και το τελος αυτου......γνωστοkataramenos5 έγραψε:...Καὶ Ἰούδας ὁ Ἰσκαριὼτης, εἷς τῶν δώδεκα, ἀπῆλθε πρὸς τοὺς ἀρχιερεῖς ἵνα παραδῷ αὐτὸν αὐτοῖς.Dimg4 έγραψε:«Μεγάλε Τούντορ. Δάσκαλε, καλή τύχη», έγραψε ο Τζαβέλλας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Ουστ
Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
σου λεει ο τζαβελας , τουρκια ο τουντορ τουρκια κ εγω.σε ομαδα αυτος σε κωλοχωρι εγω.μηπως τον λυπηθει..
ας προσεχεςDimg4 έγραψε:Το τσογλανι βρηκε κιολας μερα να το ποσταρει, σε στηριξα κιολας ρε ρουφ
ειπαμε κι η μλκια εχει ορια
-
Dimg4
Που να ξερει οτι μεχρι να ερθει η μεταγραφικη περιοδος ο μουρινιο θα την εχει ριξει την γαλατα

Πληροφορίες δε ότι κάτω απ την συκιά, εκτός των 30 αργυρίων, βρέθηκε και μια μασημένη τσίχλα, δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ απ τους ΑΡΔ της εποχής...prist64 έγραψε:και το τελος αυτου......γνωστοkataramenos5 έγραψε:...Καὶ Ἰούδας ὁ Ἰσκαριὼτης, εἷς τῶν δώδεκα, ἀπῆλθε πρὸς τοὺς ἀρχιερεῖς ἵνα παραδῷ αὐτὸν αὐτοῖς.Dimg4 έγραψε:«Μεγάλε Τούντορ. Δάσκαλε, καλή τύχη», έγραψε ο Τζαβέλλας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Ουστ
-
Dimg4
«Οι 45 τραυματισμοί σίγουρα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και στην Καραμπούρκσπορ ήταν λίγο πάνω από το μέσο όρο», απάντησε ο Τούντορ μετά τις σχετικές ερωτήσεις των Τούρκων δημοσιογράφων.
Επίσης, ο Κροάτης ρωτήθηκε για το διαζύγιο του με τον ΠΑΟΚ.
«Χωρίσαμε επειδή ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ήθελε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν ήταν εφικτό αδύνατο να γίνει αυτό. Στην Ελλάδα μονοπωλεί τους τίτλους ο Ολυμπιακός, όμως πιστεύει (ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ) ότι μπορεί να το κάνει αλλάζοντας 3-4 προπονητές.
Δεν έφυγα από τον ΠΑΟΚ, ο σύλλογος με έδιωξε. Μου είπαν πως θα πρέπει να φύγει ένας από τους βοηθούς μου. Τους απάντησα πως 'δεν μπορώ να το δεχθώ αυτό'.», υποστήριξε ο νέος τεχνικός της Γαλατάσαραϊ.
χαχαχαχα μλκ δε μπορω, ο τυπος αξιζει να εχει τζαβελα στην ομαδα του. Ντουβαρια και οι 2
Επίσης, ο Κροάτης ρωτήθηκε για το διαζύγιο του με τον ΠΑΟΚ.
«Χωρίσαμε επειδή ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ήθελε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν ήταν εφικτό αδύνατο να γίνει αυτό. Στην Ελλάδα μονοπωλεί τους τίτλους ο Ολυμπιακός, όμως πιστεύει (ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ) ότι μπορεί να το κάνει αλλάζοντας 3-4 προπονητές.
Δεν έφυγα από τον ΠΑΟΚ, ο σύλλογος με έδιωξε. Μου είπαν πως θα πρέπει να φύγει ένας από τους βοηθούς μου. Τους απάντησα πως 'δεν μπορώ να το δεχθώ αυτό'.», υποστήριξε ο νέος τεχνικός της Γαλατάσαραϊ.
χαχαχαχα μλκ δε μπορω, ο τυπος αξιζει να εχει τζαβελα στην ομαδα του. Ντουβαρια και οι 2
- GettaRobott
Ρε τουντορ ποιο πρωτάθλημα?εδώ ευρωπη δεν βγαίναμε ρεεεεεε,πάρε τον 31 στην γάλατα να γελασουμε
Sent from mTalk
Sent from mTalk
- ΑποστόληςΑ
-
odysseas90
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία για όλους μας και ένα νικηφόρο Σαββατοκύριακο για την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας!!!!
Υ.Γ. Odysseas90 καλώς όρισες στην ασπρόμαυρη παρέα μας και καλά ποσταρίσματα...
Με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία για όλους μας και ένα νικηφόρο Σαββατοκύριακο για την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας!!!!
Υ.Γ. Odysseas90 καλώς όρισες στην ασπρόμαυρη παρέα μας και καλά ποσταρίσματα...
Καλημερα μαγκες! Πινω τον εσπρεσσο μου κ μου ρθε μια απορια. Ενας ποδοσφαιριστης που εχει υπογραψει συμβολαιο με ρητρα , οταν τον θελει μια ομαδα την καλυπτει και τον αγοραζει. Αυτο το χω καθαρο. Οταν ομως δεν υπαρχει τετοιος ορος στο συμβολαιο του, υπαρχει συγκεκριμενη τιμη που μπορει να αποκτηθει? Πχ. Το συμβολαιο του γκαρυ ελεγε με 4 χαρτια μπορει οποιος θελει να τον αγορασει, αμα δεν υπηρχε αυτος ο ορος με ποσα θα τον αγοραζαν χωρις να λογοδοτησει στον ΠΑΟΚ? Δε σκαλωνω στον γκαρυ παραδειγμα δινω...