Βόλλευ 2016/17: Εγχώριες διοργανώσεις

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Βόλλευ 2016/17: Εγχώριες διοργανώσεις

Δημοσίευση από obanebane »

Εγώ θα ξαναγράψω,μην εγκαταλείπεται την ομάδα, τώρα είναι που μας χρειάζεται.
Δεν αξίζει τέτοια κριτική,πρωταθλητές είμαστε.
Μη ξεχνάτε και τις ατυχίες,ξεκίνησαν με τον Κουβανο συνεχίστηκαν με τον Γκομεζ.

Υ.Γ τους βαζελους δεν τους φοβάμαι,με η χωρίς πλεονέκτημα έδρας θα τους περάσουμε,για τους άλλους δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

με το συμβολαιο του κλαους το σηκωναμε παλι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

παντως λετε για τον πετκοβιτς,αλλα στα χαρτια φαινεται καλυτερη λυση απο κουρνετα!
αρκει και μονο να δει καποιος το βιογραφικο του
μετα ο σαφρα ηταν πολυ καλη λυση τις χρονιες που το σηκωσαμε,εμεις δεν τον ζητουσαμε; ειναι κακος σε πολλα ματς για την ωρα
ο σταροβιτς ειναι καλος.τελεια
ο νταντε επισης,τι να πουμε για τον νταντε;

και η ανανεωση καποιων ελληνων ηταν λογικη

γενικα ο καλμα δεν εκανε κατι τραγελαφικο!σωστες κινησεις ηταν στα χαρτια.

απλα οπως φαινεται η ομαδα δεν δειχνει να εχει ενεργεια,οι παιχτες δεν ειναι πια αυτοι που ηταν,το ερωτημα ειναι αν μπορουν να ξαναγινουν
νωρις ειναι ακομα για το πρωταθλημα,αλλα φετος θα ειναι μια πολυ απαιτητικη διοργανωση
με σειρες με παναθηναικο και ολυμπιακο εκτος,που εχουν και ενεργεια και καλυτερα συνολα απο περσι
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ρε παιδια κακα τα ψεματα. Τα δυο πρωταθληματα τα πηραμε γιατι ειχαμε καλυτερη ομαδα. Φετος δεν εχουμε την καλυτερη ομαδα. Απλα πραγματα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Bane γιατι γραφεις για εγκαταλειψη ομάδας; Το να συζητούμε και να διαπιστώνουμε καποια πράγματα δε σημαίνει μη στήριξη- απλα σε ενα φορουμ γράφουμε.

Επίσης η ελπίδα και η προσμονή κάτι καλού οταν δε βασίζεται σε λογικα επιχειρήματα αλλά σε επικλησεις για το πνεύμα του πρωταθλητή, τότε δε μιλάμε για αθλητισμό.

Οτι και να κανει η ομαδα φέτος, ειναι επιτυχημένη και μας εχει χαρισει απίθανες στιγμές. Του χρονου θα φανεί πόσο μπορούμε να ξαναεμφανιστουμε διψασμενοι για το τίτλο. Η τωρινη εικονα της ομάδας δείχνει πως θα ειναι θαυμα αν εστω παμε τη σειρα σε 5ο ματς με οποιονδηποτε απο τους 2.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αν καταφέρουν και ΞΕΒΙΔΩΘΟΥΝ (μένουν ακίνητοι) στις κόντρα μπάλες που σπάει το μπλοκ, αλλά συνήθως για κάποια εκατοστά δεν αντιδρούν οι πίσω και καταφέρουμε αυτές τις μπάλες να τις μετουσιώσουμε σε ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ επιθέσεις, η άνοιξη θα είναι καλή. Αλλιώς όπως είπα και νωρίτερα, είμαστε πολύ χλωμοί...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

CCCP έγραψε:Ρε παιδια κακα τα ψεματα. Τα δυο πρωταθληματα τα πηραμε γιατι ειχαμε καλυτερη ομαδα. Φετος δεν εχουμε την καλυτερη ομαδα. Απλα πραγματα.
τοσο απλα :)

και να σου πω κατι δεν στενοχωρει και τοσο η απωλεια,πηραμε δυο πρωταθληματα
πιο πολυ στενοχωρει η απωλεια η περσινη κυπελου και λιγκ απ,που και τα αξιζαμε τ αματς και τα χασαμε μεσα απο τα χερια μας

αν δεν αξιζεις και τα χανεις δεν τρελαινεσαι
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Γράφω και το σβήνω... γράφω και το σβήνω... Τελικά δεν θα πω τίποτα υπομονή και θα φανεί στο τέλος εκεί που η μπάλα καίει... Πλέον οι πάντες νομίζουν ότι και οι 2 μας έχουν... Εκεί που η μπάλα καίει θα τους δω και τους 2... Το πρόβλημα μέχρι στιγμής είμαστε εμείς και όχι οι αντίπαλοι....Ας διορθώσουμε καταρχάς τα δικά μας αγωνιστικά προβλήματα και τότε θα δούμε...

