Π.Α.Ο.Κ-Schalke 0-3, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Π.Α.Ο.Κ-Schalke 0-3, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από joshua »

Κακη,πολύ κακη βραδιά...Κακη ομάδα,κακοι οι περισσότεροι από τους παίκτες,πολύ κακός ο Ιβιτς και το χειρότερο,πολύ κακη η εξέδρα.Ειχα χρόνια να ανέβω Τούμπα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και πραγματικά αυτό που με στενοχώρησε πιο πολύ ήταν η εξέδρα...1000 φορες με τους 300 στο περιστερι,στη νεα σμυρνη και την λειβαδια...Θα μου παρει καιρο να ξεπερασω,οχι την ηττα αλλα την εικονα μια εξεδρας που νικησαν 1000 γερμανοι πριν καλα καλα βαλουν γκολ...Παμε παρακάτω...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα πω μόνο κάτι ακόμα.Βαρεθηκα να βλέπω τον ΠΑΟΚ να παίζει τόσο φοβισμενα στην Τούμπα οποτε βρίσκει αντίπαλο από δυνατό πρωτάθλημα.Αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ και αν μη τι άλλο 10 χρονια τώρα μόνο σε ήττες οδηγεί.
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί το 0-3 (άσχετα που έχει γα***εί η ψυχολογία μου). Περιμένω να ρθούνε και γκέλες και ματς που ο Ίβιτς θα κάνει χοντρά λάθη λόγω απειρίας και και και. Μόνο δύο προβληματισμούς θα θέσω:

1) Γιατί μετά από τρία χρόνια που αντιμετωπίζω τη Σάλκε όντας μια ομάδα οικονομικά δυνατή για τα ελληνικά δεδομένα κοιτώντας πίσω να βλέπω μόνο γεφύρια της Άρτας? Γιατί από εκείνη την ομάδα να κοιτάω το σημερινό μου ρόστερ και να μην εντυπωσιάζομαι σε καμία περίπτωση από τη διαφορά ποιότητας? Γιατί εκτός από τον πανυγηρτζή στην κερκίδα που δεν έχω απαιτήσεις , ο μεγαλομέτοχος μου δεν μπόρεσε να στήσει και να ΣΤΗΡΙΞΕΙ ενα μαμημένο πρότζεκτ? Βλέπω τον Νομπόα με την Ροστόφ και θυμάμαι τα σχόλια μερικών και κλαίω.

2) Το ακόμα μεγαλύτερο όμως πρόβλημα είναι όταν σκέφτομαι το οπαδικό. Από την μια τρελένομαι όταν βλέπω τα γιουρούσια, τα κυνηγητά και τους τραμπουκισμούς παικτών μας και από την άλλη θυμάμαι τους ίδιους μετά το 0-3 με την ούντινε να κάνουν κερκίδα λες και σηκώνουμε το τσου λου. Να χάνουμε σήμερα 0-3 πάλι το πέταλο να φωνάζει ακόμη και στις υπόλοιπες θύρες να γίνεται αυτό που περιγράφει ο Πέτρος πιο πίσω. Δεν ξέρω τι είναι πιο θλιβερό και κατακριτέο πλέον...

Υ.Γ Η ομάδα συνεχίζει. Ας μην κάψουμε ότι καλό πάει να γίνει επειδή κάποιοι νομίζουν ότι παίζαμε με τον Ατρόμητο της Γερμανίας.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

gpap έγραψε:Απο το πρωί είχα πρωτόγνωρο ενθουσιασμό. Τώρα, δεν μιλιέμαι.
Το μάτς χάθηκε σήμερα απι τον Ίβιτς.
Το σύστημα ήταν λάθος, οι παίχτες κουράστηκαν χωρίς λόγο, γενικά ήμασταν εκτός αγώνα.
Ο Ίβιτς έχει δείξει έως σήμερα πως το παλεύει.
Για αυτό και δεν θα ασκήσω αυστηρή κριτική.
Αλλά Βλάνταν, άκουσα στην συνέντευξη να λες πως το σκορ είναι πλασματικο (ενώ εγώ είδα απο την 7 να μας κάνουν κουδούνια) και πως τα γκόλ μπήκαν απο λάθος των αμυντιμών στα στημένα (ενώ δεν λειτούργησε τίποτα σωστά).
Γενικά, ο σωστός Ηγέτης, αναλαμβάνει τα λάθη του.
Και σε έναν σωστό Ηγέτη, τα λάθη συγχωρούνται.
Όταν τα παραδέχεται.

Χίλια μπράβω στο κόσμο. Κρίμα που η 4 δεν έκανε παιχνίδι με τις υπόλοιπες κερκίδες.
Το σκορ ειναι πλασματικο...δεν εχει αδικο.με 3 φασεις εβαλε 3 γκολ.
Εμεις δοκαρι δυο φορες τσαφ σε τετ α τετ μηδεν γκολ..

Δε λεω οτι καναμε κατι,αλλα πλασματικο ειναι σχετικα...

