μου για τον παίκτη την οποία έχουν οι περισσότεροι οπαδοί.
Για τον dimg4 δεν ξέρω αν πηγαίνει σε όλα τα τόπικ και μόνο γκρινιάζει και προκαλεί, αλλά στο παρόν τόπικ δεν νομίζω ότι προκάλεσε.
+ 1 στο post του The_Stalker...
Απόστολε, μάλλον δεν διαβάζεις πολλά posts, αλλιώς δεν εξηγείται αυτό που γράφεις...

Απόστολε, μάλλον δεν διαβάζεις πολλά posts, αλλιώς δεν εξηγείται αυτό που γράφεις...

- hasio_john
Ο Αποστόλης έχει απόλυτο δίκιο! Εγώ μάλιστα θα το επεκτείνω περαιτέρω το φαινόμενο της χλεύης/επίθεσης/μπούλινγκ κάτι, σε διάφορες γνώμες που θέτονται στο site με ηρεμία/επιχειρήματα/προσωπική τοποθέτηση και αμέσως εμφανίζονται απαντήσεις ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ και ειρωνείας! Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί να μην υπάρχουν αντίθετες απόψεις. Δεν έχει δικαίωμα κάποιος να ΜΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΜΑΣ ή οποιονδήποτε άλλον στην ομάδα ή στην διοίκηση? Με το πιστόλι στο κρόταφο δηλαδή να λέει την γνώμη του?
Χασιο το 90% των σχολιων που γραφονται εδω μεσα για τον Κλαους εχουν να κανουν με τα τατουαζ τα λεφτα και τις γκομενες. 1 στους 10 θα κατσει να πει γιατι δεν ειναι καλος στο γηπεδο. Ο ενας ανεβαζει φωτο με τα ρολογια που δυο φορες τη μερα δειχνουν σωστα την ωρα, χειροκροτανε οι αλλοι απο κατω. Γαμω τον φιλο σου τον σανιδη ο αλλος ξανα μπραβο απο κατω. Κωνο ο ενας, σκαμπο ο αλλος. Οκ χορτασαμε ποδοσφαιρικη κριτικη.
Υ.Γ Και το χειροτερο απ ολα. Βριζουν αυτους που τον υπερασπιζονται ακομα, αλλα δεν εχουν βρει ουτε ενα σχολιο που να υπερασπιζεται τον ποδοσφαιριστη Κλαους φετος.
Υ.Γ Και το χειροτερο απ ολα. Βριζουν αυτους που τον υπερασπιζονται ακομα, αλλα δεν εχουν βρει ουτε ενα σχολιο που να υπερασπιζεται τον ποδοσφαιριστη Κλαους φετος.
Κάτσε ρε ΑποστόληΑποστόληςΑ έγραψε:Μια στιγμή ρε Κώστα! Εγώ δεν έβρισα κανέναν. Είπα την άποψή μου για τον παίκτη την οποία έχουν οι περισσότεροι οπαδοί.
Για τον dimg4 δεν ξέρω αν πηγαίνει σε όλα τα τόπικ και μόνο γκρινιάζει και προκαλεί, αλλά στο παρόν τόπικ δεν νομίζω ότι προκάλεσε.
Όταν γυρνάω και λέω πως δεν πρέπει στη πρώτη του κακή χρονιά να μην υπάρχει στήριξη, Όχι στον Κλάους αλλά στον ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ παίχτη έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ, και γυρνάς και μου λες για δικαιώματα και γελάκια σε παραθέσεις άλλων με λόγια που δεν είπα ούτε εγώ ούτε κανείς άλλος και μετά λες κιόλας "Μα εγώ δεν είπα ότι το είπες εσύ" είναι σεβασμός στην άλλη άποψη που ζητάς Αποστόλη;
Δεν είναι ρε αδερφέ
Δε το έκανε τώρα μόνο. Ψάξε πίσω διάβασε σε πόσες θετικές απόψεις (η πιο σωστά, μη κατακεραυνωτικες) το έχει κάνει...
