4.Marin Leovac
- anekfrastos
- Aureliano Buendia
Re: 4.Marin Leovac
Κανένας λόγος για συγγνώμη φίλε Γιαννιώτη και χαίρομαι που δεν έχεις λυμένο το ζωνάρι.aspromaura ioannina έγραψε:Φιλε, Aureliano Buendia
Αν η εκκληση προς τεκμηριωση των αποψεων μας εξισωνεται με πομπωδες υφος ή επιτηδευμενο λογο, τοτε τη δεχομαι την παρατηρηση σου και ζηταω και συγγνωμη. Αλλα με μια προυποθεση: Να παψει να μας ενοχλει και το γεγονος οτι οι ΑΡΔ κανουν το ιδιο πραγμα( μηδενισμο, κακοβουλη κριτικη διχως στοιχεια κτλ)
Αυτό με το οποίο διαφωνώ είναι το να μπαίνουμε στη διαδικασία να "απομυθοποιήσουμε", όπως έγραψες την άποψη ενός μέλους που μπορεί να τυγχάνει να είναι μέτρια για κάποιον παίκτη. Με τέτοιο πάθος κι εμμονή, λες και πρόκειται για εχθρική ενέργεια.
Πολύ συχνότερα, στο παρελθόν, μαλιστα, έπρεπε να είχαμε κάνει το αντίστροφο, αν θέλεις τη γνώμη μου.
Να απομυθοποιήσουμε παίκτες που βιαστήκαμε να αποθεώσουμε, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.
Καταλαβαίνω το πόιντ σου, αλλά δεν μπορώ να εξισώσω την στοχευμένη μεταμορφωση του άσπρου σε μαύρο από αστοιχείωτους ή βαλτούς "δημοσιογράφους" με την απλή κατάθεση άποψης ενός ΠΑΟΚτσακίου σε ένα φόρουμ που λέει σε απλό επίπεδο χαλαρής κουβέντας "ρε μάγκες, εμένα δεν μου αρέσει ο τάδε ή ο δείνα".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Τετ 08 Φεβ 2017, 16:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Aureliano Buendia
Με βαρέθηκες, δεν είχες τι να απαντήσεις, ποτέιτο, ποτάτο που λένε και στο Αμέρικα.anekfrastos έγραψε:Σε βαρέθηκα. Νίκησες.
Νίκησα, όμως, ρε γαμώτο, αυτό μετράει, αυτός εξάλλου ήταν κι ο σκοπός μου. Φανερά δηλαδή.
Τώρα κάνω γύρο θριάμβου στο σαλόνι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Τετ 08 Φεβ 2017, 16:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- aspromaura ioannina
Και κατι αναφορικα με τα λαθη των 2 παικτων μιας και τεθηκε στη συζητηση.
Λεοβατς 1399 Λεπτα, 47 Λαθη αρα 1 λαθος ανα 29 λεπτα
Ματος 1702 Λεπτα, Λαθη 80 αρα 1 λαθος ανα 21 λεπτα
Δεν νομιζω πως θελει κανεις μας να αποδειξει οτι ο Λεοβατς ειναι καλυτερος του Ματος ή το αντιστροφο. Θα ηταν ανοητο μιας και αυτο που θελουμε ως οπαδοι της ομαδας μας ειναι να απαρτιζεται η ομαδα απο παιχταραδες. Το θεμα ειναι να αποδιδουμε στον καθενα οτι του αρμοζει
Δεν νομιζω πως θελει κανεις μας να αποδειξει οτι ο Λεοβατς ειναι καλυτερος του Ματος ή το αντιστροφο. Θα ηταν ανοητο μιας και αυτο που θελουμε ως οπαδοι της ομαδας μας ειναι να απαρτιζεται η ομαδα απο παιχταραδες. Το θεμα ειναι να αποδιδουμε στον καθενα οτι του αρμοζει
- Aureliano Buendia
Δεν διαφωνώ καθόλου. Σε ποστ του ανέκφραστου όμως, ειπώθηκε κάτι άλλο για τα λάθη, πάνω στην πρεμούρα της λογομαχίας.aspromaura ioannina έγραψε:Και κατι αναφορικα μες τα λαθη των 2 παικτων μιας και τεθηκε στη συζητηση.
