Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Ευχαριστώ θεούλη μου που μ'εφερες στον κόσμο Δεκέμβρη.
Όλοι με ρωτούσανε τι θέλω για δώρο γεννεθλίων. Ζήτησα να μου φέρουν αποδείξεις. Με ότι ποσό να'ναι. Μου έφεραν η δικιά μου, ο πατέρας και η μάνα μου, το καρντάσι μου με τη νύφη μου και δυο φιλαράκια ακόμα. Και έπονται κι άλλοι.
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ.
edit: να προσθέσω οτι κανένας τους δεν έχει σχέση με ΠΑΟΚ.
Όλοι με ρωτούσανε τι θέλω για δώρο γεννεθλίων. Ζήτησα να μου φέρουν αποδείξεις. Με ότι ποσό να'ναι. Μου έφεραν η δικιά μου, ο πατέρας και η μάνα μου, το καρντάσι μου με τη νύφη μου και δυο φιλαράκια ακόμα. Και έπονται κι άλλοι.
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ.
edit: να προσθέσω οτι κανένας τους δεν έχει σχέση με ΠΑΟΚ.
ΚΡΙΜΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ δεν πανε καλα πρεπει να ξεσικοθουν αυτοι που μπορουν και να συμετεχουμε ολοι μαζι στο οραμα και στο δυσκολο αυτο εν χηρημα αποτη ακουω το πραγμα δεν ξεκηνησε καλα μιας και ο παοκτσης ειναι της τελευταιας ωρας αλλα δεν ξερω αν θα προλαβουμε
λιγο μας εφυγε ο ενθουσιασμος η κανω λαθος ... παντος αποψη μου ειναι οτι σε τετοια ενχηρηματα και παρουσης ωρας το παοκτσιδομετρο ειναι το μονο που μπορει να βοηθηση ειναι το ατυπο και σηναμα μετρο που μας κραταει ζωντανους παοκ εισαι ΕΜΕΙς ΣΑΝ ΠΑΟΚ ΜΑΝΙΑ ΕΜΕΙς ΣΑΝ ΣΥΚΙΕς ΕΜΕΙς ΣΑΝ ΥΛΤΡΑΣ ΕΜΕΙς ΣΑΝ 4 ΣΑΝ ΛΑΙΚΙ ΒΑΣΗ ΣΑΝ ΕΡΑΣΗΤΕΧΝΗς .............κτλ ....ΕΑΝ 0βαζαμε στοχο πιος ειναι περισοτερο παοκ απο ολους μας τοτε πιστευω οτι θα πετηχαινε το ενχηρημα απολητα
ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΥΣΤΑ.....
ΜΑΚΑΡΙ
λιγο μας εφυγε ο ενθουσιασμος η κανω λαθος ... παντος αποψη μου ειναι οτι σε τετοια ενχηρηματα και παρουσης ωρας το παοκτσιδομετρο ειναι το μονο που μπορει να βοηθηση ειναι το ατυπο και σηναμα μετρο που μας κραταει ζωντανους παοκ εισαι ΕΜΕΙς ΣΑΝ ΠΑΟΚ ΜΑΝΙΑ ΕΜΕΙς ΣΑΝ ΣΥΚΙΕς ΕΜΕΙς ΣΑΝ ΥΛΤΡΑΣ ΕΜΕΙς ΣΑΝ 4 ΣΑΝ ΛΑΙΚΙ ΒΑΣΗ ΣΑΝ ΕΡΑΣΗΤΕΧΝΗς .............κτλ ....ΕΑΝ 0βαζαμε στοχο πιος ειναι περισοτερο παοκ απο ολους μας τοτε πιστευω οτι θα πετηχαινε το ενχηρημα απολητα
ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΥΣΤΑ.....
ΜΑΚΑΡΙ

Δεν βλέπω την ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, όπως την φανταζόμουν.....ελπίζω να μην αποδείξουμε ως άνθρωποι διακατέχοντες την ελληνική νοοτροπία, να ενθουσιαζόμαστε με το παραμικρό και να ξεχνάμε με το παραμικρό....έλεος.....
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ..???
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ "ΠΟΥΛΑΝΕ" ΠΙΟ ΠΟΛΥ....
ΚΡΙΜΑ.....

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ..???
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ "ΠΟΥΛΑΝΕ" ΠΙΟ ΠΟΛΥ....
ΚΡΙΜΑ.....

Θα ήθελα να πω κ για τα αδέρφια του εξωτερικού, μην περιμένετε μέχρι να ανοίξουν εδώ λογαριασμοί κ εξουσιοδωτήσεις κ μλκίες. Στείλτε κάτω λεφτά στα αδέρφια σας να σας πάρουν μετοχές!! Δεν παίζει ρόλο το όνομα μάγκες!! Το αν θα πάρει ο Γιώργος 300 μετοχές κ οι 100 έιναι με δικά σου λεφτά, έκανες το καθήκον σου!! Βοηθήστε.. Ο ΠΑΟΚ ΚΕΡΔΙΖΕΙ κ εσείς κοιμάστε ήσυχοι!! Τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ που έχουν γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης για κάθε μλκα που πουλάει, θα έρθουν κ του χρόνου!! Όσο μπορεί ο καθένας αδέρφια όσο μπορεί!!