- buffalobill4
Νταξει νομιζω πως δεν θελετε να καταλαβετε. Καταρχην το πολιτικαλ κορεκτ στις μερες μας εμενα με εχει κουρασει. Αν σας αρεσει, τουλαχιστον να ειστε πρωτα σοβαροι στην αρθρωση κριτικης για να δεχθειτε σοβαρές απαντησεις. Σε καποιον που αποκαλεί παικτη του ΠΑΟΚ κώνο η δεν θα απαντησω καν η θα τον τρολαρω. Και στην τελικη αν μπει ο οποιοσδηποτε στο τοπικ του ματος πχ και πρωι μεσημερι βραδυ τον κραζει που οντως ειναι φουλ ντεφορμε αλλα και επικινδυνος για την ομαδα (επειδη του εχουν γυρισει τα μυαλα που θελει και δεν μπορει εδω και ένα μήνα περιπου και κανει αψυχολογητες ενεργειες) ποια θα ειναι μια σοβαρη αντίδραση; για μενα το "ελεος ρε φιλε μας επρηξες. Το ξερουμε οτι ειναι ντεφορμέ πρεπει να μας το υπενθυμιζεις μετα απο καθε γεύμα;"
Και μην μου πειτε ναι αλλα ο ματος εχει προσφερει γιατι οντως εχει προσφερει ενα 4μηνο που ειναι εδω αλλα ο κλαοτς εχει προσφερει μια 8ετια που ειναι εδω.
Εν κατακλειδι. Εγω δεν ξανακαθομαι να απαντησω σοβαρα ποδοσφαιρικα για τον παικτη κλαους καθως δεν βλέπω το λογο να το κανω οταν η κριτικη που του γινεται είναι στηριγμενη σε μη ποδοσφαιρικα κριτηρια. Αν θελετε να αναπαραγουμε εδω μέσα ρητορικη στραβοστομηδων μη δημοσιογραφων μυαλοπωληδων κανενα προβλημα αλλα μην κανετε σαν τα 8αχρονα μετα "ωωωωω προσβολααααα-τι του ειπεεεεε?"
Και μην μου πειτε ναι αλλα ο ματος εχει προσφερει γιατι οντως εχει προσφερει ενα 4μηνο που ειναι εδω αλλα ο κλαοτς εχει προσφερει μια 8ετια που ειναι εδω.
Εν κατακλειδι. Εγω δεν ξανακαθομαι να απαντησω σοβαρα ποδοσφαιρικα για τον παικτη κλαους καθως δεν βλέπω το λογο να το κανω οταν η κριτικη που του γινεται είναι στηριγμενη σε μη ποδοσφαιρικα κριτηρια. Αν θελετε να αναπαραγουμε εδω μέσα ρητορικη στραβοστομηδων μη δημοσιογραφων μυαλοπωληδων κανενα προβλημα αλλα μην κανετε σαν τα 8αχρονα μετα "ωωωωω προσβολααααα-τι του ειπεεεεε?"
- ΑποστόληςΑ
Η στήριξη στον παίκτη παρέχεται κατά τη διάρκεια του αγώνα και πρέπει να είναι αμέριστη. Εδώ σχολιάζουμε αυτά που έχουμε δει.
-
αυτο και αν ειναι ανεκδοτο αποστολη, τρομερη στηριξη την ωρα του αγωνα, με ειρωνικο σχολιο ανα χαμενο κοντρολ και αλλους χιλιους δυο φοβερους χαρακτηρισμους για σιανιδηδες....
Καιρός ήτανK_geo έγραψε:ευτυχώς, με γλυτώνεις απο μερικά click.Dimg4 έγραψε:εγω αποχωρω.
- The_Stalker
hasio, να μην κοροϊδευόμαστε.
ΚΑΝΕΙΣ δεν μίλησε για το (αυτονόητο) δικαίωμα στη διαφορετική άποψη. Όλοι μίλησαν για την απαξίωση, τη χλεύη, τον κανιβαλισμό που ξεπέρασε ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ σ' αυτό το τόπικ. Μάλλιασε η γλώσσα του barlow, του obanebane, του nothu (τους αναφέρω γιατί είχαν τα πιο πρόσφατα ποστ) να εξηγούν ότι ΔΕΝ διαφωνούν ως προς την αγωνιστική εικόνα του Κλάους, αλλά ως προς την αντιμετώπισή του.
