8. Χάρης Χαρίσης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Re: 8. Χάρης Χαρίσης

Δημοσίευση από The_Stalker »

Notorious4 έγραψε:Μετά από ένα σχόλιο μου στην σελίδα της ΠΑΕ για τον Χαρίση και την εξωγηπεδική του ζωή , μου έστειλε μήνυμα ο ίδιος ο παίχτης και μου παραδέχθηκε οτί όντως έκανε λάθη το πρώτο εξάμηνο (εννόωντας το ποτό ) και οτι εδώ και καιρό έχει μάθει απο τα λάθη του και το κράξιμο που έφαγε.
Θα δώσω συγχαρητήρια στον Χαρίση γι' αυτό. Από τις πλέον όμορφες και υγιείς αντιδράσεις που έχω διαβάσει ποτέ.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Notorious4 έγραψε:Μετά από ένα σχόλιο μου στην σελίδα της ΠΑΕ για τον Χαρίση και την εξωγηπεδική του ζωή , μου έστειλε μήνυμα ο ίδιος ο παίχτης και μου παραδέχθηκε οτί όντως έκανε λάθη το πρώτο εξάμηνο (εννόωντας το ποτό ) και οτι εδώ και καιρό έχει μάθει απο τα λάθη του και το κράξιμο που έφαγε.
Mακαρι να ισχυει γιατι εδειξε οτι εχει τις προδιαγραφες,
βεβαια εχει μεινει πισω και ο συναγωνισμος ειναι μεγαλος πλεον.
ομως τα παιχνιδια ειναι πολλα,οι κιτρινες μαζευονται,οπότε θα τις εχει τις ευκαιριες του
στο χερι του ειναι να αποδειξει οτι εχει θεση στην ομαδα.

εμενα μου αρεσουν τα χαρακτηριστικα του και ειναι και μικρος με το μελλον μπροστα του
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

The_Stalker έγραψε:
Θα δώσω συγχαρητήρια στον Χαρίση γι' αυτό. Από τις πλέον όμορφες και υγιείς αντιδράσεις που έχω διαβάσει ποτέ.
κατι αναλογο εκανα με τον δεληγιαννιδη και εχει μεταμορφωθει απο τοτε
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

prist64 έγραψε:
Mακαρι να ισχυει γιατι εδειξε οτι εχει τις προδιαγραφες,
βεβαια εχει μεινει πισω και ο συναγωνισμος ειναι μεγαλος πλεον.
ομως τα παιχνιδια ειναι πολλα,οι κιτρινες μαζευονται,οπότε θα τις εχει τις ευκαιριες του
στο χερι του ειναι να αποδειξει οτι εχει θεση στην ομαδα.

εμενα μου αρεσουν τα χαρακτηριστικα του και ειναι και μικρος με το μελλον μπροστα του
+ 1...

Μπράβο του...Ελπίζω με την απομάκρυνση του ακατανόμαστου και των επιρροών του να ξαναβρεί τον δρόμο του...

Θυμάμαι στις αρχικές του δηλώσεις, όταν είχε έρθει στην ομάδα, που είχε πει ότι έδωσε εντολή στον μάνατζερ του να κλείσει την μεταγραφή στον Π.Α.Ο.Κ., έστω κι αν του έβρισκε καλύτερο οικονομικά συμβόλαιο σε άλλη ομάδα, γιατί ήθελε να παίξει σε μεγάλη ομάδα και να αποδείξει τις δυνατότητες του μέσα απ την δουλειά του!!!!

Με είχε κάνει τρομερά θετική εντύπωση το να σκέφτεται έτσι ένα τόσο νέο παιδί και τον είχα εκθειάσει γι αυτό...

Μακάρι λοιπόν να επανέλθει πλέον σ αυτό το πνεύμα του μαχητή που κερδίζει τα πάντα τίμια με τον αγώνα του, δίχως να του χαρίζεται ποτέ και τίποτα, κάτι που πρεσβεύουν τα 4 ιερά γράμματα του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Θα χαρώ προσωπικά πάρα πολύ με μια τέτοια εξέλιξη... :pano:
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