-
αρε χτζηβασιλειου παοκαρα.αντε να ακουσει και ο κοσμος την καμπανια που δεν πολυξερειdiniko80 έγραψε:http://www.contra.gr/pops/news_large.aspx?date=today&paper=sportvorra
και νεα διαφημιστικη καμπανια ξεκιναει απο γνωστα προσωπα του ευρυτερου καλιτεχνικου, επιστημονικου χωρου....πλακα πλακα ο αντρας της χατζηβασιλειου ειναι ψιλοτεραστιος οικονομικα
Ετσι ειναι, συμφωνω, κι εγω εστειλα ενα ποσο που 8α καταχωρη8ει σε αλλο ονομα. Για να πω τη μαυρη αλη8εια μου ολο αυτο με τις εξουσιοδοτησεις και τα προξενεια μου φανηκε αρκετα περιπλοκο...Nigrita4 έγραψε:Θα ήθελα να πω κ για τα αδέρφια του εξωτερικού, μην περιμένετε μέχρι να ανοίξουν εδώ λογαριασμοί κ εξουσιοδωτήσεις κ μλκίες. Στείλτε κάτω λεφτά στα αδέρφια σας να σας πάρουν μετοχές!! Δεν παίζει ρόλο το όνομα μάγκες!! Το αν θα πάρει ο Γιώργος 300 μετοχές κ οι 100 έιναι με δικά σου λεφτά, έκανες το καθήκον σου!! Βοηθήστε.. Ο ΠΑΟΚ ΚΕΡΔΙΖΕΙ κ εσείς κοιμάστε ήσυχοι!! Τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ που έχουν γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης για κάθε μλκα που πουλάει, θα έρθουν κ του χρόνου!! Όσο μπορεί ο καθένας αδέρφια όσο μπορεί!!
Κατα τ'αλλα κι επειδη καλως η κακως ο Ελληνας ειναι του παραπεντε και τα αντανακλαστικα του λειτουργουν 8αυμασια συνη8ως μονο οταν φτασει η φωτια στα ποδια του, ισως ηταν λα8ος τακτικη της διοικησης να παρουσιασει την κατασταση για τη φετινή χρονια καλή, ότι δηλαδή εξασφαλίσαμε τη συμμετοχη μας στην Ευρώπη. Εντάξει, ούτε εγώ θέλω να μου λένε ψέμματα, αλλα μερικές φορες ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Και καμια μεταγραφή!
Τώρα, όπως λέεi κι ο mi8rio πιο πάνω, ασχολούνται όλοι με το μαύρο διαμάντι και το γαλλικό μαργαριτάρι! Αφήστε λίγο να δούμε πως πάει η AMK, "τρομοκρατήστε" λίγο τον Παοκτσή, τι να κάνουμε, η καταστροφολογία είναι στο αίμα μας. Δεν πρέπει να μας αφήνουν να εφησυχάζουμε, δυστυχώς έτσι είναι..
ps. Ξάδερφε, μη μάθω ότι τα λεφτά που σου έστειλα τα έκανες σφηνάκια για να κερνάς γκόμενες, θα σε αποκληρώσω!

Με σταρ στην καμπάνια
Στη μάχη της διαφήμισης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έχουν μπει από χθες φίλοι του ΠΑΟΚ από το χώρο των ΜΜΕ. Χθες βρέθηκαν στην Τούμπα ο τέως πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γιάννης Αντωνόπουλος, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Ζαφείρης Μελάς, ένθερμος οπαδός του «δικέφαλου», όπως και ο Μανώλης Μητσιάς, η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο δημοσιογράφος Χρήστος Ζαμπούνης. Ολοι τους βρέθηκαν χθες στην Τούμπα και φωτογραφήθηκαν με τις γνωστές φανέλες με το σύνθημα της καμπάνιας «Πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου».
Οι φωτογραφήσεις θα συνεχιστούν σήμερα στην Αθήνα, αφού υπάρχουν προγραμματισμένα ραντεβού με τη δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης Πόπη Τσαπανίδου, την παρουσιάστρια της τηλεόρασης Ράνια Θρασκιά, τον δημοσιογράφο του MEGA Ιορδάνη Χασαπόπουλο, του ALPHA Γιώργο Αυτιά και τον ηθοποιό Μιχάλη Ιατρόπουλο. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν επικοινωνήσει μαζί τους και αποδέχτηκαν την πρόσκληση του «δικέφαλου» να συμμετέχουν και αυτοί στην καμπάνια για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Με τις φωτογραφήσεις αυτές θα ολοκληρωθεί και η καμπάνια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση, που μετά τις γιορτές θα μπει στο πιο καθοριστικό στάδιό της.