Μπάι δε γουέη, τεράστια συμβολή στην άνοδο της ομάδας, το συγκλονιστικό ανέβασμα του Λέοβατς στους τελευταίους αγώνες. Από το καλό στο καλύτερο, πάει. Και αμυντικά πολύ βελτιωμένος, που τον φοβάμαι γενικά πολύ σε αυτό τον τομέα.
Aureliano Buendia έγραψε:Με βαρέθηκες, δεν είχες τι να απαντήσεις, ποτέιτο, ποτάτο που λένε και στο Αμέρικα.anekfrastos έγραψε:Σε βαρέθηκα. Νίκησες.
Νίκησα, όμως, ρε γαμώτο, αυτό μετράει, αυτός εξάλλου ήταν κι ο σκοπός μου. Φανερά δηλαδή.
Τώρα κάνω γύρο θριάμβου στο σαλόνι
- aspromaura ioannina
Δεν λεω οτι ο φιλος Αποστολης, μιας και γι αυτον γινεται ο λογος, θελει το κακο του ΠΑΟΚ ή οτι..αρδιζει. Αν φανηκε κατι τετοιο απο τα λεγομενα μου ζητω συγγνωμη και παλι .Aureliano Buendia έγραψε:Κανένας λόγος για συγγνώμη φίλε Γιαννιώτη και χαίρομαι που δεν έχεις λυμένο το ζωνάρι.aspromaura ioannina έγραψε:Φιλε, Aureliano Buendia
Αν η εκκληση προς τεκμηριωση των αποψεων μας εξισωνεται με πομπωδες υφος ή επιτηδευμενο λογο, τοτε τη δεχομαι την παρατηρηση σου και ζηταω και συγγνωμη. Αλλα με μια προυποθεση: Να παψει να μας ενοχλει και το γεγονος οτι οι ΑΡΔ κανουν το ιδιο πραγμα( μηδενισμο, κακοβουλη κριτικη διχως στοιχεια κτλ)
Αυτό με το οποίο διαφωνώ είναι το να μπαίνουμε στη διαδικασία να "απομυθοποιήσουμε", όπως έγραψες την άποψη ενός μέλους που μπορεί να τυγχάνει να είναι μέτρια για κάποιον παίκτη. Με τέτοιο πάθος κι εμμονή, λες και πρόκειται για εχθρική ενέργεια.
Πολύ συχνότερα, στο παρελθόν, μαλιστα, έπρεπε να είχαμε κάνει το αντίστροφο, αν θέλεις τη γνώμη μου.
Να απομυθοποιήσουμε παίκτες που βιαστήκαμε να αποθεώσουμε, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.
Καταλαβαίνω το πόιντ σου, αλλά δεν μπορώ να εξισώσω την στοχευμένη μεταμορφωση του άσπρου σε μαύρο από αστοιχείωτους ή βαλτούς "δημοσιογράφους" με την απλή κατάθεση άποψης ενός ΠΑΟΚτσακίου σε ένα φόρουμ που λέει σε απλό επίπεδο χαλαρής κουβέντας "ρε μάγκες, εμένα δεν μου αρέσει ο τάδε ή ο δείνα".
Εκεινο που με ενοχλει και που εξαρχης ηθελα να αναδειξω ειναι η ευκολια με την οποια αποτυπωνουμε αποψεις και συμπερασματα, χωρις να τεκμηριωνουμε εστω επιδερμικα την αποψη μας και χωρις να γνωριζουμε τις προεκτασεις οσων λεμε.
Με απλα λογια, θες να γραψεις οτι δεν σου αρεσει ενας παιχτης;Κανε το. Αλλα γιατι να μπεις σε ατυχεις συγκρισεις; Γιατι θα πρεπει να υπογραμμισεις οτι ειναι κατωτερος του ετερου μπακ; Ποσω μαλλον οταν οι αριθμοι δεν ανταποκρινονται στα λεγομενα σου;
Πφφφφφφφφφφφφ...Βλέπεις τι κάνεις τώρα ρε Απόστολε?
Μας κάνεις να "τεντωνόμαστε" απογευματιάτικα...
Γιατί δεν έρχεσαι στο chat να μας τα λες "χύμα και τσουβαλάτα"??? Εεεεεεε???
