Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ.

Γλύκος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κίτσιου
3
3%
Μαλεζάς
5
5%
Varela
6
6%
Crespo
5
5%
Cimirot
2
2%
Χαρίσης
5
5%
Biseswar
43
45%
Δεληγιαννίδης
7
7%
Campos
4
4%
Αθανασιάδης
15
16%
Leovac
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Prijovic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μυστακίδης
1
1%

Σύνολο ψήφων: 96

Άβαταρ μέλους
farmak76

Re: Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από farmak76 »

Δωσε το μπεναλτ ρε ριοληκα... παμε ΠΑΟΚΑΡΑ παιξε τοπι την Πεμπτη να παραμιλαει η εουρωπα κ στα φριδια μας αυτοι οι λεχριτες...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Notorious4 έγραψε:Σε γενικές γραμμές μία χαρά ήταν o διαιτητής, μπορούσαμε το 0-1 αλλά στο τέλος ξεμείναμε από δυνάμεις με τον κλαους μέσα είναι σαν να παίζεις με 10.
Σ' αρεσε ε; Να τον παρεις ενα κουτι παστες.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Επιστρέψαμε στη αστοχία. Η επιμονή στον Κλάους πληρώθηκε ξανά. Νομίζω ο παίκτης δεν είναι σε κατάσταση να αγωνίζεται βασικός στον ΠΑΟΚ. Και δυστυχώς θα τον δούμε με Σάλκε.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Αυτη ειναι η διαφορα γαυρου και ΠΑΟΚ.Δειτε πως αφηνουν τα κορακια να μας μαρκαρουν τα χωριατο σεντερ μπακ της ξανθης και πως σφυριζονται τα πεναλντυ οταν εχεις κοκκινες φανελες.

Και καποιοι ακομα μιλανε για το -3 και τους βαθμους που χαθηκαν στα γιαννενα και κουραφεξαλα.

0-0 λοιπον με πολλες αλλαγες σε μια δυσκολη εδρα,τωρα παμε για το πιο δυνατο φετινο ματς και αφηνουμε πισω το καρναβαλι του ελληνικου πρωταθληματος,τουλαχιστον για λιγες μερες
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Δε νομίζω να κάνει ο Βλάνταν το λάθος να βάλει τον Αθανασιάδη με Σάλκε... Βασικά λογικά θα είναι άλλη τελείως η ομάδα

Αρχίσαμε ε;
Roman
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Το κεντρο μας σήμερα ασοβαρο και ανώριμο. Κι αυτό γιατί ο Τσιμιροτ έχει κούραση και μυαλό άλλου, ο Μπισεσβαρ προσπάθησε αλλά τσαλαβουτουσε απέναντι σε μία ελεεινά παθιασμένη Ξάνθη και ΚΥΡΙΩΣ γιατί ο Χαρίσης δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται, παρότι τρέχει. Έτσι δημιουργηθηκαν κενά που χάρισαν μπάλες και επιθέσεις σε ξανθη.

Βεβαίως το μεγαλύτερο θέμα είναι ότι για ακόμα μία φορά σε τρία τετ α τετ πετάξαμε τη μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