The_Stalker έγραψε:
Μπράβο άμα ισχύει αυτό ότι έκοψε της κακές συνήθειες τότε χαίρομαι ιδιαίτερα για τον Χαριση ,γιατί νομίζω ότι από ταλέντο δεν του λείπει τίποτα και μπορεί άνετα να σταθεί στον ΠΑΟΚ άμα δουλέψει και άλλο
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Δεν ξέρω αν θα ταίριαζε κάπου αλλού το πόστ, αλλά μιας και δε βρηκα που θα ταίριαζε το γράφω εδώ. Μολις είδα το βινεο της παε απο την επισκεψη στον καταυλισμό των προσφύγων. Τι να πω... Για μια ακόμη φορά νιώθω οτι δε θα μπορουσα στη ζωη μου να διαλεξω πιο ταιριαστη ομαδα. Με κάνατε και δάκρυσα. Μπράβο ρε χάρη σήμερα για μενα έβαλες το πιο σημαντικο γκολ στην καριερα σου. Μπραβο και στον πελκα και στον χατζηισαΐα, αλλά ο χαρισης τον βλεπεις ποσο κοντα και ποσο θερμα ήταν μαζι τους. Και με τα παιδια, ποσα χαμογελα τους έδωσαν!!!! Θα μεγαλωσουν και θα έχουν να λενε για τον cristiano ronaldo που φορουσε ο ενας στη φανελα του και για τον χαρη χαριση που τους εδωσε εκεινη τη μπαλα με το δικεφαλο αετο!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Χάρης θα είναι βασικός αύριο και θα κάνει και ματσάρα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

+ 1 στα γραφόμενα του αδελφού Απόστολου... :pano:
...
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

I also believe that Apostolis. I believe him as a player. He just have to work as hard as Mystakidis
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

zarathustra79 έγραψε:Δεν ξέρω αν θα ταίριαζε κάπου αλλού το πόστ, αλλά μιας και δε βρηκα που θα ταίριαζε το γράφω εδώ. Μολις είδα το βινεο της παε απο την επισκεψη στον καταυλισμό των προσφύγων. Τι να πω... Για μια ακόμη φορά νιώθω οτι δε θα μπορουσα στη ζωη μου να διαλεξω πιο ταιριαστη ομαδα. Με κάνατε και δάκρυσα. Μπράβο ρε χάρη σήμερα για μενα έβαλες το πιο σημαντικο γκολ στην καριερα σου. Μπραβο και στον πελκα και στον χατζηισαΐα, αλλά ο χαρισης τον βλεπεις ποσο κοντα και ποσο θερμα ήταν μαζι τους. Και με τα παιδια, ποσα χαμογελα τους έδωσαν!!!! Θα μεγαλωσουν και θα έχουν να λενε για τον cristiano ronaldo που φορουσε ο ενας στη φανελα του και για τον χαρη χαριση που τους εδωσε εκεινη τη μπαλα με το δικεφαλο αετο!!!
Αυτά είναι τα σημαντικά
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Είσαι ο μόνος που μου θυμίζει με τα πατήματα στο γήπεδο τον μεγάλο Πάμπλο Γκαρσία. Είσαι στον ΠΑΟΚ και έχεις την ευκαιρία να μας κάνεις να παραμιλάμε αν συνεχίσεις να δουλεύεις Χάρη.
Όλα όσα θες να ζήσεις σε περιμένουν εδω, στον ΠΑΟΚ.
Όπως αυτά που έζησες στον καταυλισμό των προσφύγων στη Νέα Καβάλα...Και πολλά άλλα!

PAOK for ever.
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

zarathustra79 έγραψε:Δεν ξέρω αν θα ταίριαζε κάπου αλλού το πόστ, αλλά μιας και δε βρηκα που θα ταίριαζε το γράφω εδώ. Μολις είδα το βινεο της παε απο την επισκεψη στον καταυλισμό των προσφύγων. Τι να πω... Για μια ακόμη φορά νιώθω οτι δε θα μπορουσα στη ζωη μου να διαλεξω πιο ταιριαστη ομαδα. Με κάνατε και δάκρυσα. Μπράβο ρε χάρη σήμερα για μενα έβαλες το πιο σημαντικο γκολ στην καριερα σου. Μπραβο και στον πελκα και στον χατζηισαΐα, αλλά ο χαρισης τον βλεπεις ποσο κοντα και ποσο θερμα ήταν μαζι τους. Και με τα παιδια, ποσα χαμογελα τους έδωσαν!!!! Θα μεγαλωσουν και θα έχουν να λενε για τον cristiano ronaldo που φορουσε ο ενας στη φανελα του και για τον χαρη χαριση που τους εδωσε εκεινη τη μπαλα με το δικεφαλο αετο!!!
[youtube]ot7AeA0SKFw[/youtube]
Phoenixgrg

Δημοσίευση από Phoenixgrg »

Το σίγουρο είναι ότι αν παίξει καλα και με τον κανιας Τραυματία είναι ευκαιρία να ξαναγυρίσει και να έχει θέση πάλι στην εντεκάδα οπως στο ματς με τον Άγιαξ που για εμένα ήταν ο καλύτερος μας παίχτης έτρεχε μάρκαρε πίεζε τους είχε καταπιεί

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Έρχονται οι ευκαιρίες Χάρη, πιάστες από τα "μαλιά". Εμείς γουστάρουμε να σε βλέπουμε σοβαρό να τα δίνεις όλα γιατί πραγματικά είσαι η μόνη κόπια του Παυλάρα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΝτΑξ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”