Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

arisk έγραψε:Πάντως τελικά ούτε 200 σελίδες δεν συμπληρώσαμε και έχουν γίνει ήδη 2 μεταγραφές... Ούτε κάν ο Γενάρης δεν πρόλαβε να μπεί...
Και ποσοστό επιτυχίας?? 0%...!!
Βραζιλιάνο ψάχνουμε... Αφρικάνος έρχεται...!!
Λατινοαμερικάνο ψάχνουμε... Κεντροευρωπαίος έρχεται...!!
Μας έκανε ρόμπα ο Ζησάκος... :lol:

ε ειναι οι μικρες μεταγραφες ρε συ....αν σκεφτείς οτι ειναι περιπου ενα μηνα και κατι είμαστε καλα....

το καλοκαιρη σκεψου οτι 3 μηνες το μονο που θα γραφουμε εδω θα ειναι στο ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2009-2010 (πσσσσσσσσσσσ)
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Αν ισχυουν οι δυο μεταγραφες,τοτε μιλαμε για...
ΣΟΡΛΕΝ 11 χρονια γαλλικο πρωταθλημα και 360 παιχνιδια.
ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ 10 χρονια γερμανικο πρωταθλημα και 240 παιχνιδια.
Και οι δυο βασικοι και αναντικαταστοι στις ομαδες τους.
Για μενα,μεταγραφες ουσιας.Και οι δυο,με σταθερη αποδοση για μια δεκαετια,σε δυνατα πρωταθληματα και με δυνατο σουτ.
Αν μετρησουμε τα σουτ που καναμε εξω απο την περιοχη στον πρωτο γυρο....ειναι για γελια.
Χρειαζομαστε παικτες που να δουλευουνε μεσα στο γηπεδο οχι να περπατανε.Τα στατιστικα τους λενε οτι ειναι τετοιοι.Θα δουμε.
Του χρονου στο UEFA,θα χρειαστουμε παικτες που να γνωριζουν καλα το Ευρωπαικο ποδοσφαιρο
Βρυζας,Ζαγορακης και Σαντος ξερουν πολλα κιλα μπαλα...και επειδη τα λεφτα ειναι μετρημενα,κανουν πολυ ψαγμενες κινησεις.
Στον πρωτο γυρο ειδαμε ποιοι μπορουν και ποιοι οχι.
Τωρα περιμενουμε και το μπαμ που μας λενε ολοι,γιατι καλα ειναι ολα αυτα,αλλα πρεπει να βαζουμε περισσοτερα γκολ.Με μισο-μηδεν...δυσκολα!
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Όλο το παρασκήνιο της μεταγραφής Κουλιμπαλί

Έναν παίκτη υψηλού επιπέδου με προδιαγραφές Μπουντεσλίγκα
φέρνει από τα γερμανικά γήπεδα ο ΠΑΟΚ σαν δεύτερη
και πιθανώς τελευταία μεταγραφή για τον Ιανουάριο.

http://www.metrosport.gr/?p=11137

Ti τελευταια μεταγραφη λενε αυτοι ... ?
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Τι ξερουν αυτοι ρε;Εμεις τον Μηνο θα ακουμε.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Στο metrosport ειναι ο Μηνου ...
Ποιος Μηνου ρε xaxxaxxaxaxxa
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Η μέτροσπορ γράφει σήμερα για τον τερματοφύλακα Κωσταντόπουλο.

http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew. ... 2008&cid=6
Άβαταρ μέλους
magiktigra

Δημοσίευση από magiktigra »

Petm έγραψε:κι όμως η βόμβα έσκασε:

η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την Chelsea fc για την αποκτήσh του νικόλας Ανελκά για 6 μήνες με τι μορφή δανεισμού.

http://www.paokfc.gr/player.jsp?PLCode= ... &depType=1

xa0xa0xa0xa0xa0 Να σαι καλά φίλε.. Πόνεσε η κοιλιά μου από τα γέλια :lol: :lol: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Steenage

Μολις ειπε ο Κολκας την πιθανη 11 αδα για να χωρεσουνε οι 2 παιχτες ...
Καταρχην ειπε οτι θα παιζουμε με 4-3-3 ...

