obanebane έγραψε:Οι αντιδράσεις αφορούσαν 100% τον εαυτό του και τίποτα άλλο,ούτε με την αλλαγή δυσανασχέτηση,απλά τα είχε με τον εαυτό του που δε μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα να σκοράρει.
Ο Ίβιτς τον αγκάλιασε,δεν υπάρχει κανένα θέμα ανάμεσα τους.
Αν βλέποντας τόσα χρόνια ποδόσφαιρο δε μπορείτε να καταλάβετε απλά πράγματα, τι να πω;
Δεν υπάρχει κανένας νοήμων άνθρωπος που να πιστεύει ότι ο φετινός Κλάους δεν είναι συνολικά πολύ κακός.
Το πρόβλημα το δικό μου αφορά την στοχοποίηση, τους χαρακτηρισμούς, και το κουτσομπολιό σε βαθμό κυρατσας.
Ισχύει obanebane, είναι όντως παντελώς ξεκάθαρο ότι η αντίδρασή του στην αλλαγή δείχνει ότι τα έχει με τον εαυτό του.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να στηλιτεύουμε και αυτό, αρκεί η κακή του απόδοση.
Ειλικρινά πιστεύω ότι και ο ίδιος θέλει πάρα πολύ να δείξει πράγματα αλλά δεν μπορεί.
Δεν ήταν και χάλια σήμερα, αλλά στο σημείο που έχουμε φτάσει θέλουμε μόνο γκολ.
Για τα κουτσομπολιά, όμως, ε δεν φταίμε μονο εμείς που είμαστε κουτσομπόληδες, όταν βλέπεις την καριέρα σου να καταρρέει, ε κάνε λίγο κράτει με τα ποσταρίσματα και τις σέλφιζ και τις φώτοζ, μην είσαι βλάκας
Όπως είπα λίγο πιο πάνω, πιστεύω ότι θα ξεκινήσει με Σάλκε και...
tsou έγραψε:Sick Bastard έγραψε:Όλα αυτά θα αλλάξουν την Πέμπτη.
Και δεν τρολάρω.
το έχουμε πει τόσες φορές που κατάντησε σαν το παραμύθι με τον βοσκό.
εδώ άλλη πιανόντουσαν από το πέναλτυ που είχε βάλει και εκθίαζαν το πόσο δύσκολο είναι να ευστοχήσεις σε πέναλτυ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και χάσαμε τα μισά μαλλιά μας.
...με κάποιο μαγικό τρόπο το πιστεύω και εγώ, άσχετα αν έχει δίκιο ο tsou σε αυτό που λέει.
Επίσης, να πούμε σε αυτό το σημείο ότι πριν λίγο καιρό ονειρεύτηκα ότι το Σάλκε-ΠΑΟΚ, στη Γερμανία, έληξε 2-2, με 2 γκολ Κλάους και περάσαμε.