Υ.Γ. Σε "ψάχνει" κι ο παπάς εκεί άλλωστε...Να σε δώσει την ευλογία Κυρίου...
Υ.Γ. 2...Για όλα φταίει ο "Κώστα Γαλάνης (όχι ο Περαίας) και η στατιστική υπηρεσία του όμως...
Μας κάνεις να "τεντωνόμαστε" απογευματιάτικα...
Γιατί δεν έρχεσαι στο chat να μας τα λες "χύμα και τσουβαλάτα"??? Εεεεεεε???
Υ.Γ. Σε "ψάχνει" κι ο παπάς εκεί άλλωστε...Να σε δώσει την ευλογία Κυρίου...
Υ.Γ. 2...Για όλα φταίει ο "Κώστα Γαλάνης (όχι ο Περαίας) και η στατιστική υπηρεσία του όμως...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 08 Φεβ 2017, 16:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Aureliano Buendia
@Ασπρόμαυρα Ιωάννινα
Μα γιατί είναι τόσο κακό να πει πχ κάποιος "θέλω ένα Μάτος και από δεξιά".
Όταν θα πούμε πχ πόσο πλήγμα είναι ότι δεν θα παίξει ο Μάτος με την Ξάνθη, δεν κάνουμε μία έμμεση σύγκριση αυτού του με τον Κίτσιου;
Όσο για τα νούμερα, ξαναλέω την άποψή μου:
α) το ότι ο Μάτος έχει 7 γκολ δεν το θεωρώ απλώς ένα νούμερο, είναι κάτι το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
β) κανένα νούμερο δεν αποδίδει το impact του Μάτος στο παιχνίδι μας, τα ρήγματα που δημιουργεί, οι συνεργασίες που ξεκινά, η απειλή που δημιουργεί στους αντιπάλους, η υπεαρρυθμία που δημιουργεί στην επίθεσή μας κτλ.
Τα νούμερα δεν πρέπει ποτέ να παραγνωρίζονται αλλά ούτε και να αντιμετωπίζονται ως απόλυτη αλήθεια, ιδίως σε ένα πολυπαραγοντικό ζήτημα.
Μα γιατί είναι τόσο κακό να πει πχ κάποιος "θέλω ένα Μάτος και από δεξιά".
Όταν θα πούμε πχ πόσο πλήγμα είναι ότι δεν θα παίξει ο Μάτος με την Ξάνθη, δεν κάνουμε μία έμμεση σύγκριση αυτού του με τον Κίτσιου;
Όσο για τα νούμερα, ξαναλέω την άποψή μου:
α) το ότι ο Μάτος έχει 7 γκολ δεν το θεωρώ απλώς ένα νούμερο, είναι κάτι το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
β) κανένα νούμερο δεν αποδίδει το impact του Μάτος στο παιχνίδι μας, τα ρήγματα που δημιουργεί, οι συνεργασίες που ξεκινά, η απειλή που δημιουργεί στους αντιπάλους, η υπεαρρυθμία που δημιουργεί στην επίθεσή μας κτλ.
Τα νούμερα δεν πρέπει ποτέ να παραγνωρίζονται αλλά ούτε και να αντιμετωπίζονται ως απόλυτη αλήθεια, ιδίως σε ένα πολυπαραγοντικό ζήτημα.
Εν ολίγοις θα γράψω αυτό που είπα στο chat για ανάλογο θέμα...
Ειπώθηκε λοιπόν ότι από δεξιά θα θέλαμε έναν αντίστοιχο Ενρίκε για να ενισχυθούμε και αιτιολόγησα την χρησιμότητα του Κάμπος σε σχέση με την πολύ ποιοτική επιθετικά συμπριφορά του Μάτος, η οποία πιθανά θα υποπολλαπλασιαζόταν με έναν εξτρέμ μπουκαδόρο στην θέση του Κάμπος, ενώ αυτός του δημιουργεί απλά τους χώρους για να κινηθεί επιθετικά, αναδεικνύοντας τις επιθετικές του αρετές και τον καλύπτει καλά αμυντικά...
