Απόλλων Πάτρας Carna - Π.Α.Ο.Κ. 88-79 Σχόλια και παραλειπόμε
Re: Απόλλων Πάτρας Carna - Π.Α.Ο.Κ. 11/02 17:00 (NS2 παρ. με
Καλος προπονητης ο Σκουρτοπουλος,ειχε κανει πολυ καλη δουλεια στο Ρεθυμνο.
Ο Αντιπαλος καιγεται,καλο προπονητη εχει,δυσκολα τα πραγματα.
Να ξαναγραψω οτι θα κριθει απο την ευστοχια μας στα τριποντα,θεωρω οτι αν μπορουσαμε να σουταρουμε κοντα στο 40% αυτες οι ομαδες θα ηταν του χεριου μας.
Τι τεχνικες αναλυσεις να κανεις οταν ο καλυτερος σου παιχτης εχει ποσοστο σε layups κατω απο 70%
Mιλαμε για πραγματικη ανυπαρξια της ομαδας στο επιθετικο κομματι.
Εχω παρα πολλα στο μυαλο μου για τη φετινη ομαδα,θα γραψω ενα σεντονι καποια στιγμη,αρκει να βρω την ορεξη.
Ειχα γραψει οτι εχουμε εκνευριστικη ομαδα,αν καταφερουν να με κανουν να δω ενα ολοκληρο παιχνιδι χωρις να νευριασω,τοτε θα γραψω οσα σκεφτομαι.
Γραφουμε κανει λαθη ο Σουλης,κολαει ο Σουλης,δε καλει καλο ροτεισον ο Σουλης.
Πειτε μου,εσεις με αυτο το ροστερ,και με αυτα που βλεπουν τα ματια σας μεσα στο γηπεδο (ΜΙΛΑΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ) πως θα μπορουσατε να εχετε καθαρο μυαλο για να καθοδηγησετε την ομαδα;
Εμενα μου ερχετε να βαλω τα κλαματα παντως.
Ο Αντιπαλος καιγεται,καλο προπονητη εχει,δυσκολα τα πραγματα.
Να ξαναγραψω οτι θα κριθει απο την ευστοχια μας στα τριποντα,θεωρω οτι αν μπορουσαμε να σουταρουμε κοντα στο 40% αυτες οι ομαδες θα ηταν του χεριου μας.
Τι τεχνικες αναλυσεις να κανεις οταν ο καλυτερος σου παιχτης εχει ποσοστο σε layups κατω απο 70%
Mιλαμε για πραγματικη ανυπαρξια της ομαδας στο επιθετικο κομματι.
Εχω παρα πολλα στο μυαλο μου για τη φετινη ομαδα,θα γραψω ενα σεντονι καποια στιγμη,αρκει να βρω την ορεξη.
Ειχα γραψει οτι εχουμε εκνευριστικη ομαδα,αν καταφερουν να με κανουν να δω ενα ολοκληρο παιχνιδι χωρις να νευριασω,τοτε θα γραψω οσα σκεφτομαι.
Γραφουμε κανει λαθη ο Σουλης,κολαει ο Σουλης,δε καλει καλο ροτεισον ο Σουλης.
Πειτε μου,εσεις με αυτο το ροστερ,και με αυτα που βλεπουν τα ματια σας μεσα στο γηπεδο (ΜΙΛΑΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ) πως θα μπορουσατε να εχετε καθαρο μυαλο για να καθοδηγησετε την ομαδα;
Εμενα μου ερχετε να βαλω τα κλαματα παντως.
το χω ξαναγραψει:
"These days it is much more important how you create the team, than how you coach the team. If you make mistakes in recruiting, it is going to cost you." ETORRE MESSINA
"These days it is much more important how you create the team, than how you coach the team. If you make mistakes in recruiting, it is going to cost you." ETORRE MESSINA
- Kostomanolis
Ποσο ειναι το ματσακιο;
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Μπαρκαρούτσος
33-29 2'15 για το ημίχρονο.
Αν θέλεις έλα τσατ.
Αν θέλεις έλα τσατ.
- Μπαρκαρούτσος
- PAOK_Antarctica
- Μπαρκαρούτσος
Re: Απόλλων Πάτρας Carna - Π.Α.Ο.Κ. 88-79 Σχόλια και παραλει
Αναμενομενη ηττα, αν υπολογισουμε τη γενικη εικονα της ομαδας
Υπαρχει αλλη ομαδα στο παγκοσμιο μπασκετ που να κανει ροτεσιον 3 ασσων μεσα στον αγωνα και στο τελος να παιζει ασσος το δυαρι?
Ξεκιναει ο Κονιαρης,μετα λιγο Μιλιενοβιτς.λιγο Τσοχλας και αν δεν βγει τιποτα δινουμε τη μπαλα στον Μακφαντεν να παιξει 1 vs 5..εχει επαναληφθει πολλες φορες το σκηνικο.Αλλα αν δεν βλεπουν οι ιδιοι ποσο χρειαζεται ασσος που να παιζει 25-30 λεπτα οσο και να φωναζουμε δεν αλλαζει κατι.

