21. Diego Biseswar
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 21. Diego Biseswar
Εκει ηταν Ευρωπη Αποστολε,αλλα μετρα και αλλα σταθμα εκει ισχυουν οπως ξερεις.
- ΑποστόληςΑ
- hasio_john
ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ είσαι, αλλά ένα θεματάκι στις τελικές το έχεις...
Επίσης δεν ξέρω αν είχες εντολή να βαράς έτσι τα κόρνερ, αλλά εμένα προσωπικά μου ανέβασες τα 10τα που είχα από το πρωί , σε 38.9 !
Δούλεψε λίγο σε αυτά τα 2 και θα μεγαλουργήσεις! (Γνώμη μου φυσικά, μπορεί να κάνω και λάθος)
Επίσης δεν ξέρω αν είχες εντολή να βαράς έτσι τα κόρνερ, αλλά εμένα προσωπικά μου ανέβασες τα 10τα που είχα από το πρωί , σε 38.9 !
hasio_john έγραψε:ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ είσαι, αλλά ένα θεματάκι στις τελικές το έχεις...
Επίσης δεν ξέρω αν είχες εντολή να βαράς έτσι τα κόρνερ, αλλά εμένα προσωπικά μου ανέβασες τα 10τα που είχα από το πρωί , σε 38.9 !![]()
Δούλεψε λίγο σε αυτά τα 2 και θα μεγαλουργήσεις! (Γνώμη μου φυσικά, μπορεί να κάνω και λάθος)
Γιαυτα τα κορνερ....Ποσο δικαιο εχεις!!! Ανεβασα πιεση... 6-7 ιδια εκτελεσμενα χαμηλα στο πρωτο δοκαρι... Δηλαδη ελεος....
Βεβαια ο τυπος ειναι απο αλλο ανεκδοτο. Αν ηθελε να κανει καριερα σε μεγαλη ομαδα στην ευρωπη θα εκανε ανετοτατα.... Αν ειχε τρεξιματα πιο πολλα θα ηταν για αλλη ομαδα.
Το τετ α τετ που χανει ανεπιτρεπτο για την κλαση του
- kataramenos5
- Aureliano Buendia
Από τα πόδια του περνούσε όλο το επιθετικό παιχνίδι της ομάδος, ήταν η βασική μας ελπίδα για να βγάλουμε φάσεις και να βάλουμε γκολ.
Έκανε κάποια λάθη, αλλά δεν είναι αφύσικο, αφού πραγματικά είχε συνέχεια την μπάλα στα πόδια του.
Παρόλα αυτά, έπρεπε να αρχίσει, μετά από κάποια στιγμή, να χτυπά άλλος τα κόρνερ, ενώ και στη φάση της ευκαιρίας του, έπρεπε να το κάνει με τη μία ή σχεδόν με τη μία κι όπου πάει, με το που άνοιξε το κοντρόλ, πέταξε το πουλάκι.
Γενικά με τα τελειώματα υπάρχει τρομερό θέμα και σε αυτόν.
Θα παίξει 100% με σάλκε, αλλά δεν το αποκλείω να μπει αλλαγή.
Με Ίβιτς δεν νομιζω ότι θα χουμε νοοτροπία πάμε να τους λιώσουμε κι όλλα τέτοια γιούρια, αλλά τρομερή προσήλωση πρώτα απ όλα στο να μην φάμε γκολ.
Έκανε κάποια λάθη, αλλά δεν είναι αφύσικο, αφού πραγματικά είχε συνέχεια την μπάλα στα πόδια του.
Παρόλα αυτά, έπρεπε να αρχίσει, μετά από κάποια στιγμή, να χτυπά άλλος τα κόρνερ, ενώ και στη φάση της ευκαιρίας του, έπρεπε να το κάνει με τη μία ή σχεδόν με τη μία κι όπου πάει, με το που άνοιξε το κοντρόλ, πέταξε το πουλάκι.
Γενικά με τα τελειώματα υπάρχει τρομερό θέμα και σε αυτόν.
Θα παίξει 100% με σάλκε, αλλά δεν το αποκλείω να μπει αλλαγή.
Με Ίβιτς δεν νομιζω ότι θα χουμε νοοτροπία πάμε να τους λιώσουμε κι όλλα τέτοια γιούρια, αλλά τρομερή προσήλωση πρώτα απ όλα στο να μην φάμε γκολ.
Μετριος σημερα,αλλα ο Ιβιτς δεν σου επετρεψε να κανεις αυτο που κανεις καλα,δηλαδη να μοιραζεις παιχνιδι. Ειχες μονο να τροφοδοτησεις το σκιαχτρο του Κλαους η τον μονο Μυστακιδη και πολυ απλα δεν μπορουσες να κανεις τιποτα.
- Παλαιολόγος
τα καλα του τα ξερουμε
δεν πιεζει ομως,
οταν επιτιθεται μια ομαδα οπως η σαλκε αυτο ειναι σοβαρο προβλημα.
επισης και τα στημενα του και παλι ηταν ασχημα
δεν πιεζει ομως,
οταν επιτιθεται μια ομαδα οπως η σαλκε αυτο ειναι σοβαρο προβλημα.
επισης και τα στημενα του και παλι ηταν ασχημα
- GettaRobott
- ΑποστόληςΑ
Παίζει Πέμπτη - Κυριακή - Πέμπτη συνέχεια. Αυτό αποτελεί είδηση της μεγάλης βελτίωσης του παίκτη σε φυσική κατάσταση. Τα υπόλοιπα τα ξέρουμε: Μοιράζει τη μπάλα εύκολα, αρκετές φορές με τη μία, έχει και καλή κάθετη, αλλά πρέπει ο συμπαίκτης του να έχει κίνηση. Το ότι δεν μαρκάρει είναι γεγονός, αν και στο πρώτο ημίχρονο έπεσε τρεις φορές πάνω στον αντίπαλο.
Χτες πάντως όσες φορές έπεσε από μαρκάρισμα του αντιπάλου ο διαιτητής του έδωσε αμέσως το φάουλ, εν αντιθέσει με ό,τι γίνεται στο πρωτάθλημα.
Χτες πάντως όσες φορές έπεσε από μαρκάρισμα του αντιπάλου ο διαιτητής του έδωσε αμέσως το φάουλ, εν αντιθέσει με ό,τι γίνεται στο πρωτάθλημα.
- back in black
Ξεκίνησε καλά, έπεσε γρήγορα και στη συνέχεια εξαφανίσθηκε. Κακά χτυπήματα στα στημένα.