Ότι να 'ναι!!!!!
-
blackterror4
- ПÐРТИЗÐÐ
ξερετε κατι, μαλλον στο Paokmania δεν θα ξαναμπω
λετε αλλα αντ'αλλων, αν και το θεμα εχει θεμα Οτι να'ναι
εσεις ασχολειστε με κατι συγγεκριμμενο
δεν με πειραζει που δεν με δωσατε σημασια για το σουβλατζηδικο
στο κατω κατω κατι ηλιθιο ηταν, και οτι πεθανε ο μουσλιμοβιτς να σας ελεγα, θα συνεχιζατε το χαβαλε σας.
Δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω, η αν θα ξαναμπω, παντως, αν καποιοι ανησυχουν, ομαδα δεν αλλαζω, οποτε δεν θα χαθει ακομα ενας παοκτσης
τα λεμε λοιπον και καλη τυχη
λετε αλλα αντ'αλλων, αν και το θεμα εχει θεμα Οτι να'ναι
εσεις ασχολειστε με κατι συγγεκριμμενο
δεν με πειραζει που δεν με δωσατε σημασια για το σουβλατζηδικο
στο κατω κατω κατι ηλιθιο ηταν, και οτι πεθανε ο μουσλιμοβιτς να σας ελεγα, θα συνεχιζατε το χαβαλε σας.
Δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω, η αν θα ξαναμπω, παντως, αν καποιοι ανησυχουν, ομαδα δεν αλλαζω, οποτε δεν θα χαθει ακομα ενας παοκτσης
τα λεμε λοιπον και καλη τυχη
- ПÐРТИЗÐÐ
- dreamwarrior
Re: Τι έγινε εδώ;;;
Ναι..................έμαθες να βράζεις νερό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Eva έγραψε: Εγώ πουλάω παπάδες;;;
Αν θέλετε να ξέρετε... έχω κάνει τρομερά βήματα στον τομέα της μαγειρικής... πλέον η σπεσιαλιτέ μου είναι η γαριδομακαρονάδα... κ έχω να δηλώσω ότι μέχρι το πέρας των εκλογών θα δύναμαι να εκδώσω μέχρι κ βιβλίο επί του θέματος...
ΠΑΟΚ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΠΡΟΟΔΟΣ --> 3 Π δικά μας και ένα Π από την δική σας ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ... μας εδραιώνουν στην κορυφή!!!
... Συνεχίστε τον αγώνα συντρόφισσες... η νίκη είναι κοντά....
![]()
![]()
Όσο για την αστακομακαρονάδα μάλλον delivery θα σε την φερνει κάποιος σίγουρα!!!!!!!
-
blackterror4
Εψαχνα να βρω που να το βάλω..
Κύριε συντονιστή, με επιτρέπετε???
Τσιρίλο: Θέλω να γίνω πορνοστάρ...
Το κρυφό όνειρό του να γίνει σταρ αισθησιακών ταινιών αποκάλυψε ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ και νυν της Ρετζίνα Μπρούνο Τσιρίλο!
«Πάντα είχα σαν όνειρο να γίνω πορνοστάρ, από τότε που ήμουν μικρός. Ισως μια μέρα να καταφέρω να το πραγματοποιήσω», είπε, σοκάροντας με την ευθύτητά του. Φαίνεται πάντως ότι ο ιδιόρρυθμος Ιταλός αμυντικός εξέφρασε την επιθυμία που αρκετοί στο άθλημα έχουν, αλλά δεν εξωτερικεύουν. Πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν φωτογραφηθεί για περιοδικά για γυναίκες και για ομοφυλόφιλους με ελάχιστα ρούχα, όπως οι Ντέιβιντ Μπέκαμ και Φρέντι Λιούνγκμπεργκ, στο πλαίσιο της λεγόμενης «πόρνο» βιομηχανίας. Τα ονόματα των Αντριάνο και Ρονάλντο έχουν επίσης συνδεθεί με κλίση προς τις πορνοταινίες.
Στην Αγγλία, συχνά ποδοσφαιριστές κινηματογραφούν τα σεξουαλικά τους όργια, όπως οι Ρίο Φέρντιναντ, Φρανκ Λάμπαρντ, Κίρον Ντάιερ, Ντουάιτ Γιορκ και Μαρκ Μπόσνιτς.
