13.Στέλιος Μαλεζάς
Re: 13.Στέλιος Μαλεζάς
Μπλάκ εντ Γουάιτ συμφωνώ και εγώ απόλυτα μαζί σου! Αυτό φάνηκε όταν είχε δίπλα του τον Τσιρίλο.
Χθες στην Ξάνθη ήταν εντυπωσιακός με πολύ δουλειά και 3 τουλάχιστον δυνατά 35αιρια σπριντ που κάλυψε τη μπάλα και άλλες τόσες κερδισμένες μονομαχίες στον αέρα με άλμα που μου έκανε εντύπωση! Χθες έπαιξε και για τον λεοβατς που ειχε αργές επιστροφές.
Χαι λάιτ οι φωνές που βάζει στον (επίσης καλό χθες) κιτσιου για ένα λάθος που κάνει κ βγαίνει η σκουντα στην πλάτη της άμυνας μας αλλά πάλι προλαβαίνει κ καλύπτει ο Ψηλός!
Χθες στην Ξάνθη ήταν εντυπωσιακός με πολύ δουλειά και 3 τουλάχιστον δυνατά 35αιρια σπριντ που κάλυψε τη μπάλα και άλλες τόσες κερδισμένες μονομαχίες στον αέρα με άλμα που μου έκανε εντύπωση! Χθες έπαιξε και για τον λεοβατς που ειχε αργές επιστροφές.
Χαι λάιτ οι φωνές που βάζει στον (επίσης καλό χθες) κιτσιου για ένα λάθος που κάνει κ βγαίνει η σκουντα στην πλάτη της άμυνας μας αλλά πάλι προλαβαίνει κ καλύπτει ο Ψηλός!
- Panos Fanfaras
Εξαιρετικος σημερα, αν και η εμφανιση του αμαυρωνεται καπως απο την τραγικη συμπεριφορα της αμυνας στα στημενα.
Κριμα να εισαι ο κορυφαιος σε ενα παιχνιδι που τελειωσε 0-3.Μπραβο του παντως,την δουλεια που επρεπε να κανει την εκανε
- GettaRobott
- thanos-xanthi
εγω παντως κορυφαιο δεν τον ειδα τον Στελιο
φιλοτιμος και τιμιος παντα ειναι
το δευτερο γκολ ομως ειναι ολο δικο του..
εκτος του οτι ξεχνιεται πιο πισω και χαλαει την ευθεια, κλασικα μετα δε πηδαει ουτε εφημεριδα..
παντως δε μπορεις να πεις οτι δε προσπαθει
φιλοτιμος και τιμιος παντα ειναι
το δευτερο γκολ ομως ειναι ολο δικο του..
εκτος του οτι ξεχνιεται πιο πισω και χαλαει την ευθεια, κλασικα μετα δε πηδαει ουτε εφημεριδα..
παντως δε μπορεις να πεις οτι δε προσπαθει
- back in black
Φιλότιμος ναι, αλλά πόσο καλός όταν η αμυντική γραμμή στην οποία είναι βασικός δέχεται 3 γκολ, τα 2 μάλιστα απο στημένα;
Από τους λίγους που διασώθηκαν σίγουρα, για κορυφαίος δεν ξέρω αφού φάγαμε 3 γκολ.
στο υψος σου Στελλαρα μπραβο εσυ και οι αλλοι 2 στην αμυνα εισασταν οι καλυτεροι
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- ΑποστόληςΑ
Και στα δύο είχε σημαντική ευθύνη μάλιστα...Napoli4 έγραψε:Από τους λίγους που διασώθηκαν σίγουρα, για κορυφαίος δεν ξέρω αφού φάγαμε 3 γκολ.

Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν 3ο στόπερ υψηλού επιπέδου αν θέλουμε να κοιτάξουμε πιο ψηλά...

Για 4ος να μείνει μέχρι να κρεμάσει τα παπούτσια του, αφού είναι πολύ σημαντικός για τα αποδυτήρια...

-
Ο κυρ παπ μπήκε με φορα οποτε δεν ειναι ωρα ακομα
Πρεπει να μπει κ ο πόυγγουρας στο ροτεισον τωρα ο Χατζ φανερά δεν υπολογίζεται με τοτ
Πρεπει να μπει κ ο πόυγγουρας στο ροτεισον τωρα ο Χατζ φανερά δεν υπολογίζεται με τοτ
Πως γινεται σε ματς που μας κανουν 5 φασεις και τρωμε 3 γκολ να βγαινει σεντερ μπακ κορυφαιος;