Μάθε να δέχεσαι και την άλλη άποψη. Δεν είμαστε Ανατολική Γερμανία των δεκαετιών του 70 και του 80!aspromaura ioannina έγραψε:Ενταξει, εχετε κουρασει απιστευτα ορισμενοι με τις εμμονες σας! Δεν λεω πως θα πρεπει να συμφωνουμε ολοι με ολους, αλλα η στοχευμενη κριτικη παραπαει!
[/u]
4.Marin Leovac
- ΑποστόληςΑ
Re: 4.Marin Leovac
Μάτος δεν είναι,αλλά η απόδοση του σίγουρα κυμαίνεται σε παρόμοια επίπεδα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μακάρι να μπορούσε έστω να πλησιάσει τον Matos σε απόδοση.
Συμφωνώ ότι η απόδοσή του είναι υψηλή και συγκρίσιμη , όχι όμως ίδια , με του Μάτος.
- aspromaura ioannina
Μπορω να δεχτω οποιαδηποτε αποψη αρκει να στηριζεται σε καποια τεκμηρια ή σε αποδειξεις ή εστω σε ενδειξεις. Την αποψη σου την απομυθοποιησε το παλικαρι απο πανω, που παρεθεσε τα στατιστικα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μάθε να δέχεσαι και την άλλη άποψη. Δεν είμαστε Ανατολική Γερμανία των δεκαετιών του 70 και του 80!aspromaura ioannina έγραψε:Ενταξει, εχετε κουρασει απιστευτα ορισμενοι με τις εμμονες σας! Δεν λεω πως θα πρεπει να συμφωνουμε ολοι με ολους, αλλα η στοχευμενη κριτικη παραπαει!
[/u]
- Sick Bastard
Μια χαρά είναι ο Leovac, πλέον πλησιάζει την τιμή αγοράς τους.
Ασσίστ, γκολ έχει στα τελευταία ματς, τι άλλο να κάνει.
Ασσίστ, γκολ έχει στα τελευταία ματς, τι άλλο να κάνει.
- Aureliano Buendia
Ρε παιδιά πολλή πόρωση για διαφωνία, τι να πω...anekfrastos έγραψε:Καλά ΟΚ ζούμε στην post truth εποχή που σημασία δεν έχει η πραγματικότητα αλλά ποιος "τα λέει καλύτερα". Το γεγονός ότι π.χ. ο ΑποστοληςΑ λέει ότι ο Ματος έχει περισσότερες ασίστ ενώ έχουν από 1 δεν έχει καμία σημασία. Ούτε το γεγονός ότι ο ένας κάνει υπερδιπλάσια λάθη από τον άλλο. Ο Λεοβατς έχει απλώς τρεξίματα.Tolaros έγραψε:Αυτό που βάζετε ρε παιδιά στατιστικά λες κ είναι μπάσκετ. Άντε βγάλτε κ το τεντεξ
Επίσης, την ειρωνία για τα στατιστικά δεν την παίρνω προσωπικα, πες την ομως σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες υψηλού επιπέδου που τα μετράνε μεχρι αηδιας και τα αναλύουν και αποτελούν βασικό εργαλείο για το σχεδιασμό τους. Η Γερμανία μελετούσε τη Βραζιλία με στατιστικά μοντέλα για πάνω από 2 χρόνια και το αποτέλεσμα το είδαμε.
https://www.theregister.co.uk/2014/07/2 ... _sap_hana/
Στην Αγγλία τα ίδια
https://www.theguardian.com/football/20 ... ta-winning
Το prozone χρησιμοποιείται από τους παντες, μέχρι και τους διαιτητές.
Φυσικά εγώ δεν έχω πρόσβαση σε τόσο ποιοτικά στοιχεία αλλά ήθελα απλώς να δείξω ότι *ίσως* το "χάσμα" (όπως το παρουσιάζει ο συμφορουμιτης) μεταξύ του αντιτουριστικού κροατη και του φαντεζι Βραζιλιάνου να μην είναι και τόσο μεγάλο τελικά.
Φίλε ανέκφραστε, σε προηγούμενο ποστ ανέφερες ότι ο Μάτος έχει 300 αγωνιστικά λεπτά παραπάνω.