- PAOK_Antarctica
Πόσο καιρό έχει που έφυγε ο Τέιλορ;
Ίσως το ότι δεν τον αντικαθιστούν σημαίνει πως ούτε οι διοικούντες δεν πολυπιστευουν στη φετινή ομάδα. Εδώ που φτάσαμε ίσως να θεωρούν πως δεν εχει νόημα να μπούμε σε έξοδα για να βγούμε 5οι αντί για 6οι ξερω γω, ή για να αποκλειστούμε στους 16 του τζαμπολι αντί για τους 24.
Από την άλλη, ο μιλιε τελευταία δεν βγάζει ούτε 10λεπτο οποτε ίσως μας αφήσει κι αυτός και φέρουν άσσο βαρβάτο με τα χρήματα του Τέιλορ και του μιλιε μαζί. Αλλά πόσες πιθανότητες εχει να διώξουμε και τρίτο παίκτη φέτος;
Ίσως το ότι δεν τον αντικαθιστούν σημαίνει πως ούτε οι διοικούντες δεν πολυπιστευουν στη φετινή ομάδα. Εδώ που φτάσαμε ίσως να θεωρούν πως δεν εχει νόημα να μπούμε σε έξοδα για να βγούμε 5οι αντί για 6οι ξερω γω, ή για να αποκλειστούμε στους 16 του τζαμπολι αντί για τους 24.
Από την άλλη, ο μιλιε τελευταία δεν βγάζει ούτε 10λεπτο οποτε ίσως μας αφήσει κι αυτός και φέρουν άσσο βαρβάτο με τα χρήματα του Τέιλορ και του μιλιε μαζί. Αλλά πόσες πιθανότητες εχει να διώξουμε και τρίτο παίκτη φέτος;
- Chuck Norris
Ας κρατήσουμε τα λεφτά να πάρουμε τίποτα καλύτερο του χρόνου να πλαισιώσουν τους 3-4 νορμάλ παίκτες που έχουμε
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κρίμα...
Προχωράμε μπροστά, όσο γερά μπορούμε...
Εμείς, μαζί, για μια, ζωή, Αετέ, Αητέ, Δικέφαλε...

Προχωράμε μπροστά, όσο γερά μπορούμε...

Εμείς, μαζί, για μια, ζωή, Αετέ, Αητέ, Δικέφαλε...

εγω πιστεύω ότι οι νορμαλ παίκτες είναι 6-7. Αυτούς ας τους κρατησουμε άλλωστε δεν κοστίζουν και πολλά αλλά πρέπει να τους πλασιώσουμε με 3 παίκτες που θα είναι ενα επιπεδο πιο πάνω.Chuck Norris έγραψε:Ας κρατήσουμε τα λεφτά να πάρουμε τίποτα καλύτερο του χρόνου να πλαισιώσουν τους 3-4 νορμάλ παίκτες που έχουμε