33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- back in black
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Εμείς, άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο, μπορεί να πιστευουμε ότι ο πάικτης έχει τελειώσει ποδοσφαιρικά, τουλάχιστον για τον ΠΑΟΚ. Ο Ίβιτς όμως, που τελικά έχει την ευθύνη της ομάδας, δείχνει ότι τον πιστευει και τουλάχιστον δημόσια τον στηρίζει. Αυτό καλό θα είναι να μας κάνει πιο προσεκτικούς όχι στην κριτική μας, αλλά στους χαρακτηρισμούς μας απέναντυ σε έναν ενεργεία παίκτη του ΠΑΟΚ, που αν μη τι άλλο έχει προσφέρει συγκεκριμένα πράγματα στο όχι πολύ παλιό παρελθόν.
Το πρόβλημα ήταν αρχικά στη διάθεση και στην προσπάθεια του Αθανασιάδη. Και έφταιγε/ φταίει ο ίδιος.
Κι εννοώ για την αρχή της σεζόν.
Από εκεί και πέρα είναι πλεον ψυχολογικό περισσότερο.
Το γκολ που χάνει χθες ειναι καθαρά θέμα ότι παίζει φοβισμένα. Γιατί σε άλλες εποχές θα το μπουμπούνιζε όπως το γκολ με Σάλκε χωρίς να σκεφτεί που θα πάει η μπάλα.
Προφανώς και χθες σκέφτηκε ας πιάσει εστία (μη με κράξουν) και ίσως μπει γκολ.
Ακόμα και αυτά τα κλάσματα δευτερολέπτου που χάνει για να επεξεργαστεί τις συνέπειες κοστίζουν.
Εδώ μοιρολακτικά κρατάει το κεφάλι και τα χέρια όταν δε μπαίνει γκολ από συμπαίκτες, ενώ και στις δικές του ευκαιρίες φαίνεται χαμένος και προσπαθεί να βρει στήριξη τριγύρω του.
Δεν είμαι ικανοποιημένος από τον Αθανασιάδη φέτος. Αλλά πλέον παίζει φοβισμένα.
Και από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Πρίγιοβιτς, δεν είναι πρόβλημά μου, αλλά του ίδιου του εαυτού του, αν θέλει
να συνεχίσει να παίζει στον ΠΑΟΚ.
Αλλά σίγουρα πρέπει να επιλύσει πρώτα στο μυαλό του πόσο επηρεάζεται και τι θέλει να κάνει.
υγ. Καλά για το κράξιμο, το καταλαβαίνω αλλά δε συμφωνώ.
Ωστόσο κάποιο καρναβάλι βγάζει απωθημένα σε παίκτες του ΠΑΟΚ, καλά θα ήταν να σοβαρευτεί.
Κι εννοώ για την αρχή της σεζόν.
Από εκεί και πέρα είναι πλεον ψυχολογικό περισσότερο.
Το γκολ που χάνει χθες ειναι καθαρά θέμα ότι παίζει φοβισμένα. Γιατί σε άλλες εποχές θα το μπουμπούνιζε όπως το γκολ με Σάλκε χωρίς να σκεφτεί που θα πάει η μπάλα.
Προφανώς και χθες σκέφτηκε ας πιάσει εστία (μη με κράξουν) και ίσως μπει γκολ.
Ακόμα και αυτά τα κλάσματα δευτερολέπτου που χάνει για να επεξεργαστεί τις συνέπειες κοστίζουν.
Εδώ μοιρολακτικά κρατάει το κεφάλι και τα χέρια όταν δε μπαίνει γκολ από συμπαίκτες, ενώ και στις δικές του ευκαιρίες φαίνεται χαμένος και προσπαθεί να βρει στήριξη τριγύρω του.
Δεν είμαι ικανοποιημένος από τον Αθανασιάδη φέτος. Αλλά πλέον παίζει φοβισμένα.
Και από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Πρίγιοβιτς, δεν είναι πρόβλημά μου, αλλά του ίδιου του εαυτού του, αν θέλει
να συνεχίσει να παίζει στον ΠΑΟΚ.
Αλλά σίγουρα πρέπει να επιλύσει πρώτα στο μυαλό του πόσο επηρεάζεται και τι θέλει να κάνει.
υγ. Καλά για το κράξιμο, το καταλαβαίνω αλλά δε συμφωνώ.
Ωστόσο κάποιο καρναβάλι βγάζει απωθημένα σε παίκτες του ΠΑΟΚ, καλά θα ήταν να σοβαρευτεί.
joshua έγραψε:.... και την ιδια στιγμη που πχ για τον {παίκτη} που αμοιβεται με το ιδιο ισως και μεγαλυτερο συμβολαιο και εχει ανακαλυψει καθε τροπο που υπαρχει για να μην μπει γκολ,να γλυστραει,να τρακαρει με δοκαρια,να μπουρδουκλωνεται πριν το σουτ και εγω δεν ξερω τι αλλο, .........