Επομένως, εφόσον προσέχεις τόσο πολύ τους αριθμούς το να αναφέρεις ότι έχει διπλάσια λάθη, είναι ολίγον άκυρο, καθότι δεν έχουμε το ίδιο πεδίο σύγκρισης. Όσο περισσότερο παίζεις, τόσο περισσότερα λάθη θα κάνεις.
Δεύτερον, ο Μάτος συνεισφέρει αδιανόητα περισσότερο στην επιθετική λειτουργία της ομάδος, όχι μόνο επειδή έχει 7 γκολ στη σεζόν (έβαλε και με τη Ντιναμό Τυφλίδας) αλλά επειδή δημιουργεί τρομακτικά επικίνδυνες καταστάσεις κάθε φορά που παίρνει την μπάλα. Ρήγματα, κενά στην αντίπαλη άμυνα επειδή τον ντουμπλάρουν, προσωπικές ενέργειες με τρίπλες, κράτημα της μπάλας μέχρι να γεμίσει η περιοχή και τα πέριξ της. Όταν λοιπόν, έχεις την μπάλα τόσο πολλή ώρα στα πόδια σου, ε θα κάνεις κι ένα λάθος παραπάνω.
Από εκεί και πέρα, έχουμε το εξής:
Ο Αποστόλης θεωρεί ότι ο Λέοβατς δεν είναι επ ουδενί Λίνο
Ο Αποστολής θεωρεί ότι ο Λέοβατς δεν συνεισφέρει επ ουδενί όσο ο Μάτος.
Και δεν τρέχει κάστανο. Κουβέντα για μπάλά κάνουμε σε ένα φόρουμ. Δεν επιλύουμε το Μεσανατολικό σε μαραθώνιες διαπραγματεύσεις.
- Aureliano Buendia
Και προτού αλέκτωρ λαλήσει τρεις έρχεται αυτό το ποστ.aspromaura ioannina έγραψε:Μπορω να δεχτω οποιαδηποτε αποψη αρκει να στηριζεται σε καποια τεκμηρια ή σε αποδειξεις ή εστω σε ενδειξεις. Την αποψη σου την απομυθοποιησε το παλικαρι απο πανω, που παρεθεσε τα στατιστικα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μάθε να δέχεσαι και την άλλη άποψη. Δεν είμαστε Ανατολική Γερμανία των δεκαετιών του 70 και του 80!aspromaura ioannina έγραψε:Ενταξει, εχετε κουρασει απιστευτα ορισμενοι με τις εμμονες σας! Δεν λεω πως θα πρεπει να συμφωνουμε ολοι με ολους, αλλα η στοχευμενη κριτικη παραπαει!
[/u]
Για όνομα του θεού, χαλαρώστε, τι στόμφος είναι αυτός
- anekfrastos
Καμία πώρωση και κανένα μεσανατολικό. Εσύ τα βλέπεις αυτά και...πωρώνεσαι. Εγώ άλλωστε δε σχολίασα ούτε το ύφος που έγραψε ο ΑποστόληςΑ ούτε του επιτέθηκα προσωπικά, ούτε του υπέδειξα πως να γράφει (όπως κάνεις εσύ). Παρέθεσα κάποια στοιχεία για να δείξω ότι και ο Λέοβατς είναι ένας πολυ χρήσιμος παίκτης, του οποίου η δουλειά δεν έχει τη "δόξα" ενός φαντεζί, επιθετικογενούς βραζιλιάνου. Ότι ειναι αρκετά καλύτερος από έναν "μετριοκαλό παίκτη που έχει μόνο τρεξίματα".Aureliano Buendia έγραψε:Ρε παιδιά πολλή πόρωση για διαφωνία, τι να πω...anekfrastos έγραψε:Καλά ΟΚ ζούμε στην post truth εποχή που σημασία δεν έχει η πραγματικότητα αλλά ποιος "τα λέει καλύτερα". Το γεγονός ότι π.χ. ο ΑποστοληςΑ λέει ότι ο Ματος έχει περισσότερες ασίστ ενώ έχουν από 1 δεν έχει καμία σημασία. Ούτε το γεγονός ότι ο ένας κάνει υπερδιπλάσια λάθη από τον άλλο. Ο Λεοβατς έχει απλώς τρεξίματα.Tolaros έγραψε:Αυτό που βάζετε ρε παιδιά στατιστικά λες κ είναι μπάσκετ. Άντε βγάλτε κ το τεντεξ
Επίσης, την ειρωνία για τα στατιστικά δεν την παίρνω προσωπικα, πες την ομως σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες υψηλού επιπέδου που τα μετράνε μεχρι αηδιας και τα αναλύουν και αποτελούν βασικό εργαλείο για το σχεδιασμό τους. Η Γερμανία μελετούσε τη Βραζιλία με στατιστικά μοντέλα για πάνω από 2 χρόνια και το αποτέλεσμα το είδαμε.