Βεβαίως υπάρχουν και τα παραδείγματα της Γερμανίδας παίκτριας Εύας Ρουμπ, που πρόσφατα έγινε κανονική πορνοστάρ και της Βραζιλιάνας διαιτητού Αννας Πάουλα ντε Ολιβέιρα, η οποία φωτογραφήθηκε γυμνή για το περιοδικό «Πλέιμποϊ» της χώρας της.
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 008_296309
ΠΩΣ ΠΩΣ ΠΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Κύριε συντονιστή, με επιτρέπετε???
Τσιρίλο: Θέλω να γίνω πορνοστάρ...
Το κρυφό όνειρό του να γίνει σταρ αισθησιακών ταινιών αποκάλυψε ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ και νυν της Ρετζίνα Μπρούνο Τσιρίλο!
«Πάντα είχα σαν όνειρο να γίνω πορνοστάρ, από τότε που ήμουν μικρός. Ισως μια μέρα να καταφέρω να το πραγματοποιήσω», είπε, σοκάροντας με την ευθύτητά του. Φαίνεται πάντως ότι ο ιδιόρρυθμος Ιταλός αμυντικός εξέφρασε την επιθυμία που αρκετοί στο άθλημα έχουν, αλλά δεν εξωτερικεύουν. Πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν φωτογραφηθεί για περιοδικά για γυναίκες και για ομοφυλόφιλους με ελάχιστα ρούχα, όπως οι Ντέιβιντ Μπέκαμ και Φρέντι Λιούνγκμπεργκ, στο πλαίσιο της λεγόμενης «πόρνο» βιομηχανίας. Τα ονόματα των Αντριάνο και Ρονάλντο έχουν επίσης συνδεθεί με κλίση προς τις πορνοταινίες.
Στην Αγγλία, συχνά ποδοσφαιριστές κινηματογραφούν τα σεξουαλικά τους όργια, όπως οι Ρίο Φέρντιναντ, Φρανκ Λάμπαρντ, Κίρον Ντάιερ, Ντουάιτ Γιορκ και Μαρκ Μπόσνιτς.
Βεβαίως υπάρχουν και τα παραδείγματα της Γερμανίδας παίκτριας Εύας Ρουμπ, που πρόσφατα έγινε κανονική πορνοστάρ και της Βραζιλιάνας διαιτητού Αννας Πάουλα ντε Ολιβέιρα, η οποία φωτογραφήθηκε γυμνή για το περιοδικό «Πλέιμποϊ» της χώρας της.
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 008_296309
ΠΩΣ ΠΩΣ ΠΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
- aspromauri
Καλημέρα Dracoulaki!!!!!!!!! Καταρχήν με τίποτα αλλά με τίποτα δεν προτείνω να παρατήσεις τα διαβάσματα και για τίποτα!!!!!!!!!!!! Ίσα ίσα που εύχομαι να πετύχεις σε αυτό που επιθυμείς και για αυτό που αγωνίζεσαι!!!!!draculation έγραψε:Εγώ επέστρεψα με τις καλύτερες διαθέσεις... Τώρα ας μιλήσουμε πραγματικά aspromauri... Πρότεινες να παρατήσω διαβάσματα και να ασχοληθώ με το τόπικ;; Όσο για το ποντίκι είναι ένα "χαϊδευτικό" που μου έβγαλαν οι συναγωνιστές μου...
Όσον αφορά το nick "ποντίκι" μιά χαρά νομίζω ότι σου ταιριάζει!!!!
'Αλλο η διάψευση μίας δήλωσης την οποία ο ίδιος ζήτησες σε περίπτωση που έκανες λάθος στις δηλώσεις σου και άλλο οι ανακρίβειες στις οποίες επανειλημμένα και συνεχόμενα υποπέπτετε αγαπητέ αντίπαλε!!!!!!draculation έγραψε:Ένα χλωμό σε διαψεύδω... Εμάς κατηγορείτε για ανακρίβειες αλλά εσύ μας τα πετάς έτσι ωμά..
Αγαπητέ μου για μία ακόμα φορά υπέπεσες σε λάθος διότι κάτι που επανειλημμένα κάνει η δική σας παράταξη το χρέωσες ως δικό μας παράπτωμα … και για του λόγου το αληθές …draculation έγραψε:Ανέφερα τους λόγους για τους οποίους σου αξίζει αυτή η προσωπική επίθεση αγαπητή μου...