(εντιτ κανω την παράθεση οχι για το τι λεει, αλλά ότι εκφράστηκε με ωραίο χιούμορ το παληκάρι)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Δευ 13 Φεβ 2017, 13:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Το πόσα παίρνει ο Αθανασιάδης τι σημασία έχει; Από τη τσέπη σας τα βάζετε;
Με αφορμή ένα άρθρο που διάβασα όπου αναφέρεται ότι χειρότερα και από τα 1003 λεπτά άσφαιρης συμετοχής είναι τα υπόλοιπα φετινά στατιστικά του, όπου και καλά έχει 1,5 τελική μόνο ανά αγώνα ή γίνεται κριτική για τα φάουλ που κάνει και που κερδίζει, κάθισα και μάζεψα τα στατιστικά του από το 1314 την χρονιά δηλαδή που στο τέλος της και με βάση της επιδόσεις του έγινε η ανανέωση έως σήμερα.
Τα παραθέτω παρακάτω σημειώνοντας ότι η προέλευση είναι από το επίσημο σαιτ της λίγδας και για περαιτέρω ανάλυση έχω προσθέσει τις στήλες με ασπρόμαυρο χρώμα ενώ έχω χρωματίσει με πράσινο στοιχεία που βρίσκω ομοιότητες με άλλες χρονιές:

Από τα στοιχεία διαπιστώνει κανείς ότι εκτός των γκολ όλα τα υπόλοιπα στοιχεία δείχνουν ότι το προφίλ του παραμένει αναλλοίωτο όπως όλα τα χρόνια. Δηλαδή το ξέσκισμα που του κάνουν ότι έχει 1,5 τελική ανά αγώνα φαίνεται και από τα βολικά στοιχεία που παραθέτουν για να το βγάλουν αφού λένε ότι κάνει τελική ανά 60 λεπτά όταν η διαίρεση 1003 λεπτά δια 25 τελικές δείχνει ότι θέλει 40 λεπτά για να κάνει τελική (δηλ. λίγο πάνω από 2 τελικές ανά 90λεπτο) και αυτό δεν διαφέρει από τα 38 λεπτά της χρονιάς 1314 που ολοι τότε θέλαμε να ανανεώσει. Ούτε τα φάουλ που κάνει και κερδίζει φέτος (ανά 42 και ανά 125 λεπτά) διαφέρουν από τα αντίστοιχα άλλης περιόδου (1415 έχει ανά 47 και 122 αντίστοιχα), ούτε τα λάθη είναι περισσότερα φέτος (το αντίθετο μάλιστα). Αν έχει και μια ελάχιστη βελτίωση σε κάποιο τομέα είναι ότι φέτος καταγράφει ήδη 2 ασίστ έναντι καμιάς πέρσι και όσες και όλη την χρονιά 1415.
Το προφίλ του λοιπόν δείχνει ότι φέτος αγωνιστικά έχει θέμα μόνο στο ΓΚΟΛ. Δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς το υπόλοιπο αγωνιστικό προφίλ του και θα δικαιώσω τον Ιβιτς που στέκεται και αυτός μόνο στο γκολ. Δείχνει θέμα ψυχολογίας και δεν θα κερδίσουμε κάτι αν τον ξεσκίσουμε περαιτέρω ούτε δέχομαι να τον κάνουν βορά ορνίων διάφορα σαιτ. Νομίζω ότι οφείλουμε να σεβαστούμε την άποψη του προπονητή μας και τουλάχιστον να τον αφήσουμε ήσυχο να σκεφτεί και να παίξει τον χρόνο που θα του αντιστοιχεί από δω και πέρα, όποιος και αν είναι αυτός, και αν επανέλθει μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε.
Τα παραθέτω παρακάτω σημειώνοντας ότι η προέλευση είναι από το επίσημο σαιτ της λίγδας και για περαιτέρω ανάλυση έχω προσθέσει τις στήλες με ασπρόμαυρο χρώμα ενώ έχω χρωματίσει με πράσινο στοιχεία που βρίσκω ομοιότητες με άλλες χρονιές:

Από τα στοιχεία διαπιστώνει κανείς ότι εκτός των γκολ όλα τα υπόλοιπα στοιχεία δείχνουν ότι το προφίλ του παραμένει αναλλοίωτο όπως όλα τα χρόνια. Δηλαδή το ξέσκισμα που του κάνουν ότι έχει 1,5 τελική ανά αγώνα φαίνεται και από τα βολικά στοιχεία που παραθέτουν για να το βγάλουν αφού λένε ότι κάνει τελική ανά 60 λεπτά όταν η διαίρεση 1003 λεπτά δια 25 τελικές δείχνει ότι θέλει 40 λεπτά για να κάνει τελική (δηλ. λίγο πάνω από 2 τελικές ανά 90λεπτο) και αυτό δεν διαφέρει από τα 38 λεπτά της χρονιάς 1314 που ολοι τότε θέλαμε να ανανεώσει. Ούτε τα φάουλ που κάνει και κερδίζει φέτος (ανά 42 και ανά 125 λεπτά) διαφέρουν από τα αντίστοιχα άλλης περιόδου (1415 έχει ανά 47 και 122 αντίστοιχα), ούτε τα λάθη είναι περισσότερα φέτος (το αντίθετο μάλιστα). Αν έχει και μια ελάχιστη βελτίωση σε κάποιο τομέα είναι ότι φέτος καταγράφει ήδη 2 ασίστ έναντι καμιάς πέρσι και όσες και όλη την χρονιά 1415.
Το προφίλ του λοιπόν δείχνει ότι φέτος αγωνιστικά έχει θέμα μόνο στο ΓΚΟΛ. Δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς το υπόλοιπο αγωνιστικό προφίλ του και θα δικαιώσω τον Ιβιτς που στέκεται και αυτός μόνο στο γκολ. Δείχνει θέμα ψυχολογίας και δεν θα κερδίσουμε κάτι αν τον ξεσκίσουμε περαιτέρω ούτε δέχομαι να τον κάνουν βορά ορνίων διάφορα σαιτ. Νομίζω ότι οφείλουμε να σεβαστούμε την άποψη του προπονητή μας και τουλάχιστον να τον αφήσουμε ήσυχο να σκεφτεί και να παίξει τον χρόνο που θα του αντιστοιχεί από δω και πέρα, όποιος και αν είναι αυτός, και αν επανέλθει μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Δευ 13 Φεβ 2017, 14:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Π.Α.Ο.Κ. σ'αγαπώ, αλλά αυτόν τον ρημάδη τον Αθανασιάδη δεν τον μπορώ ρε φίλε, εδώ με κάθεται δηλαδή!!!!
Ξεκολλατε ο ενας μοντ
Ειρωνεια απο κατω ο αλλος μοντ. Οντως, εμεις φταιμε
- navigator11
Ας γελάσουμε και λίγο. Φτάνει με τη νέα σαλπιγγιαδα!kataramenos5 έγραψε:Αρκετα με τον Κλαους δε βαρεθηκατε?Πειτε για Αθανασιαδη τιποτα.Ηταν καλος χτες?
Όχι ντιμ, προς θεού, ειδικά εσύ εδώ μέσα δε φταις καθόλουDimg4 έγραψε:Ξεκολλατε ο ενας μοντ
Ο ρομαν φταίει που είναι μέσα στην αυθάδεια
Εγώ Και συ μόνο στήριξη εξάλλου

Τελικά το επιστημονικό τρολάρισμα εδώ μέσα έχει εξελιχθεί σε βαθμίδες υπεράνω του master θαρρώ...

Υ.Γ. Αχ βρε άτιμε ΜΑΝΙΑΚΕ...Κάθε σου post κι αναφορά θα είμαι από δω και στο εξής...Φοβού.............