κοίτα να λέω για κάφε φάση για διαιτητή με θυμίζει τα σκουλίκια. Εντάξει δεν μας έπαιξε υπέρ αλλα ούτε και κατά σφύριζε τόσο όσο να είμαστε όλοι χαρούμενοι! Ας ασχοληθεί ο ΙΒΑΝ με τα φάουλ και τις κάρτες!
Στα της ομάδας βέβαια, Με ροτέσιον 2 μάτς στα καπάκια για κύπελο και ευρωπαικό λογικό το πρωτάθλημα να το βάλεις σε δεύτερη μοίρα.
Αν και με ενοχλεί που με έκοψαν 4 βαθμούς οι γαυρόπουστρόπανόουλοι!
Αλλά μέσα στην Τούμπα, θέλω να φάνε 6!
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Magpies4 έγραψε:Επιστρέψαμε στη αστοχία. Η επιμονή στον Κλάους πληρώθηκε ξανά. Νομίζω ο παίκτης δεν είναι σε κατάσταση να αγωνίζεται βασικός στον ΠΑΟΚ. Και δυστυχώς θα τον δούμε με Σάλκε.
Αν τον δούμε βασικό με Σαλκε, σημαίνει λευκή πετσέτα και πως εστιάζουμε σε κύπελλο πλέον .
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Παιδια, αυτο που λετε στο 94 πεναλτυ στον Πριγιοβιτς δεν το ειδα. Μπορει καποιος να μου περιγραψει τι εγινε;
Εγω ουρλιαζω για μια φαση λιγο νωριτερα, οπου ο Μεχια πατησε τον Μπισε μεσα στην περιοχη και πηρε κιτρινη ο Μπισε. Φαση, που με τοσα που εχουν δει τα ματια μας οι περισσοτεροι την περναμε στο ντουκου οτι δεν εγινε και τιποτα... σε τετοιο βαθμο σαπιλας ειμαστε αναγκασμενοι να λειτουργουμε που αυτα τα θεωρουμε πια αυτονοητα...
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Εκει ο Μπισεσβαρ τον πατησε και επεσε μονος ( ετσι το ειδα στο στριμ, μη βαρατε )
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Κρατάμε τον ένα βαθμό. Δεν είναι δυνατό να κερδίζουμε κάθε μέρα, παίζει ποδόσφαιρο και ο εκάστοτε αντίπαλος. Έγινε και το rotation. Άλλωστε για μας και άλλους 3, όλα θα κριθούν στα πλέι-ωχ. Και για τους επόμενους 2 αγώνες με Βέροια και Ηρακλή, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για 6 βαθμούς.
Για την Πέμπτη, μεγάλη απώλεια θεωρώ την απουσία του Κάνιας, η Σάλκε "απαιτεί" πολύ τρέξιμο στη μεσαία γραμμή και δεν έχουμε καθαρό 6άρι. Θα παίξει 4-4-2, με Τσιμι, Χαρίση, Σάκχοφ και Μπίσε συν Ενρίκε και Μυστα- ή Κλάους μπροστά, που θα μπορεί να γίνεται και 4-2-3-1 ή από την αρχή με 3 επιθετικούς Κλάους, Ενρίκε και Μυστα- (ή Κάμπος);
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ettien έγραψε:Σορυ ρε παιδιά, το καθαρότατο πεναλτι πάνω στον Πρίγιοβιτς στην τελευταία φάση μόνο εγω το είδα ?
Κι εγω το ειδα, το εγραψα στο λαιβ.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Σικ το αντίθετο έγινε. Ο Μπισεσβαρ πάτησε τον ξανθό
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Είδα μόνο το το δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα μου άρεσε, χαίρομαι που ξαναείδα Τζάλμα και να κρατάμε το μηδέν σε ματς με πολλές ιδιαιτερότητες. Το μυαλό όλων είναι πλέον στην Σάλκε.

Για Κλάους βλέπω πολλή γκρίνια και δεν ξέρω αν γυρίζει. Προσωπικά θα τον ήθελα στην προετοιμασία του χρόνου γιατί κάθε μεγάλος σκόρερ δικαιούται μια κακή χρονιά. Η φετινή πάντως είναι καμμένη.

Η διαιτησία τραγική, για μια ακόμα φορά, και πιστεύω οφείλεται σε ανικανότητα και όχι σε σκοπιμότητα.

Οι λιγοστές ελπίδες για πρωτάθλημα σήμερα μηδενίστηκαν, πάμε για κύπελλο και όσο πιο μακριά ευρώπη. Τουλάχιστον ο Ιβιτς θα ξεκουράζει παίκτες και θα δώσει ευκαιρίες σε όλους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”