Καταθέτουν χρήματα για την αύξηση
Σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Κούδας μαζί με άλλα μέλη του συλλόγου των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ θα βρεθούν σε ένα από τα υποκαταστήματα της MARFIN και θα καταθέσουν χρήματα για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Μια κίνηση που είναι και αυτή περισσότερο συμβολική με τους παλιούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να θέλουν και έμπρακτα να δείξουν ότι ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του Θοδωρή Ζαγοράκη.
Εδωσαν δώρα στο Παιδικό Χωριό
Χθες αντιπροσωπεία των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του «δικέφαλου» με επικεφαλής τον Γιώργο Κούδα βρέθηκε στο Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και μοίρασε δώρα από την μπουτίκ του ΠΑΟΚ στα μικρά παιδιά. Εκεί εκτυλίχθηκαν τρομερές σκηνές με τον Γιώργο Κούδα να σταματά συγκινημένος την προσπάθειά του να μιλήσει στα 40 περίπου μικρά παιδιά που φιλοξενούνται στο Παιδικό Χωριό.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1601402
Στη μάχη της διαφήμισης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έχουν μπει από χθες φίλοι του ΠΑΟΚ από το χώρο των ΜΜΕ. Χθες βρέθηκαν στην Τούμπα ο τέως πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γιάννης Αντωνόπουλος, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Ζαφείρης Μελάς, ένθερμος οπαδός του «δικέφαλου», όπως και ο Μανώλης Μητσιάς, η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο δημοσιογράφος Χρήστος Ζαμπούνης. Ολοι τους βρέθηκαν χθες στην Τούμπα και φωτογραφήθηκαν με τις γνωστές φανέλες με το σύνθημα της καμπάνιας «Πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου».
Οι φωτογραφήσεις θα συνεχιστούν σήμερα στην Αθήνα, αφού υπάρχουν προγραμματισμένα ραντεβού με τη δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης Πόπη Τσαπανίδου, την παρουσιάστρια της τηλεόρασης Ράνια Θρασκιά, τον δημοσιογράφο του MEGA Ιορδάνη Χασαπόπουλο, του ALPHA Γιώργο Αυτιά και τον ηθοποιό Μιχάλη Ιατρόπουλο. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν επικοινωνήσει μαζί τους και αποδέχτηκαν την πρόσκληση του «δικέφαλου» να συμμετέχουν και αυτοί στην καμπάνια για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Με τις φωτογραφήσεις αυτές θα ολοκληρωθεί και η καμπάνια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση, που μετά τις γιορτές θα μπει στο πιο καθοριστικό στάδιό της.
Καταθέτουν χρήματα για την αύξηση
Σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Κούδας μαζί με άλλα μέλη του συλλόγου των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ θα βρεθούν σε ένα από τα υποκαταστήματα της MARFIN και θα καταθέσουν χρήματα για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Μια κίνηση που είναι και αυτή περισσότερο συμβολική με τους παλιούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να θέλουν και έμπρακτα να δείξουν ότι ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του Θοδωρή Ζαγοράκη.
Εδωσαν δώρα στο Παιδικό Χωριό
Χθες αντιπροσωπεία των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του «δικέφαλου» με επικεφαλής τον Γιώργο Κούδα βρέθηκε στο Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και μοίρασε δώρα από την μπουτίκ του ΠΑΟΚ στα μικρά παιδιά. Εκεί εκτυλίχθηκαν τρομερές σκηνές με τον Γιώργο Κούδα να σταματά συγκινημένος την προσπάθειά του να μιλήσει στα 40 περίπου μικρά παιδιά που φιλοξενούνται στο Παιδικό Χωριό.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1601402
Αδελφε μιθριο,τοσα χρονια ΠΑΟΚ και απογοητευεσε τοσο ευκολα.mi8rio έγραψε:πες το ψεματα.....ας περιοριστουμε λοιπον στα γηινα και στα μιζερα....να φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο εμας...βαρεθηκα diniko80...
Ο Ελληνας ειναι της τελευταιας στιγμης και το ξερεις.Εκτος αυτου,πολλοι μαζευουνε λεφτα για να πανε μια και καλη στην τραπεζα.Και εγω ειμαι ενας απο αυτους.Σε 5 εργασιμες 200.000 χιλιαδες δεν ειναι λιγα!!!
Ουσιαστικη καμπανια απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν εχει ξεκινηση ακομα.
Μπες στο σαιτ της ΠΑΕ και θα καταλαβης.
Βαλε και το ενα μυριο του Σαχπα που ειναι σιγουρο γιατι το ειπε ο Ζαγορ και εχεις ειδη 1,2 εκατομυρια απο τωρα.Υπολογιζω 1,5 μεχρι το τελος του χρονου.
Υ.Γ. βορειος4 και γω ετσι θα κανω.Θα τα στειλω στον αδελφο μου να αγορασει στο ονομα του μετοχες.Το ιδιο ειναι.