Υ.Γ. 2...Κλάους, παστέλι μελεκούνη την Πέμπτη...Αυτό το μαλακό με το ξύσμα πρτοκαλιού μέσα, ξέρεις εσύ...

Ειρωνεια συνεχιζεται. Εγω δεν το συνεχιζω. Συνεχισε.pgetsos έγραψε:Όχι ντιμ, προς θεού, ειδικά εσύ εδώ μέσα δε φταις καθόλουDimg4 έγραψε:Ξεκολλατε ο ενας μοντ
Ο ρομαν φταίει που είναι μέσα στην αυθάδεια
Εγώ Και συ μόνο στήριξη εξάλλου
Ετσι κι αλλιως διαβαζεις οτι διαλεγεις οποτε ποιο το νοημα. Παμε παρακατω.
Καμία ειρωνεία, όσο δεν ήταν το δικό σου "μετά εμείς φταίμε" αδερφέ...
Εγώ το λέω, εξάλλου, για τον ρομαν. Αυθαδης
Εγώ το λέω, εξάλλου, για τον ρομαν. Αυθαδης
την πεμπτη πρεπει να παιξει.
ειναι ο καλυτερος διαθεσιμος.
παιζουμε το ματς της χρονιας.
θα παιξει και θα κριθει.
για να κριθει ομως πρεπει να στηριχθει.
απο το 1 ως το 90.
ταμειο στο τελος της χρονιας.
οπως κανει ο ιβιτς.
ολα τα αλλα σαλια μαλια.
ειναι ο καλυτερος διαθεσιμος.
παιζουμε το ματς της χρονιας.
θα παιξει και θα κριθει.
για να κριθει ομως πρεπει να στηριχθει.
απο το 1 ως το 90.
ταμειο στο τελος της χρονιας.
οπως κανει ο ιβιτς.
ολα τα αλλα σαλια μαλια.
- Μπαρκαρούτσος
Ξέρει το βάρος της φανέλας που φορά. Χωρίς να μπορεί να το σηκώσει πάντα, ούτε όλοι εμείς θα μπορούσαμε.
Είναι άνθρωπος που σκοράρει γενικά σε ντέρμπι. Όχι σε όλα, αλλά το έχει κάνει και μπορεί.
Όταν καίει η μπάλα, μπορεί να τη καρφώσει στα δίχτυα. Το έχει κάνει και μπορεί. Και με τη πλάτη να μπει, γκολ είναι.
Εγώ δεν τον φοβάμαι.
Λίγη στήριξη και αγάπη ρε γαμώτο.
Ξέρετε πώς είναι να κάνεις λάθος και να ακούς "ουυυ" και "ψου ψου ψου" και δυσαρέσκεια;
Σκατά είναι.
Ξέρετε πώς είναι να χάνεις το άχαστο, να πιάνεις το κεφάλι και να ακούς χειροκρότημα;;
Είναι κουράγιο για ακόμη ένα σουτ.
Μεγάλη υπόθεση.
Έχουμε τα @@ ως λαός να κάνουμε το 2ο;;;;
Άντε να μας δω.
Για τον Αθανασιάδη και τον κάθε Αθανασιάδη.
Είναι άνθρωπος που σκοράρει γενικά σε ντέρμπι. Όχι σε όλα, αλλά το έχει κάνει και μπορεί.
Όταν καίει η μπάλα, μπορεί να τη καρφώσει στα δίχτυα. Το έχει κάνει και μπορεί. Και με τη πλάτη να μπει, γκολ είναι.
Εγώ δεν τον φοβάμαι.
Λίγη στήριξη και αγάπη ρε γαμώτο.
Ξέρετε πώς είναι να κάνεις λάθος και να ακούς "ουυυ" και "ψου ψου ψου" και δυσαρέσκεια;
Σκατά είναι.
Ξέρετε πώς είναι να χάνεις το άχαστο, να πιάνεις το κεφάλι και να ακούς χειροκρότημα;;
Είναι κουράγιο για ακόμη ένα σουτ.
Μεγάλη υπόθεση.
Έχουμε τα @@ ως λαός να κάνουμε το 2ο;;;;
Άντε να μας δω.
Για τον Αθανασιάδη και τον κάθε Αθανασιάδη.