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΣ Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Τ Η!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Giapas γράφτηκαν πράγματα για χειρότερους όλων,τα οποία μετά μαζεύτηκαν,γράφτηκε επίσης ότι δε θα μπουν σε διαδικασία κάποιοι να δουν τους τελικούς,και διαφορα άλλα που δεν εχω ορεξη να ασχοληθώ.
Όλα αυτά τα απαξιωτικά σχόλια δείχνουν ότι δεν πιστεύει κανένας στην ομάδα, μετά από αυτό ακολουθεί το άδειο γήπεδο.
Ότι νομίζεται παλικάρια,δε θα σας αλλάξω εγώ τη γνώμη.
Εδώ απόψεις καταθέτουμε,η δική μου διαφέρει λίγο από την πλειοψηφία.
Γράφω με επιχειρήματα πάντως, αυτό δε μπορεί να μου το αρνηθεί κανείς.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Το ότι η ομάδα έχασε από την αρχή τον βασικό της διαγώνιο δεν αποτελεί λογικό επιχείρημα;
Το ότι η ομάδα είχε την ατυχία η βασική της επιλογή στην πάσα να είναι μέσα για βιασμό δεν αποτελεί λογικό επιχειρημα;
Το ότι ο βασικός αντίπαλος ανέβασε το μπάτζετ του δεν αποτελεί λογικό επιχείρημα;
Για πείτε μου ανάλογα προβλήματα των άλλων δύο;
Κανένα ελαφρυντικό δεν έχει η ομάδα,για την εικόνα που παρουσιαζει;
Αυτά σε καλύπτουν φιλε giapas;
Έγραψες ότι το μόνο μου επιχείρημα είναι ότι μιλάω συνέχεια για την καρδιά του πρωταθλητή,αυτή τη στιγμή μόνο αυτό βλέπω ότι μπορεί να μας κρατήσει στην κορυφή.
Κακό είναι δηλαδή να πιστεύω στην ομαδα ακομα;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αδερφέ εσυ γράφεις για λογους , που ισχυουν , οι οποιοι εξηγουν τη δυσκολη κατασταση που ειμαστε τωρα. Δε λες κατι παραλογο, εξηγεις πως στράβωσε. Εδω είσαι οκ κατά την άποψη μου.

Τα γεγονοτα όμως που περιέγραψες μας εχουν φερει στο σήμερα , οπου φαινεται να υπολειπεσαι έναντι των 2 . Εγώ απλά γράφω οτι κανένα λογικο επιχείρημα δε μπορεί να υποστηρίξει ότι οι πιθανοτητες είναι υπερ μας για να πάρουμε καποια κουπα. .. Παντα ελπίζουμε βέβαια , αλλά δειχνουμε οτι υστερούμε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Το να διαφημιζεις εδώ μεσα τον επικεφαλή της Ε.Ο δεν θεωρώ ότι είναι προς τιμήν σου.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Παιδιά έσβησα το ποστ γιατί πίστεψα θα σηκώσει αντιδράσεις. Επίσης, obanebane όπως προανέφερα προτιμώ να είμαι σκεπτόμενο άτομο και να βλέπω τα ζητήματα από διάφορες πλευρές. Εάν εσύ επιλέγεις να απαντάς με ένα μήνυμα περί διαφήμισης(;) του επικεφαλή της ΕΟ είναι το πως επιλέγεις εσύ να προσεγγίζεις τα προβλήματα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έγραψα ότι οι πιθανότητες είναι υπέρ μας,απλά εκφράζω την πίστη μου στην ομάδα.
βάσει αυτών που βλέπω έκανα πρόβλεψη ότι στο τέλος θα είμαστε καλύτεροι από τον βαζελο.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Μακάρι. Εγώ πάντως, σε κάθε περίπτωση, φέτος το παρών θα το δώσω σε άλλα 3 (ελπίζω 4) ματς, όσα μου επιτρέπει το μπάτζετ μου δηλαδή. :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”