Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ 09/02,19:30 CosmoteSports & Laola
Re: Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ 09/02,19:30 CosmoteSports & Laola
τώρα τί να πεις για αυτήν την παιχτάρα γαμώ τα γης τον άξονα.
παίχτης που σου λέει θέλω πίεση και μου αρέσει να παίζω με απαιτήσεις μην τον φοβάσαι.
είχαμε μάθει στο μη γκρινίαζετε μην κριτικάρετε γιατί τους χαλάτε την ψυχολογία.
μεγάλε πρίγιοβιτς.
παίχτης που σου λέει θέλω πίεση και μου αρέσει να παίζω με απαιτήσεις μην τον φοβάσαι.
είχαμε μάθει στο μη γκρινίαζετε μην κριτικάρετε γιατί τους χαλάτε την ψυχολογία.
μεγάλε πρίγιοβιτς.
-
Dimg4
Υπερβολικη θεληση να δειξει πραγματα ο ενρικε και την πατησε
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ποιός Κουλούρης και ποιος Κλάους... ο παίκτης φαίνεται. Όλα τα άλλα είναι νάχαμεναλέγαμε.
Δεν κάνουμε συγκριση Αποστολε..νιωσε λίγο..ΑποστόληςΑ έγραψε:Και μετά συζητάμε για Κουλούρη...
Λεμε απλα λιγο κρατει στην απαξίωση..λες κ είναι τπτ 26-27 χρονων..Οσο χρονων ειναι ο Πριγιο btw, με πολυ περισσότερες παραστάσεις και φυσικα μεγαλύτερη ποιοτητα..
Anw..
Όπως νομιζετε!
Ρε το μουνοπανο, τον τελειωσε τον Ενρικε...με ψεμα 1η καρτα..
- hasio_john
Πω ρε Πέδρο .... Πολλά νεύρα σήμερα!
Εντάξει η δεύτερη κίτρινη ήταν σωστή!
Αλλά η πρώτη δε νομίζω!
Θέλει προσοχή τώρα το ματς!
Εντάξει η δεύτερη κίτρινη ήταν σωστή!
Αλλά η πρώτη δε νομίζω!
Θέλει προσοχή τώρα το ματς!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Πέμ 09 Φεβ 2017, 21:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μπράβο ρε Ενρίκε, καλά του έκανες, στον παίχτη της ξάνθης που δεν έδωσε την δεύτερη κίτρινη ο κόρακας μόλις πριν 5 λεπτά, φώναζε και ο Ίβιτς στον τέταρτο
- Παλαιολόγος
-
Asimos
Ομάδα κάναμε, σειρά έχει η ΚΕΔ και τα κοράκια
Ωραίος ο Καμαρά, εσπασε το ποδι του Κανιας, εβγαλε τον Ενρικε, σφαδαζει και σαν πουτανιτσα... Αν πω τιποτα θα με πειτε και περιεργο.
Ωραίος ο Καμαρά, εσπασε το ποδι του Κανιας, εβγαλε τον Ενρικε, σφαδαζει και σαν πουτανιτσα... Αν πω τιποτα θα με πειτε και περιεργο.
- hasio_john
Ο Μύστα με ένα κιλό @ρχίδια και δύναμη κερδίζει ολοκάθαρα την μπάλα στην κόντρα, αλλά ο σπίκερ επιμένει συνεχώς ότι ήταν με τα 2 πόδια και επικίνδυνο παίξιμο και τα π@πάρια μου κουνιούνται! ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΕΙΣ!!!
- pirate_salonica
Καλά που το βλέπω στο λαόλα και δεν έχει περιγραφή δηλαδή με λέτε
Ρε μ@υνια του ΟΤΕ αμα έβαζε ο πεφτουνης τη γκολαρα του πριγιο θα τη βαζατε επανάληψη τόσες φορες που θα τη βλέπαμε και στον ύπνο μας......