Its something called προσωπικη γνωμη. Χαλαρωσε δεν προσβαλλαμε τον κιλερsourmenetes έγραψε:Δε γινεται να παιξει βασικος.Μη λεμε τα ιδια.Τι συμπερασματα και θεωριες ειναι αυτές;Dimg4 έγραψε:εσενα ρε τερας η με πεναλτυ θα σε σταματανε η καθολου. Αν επαιζε βασικος θα ειχαμε κερδισει
9.Aleksandar Prijovic
Re: 9.Aleksandar Prijovic
- Παλαιολόγος
Sera4 έγραψε:το κακο ηταν οτι μπηκε οταν ο αφανς ειχε παραδωσει σωμα και ψυχη με αποτελεσμα η ομαδα να χασει μετρα στογηπεδο...αλλιως 2 γκολ τα ειχε σιγουρα θεωρω...παρολα αυτα του γινεται ενα πεντακαθαρο πεναλτυ που επνιχθη...
Υπάρχει και η άλλη μετάφραση των πραγμάτων που λέει ότι η έλλειψη τρεξιματων του παίχτη (πράγμα που έδινε μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Κλάους,πιέζοντας και κλέβοντας κάποιες μπαλες) ανέβασε την άμυνα της Ξάνθηςμε αποτέλεσμα να χάσουμε αρκετά μέτρα στο γήπεδο.
Θεωρώ ότι σήμερα η αλλαγή του δε βοήθησε καθόλου, ο Κλάους ήταν καλύτερος όσο έπαιξε.
Το ξέρω ότι οι περισσότεροι θα διαφωνήσουν,εμένα όμως αυτή είναι η γνώμη μου.
- Παλαιολόγος
ο πριγιοβιτς εξω απο την περιοχη ειναι αχρηστος,δεν ειναι για εκει
με ομαδα οπως αυτην που κανει πολλες τελικες και τροφοδοτει τα φορ θα γλενταει
με ομαδα σαν την σημερινη που ειναι ανταρτοπολεμος ,που η μπαλα δεν φτανει στα χαφ,ποσο μαλλον στα φορ
που δεν εχει ενεργεια θα βαζει 10 γκολ το χρονο
με ομαδα οπως αυτην που κανει πολλες τελικες και τροφοδοτει τα φορ θα γλενταει
με ομαδα σαν την σημερινη που ειναι ανταρτοπολεμος ,που η μπαλα δεν φτανει στα χαφ,ποσο μαλλον στα φορ
που δεν εχει ενεργεια θα βαζει 10 γκολ το χρονο
- sourmenetes
- Moderator
Προσωπικα θεωρω δεν τροφοδοτηθηκε σωστα.με τον λεοβατς να μπορει να γυρισει γλυκες σεντρες και με τον πριγιοβιτς να τραβαει κοσμο πανω του απορω γιατι ο μπισεσβαρ ενω ειχε ευκολες μπαλιες προς τον λεοβατς,δεν του εδωσε την μπαλα.
Μια εγινε στο 94 και κοντεψαμε να κανουμε γκολ.
Μια εγινε στο 94 και κοντεψαμε να κανουμε γκολ.
- back in black
Συμφωνώ απολύτωςobanebane έγραψε:Sera4 έγραψε:το κακο ηταν οτι μπηκε οταν ο αφανς ειχε παραδωσει σωμα και ψυχη με αποτελεσμα η ομαδα να χασει μετρα στογηπεδο...αλλιως 2 γκολ τα ειχε σιγουρα θεωρω...παρολα αυτα του γινεται ενα πεντακαθαρο πεναλτυ που επνιχθη...
Υπάρχει και η άλλη μετάφραση των πραγμάτων που λέει ότι η έλλειψη τρεξιματων του παίχτη (πράγμα που έδινε μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Κλάους,πιέζοντας και κλέβοντας κάποιες μπαλες) ανέβασε την άμυνα της Ξάνθηςμε αποτέλεσμα να χάσουμε αρκετά μέτρα στο γήπεδο.
Θεωρώ ότι σήμερα η αλλαγή του δε βοήθησε καθόλου, ο Κλάους ήταν καλύτερος όσο έπαιξε.
Το ξέρω ότι οι περισσότεροι θα διαφωνήσουν,εμένα όμως αυτή είναι η γνώμη μου.