https://www.theregister.co.uk/2014/07/2 ... _sap_hana/
Στην Αγγλία τα ίδια
https://www.theguardian.com/football/20 ... ta-winning
Το prozone χρησιμοποιείται από τους παντες, μέχρι και τους διαιτητές.
Φυσικά εγώ δεν έχω πρόσβαση σε τόσο ποιοτικά στοιχεία αλλά ήθελα απλώς να δείξω ότι *ίσως* το "χάσμα" (όπως το παρουσιάζει ο συμφορουμιτης) μεταξύ του αντιτουριστικού κροατη και του φαντεζι Βραζιλιάνου να μην είναι και τόσο μεγάλο τελικά.
Φίλε ανέκφραστε, σε προηγούμενο ποστ ανέφερες ότι ο Μάτος έχει 300 αγωνιστικά λεπτά παραπάνω.
Επομένως, εφόσον προσέχεις τόσο πολύ τους αριθμούς το να αναφέρεις ότι έχει διπλάσια λάθη, είναι ολίγον άκυρο, καθότι δεν έχουμε το ίδιο πεδίο σύγκρισης. Όσο περισσότερο παίζεις, τόσο περισσότερα λάθη θα κάνεις.
Δεύτερον, ο Μάτος συνεισφέρει αδιανόητα περισσότερο στην επιθετική λειτουργία της ομάδος, όχι μόνο επειδή έχει 7 γκολ στη σεζόν (έβαλε και με τη Ντιναμό Τυφλίδας) αλλά επειδή δημιουργεί τρομακτικά επικίνδυνες καταστάσεις κάθε φορά που παίρνει την μπάλα. Ρήγματα, κενά στην αντίπαλη άμυνα επειδή τον ντουμπλάρουν, προσωπικές ενέργειες με τρίπλες, κράτημα της μπάλας μέχρι να γεμίσει η περιοχή και τα πέριξ της. Όταν λοιπόν, έχεις την μπάλα τόσο πολλή ώρα στα πόδια σου, ε θα κάνεις κι ένα λάθος παραπάνω.
Από εκεί και πέρα, έχουμε το εξής:
Ο Αποστόλης θεωρεί ότι ο Λέοβατς δεν είναι επ ουδενί Λίνο
Ο Αποστολής θεωρεί ότι ο Λέοβατς δεν συνεισφέρει επ ουδενί όσο ο Μάτος.
Και δεν τρέχει κάστανο. Κουβέντα για μπάλά κάνουμε σε ένα φόρουμ. Δεν επιλύουμε το Μεσανατολικό σε μαραθώνιες διαπραγματεύσεις.
Προφανώς και έχουν διαφορετικά στοιχεία και ως εκ τούτου τους αναθέτει και διαφορετικό ρόλο ο Ίβιτς. Ο ένας είναι πιο επιθετικογενής, ο άλλος πιο αμυντικογενής, τα έγραψα αυτά. Γι αυτό και αφήνει το Μάτος να ανεβαίνει συνέχεια και στο Λέοβατς λέει να γυρίζει πίσω.anekfrastos έγραψε:ήθελα απλώς να δείξω ότι *ίσως* το "χάσμα" (όπως το παρουσιάζει ο συμφορουμιτης) μεταξύ του αντιτουριστικού κροατη και του φαντεζι Βραζιλιάνου να μην είναι και τόσο μεγάλο τελικά.
