Π.Α.Ο.Κ-Schalke 04, 16/02, 22:05, CosmoteSports
Re: Π.Α.Ο.Κ-Schalke 04, 16/02, 22:05, CosmoteSports
πείτε με απαισιόδοξο, αλλά για 0-4 το βλέπω το ματς.
Βέβαια εγώ θα έχω πάει Τούμπα χορτασμένος από την ΠΑΟΚΑΡΑ που θα δω την Τετάρτη στο παλατάκι, οπότε δεν καίγομαι και πολύ που θα κριθεί η πρόκριση από τον πρώτο αγώνα.
Βέβαια εγώ θα έχω πάει Τούμπα χορτασμένος από την ΠΑΟΚΑΡΑ που θα δω την Τετάρτη στο παλατάκι, οπότε δεν καίγομαι και πολύ που θα κριθεί η πρόκριση από τον πρώτο αγώνα.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Δεν νομιζω εξ αρχης να ανοιχτει ο Ιβιτς και να ρισκαρει να φαει γκολ πρωτος σε καμμια αντεπιθεση της Σαλκε αν παιξουμε ανοιχτα,οπως παιζουμε στη λιγδα,πιο πολυ βλεπω στην αρχη 3-5-2,με σφιχτη αμυνα και αντεπιθεσεις εμεις.
Και βλεπω οδηγο το ματς με την Φιορεντινα εδω μεσα,που ξεκινησε,αν θυμαμαι καλα 4-2-3-1 και οταν καταλαβε οτι παιζει με δυνατη ομαδα το γυρισε στο 2ο σε 3-5-2.
Οπως και να εχει νικη με μηδεν παθητικο,ειναι οτι το καλυτερο.

Και βλεπω οδηγο το ματς με την Φιορεντινα εδω μεσα,που ξεκινησε,αν θυμαμαι καλα 4-2-3-1 και οταν καταλαβε οτι παιζει με δυνατη ομαδα το γυρισε στο 2ο σε 3-5-2.
Οπως και να εχει νικη με μηδεν παθητικο,ειναι οτι το καλυτερο.

Γλυκος
Μάτος - Κρέσπο - Βαρέλα - Λέοβατς
Τσίμιροτ -Σάκχοφ
- Μπισεσβαρ
Τζάλμα - Μυστακίδης
Κλάους
Και γκολ ο τελευταίος

Μάτος - Κρέσπο - Βαρέλα - Λέοβατς
Τσίμιροτ -Σάκχοφ
- Μπισεσβαρ
Τζάλμα - Μυστακίδης
Κλάους
Και γκολ ο τελευταίος

Πιστευω πως θα παει σιγουρα με καθαρο 6αρι ο Σερβος. Ισως Τσιμιροτ για να εχουμε καλη πρωτη πασα και να ξεφευγουμε απο το πρεσινγκ ψηλα.obanebane έγραψε:Τον Χαριση δεν τον βλεπω με τιποτα στην 11αδα,μηπως δουμε τριάδα Τζαλμα,Μυστακιδη,Ενρικε,μπροστα απο Τσιμιροτ,Σαχοφ και πίσω από Κλάους ή Κουλουρη;
Χωρίς τον Ισπανό και με όλη την άμυνα Στο όριο από κάρτες δε νιώθω άνετα να ανοιχτούμε
- kataramenos5
Γεγονος οτι δε μας θελουν .Οσο λυνει και δενει ο γιος του κερατογερου...PAOK_Antarctica έγραψε:Ακριβώς.
Απλά θυμηθείτε την διαιτησία την προηγούμενη φορά που ήμασταν στους 32, με την Μπενφίκα.
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή η καλύτερη τριάδα στο κέντρο είναι Cimi - Shakhov - Bis. Εγώ μ' αυτήν θα ξεκίναγα. Ο Χαρίσης θα μπει αν θέλουμε να διαφυλάξουμε σκορ. Πάντως αν ο Bis μπορεί να βρίσκει μπροστά τους Henrique, Campos και Μυστα θα έχουμε λύσει όλα τα προβλήματά μας. Χρειαζόμαστε κινητικούς επιθετικούς που μπορεί να αξιοποιήσει ο Bis με τις μπαλιές του, γι' αυτό αναφέρω αυτήν την τριάδα μπροστά. Ο Κλάους είναι πιο βαρύς και θα τον μπλοκάρουν εύκολα οι Γερμανοί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Δευ 13 Φεβ 2017, 22:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Το τερμάτισες και εσύ βρε αδερφέ.........ABOLEYTOI έγραψε:πείτε με απαισιόδοξο, αλλά για 0-4 το βλέπω το ματς.
- Petros1988
Μπορει να ειμαι αρκετα αισιοδοξος αλλα εχω ενα πολυ καλο προαισθημα.Και οσες φορες ειχα αυτο το συναισθημα βγηκε.Θα δωσω τελικο 3-1 τον ΠΑΟΚ με πολυ καλο παιχνιδι επιθετικο
Λογικα ηττα με ενα δυο κ αντίστοιχο σκορ στο δευτερο ματς
Το ματς παει στα πέναλτι
Το τελευταίο το εκτελεί ο κλαους
Το ματς παει στα πέναλτι
Το τελευταίο το εκτελεί ο κλαους
- ΑποστόληςΑ
Και με τη Σαλκε είχαμε αδικηθεί και με την Τότεναμ επίσης και με τον Αγιαξ περυσι και και και.kataramenos5 έγραψε:Γεγονος οτι δε μας θελουν .Οσο λυνει και δενει ο γιος του κερατογερου...PAOK_Antarctica έγραψε:Ακριβώς.
Απλά θυμηθείτε την διαιτησία την προηγούμενη φορά που ήμασταν στους 32, με την Μπενφίκα.
Μια καλή διαιτησία σε σημαντικό παιχνίδι μας δεν θυμάμαι.
Η καλύτερη τρολια λένε οι ψαγμένοι,είναι αυτή που δεν καταλαβαίνει κανένας.cellophan έγραψε:Το τερμάτισες και εσύ βρε αδερφέ.........ABOLEYTOI έγραψε:πείτε με απαισιόδοξο, αλλά για 0-4 το βλέπω το ματς.
Μη τα βάζεις με τους αβολευτους,είναι πολλοί θα χάσεις.