Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από stelyk »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι στο -13;

Έχουν γράψει κι έχουν πει αρκετοί πολλά και διάφορα γι’ αυτή την εκπληκτική πορεία του ΠΑΟΚ το τελευταίο δίμηνο. Ότι και να πιστεύει κανείς γι’ αυτό το 12 στα 13 του Δικεφάλου με τον απολογισμό τερμάτων που έχει φθάσει στο 34-4, το ερώτημα παραμένει ίδιο και θα τίθεται συνέχεια. Όπως τίθεται δηλαδή…: «Αφού ο ΠΑΟΚ παίζει μπαλάρα και έχει τέτοια αποτελέσματα, πώς είναι δυνατόν να απέχει 13 βαθμούς από την κορυφή»;

Όλοι αυτό ρωτάνε και με βάση αυτό, προκύπτουν και πολλές απαντήσεις-εκτιμήσεις. Η δική μου εκτίμηση στηρίζεται σε συγκεκριμένα διαιτητικά εγκλήματα. Θα καταλάβετε ότι ο κύριος λόγος που ο ΠΑΟΚ είναι τόσο πίσω, σχετίζεται με γεγονότα και καταστάσεις, από αυτές που συναντούσαμε πολύ συχνά στο πρόσφατο παρελθόν και ακόμη συναντούμε. Σ’ αυτά τα εφτά - οχτώ γεγονότα έχω εστιάσει κάνοντας ένα απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας μας. Γιατί λοιπόν ο ΠΑΟΚ με αυτή την ομάδα και αυτή την απόδοση, βρίσκεται 13 βαθμούς πίσω από την κορυφή; Πάμε λοιπόν ημερολογιακά:
- 1) (4η αγωνιστική): Ο Ολυμπιακός πήρε δύο επιπλέον πόντους στο Καυτατζόγλειο αντί για έναν, χάρη στο πέναλτι (ακούσιο χέρι) με το οποίο ισοφάρισε.
- 2) (5η αγωνιστική): Ο ΠΑΟΚ χάνει τους πρώτους του βαθμούς απ’ τη διαιτησία στο ματς με την Ξάνθη στην Τούμπα, καθώς δεν του δίνεται πεντακάθαρο πέναλτι σε χέρι αμυντικού των Θρακιωτών. Για το σωρό ευκαιριών δεν ευθύνονται ‘εξωγενείς παράγοντες’…
- 3) (6η αγωνιστική): Ο ΠΑΟΚ υφίσταται την κλοπή άλλων δύο βαθμών, αυτή τη φορά στην αναμέτρηση στη Βέροια. Τι έγινε εκεί; Είχαμε το οφσάιντ του Περέιρα, τότε που ο Αργεντινός καλύπτονταν από τη μισή ομάδα της Βέροιας, αλλά ο Χουσκόγλου είδε οφσάιντ και ακύρωσε το γκολ!
- 4) (8η αγωνιστική): Θα είμαι επιεικής και θα πω ότι ο ΠΑΟΚ έχασε άλλον έναν βαθμό στο Καραϊσκάκη, με τη σφαγιαστική διαιτησία του κ. Αρετόπουλου, ενώ αντίστροφα ο Ολυμπιακός πρόσθεσε άλλους δύο πόντους που δεν άξιζε…!
- 5) (9η αγωνιστική): Νέα εύνοια της ομάδας του Μαριnoorάκη, αυτή τη φορά στο Περιστέρι, όπου του χάρισαν άλλους δύο (τουλάχιστον) βαθμούς.
- 6) (9η αγωνιστική): Επειδή ως ΠΑΟΚτσής θέλω να ‘μια δίκαιος, ελέω λάθους του επόπτη στο ματς με την Αεκ στην Τούμπα, πήραμε δύο πόντους που δε θα ‘πρεπε, καθώς η μπάλα στο γκολ του Μάτος είχε περάσει άουτ πριν γίνει η σέντρα απ’ την οποία προήλθε το γκολ. Αν και σε κείνο το ματς, ομολογώ ότι σιχάθηκα τα πρεζόνια της 4-Α με την εγκληματική τους ενέργεια…!
- 7) (12η αγωνιστική): Στον αγώνα με τον Ατρόμητο, που έληξε 3-4, δεν μας φταίει κανείς. Απλά τότε έγινε κάτι για το οποίο λέμε ‘ουδέν κακό αμιγές καλού’. Υπήρξε λοιπόν ‘ξεκαθάρισμα’ της ομάδας και ο Ίβιτς άρχισε να γίνεται ο κυρίαρχος!
- 8) (2η αγωνιστική): Τρεις βαθμοί χάθηκαν και στον αγώνα με τον ΠΑΣ στην Τούμπα. Τι έγινε εκεί; Ο ΠΑΟΚ είχε 28 τελικές, είχε πάνω από 14-15 κλασσικές ευκαιρίες, γκολ όμως δεν έβαλε. Με τη ‘θεά Τύχη’ όμως, δε μπορείς να τα βάλεις…!

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν αυτή τη στιγμή αν και εφόσον υπήρχε σωστή και αντικειμενική διαιτησία, θα είχε τρεις πόντους επιπλέον, δηλαδή 38, ενώ ο Ολυμπιακός θα είχε τουλάχιστον έξι λιγότερους και θα βρισκόταν στους 42, έχοντας να παίξει και μέσα στην Τούμπα…! Για να μη βάλω και τους -3 απ’ τους οποίους ξεκίνησε η εκκαθάριση της ΕΠΟ…

Τι θα γινόταν λοιπόν? Ποιος θα ήταν το 1ο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος? Αν η βαθμολογία ήταν (τουλάχιστον) 42 - 38, θα ‘πανηγύριζε’ ο Πανόπουλος, γιατί την Κυριακή θα έκανε sold out…!