Ο βλανταν πρεπει να μαθει απο το λαθος του σημερα.
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

Καλύτερη ομάδα οι Γερμανοί. Νομίζω η όλη απογοήτευση η δική μας σήμερα οφείλεται σε μια αδικαιολόγητη υποτίμηση του αντιπάλου. Από την άλλη η ομάδα νομίζω πως την υπερτίμησε πολύ. Τέλος πάντων ό,τι έγινε έγινε, είδαμε ότι έχουμε πολλή δουλειά ακόμη και συνεχίζουμε παρακάτω :pano:

ΥΓ: Κλάους αγόρι μου, δε ξέρω τι μάγια τους έχεις κάνει αλλά φτάνει.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Θα μείνω στο ποστ του odi και του zamanfou. Τίποτα παραπανω τίποτα λιγότερο. Τα καλύτερα έρχονται. Ευχαριστώ τα αδέλφια στην κερκίδα για την υπέροχη βραδιά απο τις λίγες φορές που εχω την ευκαιρία να επισκεφτώ το Ναό
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ρε πουστη μου αυτο το:ο καμπος δευτερο φορ,μετα δεκαρι,μετα ο ουαρντα στο 10.
Ειλικρινα δεν εβγαινε ακρη.

Δηλαδη στο ημ.εξω ενας αμυντικος,μεσα ο ενρικε στα πλαγια με μυστα ηταν τοσο τρελο;;;
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

sourmenetes έγραψε:Ρε πουστη μου αυτο το:ο καμπος δευτερο φορ,μετα δεκαρι,μετα ο ουαρντα στο 10.
Ειλικρινα δεν εβγαινε ακρη.

Δηλαδη στο ημ.εξω ενας αμυντικος,μεσα ο ενρικε στα πλαγια με μυστα ηταν τοσο τρελο;;;
Όχι Σουρμε ....εγω αυτό θα έκανα. Αλλά εγω δεν είμαι προπονητής. ...
ΥΓ MVP αν υπάρχει ο Μαλεζας
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

joshua έγραψε:Θα πω μόνο κάτι ακόμα.Βαρεθηκα να βλέπω τον ΠΑΟΚ να παίζει τόσο φοβισμενα στην Τούμπα οποτε βρίσκει αντίπαλο από δυνατό πρωτάθλημα.Αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ και αν μη τι άλλο 10 χρονια τώρα μόνο σε ήττες οδηγεί.
δεν είσαι ο μόνος που έχει αυτό το αίσθημα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παρα την κούραση ύπνος δεν μας πιάνει...Καταλαβατε φαντάζομαι κάποιοι τωρα γιατί φώναζα για την κάλυψη στο 6.Σημερα η συγκεκριμένη θέση ίσως κατέστρεψε τα πάντα και γιατί η απουσία Κανιας έφερε το 3-5-2 και γιατί ούτε αυτό δούλεψε καθώς ο Τσιμιροτ επιφορτιζόμενός με τόσες ευθύνες και στην καταστροφή και στην δημιουργία,πνίγηκε...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν θα πω για το ματς τπτ.

αυτη η 4 ειναι καταντια πια.

μονο για πανηγυρια.
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

Επειδή δεν έχω ιδέα. Ο μύστα γιατί βγήκε; Ήταν τραυματίας; Αλλιώς δεν έχει καμιά λογική η αλλαγή του
Άβαταρ μέλους
7sins

Δημοσίευση από 7sins »

joshua έγραψε:Παρα την κούραση ύπνος δεν μας πιάνει...Καταλαβατε φαντάζομαι κάποιοι τωρα γιατί φώναζα για την κάλυψη στο 6.Σημερα η συγκεκριμένη θέση ίσως κατέστρεψε τα πάντα και γιατί η απουσία Κανιας έφερε το 3-5-2 και γιατί ούτε αυτό δούλεψε καθώς ο Τσιμιροτ επιφορτιζόμενός με τόσες ευθύνες και στην καταστροφή και στην δημιουργία,πνίγηκε...
αυτο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 7sins την Παρ 17 Φεβ 2017, 01:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ο Ίβιτς ακόμα μαθαίνει τους παίχτες και αυτοί τον μαθαίνουν. Φοβήθηκε να μπει με 4-3-3 γιατί δεν είχε εναλλακτικές στο κέντρο, αν έβγαινε κάποιος τραυματισμός με ήδη αρνητικό σκορ, δεν θα μπορούσε να το αλλάξει, κρίμα που δεν είχε Κάνιας, ίσως και Πέλκα, για να το δει αλλιώς το παιχνίδι. Αυτά μάλλον βγάζω από τις δηλώσεις του. Κανένας μας δεν κατάλαβε γιατί δεν έκανε 2 αλλαγές στο ημίχρονο, για να αλλάξει το σύστημα, ή γιατί έκανε τόσο αργά τις αλλαγές που έκανε. Το μόνο που ξέρω είναι ότι δουλεύει για να φτάσει την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι, θα το καταφέρει, λάθη θα γίνουν, σφαλιάρες θα έρθουν, αλλά θα φτάσει την ομάδα εκεί που πρέπει
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

K_geo έγραψε:δεν θα πω για το ματς τπτ.

αυτη η 4 ειναι καταντια πια.

μονο για πανηγυρια.

μία παροιμία λέει το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”