Μπορώ να συζητήσω ποδοσφαιρικά περί Κλάους με τον slidar ή με τον Αποστόλη ή και με τον ace, ακόμα κι αν ορισμένες φορές είναι υπερβολικοί (όπως είμαι κι εγώ άλλωστε). Αδυνατώ να συζητήσω με άτομα όπως ο dimg4 και ο τσιριγώτης. Παρεμπιπτόντως, όταν για πρώτη φορά αναφέρθηκα στον τσιριγώτη για τα ποστ του, η απάντησή του ήταν "η μαλακία πάει σύννεφο". Απαξίωσα να το συνεχίσω, δεν υπήρχε λόγος.
Στις δε διαφορετικές (κάθε είδους διαφορετικές) απόψεις, κάπου πρέπει να βάζουμε και τη λογική. Σόρι αλλά δεν υπάρχει λογική να λέμε ότι ο Ίβιτς βάζει τον Κλάους για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός του ότι τον θεωρεί την καλύτερη λύση. Γιατί πολύ απλά έχουμε δείγματα χαρακτήρα/συμπεριφοράς του Ίβιτς. Μπορούμε να διαφωνήσουμε όσο θέλετε γι' αυτό (αν είναι η καλύτερη λύση), και πιστεύω χωρίς πάθος και με ποδοσφαιρικά επιχειρήματα.
Δεν μπορούμε να συζητήσουμε πάνω στην άποψη που είχε γραφτεί εδώ μέσα όταν βγήκε στη σέντρα ο Τζαβέλλας, ότι εσκεμμένα είχε μειωμένη απόδοση για να παίζει ο "κολλητός" του ο Κλάους, ο οποίος ήταν της κλίκας. ΚΑΝΕΙΣ από αυτούς που έγραψαν ή υποστήριξαν αυτήν την ανοησία, δεν κάθησε να σκεφτεί ότι κάποιος που είναι στην ομάδα από 9 χρονών και τουλάχιστον την αγαπάει, δεν μπορεί να είναι κολλητός με τον κομήτη που ήρθε να το παίξει δερβέναγας / χαλίφης στη θέση του χαλίφη / whatever στην ομάδα.
Ούτε μπορούμε να συζητήσουμε - υπό μορφή απαίτησης μάλιστα - τις στιλιστικές επιλογές και τις παρέες του Κλάους. Ούτε σ' εμένα αρέσει ο χ Σιανίδης, ε δεν θα καθήσω ν' ασχοληθώ μ' αυτό εδώ μέσα. Εκτός αν το κάναμε μεσημεριανάδικο ή espresso και δεν το πήρα χαμπάρι.
ΚΑΝΕΙΣ δεν μίλησε για το (αυτονόητο) δικαίωμα στη διαφορετική άποψη. Όλοι μίλησαν για την απαξίωση, τη χλεύη, τον κανιβαλισμό που ξεπέρασε ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ σ' αυτό το τόπικ. Μάλλιασε η γλώσσα του barlow, του obanebane, του nothu (τους αναφέρω γιατί είχαν τα πιο πρόσφατα ποστ) να εξηγούν ότι ΔΕΝ διαφωνούν ως προς την αγωνιστική εικόνα του Κλάους, αλλά ως προς την αντιμετώπισή του.
Μπορώ να συζητήσω ποδοσφαιρικά περί Κλάους με τον slidar ή με τον Αποστόλη ή και με τον ace, ακόμα κι αν ορισμένες φορές είναι υπερβολικοί (όπως είμαι κι εγώ άλλωστε). Αδυνατώ να συζητήσω με άτομα όπως ο dimg4 και ο τσιριγώτης. Παρεμπιπτόντως, όταν για πρώτη φορά αναφέρθηκα στον τσιριγώτη για τα ποστ του, η απάντησή του ήταν "η μαλακία πάει σύννεφο". Απαξίωσα να το συνεχίσω, δεν υπήρχε λόγος.
