Απο παικτακι της σειρας εγινε Μυστακιδαρος γιατι βαζει τον κωλο του κατω, δουλευει, παθιαζεται, βελτιωνεται και τα αποτελεσματα φαινονται στο γηπεδο. Ευτυχως δεν μοιαζει σε αλλους κηφηνες του ελληνικου ποδοσφαιρου που την πεφτουν σε συμβολαιαΓκουερινο έγραψε:περσι ο Μυστα εδειξε πραγματα αλλα ηταν 21 στα 22. οταν φτασει 21 και ο κουλουρης θα δουμε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Πέρυσι ο Μυστακίδης που ήταν 21 έπαιξε κάποια καλά παιχνίδια, που έδειξε ότι θα γίνει καλός παίκτης αν προσπαθήσει. Ο Κουλούρης έκανε δύο καλά παιχνίδια στα 18 του και τέλος. Το ένα φετινό παιχνίδι στην Τρίπολη είναι πολύ μικρό σαν δείγμα για να μου δείξει κάτι. Πρέπει να βάλει το κεφάλι κάτω και να προσπαθήσει πολύ και κυρίως να βελτιώσει τις τελικές του. Στην ηλικία του ο Αθανασιάδης είχε λιγότερη τεχνική και τρεξίματα, αλλά οι τελικές του έκαναν τη διαφορά.
επισης απορω πως ειδες την ευχερεια του Αθανασιαδη στις τελικες οταν στην ηλικια του Κουλουρη ειχε καταφερει να παιξει μολις 300 λεπτα
και για να μην ξεχνιομαστε μεχρι πριν ενα μηνα καποιοι ελεγαν οτι ΚΑΙ ο Μυστα ηταν παικτακι της σειρας οτι δεν ειναι ουτε για 18αδα και αλλα τετοια ωραια, ξαφνικα εγινε Μυστακιδαρος και στο επομενο ματς που δεν θα αποδωσει συμφωνα με τα δικα μας θελω θα ξαναγινει παικτακι απο τους ειδικους![]()
![]()
27.Γιάννης Μυστακίδης
Re: 27.Γιάννης Μυστακίδης
Γκουερινο, οι "καραγκιοζηδες της εξεδρας" αποθεωνουν τον Μυστα. Σορυ ε
pgetsos εσυ βλεπεις τον ιδιο μυστα εδω και 1 μηνα?
αυτη ειναι η δουλεια του οπαδου να αποθεωνει τους παικτες για να αποδιδουν καλυτερα. κι εγω τον αποθεωνω
καραγκιοζηδες γινονται οταν το ξεχνανε αυτο που πρεπει να κανουν και κραζουν
Με το κραξιμο το μονο που μπορεις να πετυχεις ειναι να παρεις απο ενα παικτη λιγοτερα απο οσα μπορει να σου προσφερει
καραγκιοζηδες γινονται οταν το ξεχνανε αυτο που πρεπει να κανουν και κραζουν
Με το κραξιμο το μονο που μπορεις να πετυχεις ειναι να παρεις απο ενα παικτη λιγοτερα απο οσα μπορει να σου προσφερει
- hasio_john
Dimg4 έγραψε: Απο παικτακι της σειρας εγινε Μυστακιδαρος γιατι βαζει τον κωλο του κατω, δουλευει, παθιαζεται, βελτιωνεται και τα αποτελεσματα φαινονται στο γηπεδο. Ευτυχως δεν μοιαζει σε αλλους κηφηνες του ελληνικου ποδοσφαιρου που την πεφτουν σε συμβολαια
ΈΤΣΙ...., μπράβο αδερφέ! Όπως τα λες.
Αυτός που δουλεύει και βελτιώνετε, φαίνεται σαν την μύγα μέσα στο γάλα!
Όπως το ίδιο ακριβώς κάνει μπαμ και αυτός που στα φρύδια του όλα.

Τρανό παράδειγμα ο Τζαβ που έκανε αθόρυβα την "δουλειά" του και μεις κοιμόμασταν.
Θεούλης που τον ξέθαψε ο Ίβιτς και έδιωξε το καρκίνωμα πριν μας κατέστρεφε τελείως.
Ας εμπιστευτούμε τον προπονητή μας και να τον αφήσουμε να δει αν υπάρχουν και άλλα.... βαρίδια στην ομάδα που ίσως χρειάζονται απομάκρυνση ή επισκευή ή ότι άλλο τέλος πάντως! Πλέον ο Ιβιτσαρος το έχε καταλάβει και ο ίδιος πως το μέλλον ενός υγιούς αγωνιστικά ΠΑΟΚ είναι στην κρίση του!
Όσο για σένα Γιάνναρε, συνέχισε την καλή δουλειά ρε παλικάρι μου, αλλά πρόσεχε γιατί σε έχουν βάλει στο μάτι και θα σε τραυματίσουν οι κόφτες τις λίγδας! Τόσο ξύλο που έχεις φάει στους τελευταίους αγώνες, δεν τρώνε άλλοι σε όλη την σαιζόν!

Βλέπω σταδιακή βελτίωση, και τη βλέπω από πέρσι.Dimg4 έγραψε:Γκουερινο, οι "καραγκιοζηδες της εξεδρας" αποθεωνουν τον Μυστα. Σορυ ε
Λυπάμαι, αλλά ΕΓΏ δε θα κάτσω να λέω για 20-22χρονους στην ομάδα μου ότι είναι παίχτες της σειράς Μόλις Δεν αποδοσουν λίγο και περιμένω να μου φέρουν αυτοί το champions league...
Οπαδός σημαίνει στήριξη πάνω από όλα
κλειδώστε το καλού κακού, γιατί πάει για αναπροσαρμογή λογικά και ποιος κρατάει μετά τον ανυπέρβλητο λαό;
- ΑποστόληςΑ
Αχ ρε μικρέ, αχ ρε μικρέ...Μια ολιγωρία σου μισή πρόκριση ρε @ούστη μου!!!!
Μην προσπαθείς μόνος σου και μπροστά...Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Α Σ Ο Υ με την ομάδαααα!!!!

Μην προσπαθείς μόνος σου και μπροστά...Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Α Σ Ο Υ με την ομάδαααα!!!!

Δεν μπορείς ρε Γιάννη μπροστά....δεν το έχεις....ο άλλος το έχει και μπορεί, κι ας μην είναι καν ποδοσφαιριστής
Θελουν να τον φανε μαλλον ο βλανταν με τον κλαους κι αυτον. Οπως με τον αργεντινο.
- abc_o_ karpouzas
αρρωστος εισαι φιλε......
μην ακους αλλο ραδιο
αν ημουν μοντ θα ετρωγες μπαν επι αοριστου
μην ακους αλλο ραδιο
αν ημουν μοντ θα ετρωγες μπαν επι αοριστου