Π.Α.Ο.Κ-Schalke 04, 16/02, 22:05, CosmoteSports
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Π.Α.Ο.Κ-Schalke 04, 16/02, 22:05, CosmoteSports
Μη μασάς σιμπα, μια γερή κλωτσιά είναι ο ναλντο. Μετά θα παίξει σας γατάκι
- Petros1988
Παιδια το παιχνίδι είναι σίγουρα over Στοιχηματικα!θα μπούνε απο 3 και πάνω γκόλ!Καταρχήν Γερμανική ομάδα δεν προκειτε να ρθει εδώ για να κλειστεί να πάρει αποτέλεσμα θα παίξει επιθετικά φουλ!Αν ο ΠΑΟΚ δε παίξει με 6αρι στο κένρο και πάει που είναι το πιο πιθανό σε παιχνίδι κατοχής χωρίς να δώσει χώρους θα δούμε πολλές ευκαιρίες και ωραία μπάλα αλλα θα πρέπει να προσέξουμε πολύ στις αντεπιθέσεις που θα κάνουνε!Αν πάμε σε ένα σύστημα πιο σφικτο και βγάζουμε την μπάλα μπροστά γρήγορα με τη μία και έχουμε σε καλή βραδιά τους πλάγιους πιστέυω οτι κάτω απο 2 δε θα γράψει το κοντερ μας!Είναι δυσκολο ματς πολύ επικυνδυνο!Να μην φάμε γκολ και να προσέξουμε τα στημένα τους!Ο Κοσμος θα πρέπει α λιώνει σίδερα αυριο σε πολιτισμένα πλαίσια!Οι Γερμανοι δεν είναι μαθημένοι σε τέτια γήπεδα μεγάλο μας όπλο!2-1 η 3-1 τελικό δίνω!Ελπίζω να ξυπνησει ο Κλάους! 

-
- Mr Ξερόλας 2019
Shalke 04 shaize=(τοσκα).
Με λιγη προσοχη στην αμυνα και λιγο υπομονη στο παιχνιδι μας,θα ερθει η νικη-προκριση.
Οποιοι κι αν παιξουν,εγω ξερω οτι θα γιαλιζει το ματι τους κι ενα παραπανω τωρα που το παιχνιδι ειναι ευρωπαικο
και θα μεινει στην ιστορια,μεχρι το επομενο ευρωπαικο που ακολουθει,οταν θα προκριθουμε.
Και εχουμε και τον Βλανταρο,που μπορει στην διαρκεια του αγωνα,αν κατι δεν του παει καλα στον αγωνα,να το δει εγκαιρως και να το αλλαξει.
Ξεκινω παλι με τρενο,σημερα το απογευμα απο Δραμα,καθοτι η ομαδα παει τρενο και δεν χαλαω το γουρι μου.
Θα κανω τις γαργαρες αυριο το πρωι,με 2 κουταλιες μελι και ειμαι ενταξει για το βραδυ.
Αιντα ΠΑΟΚΑΡΑ ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΑΚΙΑ.

Με λιγη προσοχη στην αμυνα και λιγο υπομονη στο παιχνιδι μας,θα ερθει η νικη-προκριση.
Οποιοι κι αν παιξουν,εγω ξερω οτι θα γιαλιζει το ματι τους κι ενα παραπανω τωρα που το παιχνιδι ειναι ευρωπαικο
και θα μεινει στην ιστορια,μεχρι το επομενο ευρωπαικο που ακολουθει,οταν θα προκριθουμε.
Και εχουμε και τον Βλανταρο,που μπορει στην διαρκεια του αγωνα,αν κατι δεν του παει καλα στον αγωνα,να το δει εγκαιρως και να το αλλαξει.
Ξεκινω παλι με τρενο,σημερα το απογευμα απο Δραμα,καθοτι η ομαδα παει τρενο και δεν χαλαω το γουρι μου.
Θα κανω τις γαργαρες αυριο το πρωι,με 2 κουταλιες μελι και ειμαι ενταξει για το βραδυ.
Αιντα ΠΑΟΚΑΡΑ ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΑΚΙΑ.

- paoki_sweden
"Η αποστολή της Σάλκε, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, με 22 ποδοσφαιριστές, χωρίς ωστόσο το βασικό γρανάζι της στη μεσαία γραμμή, Ναμπίλ Μπενταλέμπ (25 συμμετοχές, 5 γκολ, 5 ασίστ), που έμεινε εκτός λόγω στομαχικών διαταραχών."
Εσφιξε το σταμάχι τους από τα ζόρια λέμαι.
ΑΙΝΤΕΕΕ ΠΑΟΚΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Εσφιξε το σταμάχι τους από τα ζόρια λέμαι.
ΑΙΝΤΕΕΕ ΠΑΟΚΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
- PAOK_Antarctica
- Kostas_Peraia4
- PAOK_Antarctica
-
Παλικάρια μου πάρτε το αποτέλεσμα κ εγω θα σας φέρω πρόκριση από Γερμανία. Γαμω τν τύχη μου δε μπορώ να μαι εκει αυριο αλλά θα τους την παρω μόνος την πρόκριση εκει μέσα. Τους καλτσοσανδαλους... ΠΑΟΚΑΡΑ!
- sourmenetes
- Moderator
Ετσι ταξατε οι βορειοι...Kostas_Peraia4 έγραψε:Ποιες σουβλες?Πριν τον αγωνα?

- GettaRobott
- Notorious4
Πάμε αύριο να το γιορτάσουμε να φάμε τα κοψίδια μας , να πιούμε τις ρετσίνες μας και να ευχαριστηθούμε την ΠΑΟΚΑΡΑ μας. 100 λεπτά να στηρίξουμε την ομάδας ακόμα και αυτούς που κράζουμε τόσο καιρό.Περιμένω ζεστό χειροκρότημα στον Κλάους και ελπίζω για τη νίκη της ομάδαρας μας.

- john4serres
Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους:
Γλύκο , Μπρκιτς , Μάτος , Κίτσιου , Λέοβατς , Μαλεζά , Βαρέλα , Κρέσπο , Πούγγουρα , Σάκχοφ , Χαρίση , Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Ενρίκε , Κάμπος , Μυστακίδη , Ουάρντα , Αθανασιάδη , Κουλούρη .
Γλύκο , Μπρκιτς , Μάτος , Κίτσιου , Λέοβατς , Μαλεζά , Βαρέλα , Κρέσπο , Πούγγουρα , Σάκχοφ , Χαρίση , Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Ενρίκε , Κάμπος , Μυστακίδη , Ουάρντα , Αθανασιάδη , Κουλούρη .
- aspromaura ioannina
αδερφια εχει κανεις link απο torrent ή online τα παλια ματς με τη Σαλκε;;;