Κάτι αντίστοιχο θαρρώ γίνεται (ψάχνει ο Βλάντο) με τον παρτενέρ του Λέοβατς, ο οποίος έχει μεν τα τρεξίματα αλλά όχι και την "απόλυτη" μπούκα στην περιοχή που έχει ο Μάτος, γι αυτό κατέληξε στον Ενρίκε...
Ο προπονητής μας προσπαθεί (πάντα κατά την άποψη μου) να δημιουργήσει δύο πολύ ισορροπημένες πλευρές, οι οποίες όμως θα έχουν διαφορετικού τύπου προσφορά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού μας αλλά και στην ανάσχεση του παιχνιδιού των αντιπάλων και πιστεύω ότι τα πάει πολύ καλά, συνεπικουρούμενος φυσικά κι από την αντίστοιχη ποιότητα στην παραγωγή αλλά και στην ανάσχεση φάσεων απ τους ποδοσφαιριστές του άξονα μας...
Ουφφφφφφ...Αυτιά...
Ειπώθηκε λοιπόν ότι από δεξιά θα θέλαμε έναν αντίστοιχο Ενρίκε για να ενισχυθούμε και αιτιολόγησα την χρησιμότητα του Κάμπος σε σχέση με την πολύ ποιοτική επιθετικά συμπριφορά του Μάτος, η οποία πιθανά θα υποπολλαπλασιαζόταν με έναν εξτρέμ μπουκαδόρο στην θέση του Κάμπος, ενώ αυτός του δημιουργεί απλά τους χώρους για να κινηθεί επιθετικά, αναδεικνύοντας τις επιθετικές του αρετές και τον καλύπτει καλά αμυντικά...
Κάτι αντίστοιχο θαρρώ γίνεται (ψάχνει ο Βλάντο) με τον παρτενέρ του Λέοβατς, ο οποίος έχει μεν τα τρεξίματα αλλά όχι και την "απόλυτη" μπούκα στην περιοχή που έχει ο Μάτος, γι αυτό κατέληξε στον Ενρίκε...
Ο προπονητής μας προσπαθεί (πάντα κατά την άποψη μου) να δημιουργήσει δύο πολύ ισορροπημένες πλευρές, οι οποίες όμως θα έχουν διαφορετικού τύπου προσφορά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού μας αλλά και στην ανάσχεση του παιχνιδιού των αντιπάλων και πιστεύω ότι τα πάει πολύ καλά, συνεπικουρούμενος φυσικά κι από την αντίστοιχη ποιότητα στην παραγωγή αλλά και στην ανάσχεση φάσεων απ τους ποδοσφαιριστές του άξονα μας...
Ουφφφφφφ...Αυτιά...
- Aureliano Buendia
όντως, γκόραν, έτσι είναι, πρέπει να συνεργάζονται το εξτρέμ με τον μπακ αρμονικά κι ισορροπημένα.
με τον εξτρέμ να βοηθά τον μπακ να επιτεθεί τόσο δημιουργώντας του χώρο, όσο και βοηθώντας τον αμυντικά.
η συνεργασία μάτος με κάμπος ήταν τρομερή, ακόμη στα ματς που κατέληξαν καλά, με μυστακίδη φάνηκε η διαφορά, όταν ο μύστα έπαιξε εξτρέμ.
με τον εξτρέμ να βοηθά τον μπακ να επιτεθεί τόσο δημιουργώντας του χώρο, όσο και βοηθώντας τον αμυντικά.
η συνεργασία μάτος με κάμπος ήταν τρομερή, ακόμη στα ματς που κατέληξαν καλά, με μυστακίδη φάνηκε η διαφορά, όταν ο μύστα έπαιξε εξτρέμ.
Καλός, ανέβαινες κιόλας, αλλα΄σε κρέμασε ουκ ολίγες φορές ο Ενρίκε.
Δεν πειράζει.
Δεν πειράζει.
- ΑποστόληςΑ
Κουρασμένος. Ξεκούραση μέχρι τη Σάλκε. Για να πω την αλήθεια ανυπομονώ να δω Δεληγιαννίδη με Ξάνθη.
- ΑποστόληςΑ
Δεν νομίζω ότι ήταν επικίνδυνος. Όσες φορές βρέθηκε μέσα στην περιοχή δεν έκανε κάτι καλό.