- Aureliano Buendia
Πράγματι, είμαι πολύ πορωμένος
Ξεχειλίζω από πόρωση θα έλεγα
Επίσης, μου απαντάς και πολύ ξεκάθαρα στα όσα είπα επί του ζητήματος
Τα παίρνω πίσω, δίκιο έχεις, κάνει διπλάσια λάθη.
Επίσης, απέδειξες επιστημονικά ότι όποιος πιστεύει για τον συγκεκριμένο παίκτη ότι δεν είναι παικταράς, έχει αντικειμενικά και επιστημονικά άδικο.
Ξέφραγο αμπέλι κι αμέρικαν μπαρ, που έλεγε κι ο Παπαγιαννόπουλος, το κάναμε το φόρουμ.
Σε λίγο θα λέμε κ γνώμη για παίκτες, αμφισβητώντας τα ελέω θεού νούμερα.
υγ: το μόνο που λέω, φίλε μου, είναι ας μην τρελαινόμαστε με το που πει κάποιος συνοπαδός μας ότι δεν του αρέσει ένας παίκτης μας, δεν είναι ανάγκη όλοι να τους βρίσκουμε όλους γκαλάκτικος από οπαδικό καθήκον. Στην εκτίμηση περί του αν είναι καλός ενας παίκτης, δεν μπορούν να επιβάλλουν δογματική άποψη κάποια νούμερα και μόνο αυτά. Οι ομάδες καλά κάνουν και τα κάνουν επιστήμη, αλλά ας διατηρήσουμε το δικαίωμα να λέμε "εμένα δεν μου πολυαρέσει ο τάδε παίκτης". Αν είναι να το κλείσουμε το ρημάδι το φόρουμ για τον ΠΑΟΚ και να μιλάμε για τον καιρό
Επίσης, μου απαντάς και πολύ ξεκάθαρα στα όσα είπα επί του ζητήματος
Επίσης, απέδειξες επιστημονικά ότι όποιος πιστεύει για τον συγκεκριμένο παίκτη ότι δεν είναι παικταράς, έχει αντικειμενικά και επιστημονικά άδικο.
Ξέφραγο αμπέλι κι αμέρικαν μπαρ, που έλεγε κι ο Παπαγιαννόπουλος, το κάναμε το φόρουμ.
Σε λίγο θα λέμε κ γνώμη για παίκτες, αμφισβητώντας τα ελέω θεού νούμερα.
υγ: το μόνο που λέω, φίλε μου, είναι ας μην τρελαινόμαστε με το που πει κάποιος συνοπαδός μας ότι δεν του αρέσει ένας παίκτης μας, δεν είναι ανάγκη όλοι να τους βρίσκουμε όλους γκαλάκτικος από οπαδικό καθήκον. Στην εκτίμηση περί του αν είναι καλός ενας παίκτης, δεν μπορούν να επιβάλλουν δογματική άποψη κάποια νούμερα και μόνο αυτά. Οι ομάδες καλά κάνουν και τα κάνουν επιστήμη, αλλά ας διατηρήσουμε το δικαίωμα να λέμε "εμένα δεν μου πολυαρέσει ο τάδε παίκτης". Αν είναι να το κλείσουμε το ρημάδι το φόρουμ για τον ΠΑΟΚ και να μιλάμε για τον καιρό
Καλό θα ταν να λύσει το πρόβλημα (μέσω ημών και των διαφορετικών απόψεων μας) του forum ο καιρός, αλλά και μ αυτόν θα έχουμε ακριβώς το ίδιο θαρρώ, μιας κι έχει τέσσερις (κι όχι καν δύο διαφορετικές) εποχές...

Υ.Γ. "Λέο" αγάντα, σε κάνουμε αβάντα!!!!
Υ.Γ. "Λέο" αγάντα, σε κάνουμε αβάντα!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 08 Φεβ 2017, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Aureliano Buendia
- anekfrastos
Έγραψε κάτι ο ΑποστόληςΑ για τον Λεοβατς.
Απάντησα εγώ για τον Λέοβατς. Ούτε προσωπικά ούτε για ύφος ούτε τέτοια χαζά.
Ερχεται ο Αουρελιάνο να μας κάνει το διαιτητή και να μας πει πως να γράφουμε, πως νιώθουμε, να μας δώσει συμβουλές και να ερμηνεύσει τα γραφόμενα μας.