Έτσι έχουν λοιπόν τα πράγματα και όχι στην ατυχία - αστοχία των επιθετικών, στην απειρία του Ίβιτς ή στην επικοινωνιακή ανικανότητα της Διοίκησης. Κι αυτοί έχουν τις ευθύνες τους, αλλά ο βασικός λόγος που φέτος δεν θα χαρούμε το 3ο Πρωτάθλημα της ιστορίας μας, είναι γιατί στο έκλεψαν τα ‘κοράκια’ και μην ακούτε παπατζήδες Α.Ρ.Δ.…!!!
ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ, Αναμενω και την αποφαση των μοντ!
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Παραπηγε το αστειο με τον διασκεδαστη του φορουμ.Καθε μεταγραφικη περιοδο να τον ξεμπαναρετε να γελαμε.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Πορκυ, είσαι πολύ φάουλ...
Και το έχεις ξανά κάνει για την κούλα..........

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Al Bandy

Δημοσίευση από Al Bandy »

Το τόπικ λέγεται "Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ".
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

1Μηνα στον ΠΟΡΚΥ. Τα λέμε το Πάσχα
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Επειδή πλησιάζουν καρναβάλια και για να επανέλθουμε στους αρδ, δηλαδή τα κατεξοχήν καρναβάλια της πόλης, έχω μια πρόταση αμφίεσης: να ντυθούν μεζέδες.
Αν δεν ξέρουν πώς γίνεται, είναι πολύ εύκολη και οικονομική αμφίεση. Μένουν τσίτσιδοι, στήνονται στα τέσσερα και χώνουν στον κ@λο τους ένα παλούκι για οδοντογλυφίδα. Καλή επιτυχία!
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

sn0ufel4 έγραψε:1Μηνα στον ΠΟΡΚΥ. Τα λέμε το Πάσχα
Δεν ξέρω τι είχε αναφέρει ο πορκυ στο παρελθόν αλλά για ποιο λόγο έφαγε ban; Να φανταστώ για τα bold;

Εντάξει εγώ δεν θα έγραφα τέτοιες κουβέντες αλλά μήπως δεν αληθεύει; Προφανως αποτελούν μειοψηφία αλλά όποιος πηγαίνει στη 4 ξέρει τι γίνεται.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

:|
Σε οπαδικο φορουμ απαγορευεται να το σκεφτεσαι αυτο, οχι μονο να μη το λες, αλλιως μπουλο απο δω μεσα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Notorious4 έγραψε:
Δεν ξέρω τι είχε αναφέρει ο πορκυ στο παρελθόν αλλά για ποιο λόγο έφαγε ban; Να φανταστώ για τα bold;

Εντάξει εγώ δεν θα έγραφα τέτοιες κουβέντες αλλά μήπως δεν αληθεύει; Προφανως αποτελούν μειοψηφία αλλά όποιος πηγαίνει στη 4 ξέρει τι γίνεται.
Ένας ηλιθιος έκανε την ανοησία τότε μην τσουβαλιαζουμε όλον τον κόσμο
Άβαταρ μέλους
astrachan

Δημοσίευση από astrachan »

Notorious4 έγραψε:

Τον μαλάκαρο που πέταξε την φωτοβολίδα τον σιχάθηκε όλος ο κόσμος αλλά το συμπέρασμα ότι όλη η 4 είναι πρεζάκια και σιχαμένοι από που βγάινει?Ξέρεις είναι εγωιστικό να στήνεσαι στο καλύτερο σημείο της 5 για να τραβάς βιντεάκια "τα πρεζάκια της 4" για να το ανεβάσεις στο youtube και μετά να τους βρίζεις.Και ειδικά δε όταν το κάνεις θέμα στο νήμα με τίτλο "Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ" τότε δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά μαλάκα με μαλάκα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

+ 1...

:pano:
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Ο χαρακτηρισμός αυτός για έναν κάφρο είναι ρατσιστικό να μεταφέρετε στο σύνολο.
Αλλά θα έπρεπε και η 4 να προστατεύει την ομάδα και όχι να δίνει άσυλο στον κάθε μ@λ@κ@.
Άβαταρ μέλους
Al Bandy

Δημοσίευση από Al Bandy »

Το συμπέρασμα ότι η 4 ως θύρα δινει άσυλο από πού βγαίνει? Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα Θεέ μου.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Αναπολω τις εποχες που κατι τετοιο θα ηταν αδιανόητο
και αν συνεβαινε ο "δραστης" θα ειχε γινει 200 κιλα απο τα σούτια.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

The_Stalker έγραψε:Επειδή πλησιάζουν καρναβάλια και για να επανέλθουμε στους αρδ, δηλαδή τα κατεξοχήν καρναβάλια της πόλης, έχω μια πρόταση αμφίεσης: να ντυθούν μεζέδες.
Αν δεν ξέρουν πώς γίνεται, είναι πολύ εύκολη και οικονομική αμφίεση. Μένουν τσίτσιδοι, στήνονται στα τέσσερα και χώνουν στον κ@λο τους ένα παλούκι για οδοντογλυφίδα. Καλή επιτυχία!
:lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”