Ποτέ δεν κατηγόρησα κανέναν … και επίσης δεν έχω δεί να κάνει καμία προσπάθεια το κόμμα σας!!!!!!!!!!draculation έγραψε:Αγαπητή μου Aspromauri.. Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου αλλά αφού κατηγορείς επανηλειμένα μια προσπάθεια που
κάνουμε ως κόμμα, πρέπει να ασκήσω προσωπική επίθεση εναντίων σου για να αποκαταστήσω το κύρος της οργάνωσής
μας, το οποίο προσπαθείτε να ρίξετε με όχι τόσο "υγιείς" τρόπους
Ένταξει … αυτό δεν μπορώ το αρνηθώ!!!!!!!!!!!!draculation έγραψε:Άστα αυτά ξέρω ότι σου έλλειψα... Αφού είμαι γλυκούλης... χαχαχαχαχα.
Θα ήμουν αχάριστη αν ήμουν παραπονεμένη!!!! Άλλωστε οι προσωπικές επιθέσεις που εξαπολύεις εναντίον μου δεν είναι και λίγες!!!!!draculation έγραψε:Εμ είδες;;; Για να μην μένεις παραπονεμένη..
Πότε θα την κάνεις Draculaki … αυτήν περιμένουμε!!!!!!!!draculation έγραψε:Έτσι και αλλιώς θα έκανα δυναμική επιστροφή...
Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά διενεργείτε γκάλοπ με ονομαστική ψηφοφορία και σε αυτή αναφέρομαι !!!!!draculation έγραψε:Δεν μας ψήφισε όντος κανείς γιατί δεν έχουν γίνει οι εκλογές aspromauri...
Κάποιο από τα ιδρυτικά μέλη του κόμματος σας το κάνει … ΠΡΟΣΕΞΤΕ …draculation έγραψε:Όπως πολύ καλά ανέφερα στον λόγο μου, έμαθα αυτούς τους δύο μήνες ότι μπορείται να γίνεται πολύ ..... άμα θέλετε... Όποιος θέλει μας ακολουθεί... Εγώ δεν πρόκειται ούτε να παρακαλέσω κανέναν ούτε να υπόσχομαι παπατζιλίκια... Δεν κάνω αυτά που κοροϊδεύω...
blackterror4 έγραψε:την λιβ θα σου δωσουμε και την λιβ και την μιρ και την πεπιτα και την πακιτα και ενα πιτα γυρο απο ολα χωρις κρεμμυδι με γιαουρτοσκορδιον.οκ?αγαπημενε μας ψηφοφορε.....![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά διενεργείτε γκάλοπ με ονομαστική ψηφοφορία και σε αυτή αναφέρομαι !!!!!draculation έγραψε:Έγιναν οι εκλογές και δεν το πήρα χαμπάρι ρε παιδιά...;;;...
Βεβαίως αγαπητέ Drac … βεβαίως και να ασχοληθείτε με τα μαθήματα σας και σας εύχομαι ολόψυχα να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας που ελπίζω να μην έχουν σχέση με την πολιτική γιατί σε αυτόν τον τομέα δεν έχετε ΜΕΛΛΟΝ ούτε καν ΠΑΡΟΝ!!!!!!!draculation έγραψε:Να εξαφανιστώ και πάλι;;... Ίσως ... Γιατί έχω όνειρα για την προσωπική μου ζωή αγαπητή μου ασπρόμαυρη... Και θα κάνω τα πάντα για να τα πετύχω... Νομίζω πως αξίζει τον κόπο να θυσιάσω μερικές ώρες από το φόρουμ και να ασχοληθώ με τα μαθήματά μου με σκοπό να περάσω στην σχολή που τόσο ονειρεύομαι... Αν δεν έχω αυτό το δικαίωμα πείτε το μου να το ξέρω
Κάλε έτσι θα σε άφηνα … χωρίς να σε ευχηθώ!!!!!!!! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!draculation έγραψε:Και δεν βρέθηκε ούτε ένας να ανταποδώσει τις ευχές που έδωσα... Τεσπα...
- aspromauri
- aspromauri
-
blackterror4