33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Demir

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από Demir »

Όσοι τον ξέρουν ,γνωρίζουν οτι το παιδί τα εχει παρατήσει και εχει αφεθεί στην μοίρα του... τα αλλα ειναι για λαϊκή κατανάλωση... όταν κατι το αφήνεις και δεν δουλεύεις σε αφήνει... εδώ άλλοι κ άλλοι παικταράδες χαθήκανε...η κατάσταση φαινεται μη αναστρέψιμη.. μακαρι να βρει τρόπο να το αλλάξει..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ήταν τόσο κακός δηλαδή σημερα;
Οκ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία,δεν είδατε καθόλου προσπάθεια, δεν έτρεξε,δεν έκλεψε κάποιες μπάλες,δε κέρδισε μονομαχίες;
Συγχωρέστε με παλικάρια,αλλά εγώ βλέπω εμπάθεια.
Και όλο αυτό έχει να κάνει όχι τόσο με την αξία του παίχτη (η αλήθεια είναι ότι είναι συγκεκριμένη και αυτή τη χρονιά παίζει αρκετά κάτω από αυτη) αλλά με τα λεφτά που παίρνει και το ότι ήταν μέχρι τον Ιανουάριο ο βασικός φορ του ΠΑΟΚ,πράγμα για το οποίο δεν ευθύνεται.
Εδώ μέσα μνημονεύονται οι τουρίστες,τα δικά μας παιδιά είναι μισθοφόροι και καγκουρες.
Έχει μεγάλες ευθύνες ο Κλάους,η κριτική όμως που του ασκείται,δεν είναι δίκαιη.
Να χαρείτε ότι αγαπάτε,δε θέλω να απαντήσει κανένας στο ποστ.
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Κρίμα πραγματικά κρίμα. Εμένα με χαλάει το ότι προσφέρει στο γήπεδο το απόλυτο μηδέν. Δηλαδή στην φάση που παίρνει την κάθετη από το Τσιμι δρουν μπορεί Ούτε λήξαν ενα κοντρόλ της προκοπής

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Demir

Δημοσίευση από Demir »

0 γκολ ο βασικός φορ του ΠΑΟΚ. Του ΠΑΟΚ .... οχι της Λειβαδιάς...σε 20 αγώνες πρωταθλήματος... αν κάνει ο Κριστιάνο ροναλτο 3 ματς χωρίς γκολ στο Μπέρναμπεου κράζουν και λιντσάρουν... εμεις στα 20 ματς δεν πρέπει να πούμε οτι ειναι κακός ? Αν ειναι να έχουμε κάποιον να τρέχει κ να πιέζει απλά ,ας βάλουμε τον κάτσε...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεμιρη και εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ κακός φέτος.
Το εχω γράψει κιόλας πολλές φορές.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όσο παίζει ο Κλάους ο ΠΑΟΚ παίζει με 10 παίκτες. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! Δεν είναι ένα αγώνας δεν είναι δύο. 60 ολόκληρα λεπτά παίζαμε με παίκτη λιγότερο που σε κενή εστία σημαδεύει τον τερματοφύλακα. Θα είναι έγκλημα να τον βάλει με Σάλκε.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Επειδή 1)δεν πρόκειται να βρεθεί κορόιδα να του δώσει τέτοιο συμβόλαιο και 2)δεν έχει την τσιπα να ζητήσει μείωση αποδοχών προτείνω φάση αλα Μπατσινιλα.

Για όσους νεότερους δε γνωρίζουν ο Μπατσινιλας ήταν ένα σέντερ φορ του Εθνικού-αν δεν κάνω λάθος- πριν καμιά 30αρια χρόνια που πήρε μεταγραφή στον βαζελο και που όταν πήραν πρέφα εκεί ότι ως επιθετικός ήταν ταγαρι-γι'αυτους-τον βαπτισανε σέντερ μπακ και όλα καλά.

Η κεφαλιά-αποκρουση στη σέντρα του Μπισεσβαρ ήταν αριστούργημα! Μπορεί να μεγαλουργησει το άτομο και να ανταγωνιστεί επάξια τον Μαλεζα,να μου το θυμηθείτε...
Φαντασμα

Δημοσίευση από Φαντασμα »

OΛΟΙ εχουν ξεπερασει τα ορια τους με σενα. ΟΛΟΙ. Οπαδοι, διοικηση, γνωστοι, φιλοι. Μηνες τωρα. Εισαι το πλεον χαρακτηριστικο παραδειγμα χλιαρου νεοελληνα που του ηρθαν καποια πραγματα βολικα και θεωρησε οτι το αξιζει, αραξε και πιστεψε πως για οτι αποτυγχανει φταιει καποιος αλλος και για οσα δεν εχεις δεν τα χρειαζεσαι. Σε οποιαδηποτε πραγματικη αγορα η πρωταθλημα κεντρικης ευρωπης θα ησουν ενα ανεκδοτο. Δεν εισαι παραιτημενος, απλα δεν ησουν ποτε τιποτα παραπανω απο ενα παιδι καβαλημενο. Και στα ζορια φαινεται τι ειναι ο καθενας. Η αποτυχια ειναι το μονο φαρμακο. Ευχομαι να αποτυχεις οσο χρειαζεται τωρα που εισαι νεος ωστε να μαθεις. Μακρια απο τον ΠΑΟΚ ομως. Σιγα σιγα πρεπει να απαγορευεται στον ΠΑΟΚ το να δινει τοσα πολλα σε καποιον τοσο αδοκιμαστο. Και σιγουρα οχι περιβραχιονιο. Καθε παικτης θα πρεπει να δινει πολλαπλσια απο οσα παιρνει, οχι το αντιθετο. Ευχομαι να γινεις παραδειγμα αποφυγης οπως ο 31. Tιποτα προσωπικο. Τελειωσες απο τον Αγιαξ και μετα.
black death