Εικόνα

Αλλη μεταγραφη λεει πολυ δυσκολα θα κανουμε και αν κανουμε λεει θα κανουμε αν
παιχτουν λεφτα απο την ΑΜΚ και οτι αμα γινει θα γινει ενος επιθετικογενους αριστερου μπακ
αλλα ετσι οπως τον ακουσα κατα 80 % δεν θα κανουμε αλλη μεταγραφη ....
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

trelopaoki444 έγραψε:Παντως απορω με ολους μας ποσο ευκολοπιστοι ειμαστε και κυριως με τους δημοσιογραφους. Διαβαζα στο κοντρα.gr
"Το ταξίδι του Κουλιμπάλι στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (23/12), όπως επιβεβαίωσε στο contra.gr και στο συνεργάτη του στη Γερμανία, Γιώργο Βαβρίτσα ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας. "Ναι, έχουμε συμφωνήσει με τον παίκτη και θα ρυθμίσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες αύριο (Τρίτη)".

Και λεω εγω ο Ζησης ειπε οτιδηποτε πριν ακομα κλεισει μια μεταγραφη και ειδικα σε δημοσιογραφο????

Αυτος που το καλοκαιρι επινε καφε με εναν dj φιλο του (Μουσλι) ????

Κ χωρις να εχει ανακοινωθει τιποτα εμεις σκεφτομαστε ηδη την... τριτη μεταγραφη????

Ρε μηπως τους δουλευει ολους ψιλο γαζι ο Ζησης... λεω εγω τωρα

Κρατηστε και μια πισινη ποτε δεν ξερετε. Ο ανθρωπος λειτουργει κατω απο ακρα μυστικοτητα παντα και μεις λεμε οτι ξερουμε ηδη τις δυο μεταγραφες????

Σας μυριζει κατι η εμενα μου μυριζει μπαρουτι??? Λετε να σκασει καμια ... μπομπα????
Ο Γιώργος Βαβρίτσας αδεφέ μου είναι καραχανούμι κ συχαίνεται ΠΑΟΚ κ γαύρο μέχρι αηδείας. Μένει εδώ Νυρεμβέργη κ δουλεύει κ για το Κικερ.
Είναι μεγάλος παπατζής, τον ξέρω προσωπικά σας μιλάω κ ο Ζήσης ποτέ δεν θα του έδινε πληροφορίες. Άλλα θα του είπε κ τα μετέφερε όπως αυτός γουστάρει. Πάντως αν δεν κάτσει ο ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ εγώ θα ψηλοξενερώσω γιατί είναι πολύ καλό παιχτάκι κ θα βοηθήσει σημαντικά!!
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Και ο Vierinhia που? Νομιζω οτι πρεπει να παιζει ειναι πολυ καλο παικτακι..
Άβαταρ μέλους
Steenage

Για τωρα ειπε που δεν παιζει ο Βιερινια ...
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Παντως αν με το καλο γυρισουν ολοι οι παικτες και ερθουν και οι καινουριοι που λενε η ομαδα θα δεσει αρκετα. Θα σταματησουν να παιζουν και κατι κουρασμενα παληκαρια και θα αποκτησουμε και ταχυτητα. Αντε μπας και δουμε και κανενα ακραιο να μπαινει στην περιοχη αντι να κανει σεντρα με το που θα παρει τη μπαλα
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Δεν ειναι ετσι ακριβως φιλε μου. Το θεμα δεν ειναι να κανεις μεταγραφες για να κανεις. Το θεμα ειναι να παρεις καποιους παικτες που θα βοηθησουν Και ειδικα τον Ιανουαριο δεν φτιαχνεις την ομαδα. Παιρνεις παικτες για να καλυψεις κενα. Απλως εμεις προνοησαμε και τις καναμε γρηγορα ωστε να ειναι ετοιμοι και να παιξουν αμεσως μολις ξεκινησουν οι υποχρεωσεις. Ασε τους αλλους να ψαχνουν παικτες τελευταια στιγμη οι οποιοι θα προσαρμοστουν και θα παιξουν τον μαρτιο. Τωρα αν κατσει καλο προς το τελος και σε καλη τιμη δεν νομιζω οτι η διοικηση θα το απορριψει
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Το νεαρουλης για μενα ηταν ε? ε? :wink:
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Η αληθεια ειναι οτι κι'εγω αμφιβαλλω. Αλλα ποτε δεν ξερεις
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”