71.Παναγιώτης Γλύκος
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Όταν μια ομάδα δέχεται γκολ, υπάρχει πάντα κάποιο αμυντικό λάθος.
Εμείς μόλις η ομάδα δεχθεί γκολ, ψάχνουμε το θύμα, Για σταύρωση.
Εξαιρείται ο στημένος...
SM-G935F
Εμείς μόλις η ομάδα δεχθεί γκολ, ψάχνουμε το θύμα, Για σταύρωση.
Εξαιρείται ο στημένος...
SM-G935F
- anekfrastos
Odi έγραψε:Έγραψε κάποιος πως φταίει ο Γλύκος;
Και στα δυο γκολ Βαρέλα και Μάτος φέτουν ευθύνη.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχει ευθύνη και στα δύο γκολ, αν και όχι την μεγαλύτερη, που ανήκει δικαιωματικά στο στόπερ που μάρκαρε τον Μανιά. Στο πρώτο γκολ είναι πολύ χαλαρή η αντίδραση όλης της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου και του τερματοφύλακα, ενώ στο δεύτερο κάνει κακή έξοδο (αχίλλειος πτέρνα) αλλά υπάρχουν ευθύνες και στον Leoavc και στο στόπερ που πιάνει τον Μανιά (αν υπάρχει τέτοιος).
pgetsos έγραψε:
Και στα δύο τον εκτέλεσαν. Στο δεύτερο είχε κακή θέση πάντως
Και κάποια αστειάκια για μάτιασμα και βαριεστημάρα που 12 ματς σκότωνε μυγες, που δεν τα μετράω γιατι είμαι μεγαλόψυχος.Sera4 έγραψε:δικαιουται μια κακη βραδια και ο γλυκος φετος δεν πειραζει...
- ΑποστόληςΑ
Δεν κατάλαβα κύριε ανέκφραστε την παράθεση των παραπάνω ποστ. Μήπως θέλεις να μας ελέγξεις επειδή διατυπώνουμε απόψεις;
Εγώ επιμένω για την κακή θέση, και ας είπα ήδη ότι ούτε και με καλή θέση το έπιανε
- anekfrastos
Αυτο που είπε ο odi.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν κατάλαβα κύριε ανέκφραστε την παράθεση των παραπάνω ποστ. Μήπως θέλεις να μας ελέγξεις επειδή διατυπώνουμε απόψεις;
Η απορία μου είναι ειλικρινής. Δεν είμαι μπαλαδοφατσα και όταν ρωτάω κάτι είναι επειδή θέλω να καταλάβω την άλλη άποψη, όχι για να την πω σε κάποιον.
- ΑποστόληςΑ
Πιστευω καλος τερματοφυλακας για σουπερλιγκ αλλα λιγος αν θελουμε να κανουμε βημα παραμερα. Κρυβει τα μειονεκτηματα του η ομαδα οταν ειναι σε ρεντα αλλα σε ματς σαν το σημερινο φαινονται. 1ο και 3ο προσωπικα του τα χρεωνω.
Αν θελει ο σαββιδης ας φέρει μεγάλο τέρματα με λεφτα κ οχι στοιχήματα αλλιως καλος ειναι
Στο 2ο γκολ γιατι δεν επεσες? Φωναζα 3 sec.
Στο 3ο πολυ κακο διωξιμο, καλυτερα να μην εβγενες αν διωχνεις ετσι. Αφηνεις αδεια την εστια.
Στο 3ο πολυ κακο διωξιμο, καλυτερα να μην εβγενες αν διωχνεις ετσι. Αφηνεις αδεια την εστια.
Και στο 1ο δίνει ασιστ στον αντίπαλο πάρε βάλε.mbison έγραψε:Στο 2ο γκολ γιατι δεν επεσες? Φωναζα 3 sec.