Στις δε διαφορετικές (κάθε είδους διαφορετικές) απόψεις, κάπου πρέπει να βάζουμε και τη λογική. Σόρι αλλά δεν υπάρχει λογική να λέμε ότι ο Ίβιτς βάζει τον Κλάους για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός του ότι τον θεωρεί την καλύτερη λύση. Γιατί πολύ απλά έχουμε δείγματα χαρακτήρα/συμπεριφοράς του Ίβιτς. Μπορούμε να διαφωνήσουμε όσο θέλετε γι' αυτό (αν είναι η καλύτερη λύση), και πιστεύω χωρίς πάθος και με ποδοσφαιρικά επιχειρήματα.
Δεν μπορούμε να συζητήσουμε πάνω στην άποψη που είχε γραφτεί εδώ μέσα όταν βγήκε στη σέντρα ο Τζαβέλλας, ότι εσκεμμένα είχε μειωμένη απόδοση για να παίζει ο "κολλητός" του ο Κλάους, ο οποίος ήταν της κλίκας. ΚΑΝΕΙΣ από αυτούς που έγραψαν ή υποστήριξαν αυτήν την ανοησία, δεν κάθησε να σκεφτεί ότι κάποιος που είναι στην ομάδα από 9 χρονών και τουλάχιστον την αγαπάει, δεν μπορεί να είναι κολλητός με τον κομήτη που ήρθε να το παίξει δερβέναγας / χαλίφης στη θέση του χαλίφη / whatever στην ομάδα.
Ούτε μπορούμε να συζητήσουμε - υπό μορφή απαίτησης μάλιστα - τις στιλιστικές επιλογές και τις παρέες του Κλάους. Ούτε σ' εμένα αρέσει ο χ Σιανίδης, ε δεν θα καθήσω ν' ασχοληθώ μ' αυτό εδώ μέσα. Εκτός αν το κάναμε μεσημεριανάδικο ή espresso και δεν το πήρα χαμπάρι.
Οταν καποιος μοντ δεν ειναι απασχολημενος με τις παρερμηνευσεις και τα πανηγυρια της αποχωρησης μου, ας δωσει το μειλ μου.τσιριγώτης έγραψε:Παρακαλώ τους μπλε να μου στειλουν το μαιλ του dimg4.
Εαν βέβαια θες και εσύ dim. Ευχαριστώ
Δεν σας χαλαω τη μαγια, συνεχιστε τις ειρωνειες. Κρατηστε το φορουμ πριβε και συμμορφωστε οποιον δε συμφωνει μαζι σας. Μοντ που λεει "ευτυχως" που αποχωρει μελος 10ετιας δειχνει το πως βλεπει το φορουμ.
Για τους υπολοιπους 5-6 γκοραν nothu giapides stelykides stalkerides obane κ κατι αλλους περιεργους, συνεχιστε τις ειρωνειες ενω λειπω. Ετσι κι αλλιως η ελλειψη επιχειρηματων αυτο κανει, οτι μας δυσκολευει θελουμε να φυγει.
Καποτε ηταν γεματο αυθεντικες φωνες, τωρα οποιος δεν παει με τ ρευμα τον "συμμορφωνουμε". Σορυ δε θα παρω.
Κλαους μεχρι τα 45.
Αποστολη μην παιδευεσαι. Δε βλεπεις οτι ενεργοποιηθηκαν οι γνωστοι να σε συμμορφωσουν?ΑποστόληςΑ έγραψε:Η στήριξη στον παίκτη παρέχεται κατά τη διάρκεια του αγώνα και πρέπει να είναι αμέριστη. Εδώ σχολιάζουμε αυτά που έχουμε δει.
Η επιλεκτικη τους μνημη κυριαρχει. Το οτι μεχρι κ προχθες επελεξα να στηριξω κλαους μια ακομη φορα το καταπιαν.... ετσι ειναι εδω μεσα.
Τελος παντων, φτανει τοσο. Καλη συνεχεια σε καποιους που ανταλλαξαμε καλες κουβεντες πριστ κατ τσιριγωτης αποστολης κ καποιοι αλλοι.
-
αν το ρευμα ειναι επιχειρηματα, προσπαθεια για αντικειμενικοτητα και οχι αχαριστια, εμπαθεια και εμμονη, θα μεινω με το ρευμα, ειμαι προβατο τι να κανουμε