Αυτά είναι
Ερχεται ο Αουρελιάνο να μας κάνει το διαιτητή και να μας πει πως να γράφουμε, πως νιώθουμε, να μας δώσει συμβουλές και να ερμηνεύσει τα γραφόμενα μας.
Αυτά είναι
- aspromaura ioannina
Φιλε, Aureliano Buendia
Αν η εκκληση προς τεκμηριωση των αποψεων μας εξισωνεται με πομπωδες υφος ή επιτηδευμενο λογο, τοτε τη δεχομαι την παρατηρηση σου και ζηταω και συγγνωμη. Αλλα με μια προυποθεση: Να παψει να μας ενοχλει και το γεγονος οτι οι ΑΡΔ κανουν το ιδιο πραγμα( μηδενισμο, κακοβουλη κριτικη διχως στοιχεια κτλ)
Αν η εκκληση προς τεκμηριωση των αποψεων μας εξισωνεται με πομπωδες υφος ή επιτηδευμενο λογο, τοτε τη δεχομαι την παρατηρηση σου και ζηταω και συγγνωμη. Αλλα με μια προυποθεση: Να παψει να μας ενοχλει και το γεγονος οτι οι ΑΡΔ κανουν το ιδιο πραγμα( μηδενισμο, κακοβουλη κριτικη διχως στοιχεια κτλ)
- Aureliano Buendia
Δύο φορές σε προσφώνησα "φίλε", αλλά εσύ θέλεις καβγά.anekfrastos έγραψε:Έγραψε κάτι ο ΑποστόληςΑ για τον Λεοβατς.
Αυτά είναι
Θα μαλώσεις όμως μόνος σου, έχουμε και δουλειές εμείς.
Έγραψες κάτι λανθασμένο στο ποστ σου περί λαθών των δύο παικτών, σου το επισήμανα, καμία απάντηση.
Σου έγραψα ότι κάποια πράγματα δεν αποδίδονται με νούμερα, όπως πχ με τον Μάτος, καμία διάθεση για συζήτηση κι εκεί.
Δεν σου καταλόγισα ύφος ούτε κάτι προσωπικό, ούτε "χαζά". Το μόνο χαζό είναι ότι το αναφέρεις σε δύο ποστ λες και σου το καταλόγισα. Δεν θεωρώ ότι έχεις πρόβλημα με τον Αποστόλη, προφανώς.
Δεν κάνω τον διαιτητή, ούτε τον κηδεμόνα του Αποστόλη. Διαφωνώ με τον πανικό και την πρεμούρα όποτε κάποιος γράφει ήρεμα κι ωραία ότι δεν του πολυαρέσει ένας παίκτης ή ότι βρίσκει ότι έφταιγε σε μία φάση. Είτε αυτός λέγεται Αποστόλης, είτε φούφουτος. Και στο τόπικ του Γλύκου η ίδια πρεμούρα σε έπιασε χωρίς να έχει πει κανείς κάτι το μεμπτό, το άκομψο, το απρεπές.
Δεν υπάρχει ζήτημα, καλή καρδιά, συζήτηση δεν θέλεις, δεν θα κάνουμε, ΟΚ.
ας βάλω και εγώ τρία εμότικον που γελάνε άνευ λόγου
Πρόόόόόσχωμεεεεεεννν...Ειρήνη υμείν τέκνα μου ή άλλως...
"Π.Α.Ο.Κ. εσύ να πας καλά και όλα τα άλλα γάμ@ τα...με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!!

Υ.Γ. Συνταγματάρχα μου σε κατανοώ απολύτως συμφωνώντας φυσικά...
Υ.Γ. 2...Ο γραπτός λόγος δημιουργεί παρεξηγήσεις...Στο chat λοιπόν όλοι αδέρφια...

"Π.Α.Ο.Κ. εσύ να πας καλά και όλα τα άλλα γάμ@ τα...με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!!
Υ.Γ. Συνταγματάρχα μου σε κατανοώ απολύτως συμφωνώντας φυσικά...
Υ.Γ. 2...Ο γραπτός λόγος δημιουργεί παρεξηγήσεις...Στο chat λοιπόν όλοι αδέρφια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 08 Φεβ 2017, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.