Δημοσίευση από black death »

Κλανει ο πεθαμενος;

Σεντερ μπακ ε; Γιατι οχι. Και την καθετη στο πρωτο μια χαρα τη διαβασε και την καθαρισε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ένα έχω να πω...Τ Ι Π Ο Τ Α ... :cry:
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

pisakaipoupoula έγραψε: Από κει και πέρα το όλο κλίμα που έχει δημιουργηθεί εναντίον του και η γιούχα που σίγουρα θα φάει τη Πέμπτη δε νομίζω να ευνοεί κανέναν...
Σα δε ντρεπόμαστε σα λαός λέω γω.

Στα λοιπά συμφωνώ με Ωμπάνεμπάνε. Όταν έχουμε Θεό το Μουσλι, που 3 χρόνια πήρε περισσότερα από όσα ο Κλάους στην καριέρα του (αφού πρόβλημα του περήφανου λεβέντη λαού είναι ο μισθός) με μέσο όρο γκολ όσα έχει μέχρι στιγμης ο Κλάους, εκεί συγχωρωχάρτι και στα DJλίκια και σε όλα και ΠΑΟΚ είσαι αφού.
Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο τον Κλάους, αλλά και Κουλούρη και Πέλκα και Μαλεζά και Μυστακίδη (όσο δεν έχουν συνεχή απόδοση >8).

obanebane έγραψε:Ήταν τόσο κακός δηλαδή σημερα;
Οκ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία,δεν είδατε καθόλου προσπάθεια, δεν έτρεξε,δεν έκλεψε κάποιες μπάλες,δε κέρδισε μονομαχίες;
Και όλο αυτό έχει να κάνει όχι τόσο με την αξία του παίχτη (η αλήθεια είναι ότι είναι συγκεκριμένη και αυτή τη χρονιά παίζει αρκετά κάτω από αυτη) αλλά με τα λεφτά που παίρνει και το ότι ήταν μέχρι τον Ιανουάριο ο βασικός φορ του ΠΑΟΚ,πράγμα για το οποίο δεν ευθύνεται.
Εδώ μέσα μνημονεύονται οι τουρίστες,τα δικά μας παιδιά είναι μισθοφόροι και καγκουρες.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

6 σελιδες γεμισες παλι σημερα :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Al Bandy έγραψε:
pgetsos έγραψε:Α και κατι ακομα. Το να λες πως επιτρεπονται δυσμενη σχολια για τους νυν επιθετικους, αλλα παραλληλα κραζεις Κατσε, Κουλουρη κτλ, ειναι ΕΛΑΦΡΩΣ αντιφατικο
Δεν υπάρχει καμία αντίφαση, αλλά ο καθένας ως εκεί που καταλαβαίνει.
Ε ενταξει, τι να κανουμε, ειμαι χαζος... Εδω ακομα περιμενω να μου πεις το κακο στις δηλωσεις ιβαν, τοσο χαζος... :roll:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

obanebane έγραψε:Ήταν τόσο κακός δηλαδή σημερα;
Σαν άλλος Κούγιας σπάω τη σιωπή μου :mrgreen: και σου απαντάω κυρίως για τη συνολική του απόδοση και για την κουβέντα κι όχι για να σου απαντήσω, καταλαβαίνεις.
Νομίζω ήταν μέτρια προς κακή. Το κοντρόλ που κάνει (ενώ έχει κάνει σωστή κίνηση) στην πάσα του Τσίμι είναι τραγικό.
Σε μια άλλη φάση, έχει τη μπάλα τη δίνει στον Μπίσε, ο Μπίσε την κουβαλάει, σπάει αριστερά, κάνει την κίνηση μέσα στην περιοχή, του την ξαναδίνει ο Δεληγιαννίδης, ο Μπίσε σηκώνει το κεφάλι για να δει τον Κλάους κι ο Στέφανος στο περπατητό είναι στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής!! (η φάση ξεκίνησε 10-15 μέτρα έξω απ την περιοχή της Ξάνθης).
Kι όλα αυτά, πριν χάσει το γκολ. Ναι, όλα χάνονται, αλλά ο τέρμας της Ξάνθης, απλά κάνει ένα βήμα και πέφτει, δεν τον στρεσάρει καν το τελείωμα του Κλάους.
Εκεί, σ αυτό, όλη η ομάδα σκέφτεται ότι δεν μπορεί το παλικάρι κι όλοι οι αντίπαλοι αμυντικοί σκέφτονται, εντάξει, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε γι αυτόν (και) σήμερα.
Κρίμα, κρίμα, κρίμα.
7-8 γκολ να χαμε απ τον Κλάους φέτος, θα βλέπαμε άλλο πρωτάθλημα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”