Εγώ πάλι πιστεύω οτι όταν μπήκε στο 63 ..μεχρι τον 73 έγιναν αλλαγές ,τραυματισμοί κτλ και μπάλα δεν παίχτηκε ....ο κάμπος είχε παραδόσει πνεύμα ,όπως κα ο μπισεσβαρ με Χαρίση με αποτέλεσμα για ενα 10 λεπτό να μην κρατάμε μπάλα ... μόλις μπήκε ο μυστα και κράτησε λίγο ψηλά την ομαδα ανεβήκαμε... το οτι δεν πρεσάρει απο που προκύπτει??
- kataramenos5
Αυτο που μ ανησυχει ειναι οτι δεν ειχε καθολου συμμετοχη στο παιχνιδι.Αφαντος για μιση ωρα.Ουτε μαρκαρει ουτε τιποτα Παιζει μονο για την παρτη του και οχι για την ομαδα.
Είναι ακόμα αρκετά πίσω κατ,αυτό φταίει.
Στη κατάσταση που είναι τώρα,είναι καλός όταν πιέζουμε,όταν έχουμε βάλει τον αντίπαλο στα καρέ του.
Σήμερα δεν ήταν έτσι το παιχνίδι, γι'αυτό έγραψα ότι δεν βοήθησε η αλλαγή του.
Η φυσική κατάσταση είναι το Α και το Ω,θα δούμε άλλο παίχτη σε λίγο καιρό.
Στη κατάσταση που είναι τώρα,είναι καλός όταν πιέζουμε,όταν έχουμε βάλει τον αντίπαλο στα καρέ του.
Σήμερα δεν ήταν έτσι το παιχνίδι, γι'αυτό έγραψα ότι δεν βοήθησε η αλλαγή του.
Η φυσική κατάσταση είναι το Α και το Ω,θα δούμε άλλο παίχτη σε λίγο καιρό.
Που να έπαιζε και για την ομάδα δλδ όπως ο Κλάους.kataramenos5 έγραψε:Αυτο που μ ανησυχει ειναι οτι δεν ειχε καθολου συμμετοχη στο παιχνιδι.Αφαντος για μιση ωρα.Ουτε μαρκαρει ουτε τιποτα Παιζει μονο για την παρτη του και οχι για την ομαδα.
2 τάκλιν ανά λεπτό θα είχε.
Ευτυχως που δεν γραφω εγω καποια πραγματα...Bane συμφωνω μαζι σου!!!
Υ.Γ Αυτο με την φυσικη κατασταση θελω να μου το εξηγησει καποιος.
- ΑποστόληςΑ
Ήταν λάθος που δεν τον ξεκίνησε αλλά τον έβαλε όταν η ομάδα άρχισε να κουράζεται.
joshua έγραψε:Ευτυχως που δεν γραφω εγω καποια πραγματα...Bane συμφωνω μαζι σου!!!
Μπορεί να μην έκανε καθόλου προπονήσεις με τους Πολωνούς για όλο το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, γράφτηκε ότι πίεζε πολύ για να φύγει.
Όπως επίσης γράφτηκε ότι δουλεύει πολύ στις προπονήσεις.
Δε θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά,ξεκίνησε από πολύ χαμηλά και ανέβαινε σταδιακά, αυτό μόνο με δουλειά επιτυγχάνεται.
Και ο Μπισεσβαρ στην αρχή φαινόταν κέφτες,τώρα έχει μεταμορφωθεί.
Ας κάνουμε υπομονή,ίσως και να ακολουθεί κάποιο ειδικό πρόγραμμα που δεν ξέρουμε.
Καλα υπομονη εννοειται πως θα κανουμε, αλοιμονο αν καποιος βγαλει κριση με 120 λεπτα, ποσο μαλλον για εναν παικτη που εχει ηδη βαλει 2 πολυ ομορφα και σημαντικα γκολ.Απλα για εναν παικτη που εχει κανει κανονικα προετοιμασια και δεν ειχε καποιον μυικο τραυματισμο, η ελλειψη φυσικης καταστασης μου ακουγεται καπως.Παντως ο Ιβιτς φαινεται να ειχε διαφορετικο ειδος φορ στο μυαλο του αποτι οι περισσοτεροι απο εμας.